Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Vaahtokuja 6 A

900.00€/kk 73 m2 - Kerrostalo
3h+k+erill.wc+kylpyhuone

Vuokrataan hyväkuntoinen, nopeasti vapautuva, 2. kerroksen kolmio rauhalliselta Myyrmäen alueelta. Asunnossa on hiljattain remontoidut keittiö ja kylpyhuone sekä erillinen wc, kaksi tilavaa makuuhuonetta ja valoisa olohuone. Asunto on maalattu ja keittiöön sekä oleskelutiloihin on asennettu trendikäs vaalea laminaatti. Myyrmäki on vireä, viihtyisä asuinalue, jossa on hyvät palvelut ja liikenneyhteydet. Lähin kauppa sijaitsee kävelymatkan päässä. Linja-autopysäkille on noin 200 metrin matka ja Kehäradan asemalle n. 600 metriä. Kattavat palvelut mm. terveyskeskus, apteekki, kirjasto, elokuvateatteri ja erikoisliikkeet sijaitsevat Myyrmannin ja Isomyyrin kauppakeskusissa. Alueella on myös hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet.

Laajavuorenrinne 5 C

109000.00€ 56 m2 - Kerrostalo
2h+k, lasitettu parveke

Esittely: 19.11.2017 klo. 14:15-14:45

Rauhallisella asuinalueella Martinlaaksossa läpitalon kaksio toimivalla pohjaratkaisulla! Huoneistossa on avara olohuone, josta pääset lasitetulle parvekkeelle, tilava makuuhuone, jossa on hyvät säilytystilat, laatoitettu kylpyhuone suihkukaapilla, keittiöön sopii hyvin ruokailuryhmä. 1/5 krs, ei ikkunanaapureita. Esteettömät, avarat puistonäkymät etelään sekä vehreä pihapuisto pohjoiseen. Pintojen päivittämisellä saat tästä juuri omannäköisesi. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa myös pesutupa sekä päiväkoti. Kaikki kouluasteet ja useita muita päiväkoteja, myös ruotsinkieliset alueella. Hyvät palvelut sekä liikenneyhteydet tuntumassa; tasokas lähikauppa n. 300m. Martinlaaksossa on myös terveydenhuollonpalvelut sekä uimahalli ja useita liikuntakeskuksia. Mukavat ulkoilu- ja puistoalueet lähellä sekä maauimala Vetokannas n. 3 km päässä. Tämä asunto vapautuu nopeasti, joten tartu tilaisuuteen ja tule tekemään tästä uusi kotisi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Luhdinsola 14 C

229000.00€ 100 m2 - Rivitalo
4h+k+sauna, vh, katettu terassi ja suojaisa piha

Mahtava tilaisuus sinulle, joka haluat perheellesi kivan, muuttovalmiin kodin! Viehättävä II-tasoinen rivitalokoti Varistossa, vehreällä ja rauhallisella asuinalueella. Kodissa on asuttu ja viihdytty pitkään. Toimiva, hyvä pohjaratkaisu. Alakerrassa ovat vaaleasävyinen keittiö sekä tilava olohuone, jonka pystyt myös jakamaan vaikka ruoka- tai erilliseksi työ- tai leikkitilaksi. Olohuoneesta on käynti suojaiselle pihalle, jossa on katettu terassi sekä pieni kaivo puutarhan kasteluun. Lisäksi erillinen wc. Yläkerrasta löydät kivan kattoikkunan lisäksi 3 mukavankokoista makuuhuonetta, tilavan vaatehuoneen sekä juuri remontoidun kylpyhuone/saunaosaston. Huoneistossa on myös ilmalämpöpumppu. Taisit kiinnostua? Varisto sijaitsee Länsi-Vantaalla, Kehä III:n ja Vihdintien risteyksen kaakkoispuolella. Variston yritysalue Kehä III:n eteläpuolella on liike- ja teollisuusaluetta, jossa on Kauppakeskus Viisari suurine huone­kalu ­myymälöineen sekä lukuisia muita kotiin liittyviä kauppoja. Yritysalueen eteläpuolella on toisenlainen Varisto: siihen kuuluvat ulkoilualue Varistonniityt ja metsäisempi Raappavuori vesitorneineen. Kaakossa ulkoilualue jatkuu saumattomasti Myyrmäen urheilupuiston suuntaan. Eteläisessä Varistossa on omakoti- ja rivitaloasutusta, kaksi päiväkotia, ala- ja yläasteen koulu sekä leipomo. Varistossa sijaitsee myös ihana puistoalue. Alue on yleinen koiranulkoilutusalue ja kesäiltojen viettopaikka niin aikuisille kuin lapsillekin. Pähkinärinteen palvelut sekä Myyrmäen suurtalousalue tuntumassa. Ihastut varmasti! Ota yhteyttä ja tule tutustumaan. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Nuijatie 4 C

149000.00€ 99 m2 - Kerrostalo
5h+k, 2 wc, lasitettu parveke

Rajatorpassa myynnissä peruskuntoinen, tilava perheasunto! Valoisa koti, jossa on perusasiat kohdillaan. Pienellä pintaremontilla saat tästä hyvän kodin perheellesi. Puustellin keittiö, todella tilava olohuone, mukavankokoiset makuuhuoneet, ikkunallinen kylpyhuone/wc, erillinen wc sekä lasitettu parveke. Toimiva, muunneltavissa oleva pohjaratkaisu. Kiinnostuitko? Kiva pieni, hoidettu yhtiö. Yhtiössä on pesutupa, jonka käyttö on asukkaille ilmaista, pieni kuntosali sekä oma laajakaistayhteys. Vehreä pihapiiri leikkipaikkoineen. Hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet, lähiöpalvelut sekä koulut ja päiväkodit tuntumassa. Vierestä löytyvät kaupat, pizzeria ja urheilukenttä, lähellä myös Sahapuiston leikkialue ja koirapuisto. Myyrmäkeen, jossa ovat loistavat palvelut, terveyskeskus, elokuvateatteri sekä bussiasema ja Kehärata matkaa n. 1,5 km. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Suvantotie 4 B

139000.00€ 71 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna, lasitettu parveke

Kodikas saunallinen kolmio loistavalla paikalla Myyrmäessä! Keittiö on kunnostettu ja siellä on mukavasti säilytystilaa ja työtasoja. Tilavaan, valoisaan olohuoneeseen mahtuu hyvin erillinen ruokailuryhmä tai työtila. Makuuhuoneet sijaitsevat asunnon vastakkaisilla puolilla ja erillinen wc lisää asumismukavuutta. Ikkunallinen laatoitettu kylpyhuone ja oma sauna. Lasitettu parveke on sisäpihalle päin. Yhtiön sauna- ja uima-allastilat on peruskorjattu. Myyrmäen kattavat palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä päiväkodit. Liikenneyhteydet ovat hyvät, bussit menevät vierestä ja Kehäradalle on matkaa alle kilometri. Mahtavat ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet Myyrmäen urheilupuistossa (mm. jää- ja jalkapallohallit, ISS Stadion, yleisurheilukenttä) ja sen lähiympäristössä (mm. Energia Areena sekä lukuisat liikuntakeskukset). Päiväkodit ja kaikki kouluasteet ovat lähituntumassa. Muuttamaan pääset nopeasti! Ota yhteyttä ja käydään katsomassa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Uomakuja 2 E

249000.00€ 149 m2 - Kerrostalo
7h+k, 2 vh, 2 wc ja 2 kph, khh, lasitettu parveke

Harvinaisuus! Rinteessä, vehreässä ympäristössä nyt myynnissä viehättävä, hyvin pidetty koti. Loistava asunto lapsiperheelle tai sijoittajalle. Hyvä pohja; 2 sisäänkäyntiä, avara eteinen. Tilava olohuone, johon yhdistetty 2 huonetta, 5 makuuhuonetta, 2 wc:tä, 2 vaatehuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja kodinhoitohuone/apukeittiö, runsaasti säilytystilaa. 6/7 krs, josta esteettömät näkymät. Hyvin hoidettu uima-allas yhtiö. Yhtiössä vesimaksu sisältyy hoitovastikkeeseen, suuri säästö perheelle. Sijainti on turvallinen ja rauhallinen, mutta silti kehittyvän Myyrmäen kattavat ja monipuoliset palvelut ovat lähellä. Alueella ovat hyvät ulkoilumaastot sekä urheilu- ja harrastemahdollisuudet. Päiväkodit sekä kaikki kouluasteet ovat lähistöllä. Kehäradan ansiosta koko pääkaupunkiseutu on ulottuvillasi. Varaa aikasi esittelyyn, se kannattaa! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajavuorenkuja 3 D

139500.00€ 77 m2 - Kerrostalo
3h+k, lasitettu parveke

Rauhallisella alueella Martinlaaksossa, hyvin hoidetussa yhtiössä julkisivuremontoitu kolmio! Tässä kolmiossa on toimiva pohjaratkaisu, jossa kaksi makuuhuonetta, avara olohuone, josta käynti lasitetulle eteläparvekkeelle. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä ja kylpyhuoneessa on tilaa pesutornille. Rauhallinen pihapiiri ja turvallinen lasten leikkipaikka, myös grilli pihalla. Talo sijaitsee kauniissa rinteessä. Sijainti on turvallinen ja rauhallinen, mutta silti kehittyvän Martinlaakson kattavat ja monipuoliset palvelut ovat lähellä. Ruokakauppa ja bussit n.100 m, kehärata, bussiterminaali ja uusi kauppakeskus Ostari sekä vanha ostoskeskus Martinmiilu sekä uimahalli alle1km. Alueella on hyvät ulkoilumaastot ja päiväkodit sekä kaikki kouluasteet ovat lähistöllä. Kehäradan ansiosta koko pääkaupunkiseutu on ulottuvillasi. Tämä asunto vapautuu nopeasti. Todella hyvä yhtiö, missä asiat hoidetaan kuntoon. joten tartu tilaisuuteen ja tule tekemään tästä uusi kotisi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kukinkuja 4 H

185000.00€ 94 m2 - Kerrostalo
4h+k, vh, lasitettu parveke

Martinlaaksossa, Kivimäessä myynnissä kolmannen kerroksen kiva ja siisti neliö, jossa on yksi perheiden tavoitelluimmista pohjaratkaisuista! Tilava keittiö, kunnon kokoinen laatoitettu kylpyhuone, 2 wc:tä, vaatehuone sekä lasitettu parveke. Yhtiössä on pesutupa ja vehreä pihapiiri. Bussit menevät läheltä, Kehärata ja bussiasema sekä kauppakeskus Ostari palveluineen ovat n. 500 m päässä. Kaikki kouluasteet ja päiväkodit kävelyetäisyydellä, ala-aste ja neuvola sekä muutama päiväkoti ihan vieressä. Jokiuoman puistoalue lähellä ja Vetokankaan maauimalaan on matkaa n. 1,5 km. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Tule katsomaan, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Putousrinne 1 B

265000.00€ 201 m2 - Rivitalo
6h+k+s, harraste-/oleskelutila, askarteluhuone, lämmin sekä kylmä varasto.

Sinä, joka omaat hyvät kädentaidot ja tykkäät "tuunata" niin tässä on perheellesi loisto koti! Asunto on kolmessa tasossa. Hyvä pohjaratkaisu, todella tilavat huoneet ja hyvät säilytystilat. Sisääntulo kerroksessa on kaunis Parman keittiö, lisäksi kylmiö ja ruokailutila, joka on yhteydessä valoisaan ja avaraan olohuoneeseen. Kerroksesta löytyy myös erillinen wc, vaatehuone sekä 1 makuuhuone, josta on tehty ns. kodinhoitotila. Yläkerrassa on 4 makuuhuonetta, joista yhdessä on vaatehuone. Lisäksi kylpyhuone-saunaosasto. Lisävaloa yläaulaan tuo viehättävä kattoikkuna. Alakerrassa on tilava harraste-/oleskeluhuone, jonne on myös mahdollisuus tehdä erillinen kodinhoitotila. Ihanan viileä paikka kesän helteillä. Huoneesta on käynti viihtyisälle takapihalle. Lisäksi erillinen askarteluhuone sekä lämmin varasto. Arvostettu, perusparannettu yhtiö, jolla on kiva, lapsiystävällinen ja puistomainen piha-alue. Vesimaksu kuuluu vastikkeeseen sekä autopaikkoja on tarjolla. Loistosijainti; kaikki kouluasteet ja päiväkodit sekä hyvät liikenneyhteydet ja harrastemahdollisuudet lähellä. Hyvät juoksumaastot ja talvella hiihtoladut melkein kotiovelta. Kaikki peruspalvelut tuntumassa. Harvoin tarjolla, kannattaa katsoa! Soita ja varaa oma esittelyaikasi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hiirakkotie 2 A

129500.00€ 78 m2 - Kerrostalo
3h+k, lasitettu parveke

Tarjolla erittäin hyvin hoidetussa yhtiössä siistikuntoinen 6 krs: kolmio! Tässä kolmiossa on toimiva pohjaratkaisu, jossa kaksi tilavaa makuuhuonetta, avara olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä ja kylpyhuoneessa on tilaa pesutornille. 6. kerroksesta avarat näkymät halki Hakunilan. Asunto vapautuu tarvittaessa nopeasti. Ostoskeskus on lähellä ja siinä mm. kauppa, terveysasema, neuvola, apteekki, kela, kuntoklubi, kirpputori, elokuvateatteri ja useita ravintoloita. Alueella on useita kouluja ja päiväkoteja. Hakunilan kautta kulkee useita bussilinjoja ja sieltä on yhteyksiä ympäri pääkaupunkiseutua. Hakunilaa ympäröivät pientaloalueet sekä runsas luontoalue hiihtolatuineen. Alueella iso urheilupuisto, jossa järjestetty mm. SM 2008-hiihdot. Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään kolmioon. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Uomakuja 6

14500.00€ 12 m2 - Autotalli
autotalli

Myytävänä 11,5 m2 autotalli Myyrmäessä As. Oy Myyrinjuuressa. Talli sijaitsee keskeisellä paikalla vanhaa Myyrmäkeä. Lähellä peruspalvelut ja hyvät liikenneyhteydet. Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Haltiantie 8 O

169900.00€ 81 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu parveke

Hyväkuntoinen läpitalon kolmio putkiremontoidussa yhtiössä puiston laidalla! Tämä valoisa ja avara koti odottaa perhettäsi. Kaikki seinä- ja kattopinnat sekä väliovet ovat juuri maalattu. Yhtä makuuhuonetta lukuun ottamatta muualle on laitettu uusi, kaunis laminaattilattia. Vaalea keittiö ja laatoitettu kylpyhuone. Hyvä pohjaratkaisu; makuuhuoneet sijaitsevat eri puolella huoneistoa ja todella tilavaan olohuoneeseen mahtuu hyvin sohvakaluston lisäksi erillinen ruokailuryhmä, työpiste tai vaikka lasten leikki- tai hoitonurkkaus. Tilaa jää hyvin myös muille kalusteille. Huoneistossa on myös tilava vaatehuone. Lasitettu parveke, josta puistomaiset näkymät, ei ikkuna naapureita. 1 kerros, mutta ei maan tasalla. Hoidettu yhtiö, jossa putkiremontti on jo tehty. Turvallinen, vehreä pihapiiri, jossa on mukava niin aikuisten kun lastenkin viettää aikaa. Luontoihmisille ihana paikka. Jokiuoman vehreä puistoalue vieressä, jossa hyvät ulkoilumahdollisuudet, lenkki maastot ja talvella hiihtoladut. Lisäksi useita leikkipaikkoja, muutama sorsalampi ja kesällä Rata golf. Lähistöllä myös koirapuisto. Louhelan tori palveluineen sekä liikenneyhteydet bussille ja Kehäradalle ovat lähellä. Vetokannaksen ihana maauimala n. 2 km päässä. Myyrmäen suurtalousalue useine liike- ja kauppakeskuksineen noin kilometrin päässä. Tähän ihastut varmasti! Joko mennään katsomaan? Ota yhteyttä, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Perkiönkuja 3 C

339000.00€ 125 m2 - Paritalo
6h+k+sauna, vh, varasto, aidattu piha

Esittely: 19.11.2017 klo. 13:45-14:15

Nyt Vantaanlaaksossa avara ja hyvällä pohjaratkaisulla oleva tilava paritalokoti suuremmallekin perheelle. Asunnossa on mm. pesutilat molemmissa kerroksissa, neljä makuuhuonetta sekä olohuone, josta käynti omalle aidatulle pihalle. Yläkerran aula taipuu moneen käyttötarkoitukseen. Siitä saa arkiolohuoneen, lasten leikkitilan tai vaikka työtilan tarvittaessa. Tämä viiden paritalon yhtiö sijaitsee vehreällä ja rauhallisella paikalla kaupungin metsäalueen laidalla. Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet mm. Vetokannaksen maauimalaan on vain muutaman kilometrin matka. Alueelta löytyvät myös kampaamo, pizzeria sekä päivittäistavarakauppa. Kiinnostuitko? Soita ja sovitaan sopiva aika esittelylle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sahatie 4 D

147000.00€ 78 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu parveke

Esittely: 19.11.2017 klo. 12:00-12:30

Hyvin pidetty ja rakkaudella hoidettu kulmahuoneisto vehreässä ympäristössä! Viehättävä, remontoitu keittiö, laatoitettu kaunis kylpyhuone, tilavat huoneet eripuolella huoneistoa ja valoisa olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle. Todella hyvät säilytystilat. Maalatut, puhtaat ja ehjät pinnat, joten pintaremontillekaan ei ole tarvetta. Tässä on kaikki mitä perheesi tarvitsee. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa on pesutupa sekä mukava piha- ja leikkialue. Yhtiön putkistot ovat tutkittu ja remontille ei ole tarvetta yli 10 vuoteen. Lähikauppa ja bussipysäkki ovat n. 50 m päässä. Bussilla pääset Helsinkiin sekä myös Myyrmäkeen, josta kätevästi tarvittaessa vaihdat Kehärataan. Myyrmäen suurtalousalue kauppa- ja liikekeskuksineen, kauppoineen ja marketteineen n. 1 km, Energia Areena ja Myyrmäen Urheilupuisto alle 1 km. Varmasti kiinnostuit, joten ota yhteyttä. Käydään katsomassa ehkä uutta kotiasi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raappavuorenrinne 1 A

162000.00€ 88 m2 - Kerrostalo
4h+k, lasitettu parveke

Esittely: 19.11.2017 klo. 13:00-13:30

Kiva lapsiperheen koti rauhallisessa, hissi- ja julkisivuremontoidussa taloyhtiössä päättyvän kadun varrella! Avara, hyvä pohjaratkaisu, tilavat huoneet ja hyvät säilytystilat. Kaunis, vaalea keittiö sekä laatoitetut kylpyhuone ja erillinen wc. Makuuhuoneet eri puolella huoneistoa. 6/7 kerros, lasitettu parveke, josta esteettömät näkymät. Kiinnostuitko? Turvallinen ja hyvin hoidettu, aidattu leikkipiha yhtiön omalla tontilla. Päiväkodit ja kaikki kouluasteet lähellä. Lähikauppa ja bussiyhteydet tuntumassa. Martinlaakson kauppa- ja liikekeskukset Martinmiilu ja Ostari palveluineen, Kehärata ja bussiasema, kirjasto, uimahalli ja terveyskeskus lyhyen kävelymatkan päässä. Hyvät lenkki- ja ulkoilureitit, talvella pääset hiihtämään melkein kotiovelta ja ihana pulkkamäki on aivan lähellä. Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 3 km. Kannattaa katsoa! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kuonomäentie 3 A

165000.00€ 75 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna, vh, lasitettu parveke

Esittely: 21.11.2017 klo. 17:00-17:30

Hyvin pidetty saunallinen kolmio Klaukkalan paraatipaikalla! Ylimmän kerroksen viehättävä asunto, jonne pääset muuttamaan ilman remonttihuolia. Tilavat, kunnostetut huoneet. Kaunis keittiö, johon mahtuu isompikin ruokailuryhmä. Ruokailutila on yhteydessä olohuoneeseen. Tilava, lasitettu parveke antaa mukavasti lisätilaa. Laatoitettu kylpyhuone ja ikkunallinen sauna sekä erillinen ikkunallinen wc. Ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan, joten valoa riittää. Huoneistossa on hyvät säilytystilat sekä ilmalämpöpumppu. Keskeinen sijainti, melkein kaikki mitä tarvitset on ihan kävelymatkan päässä. Kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat, kirkko ja muut palveluntarjoajat ovat melkein naapurissa. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä useita päiväkoteja. Lisäksi jää- ja tennishallit sekä hiihtokeskus. Klaukkalan pohjoispuolella sijaitseva Valkjärvi tarjoaa virkistymismahdollisuuksia. Soita niin kerromme lisää. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Pyörrekuja 4 F

159000.00€ 75 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu parveke

Esittely: 19.11.2017 klo. 12:45-13:15

Valoisa kolmannen kerroksen koti upealla paikalla Myyrmäen sydämessä! Huoneisto on siisti kokonaisuus. Kunnostettu keittiö, jossa on hyvät säilytystilat ja tilaan mahtuu hyvin ruokailuryhmä. Laatoitettu kylpyhuone sekä erillinen wc. Valoisa olohuone sekä tilavat makuuhuoneet, joihin mahtuu tarvittaessa lisäksi työpiste tai vaikkapa vauvan hoitonurkkaus. Lasitettu länsiparveke, josta on vehreät maisemat. Kiinnostuitko? Myyrmäen talousalueen kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä - mm, kauppa- ja liikekeskukset Myyrmanni, Isomyyri, Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo palveluineen, terveyskeskus, elokuvateatteri, kirjasto, useita urheiluhalleja ja -puistoja sekä kuntokeskuksia. Uimahalli on 100m päässä, mutta yhtiössä on myös saunan yhteydessä oma uima-allasosasto. Bussit kulkevat vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 400m. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja lähellä. Lähin päiväkoti tien toisella puolella. Tule tutustumaan! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Haltiantie 8 F

128000.00€ 56 m2 - Kerrostalo
2h+k, lasitettu parveke

Toimiva, siisti, valoisa ja hyväpohjainen kaksio putkiremontoidusta yhtiöstä Jokiuoman puiston vierestä. Alueella hyvät ulkoilumahdollisuudet, koirapuisto, matonpesupaikka sekä kesäisin avoinna oleva mini-golf kenttä heti kotioven tuntumassa. Puistoon on myös suunnitteilla kuntoilualue ulkolaitteineen. Lenkille ja talvella hiihtämään pääset melkein talon nurkalta. Vetokankaan maauimalaan on matkaa n. 2 km. Louhelan torilla n. 200 m päässä päivittäistavarakauppa, kiinalainen ravintola ja kampaamo. Myyrmäen sekä Martinlaakson palvelut (terveyskeskukset, kirjastot, liikuntahallit jne.) noin kilometrin päässä. Kehäradan asemalle (Louhela) ja bussipysäkeille kävelymatka. Soita, niin käydään katsomassa asuntoa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Suvantopolku 5 A

155000.00€ 71 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna, vh, lasitettu parveke

Esittely: 19.11.2017 klo. 13:30-14:00

Puistomaisessa ympäristössä, rauhallisella asuinalueella sijaitseva ylimmän 5. kerroksen kunnostettu saunallinen kolmio! Tehokas ja hyvä pohjaratkaisu. Vaalea keittiö, oma sauna sekä laatoitettu, ikkunallinen kylpyhuone ja erillinen wc. Valoisa olohuone sekä lasitettu parveke, josta avarat näkymät. Hyvät säilytystilat. Taloyhtiön saunaosaston yhteydessä on uima-allas. Yhtiössä on myös vapaita autopaikkoja. Muuttamaankin pääset tarvittaessa pikaisesti. Kiinnostaako? Kaikki Myyrmäen hyvät palvelut kävelyetäisyydellä. Loistavat urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet ihan asunnon tuntumassa olevassa urheilupuistossa, jossa halleja ja kenttiä kaikenlaiseen toimintaan. Yhtiön vieressä on jalkapallo-, koripallo- ja tenniskenttä. Hyvät liikenneyhteydet. Kehärata tekee liikkumisen helpoksi ja Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Ota yhteyttä niin käydään katsomassa! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Suksitehtaankatu 9

227000.00€ 90 m2 - Rivitalo
4h+k+s, takapihan terassi, yläkerran parveke

Kaunis, remontoitu koti rauhallisella Kinnarin pientaloalueella, kuitenkin lähellä Järvenpään keskustan palveluja! Vähän aikaa sitten remontoidussa, kauniissa Puustelli-keittiössä on runsaasti kaappi- ja pöytätilaa. Keittiö on uudistettu laadukkaita kodinkoneita myöten. Tilavaan olohuoneeseen mahtuu myös ruokailuryhmä. Yläkerran saunaosasto on myös täysin remontoitu. Ripauksen luksusta tuovat kylpyhuoneen kaksi lavuaaria sekä saunan kuituvalot! Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista suurimmasta on käynti tilavalle parvekkeelle. Kaiken kruunaa rauhallisen päätyhuoneiston takapihalla kasvava satoa tuottava omenapuu! Lähikauppa löytyy kävelymatkan päästä. Kinnarin alakoulu, päiväkodit ja puistot ovat lähellä. Järvenpään keskustaan on reilun kilometrin matka kuten myös Ainolan junaseisakkeelle. Helsinki-Lahti moottoritielle on hyvät yhteydet. Tule katsomaan ja ihastu! Muuttamaan pääset heti. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sammalkaari 25

379000.00€ 230 m2 - Omakotitalo
5h+k+sauna, th, khh, 2 kph, 2 wc, parveke, kylmä- ja lämminvarasto, autotalli.

Tässä 1996 itselle rakennetussa talossa on kaikki mitä tarvitset! Nyt teidän perheellä on mahdollisuus saada hyvä koti, jossa on reilusti yhteistä tilaa. Yläkerrassa on kaunis 2014 remontoitu keittiö ja erillinen ruokailutila yhteydessä olohuoneeseen, 3 hyvän kokoista makuuhuonetta sekä kaakeloitu, ikkunallinen wc/kylpyhuone. Alakerrassa on yksi makuuhuone, ihana takkahuone, jossa on Tulikiven varaava takka/leivinuuni sekä tilavat 2010 uusitut sauna- ja pesutilat. Saunassa on ns. heti valmis kiuas. Lisäksi tehokas ja hyvin suunniteltu kodinhoitohuone. Hyvät säilytys- ja varastotilat, n. 24 m2 autotalli ja pihalle mahtuu 4-5 kpl autoja. Terassit kummallakin puolen taloa. Taisit jo innostua? Tämä talo on rakennettu 1996 vuokra tontille rinneratkaisuna, piha-aluetta marjapuskineen ja omenapuineen jää reilusti. Pihalle mahtuu hyvin myös trampoliini. Erittäin hyvän asuinpaikan maineessa oleva Mäntysalo on kylä Nurmijärven kunnan eteläosassa Valkjärven lähistöllä. Se kuuluu Klaukkalan talousalueeseen, joka on kunnan suurin taajama. Klaukkala kasvaa koko ajan. Sinne muuttaa asukkaita muun muassa pääkaupunkiseudulta, sillä puolen tunnin ajomatka Helsingin keskustasta houkuttelee etenkin lapsiperheitä. Klaukkalasta on matkaa Espoon sekä Vantaan rajalle noin 5 km ja Helsinkiin alle 30 km. Kannattaa katsoa! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajaniityntie 3

167000.00€ 160 m2 - Varastotila
Varasto nro 7

Myynnissä hyväkuntoinen varastotila Länsi-Vantaalla Martinlaaksossa osoitteessa Laajaniityntie 3. Se sijaitsee Kiinteistö Oy Martinmiilussa bussiaseman ja Kehäradan välittömässä läheisyydessä. Tila sijaitsee liikekiinteistön alimmassa kerroksessa, ei suoraan katutasossa. Kokonaispinta-ala on 160 m2. Kyseessä on varastotila, jossa ei ole keittiö tai saniteettitiloja, mutta kiinteistön samassa kerroksessa sijaitsee erillinen wc, jonka käytölle on lupa. Autolla on pääsy aivan ulko-oven viereen ja isommat tavarat on mahdollisuus tuoda lastauslaiturin kautta tavarahissillä. Kiinteistö Oy Martinmiiluissa toimivat myös mm. Vantaan Kaupunki, terveyskeskus, kirjasto, kiinteistönvälitystoimisto, kuntoklubi, parturi-kampaamo, ravintola sekä pub. 100m päässä on kauppakeskus Ostari palveluineen. Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.