Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Maininkitie 14 A

830.00€/kk 59 m2 - Kerrostalo
2h+k+lasitettu parveke

Nyt vuokrataan avarilla näkymillä oleva valoisa ja tilava kaksio Kivenlaaksossa talon ylimmässä 4. kerroksessa. Vesi ja sähkö sisältyvät kummatkin asunnon vuokraan. Yhtiössä on valmistunut lvi-saneeraus, jonka yhteydessä myös tämän asunnon kylpyhuone on uusittu kokonaan. Keittiöön mahtuu ruokapöytä. Kivenlahdessa on hyvät lähipalvelut mm. useita päivittäistavarakauppoja, terveyskeskus, koulut sekä päiväkodit kävelymatkan päässä. Espoonlahden puolella lisää palveluita esim. kauppakeskus Lippulaiva sekä uima- ja jäähalli. Lähimmälle linja-autopysäkille noin 100 metriä. Linja-autoilla 164 ja 165 pääset Matinkylän metroasemalle, josta metro kulkee mm. Tapiolan ja Lauttasaaren kautta Itä-Helsinkiin saakka.

Viherkuja 3 b

370000.00€ 169 m2 - Omakotitalo
5h+k+s, khh, 2 wc, autotalli+toimistohuone, jonne käynti huonetiloista

Martinlaaksossa, lähellä kaikkia palveluja ja hyvien liikenneyhteyksien päässä siisti, hyvin pidetty, kuntotarkastettu 1984-1985 rakennettu 1-tasoinen omakotitalo! Hyvä lapsiperheen koti, jossa 3-4 makuuhuonetta, hyvät vaatehuolto- ja pesutilat sekä tilava Puustellin -keittiö. Talossa on myös tunnelmaa luova varaava takka sekä ilmalämpöpumppu. Kaikki ikkunat on vaihdettu uusiin juuri ennen joulua. Talo sijaitsee tilavalla 822 m2 tontilla, jossa on vielä jäljellä rakennusoikeutta hieman alle 80 m2. Valoisa ja rauhallinen Jokiuoman puistoon rajoittuva, etelään aukeava oleskelupiha, katettu vilpola ja suuri avoterassi talon länsipäädyssä. Tähän kannattaa tulla tutustumaan! Ota yhteyttä, niin sovitaan sopiva ajankohta ja käydään katsomassa asuntoa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raappavuorenreuna 2 C

189800.00€ 111 m2 - Kerrostalo
5h+k, vh, 2 wc, lasitettu parveke

Tässä on kaikki mitä lapsiperhe tarvitsee! Hyvä, muuttovalmis kokonaisuus, josta saat perheellesi kelpo kodin. Tilavat huoneet, 2 wc:tä sekä todella hyvät säilytystilat. Toimiva, muunneltavissa oleva pohjaratkaisu. Asumisaikana remontoidut keittiö ja kosteatilat sekä äskettäin uusitut lattiat ja seinäpinnat. Puistomaiset ja vehreät näkymät lasitetulta länsi parvekkeelta, 3/6 krs. Edullinen asua. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa on myös pesutupa, ompelimo ja päiväkoti. Mukava, lapsiystävällinen pihapiiri. Kaikki kouluasteet ja päiväkodit, myös ruotsinkieliset ovat ihan tuntumassa. Martinlaakson hyvät peruspalvelut, terveyskeskus, kirjasto, uimahalli ja konserttisali ovat kävelymatkan päässä. Bussit kulkevat läheltä, Kehärata ja bussiasema ovat n. 800m päässä. Mukavat ulkoilualueet lähellä, lisäksi alueelta löytyy useita liikuntakeskuksia. Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 3 km. Tämä kannattaa katsoa! Muuttamaan pääset nopeastikin. Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin

Myllärintie 8 A

159000.00€ 63 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu länsi parveke

Tämä kiva ja valoisa hissitalon kulmahuoneisto putkiremontoidussa yhtiössä odottaa sinua! Todella tehokas asunto sinulle, joka haluat asua lähellä hyviä palveluja. Hissitalon 3 krs, länsi parveke. Isot ikkunat etelään ja länteen tuovat asuntoon mukavasti valoa. Remontoidut keittiö ja kylpyhuone. Hyvä pohjaratkaisu ja toimiva kokonaisuus. Keskeinen sijainti, melkein kaikki mitä tarvitset on ihan kävelymatkan päässä. Kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat, kirkko ja muut palveluntarjoajat ovat melkein naapurissa. Linja-autoasemalle on matkaa n. 200m. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä useita päiväkoteja. Lisäksi jää- ja tennishallit sekä hiihtokeskus. Klaukkalan pohjoispuolella sijaitseva Valkjärvi tarjoaa virkistymismahdollisuuksia. Soita niin kerromme lisää. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Nuijatie 5 D

125500.00€ 59 m2 - Kerrostalo
2h+k+sauna, lasitettu eteläparveke

Esittely: 20.05.2018 klo. 15:30-16:00

Tilava saunallinen kaksio hissitalon kolmannessa kerroksessa! Sopiva asunto pariskunnalle tai pienelle perheelle. Asunnossa on todella tilavat huoneet: makuuhuoneeseen mahtuu hyvin vaikkapa työpiste tai lasten sänky. Avara olohuone, josta käynti lasitetulle eteläparvekkeelle. Keittiöön sopii hyvin ruokailuryhmä. Asumismukavuutta lisää oma sauna. Rajatorpassa pieni ostoskeskus, jossa päivittäistavarakauppa, baari ja pizzeria. Alueella myös huoltoasema. Rajatorpassa väestönsuoja, jossa harrastustoimintaa (mm. salibandy, paini ja itsepuolustuslajit). Lisäksi alueella ala-aste sekä useita päiväkoteja. Hyvät ulkoilumaastot, Energia Areena palveluineen tuntumassa sekä useita liikuntakeskuksia ja harrastehalleja. Bussit kulkevat vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 2.5 km. Tervetuloa tutustumaan! Ota yhteyttä, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Pellaksenmäentie 15 D

129800.00€ 28 m2 - Luhtitalo
1h+kt+terassi+piha

Todella tehokas ja uudenkarhea ensimmäisen kerroksen pikkukoti! Tilava, laatoitettu kylpyhuone taittuvilla suihkuseinillä ja kaunis, valkoinen avokeittiö tasokkailla kodinkoneilla. Lisäksi mukavasti säilytystilaa. Ensimmäinen kerros eli sinulla on pieni oma piha-alue. Kyllä, aivan kuin asuisit rivitalossa. Ympärillä oleva luonto tarjoaa hyvät ulkoilumaastot. Mahdollisuus myös ostaa oma lämpötolpallinen autopaikka 1900 eur. Hyvä ensikoti tai sijoitus. Ota yhteyttä! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Pyörrekuja 4 A

179800.00€ 89 m2 - Kerrostalo
4h+k, tilava vh, lasitettu parveke

Esittely: 20.05.2018 klo. 15:30-16:00

Valoisa koti upealla paikalla Myyrmäen sydämessä! Huoneisto on siisti ja hyvin pidetty. Kunnostettu keittiö, jossa on hyvät säilytystilat ja työtasot. Laatoitettu, ikkunallinen kylpyhuone sekä erillinen wc. Valoisa olohuone sekä hyvänkokoiset makuuhuoneet. Yksi makuuhuoneista toimii mainiosti myös joko ruokailutilana tai työhuoneena kauniiden lasioviensa vuoksi. Tilava vaatehuone sekä lasitettu länsiparveke, josta on vehreät maisemat. Kiinnostuitko? Myyrmäen talousalueen kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä - mm, kauppa- ja liikekeskukset Myyrmanni, Isomyyri, Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo palveluineen, terveyskeskus, elokuvateatteri, kirjasto, useita urheiluhalleja ja -puistoja sekä kuntokeskuksia. Uimahalli on 100m päässä, mutta yhtiössä on myös saunan yhteydessä oma uima-allasosasto. Bussit kulkevat vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 400m. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja lähellä. Lähin päiväkoti tien toisella puolella. Tule tutustumaan! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Myyrmäentie 6 C

184756.57€ 79 m2 - Kerrostalo
4h+k+sauna, lasitettu parveke

Esittely: 22.05.2018 klo. 17:00-17:30

Valoisa, yhdeksännen kerroksen kaunis koti loistavalla paikalla Myyrmäen sydämessä! Huoneisto on muuttovalmis, erittäin kaunis ja tyylikäs kokonaisuus. Toimivaksi suunniteltu, valkoinen keittiö, laatoitettu kylpyhuone, oma ikkunallinen sauna sekä laatoitettu erillinen wc, jonne mahtuu hyvin pesukone. Valoisa olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle. Ylin kerros, josta on hulppeat ja esteettömät näkymät. Mukavan kokoiset makuuhuoneet sekä hyvät säilytystilat. Tehokas kokonaisuus! Myyrmäen talousalueen kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä - mm, kauppa- ja liikekeskukset Myyrmanni, Isomyyri, Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo palveluineen, terveyskeskus, elokuvateatteri, kirjasto, useita urheiluhalleja ja -puistoja sekä kuntokeskuksia alle kilometrin säteellä. Uimahalli on 200m päässä, mutta yhtiössä on myös saunan yhteydessä oma uima-allasosasto. Bussit kulkevat vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 300m. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja kävelyetäisyydellä. Turvallinen koulutie; ala-aste n. 50 m, ei yhtään ylitettävää tietä. Tule tutustumaan! Muuttamaankin pääset tarvittaessa nopeasti. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raappavuorenkuja 1 E

158000.00€ 80 m2 - Kerrostalo
3h+k, erill. wc, parveke

Kiva perheasunto hyvin hoidetussa yhtiössä, jossa lapsiystävällinen ja vehreä pihapiiri. Tässä läpitalon kolmiossa hyvin toimiva pohjaratkaisu ja tilava kylpyhuone sekä erillinen wc. Peruspalvelut, päiväkodit ja koulut sekä liikenneyhteydet kävelymatkan päässä. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä niin käydään katsomassa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kaanaantie 31

155000.00€ m2 - Omakotitalotontti
Rinnetontti 8200 m2, jossa päärakennus, saunatupa, liiteri ja autotalli

Myynnissä ihana 8200 m2:n tontilla oleva mökkikeidas, jota voit myöhemmin hyödyntää rakentamiseen. Vain n. 35 km Helsingistä! Omakotitalo tai paritalon rakentaminen mahdollista suunnittelutarveratkaisulla; n. 300 m2 + n. 100 m2 taloustilaa. Kallioisella rinne tontilla Valkjärven läheisyydessä vehreä mökkikeidas, jossa monipuolisuutta löytyy; metsää, retroa ja luomua. Siisti, hyväkuntoinen, romanttinen, mennyttä aikaa huokuva punavalkoinen n. 40 m2 "mummon mökki" ja n. 15 m2 saunatupa. Sähköt ylä- ja alatuvassa sekä autotallissa. Oma kaivo, josta juomavesi (ei tutkittu) sekä toinen kaivo puutarhan kasteluun. Nykyinen päätupa, jossa lasiveranta, vaatehuone, tilava keittiö ja makuuhuone. Erillinen alatupa, jossa sauna ja pesutilat sekä makuuhuone. Tuvissa on mahdollista asua ympäri vuoden. Lisäksi liiteri, jossa runsaasti polttopuita sekä siisti puucee. Kaiken kruunaa tilava autotalli. Valkjärven/ Lähtelän uimarantaan matkaa n. 500 m, jossa ovat laituri, pukukopit ja venepaikat, historiallinen Savitorppa lähistöllä. Klaukkalan monipuoliset palvelut n. 4 km. Tule ja koe tämä itse! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sammalkaari 25

369000.00€ 230 m2 - Omakotitalo
5h+k+sauna, th, khh, 2 kph, 2 wc, parveke, kylmä- ja lämminvarasto, autotalli.

Tässä 1996 itselle rakennetussa talossa on kaikki mitä tarvitset! Nyt perheelläsi on mahdollisuus saada hyvä koti, jossa on reilusti yhteistä tilaa. Yläkerrassa on kaunis 2014 remontoitu keittiö ja erillinen ruokailutila yhteydessä olohuoneeseen, 3 hyvän kokoista makuuhuonetta sekä laatoitettu, ikkunallinen wc/kylpyhuone. Alakerrassa on yksi makuuhuone, ihana takkahuone, jossa on Tulikiven varaava takka/leivinuuni sekä tilavat 2010 uusitut sauna- ja pesutilat. Saunassa on ns. heti valmis kiuas. Lisäksi tehokas ja hyvin suunniteltu kodinhoitohuone. Hyvät säilytys- ja varastotilat, n. 24 m2 autotalli ja pihalle mahtuu 4-5 kpl autoja. Terassit kummallakin puolen taloa. Kuntotarkastus on juuri tehty ja talosta löytyy myös lain määräämä energiatodistus. Taisit jo innostua? Tämä talo on rakennettu vuokra tontille rinneratkaisuna, piha-aluetta marjapuskineen ja omenapuineen jää reilusti. Pihalle mahtuu hyvin myös trampoliini. Erittäin hyvän asuinpaikan maineessa oleva Mäntysalo on kylä Nurmijärven kunnan eteläosassa Valkjärven lähistöllä. Se kuuluu Klaukkalan talousalueeseen, joka on kunnan suurin taajama. Klaukkala kasvaa koko ajan. Sinne muuttaa asukkaita muun muassa pääkaupunkiseudulta, sillä puolen tunnin ajomatka Helsingin keskustasta houkuttelee etenkin lapsiperheitä. Klaukkalasta on matkaa Espoon sekä Vantaan rajalle noin 5 km ja Helsinkiin alle 30 km. Kannattaa katsoa! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Räävelintie 5 J

315000.00€ 137 m2 - Rivitalo
5h+k+sauna, 2 wc, parveke, aidattu piha, lämmin varasto

Tässä on perheellesi koti, jossa on kaikki mitä tarvitset! Kauklahdessa 1996 rakennetun rivi-/paritalon päätyhuoneisto. Toimiva, valoisa pohjaratkaisu ja hyvät säilytystilat. Sisääntulokerroksessa on kaksi makuuhuonetta, ikkunallinen kylpyhuone/wc-tila sekä toimivaksi suunniteltu keittiö, joka on yhteydessä tilavaan olohuoneeseen. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle, josta on avarat ja vehreät näkymät. Alakerrassa on kaunis saunaosasto, jonka yhteydessä on toimiva kodinhoitohuone ja wc. Mahtavan kokoinen takkahuone, jonka voi tarvittaessa muuttaa makuuhuone-, työ- tai olohuone käyttöön. Alakerrasta löytyvät myös lämmin varasto sekä mukavan kokoinen askarteluhuone, joissa kummastakin on myös uloskäynti. Hyvän kokoinen n. 200 m2 oma piha-alue, joista puuterassia on n. 40 m2. Pihalla on leikkimökki ja pihalle mahtuu hyvin myös trampoliini lapsille. Asuntoon kuuluu oma lämmin autohallipaikka. Kauklahti on Espoon länsiosassa Kehä III:n varrella sijaitseva kaupunginosa. Peruspalvelut ovat tuntumassa ja kaikki kouluasteet ja päiväkodit ovat alueella. Busseilla ja junalla liikut näppärästi. Taisit kiinnostua? Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Veturitallintie 5 C

148000.00€ 63 m2 - Kerrostalo
2h+k+sauna, lasitettu parveke

Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja mitään suuria remontteja ei ole nyt tiedossa. Tämä on löytö, kun haluat kodin keskustasta, jossa palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat kävelyetäisyydellä. Juna-asemalle kävellen vain muutamassa minuutissa. Kirkkonummi on osa Helsingin seutua eli Helsingin metropolialuetta.[7] Etäisyys kuntakeskuksesta Helsingin keskustaan on yli 30 kilometriä, kunnan itärajalta vain 20 kilometriä. Ajoaika kuntakeskuksesta Helsingin keskustaan on noin 30 minuuttia. Kantatie 51:n parantaminen moottoritieksi Kivenlahden ja Munkinmäen liittymän välillä on valmistunut. Juna- ja bussiyhteydetkin pääkaupunkiseudulle ovat hyvät. Sekä junalla että bussilla matka Helsingin keskustaan kestää 30–45 minuuttia. Kirkkonummella on useita uimarantoja meren ja järvien rannoilla, pitkä rantaviiva laajalla saaristolla veneilyyn, melontaan, kalastukseen ja sukellukseen, laajat luonnontilaiset alueet kuntoiluun ja suunnistukseen, kunnan ylläpitämät juoksu- ja murtomaahiihtoreitit, kevyen liikenteen reitit juoksemiseen, pyöräilyyn ja rullaluisteluun, uimahalli, jäähalli, kunnallinen sisäuimakeskus, viisi golfkenttää, joilla yhteensä kahdeksan täysipituista väylää ja laskettelukeskus (Peuramaa). Kirkkonummella on myös useita ratsastustalleja. Sovi esittely, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sahatie 4 D

144000.00€ 78 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu parveke

Esittely: 22.05.2018 klo. 17:45-18:15

Todella siisti ja rakkaudella hoidettu kulmahuoneisto vehreässä ympäristössä! Viehättävä, remontoitu keittiö, laatoitettu kaunis kylpyhuone, tilavat huoneet eripuolella huoneistoa ja valoisa olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle. Todella hyvät säilytystilat. Maalatut, puhtaat ja ehjät pinnat, joten pintaremontillekaan ei ole tarvetta. Tässä on kaikki mitä perheesi tarvitsee. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa on pesutupa sekä mukava piha- ja leikkialue. Yhtiön putkistot ovat tutkittu ja remontille ei ole tarvetta yli 10 vuoteen. Lähikauppa ja bussipysäkki ovat n. 50 m päässä. Bussilla pääset Helsinkiin sekä myös Myyrmäkeen, josta kätevästi tarvittaessa vaihdat Kehärataan. Myyrmäen suurtalousalue kauppa- ja liikekeskuksineen, kauppoineen ja marketteineen n. 1 km, Energia Areena ja Myyrmäen Urheilupuisto alle 1 km. Varmasti kiinnostuit, joten ota yhteyttä. Käydään katsomassa ehkä uutta kotiasi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Isännänkuja 1 D

269000.00€ 92 m2 - Rivitalo
4h+k+sauna, vh, ulkovarasto ja piha

Esittely: 20.05.2018 klo. 17:00-17:30

Harvoin tarjolla! Vantaanlaaksossa 1-tasoinen rivitalon päätyhuoneisto. Tästä asunnosta saat perheellesi kivan ja toimivan kodin. Asunnossa on ikkunallinen, kunnostettu kylpyhuone ja saunaosasto, erillinen laatoitettu wc kalusteineen sekä uudistettu kaunis ja toimivaksi suunniteltu keittiö ruokailutiloineen. Valoisa olohuone on yhteydessä keittiöön. Aidattu, asunnon levyinen piha markiiseineen, ulkovarasto ja lisä katos sekä löytyy sieltä pihalta kirsikkapuukin. Pihan portti helpottaa liikkumista. Vantaanlaakso on viihtyisä, lapsiystävällinen asuinalue. Peruspalvelut ovat lähellä sekä Martinlaakson ja Myyrmäen suurtalousalueet tuntumassa. Yhtiö sijaitsee Vantaanjokivarren luonnonkauniiden ja monipuolisten ulkoilureittien välittömässä läheisyydessä. Vetokannaksen ihana maauimala n. 1 km päässä. Tervetuloa tutustumaan. Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rantakatu 2 B

79500.00€ 63 m2 - Kerrostalo
2h+k, lasitettu parveke

Hyvin hoidetussa yhtiössä tilava, muuttovalmis läpitalon kaksio! Asunto on juuri saanut uuden ilmeen. Kaikki lattiapinnat ja jalkalistat ovat uusittu, seinät maalattu, väliovet sekä eteisen ja makuuhuoneen liukuovelliset kaapistot vaihdettu sekä keittiön kodinkoneet, kaapistojen välitila ja tasot uusittu. Tilavat huoneet, kunnostettuun keittiöön mahtuu hyvin isompikin ruokailuryhmä, ikkunallinen, laatoitettu kylpyhuone sekä lasitettu parveke. Muuttamaan pääset heti ilman remonttihuolia. Yhtiössä on maalampö, pesutupa sekä siellä on tehty jo ikkuna-, parveke-, julkisivu- ja putkiremontti. Kaikki siis kohdillaan! Karkkilan keskustan palvelut kävelyetäisyydellä; mm. kauppoja, posti, pankit, kirjasto, terveyskeskus ja tori, Lidl, S- ja K-Market sekä apteekki reilun kilometrin päässä. Nyhkälänharjun leikkikenttä, kuntosalit ja liikuntahalli lähellä, Toivikkeen ulkoilumaastot, ala- ja yläaste sekä lukio tuntumassa. Soita niin sovitaan esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vaahtokuja 9 A

115000.00€ 57 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, lasitettu parveke

Yhtiössä on juuri valmistumassa putkiremontti, tämän huoneiston osalta se on jo tehty! Nopeasti vapautuva, siisti läpitalon kaksio rauhallisella asuinalueella. Alkuperäinen keittiö sekä juuri putkiremontin yhteydessä uusitut tyylikkäät kylpyhuone sekä wc. Huoneistossa on hyvät säilytystilat sekä lasitettu parveke. Suosittu asuinalue, jossa palvelut ovat lähellä, mm. lähikauppa n. 300m. Koulut, päiväkodit sekä Martinlaakson, Myyrmäen ja Louhelan palvelut kävelymatkan päässä. Loistavat ulkoilualueet ja harrastemahdollisuudet ihan vieressä. Talvella pääset hiihtämään melkein kotiovelta. Bussit kulkevat lähes vierestä ja Kehäradalle on matkaa alle 1 km. Tule katsomaan! Soita niin varataan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vuolukiventie 6

439000.00€ 174 m2 - Omakotitalo
5h+k+s, khh, parveke, lämmin ja kylmä varasto, terassi- ja piha-alue

Esittely: 20.05.2018 klo. 18:00-18:40

Kaunis ja kuntotarkastettu Kastellin 1999 itselle rakennettu omakotitalo Kivistön kasvavalla asuinalueella. Toimiva kokonaisuus, josta saat perheellesi hyvän kodin. Alakerrassa on eteinen, hyvät kodinhoitotilat, 1 makuuhuone, kylpyhuone ja saunatilat sekä erillinen wc. Välikerroksessa on tilava keittiö, jossa on hyvät säilytystilat ja työtasot, vieressä ruokailutila ja olohuone ovat yhtä avaraa ja valoisaa tilaa. Yläkerrassa löytyvät 3 makuuhuonetta ja kph/wc. Ihana suojaisa terassialue, jossa huoltovapaa vinyyliaitaus. Pihalla myös leikkimökki, joka toimii varastona. Lähikauppa, päiväkodit ja koulut sekä bussiyhteydet ovat ihan tuntumassa. Kivistön juna-asemalle on matkaa n. 1 km. Kehärataa pitkin pääset näppärästi vaikka lentoasemalle tai Helsingin keskustaan. Myös bussiyhteydet ovat hyvät ja Hämeenlinnanväylä ja Kehä III varmistavat autolla liikkumisen helppouden. Kivistössä kaikki on kävely- tai pyörämatkan päässä. Tiheä kevyen liikenteen reittiverkosto tarjoaa mukavia pyörälenkkejä ja radanvarren pikapyörätietä pitkin pääset vaikka Helsinkiin asti. Kivistön aseman täyden palvelun kauppakeskukseen tulee terveys-, kulttuuri- ja nuorisopalveluja & kirjasto, viihde- ja ostoskeskus, päivittäis- ja erikoisliikkeet. Kivistöstä on kasvamassa pääkaupunkiseudun uusi ainutlaatuinen keskuspaikka, täyden palvelun kaupunkikeskus. Noin 150 000 neliön palvelu- ja kauppakokonaisuus rakennetaan vaiheittain. Uutta kotiasi lähellä ovat niin julkinen liikenne, päivittäis- ja erikoiskaupat ja kaupungin palvelut kuin harrastukset, elämykset ja viihdekin. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lammaskuja 2 B

159000.00€ 72 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu parveke

Esittely: 20.05.2018 klo. 14:30-15:00

Hyvin hoidettu yhtiö, jossa linjasaneeraus on juuri valmistumassa! Valoisa ja hyväkuntoinen neljännen kerroksen koti uima-allasyhtiössä aivan Pähkinärinteen ostoskeskuksen palvelujen ja Lammaslammen ulkoilureittien vieressä. Tämän toimivan kolmion keittiö on kertaalleen kunnostettu ja siellä on hyvin säilytys- ja laskutilaa. Saareke erottaa ruokailutilan, joka on yhteydessä olohuoneeseen. Putkiremontin yhteydessä remontoidut kylpyhuone sekä erillinen wc. Huoneistossa on lisäksi 2 tilavaa makuuhuonetta, vaatehuone sekä ihana lasitettu parveke, johon mahtuu hyvin parvekekalusteet. Kiva luonnonläheinen ympäristö. Loistava paikka, jossa on peruspalvelut ja bussiyhteydet vieressä, päiväkodit, koulut sekä hyvät ulkoilu- ja lenkkeilymaastot lähellä. Lammaslammen ympäristö kokoaa ympärilleen asukkaita virkistymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammaslammen ympärillä on valaistu kävelyreitti sekä lukuisia polkuja. Ympäröivässä puistossa sijaitsevat mm. lasten leikkipuisto ja ratagolf. Tule tutustumaa! Soita niin sovitaan tapaaminen. Olemme tavoitettavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kaanaantie 31

155000.00€ 55 m2 - Mökki tai huvila
Päärakennus, saunatupa sekä liiteri ja autotalli

Vain n. 35 km Helsingistä! Kallioisella rinnetontilla Valkjärven läheisyydessä vehreä mökkikeidas, jossa monipuolisuutta löytyy; metsää, retroa ja luomua. Siisti, hyväkuntoinen, romanttinen ja mennyttä aikaa huokuva punavalkoinen n. 40 m2 "mummon mökki" ja n. 15 m2 saunatupa. Sähköt ylä- ja alatuvassa sekä autotallissa. Oma kaivo, josta juomavesi (ei tutkittu) sekä toinen kaivo puutarhan kasteluun. Nykyinen päätupa, jossa on lasiveranta, vaatehuone, tilava keittiö ja makuuhuone. Erillinen alatupa, jossa sauna ja pesutilat sekä makuuhuone. Tuvissa on mahdollista asua ympäri vuoden. Lisäksi liiteri, jossa runsaasti polttopuita sekä siisti puucee. Kaiken kruunaa tilava autotalli. Vehreä 8200 m2:n tontti, jota voit myöhemmin hyödyntää rakentamiseen. Omakotitalon tai paritalon rakentaminen mahdollista suunnittelutarveratkaisulla; n. 300 m2 + n. 100 m2 taloustilaa. Valkjärven/ Lähtelän uimaranta on n. 500 m päässä, josta löytyvät laituri, pukukopit ja venepaikat. Kulttuurihistoriallinen Savitorppa on lähistöllä. Klaukkalan monipuoliset palvelut n. 4 km. Tule ja koe tämä itse! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Norotie 6 A

169000.00€ 96 m2 - Kerrostalo
4h+k, lasitettu parveke

Esittely: 20.05.2018 klo. 16:15-16:45

Myynnissä valoisa, hyvällä pohjaratkaisulla ja tilavilla huoneilla oleva perheasunto! Näkymät talon neljännen kerroksen huoneistosta ovat avarat ja vehreät molemmin puolin taloa. Yhtiöllä on kiva ja rauhallinen pihapiiri. Koulut, päiväkodit ja Myyrmäen kattavat palvelut mm. kaupat, erikoisliikkeet, kirjasto, elokuvateatteri ja hyvät sekä kunnalliset että yksityiset terveydenhuoltopalvelut kävelymatkan päässä. Ulkoilemaan pääset suoraan kotiovelta ja muutkin harrastusmahdollisuudet: liikuntakeskukset, uimahalli jne. ovat lähietäisyydellä. Vetokannaksen maauimalaan on matkaa noin 2 km. Kehäradan asemalle (Louhela) on matkaa 350 m. Myyrmäestä pääsee myös linja-autolla eripuolille Vantaata, Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on lyhyt matka kaikille pääväylille: Kehä I ja III:lle sekä Tampereen väylälle. Soita niin sovitaan aika ja käydään katsomassa asuntoa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koivurinne 20 B

425000.00€ 273 m2 - Omakotitalo
4h+k+sauna, khh, 2 wc, vh, parveke, varasto, autotalli, piha

Esittely: 20.05.2018 klo. 14:00-14:45

Upealla paikalla luonnon keskellä kaunis koti odottaa uutta omistajaa! Lämminhenkinen koti perheellesi. Eteisestä avautuu tilava, valoisa olohuone, josta pääset viihtyisään ruokailutilaan ja sieltä edelleen keittiöön. Ruokailutilassa voit nauttia oman leivinuunin antimista. Lisäksi talossa on kaksi makuuhuonetta, upea sauna ja tilava kylpyhuone. Takkahuoneessa on mukava saunan jälkeen rauhoittua ja nauttia varaavan takkatulen loimusta. Takkahuoneesta pääset tarvittaessa ulos vilvoittelemaan. Asumismukavuutta lisää erillinen wc kodinhoitohuone ja vaatehuone. Huoneistossa on ilmalämpöpumppu. Alakerrassa on paljon varastotilaa sekä mahdollisuus ottaa lisähuone asumiskäyttöön. Autosi saat lämpimään autotalliin. Omistajat ovat itse rakennuttaneet talon v.1994, tontti on 0,1904 ha. Upea iso piha, jossa voit nauttia auringosta tai järjestää vaikkapa pihajuhlat. Tontilla jäljellä rakennusoikeutta. Tämän kodin ainutlaatuista tunnelmaa on vaikea vangita sanoihin ja kuviin, ehdottomasti kokonaisuus, johon kannattaa tulla tutustumaan paikan päälle. Varaa aika esittelyyn. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ainonkuja 2

212000.00€ 89 m2 - Rivitalo
4h+k+sauna, piha

Hämeenkylässä edullinen kolmen makuuhuoneen perheasunto. Yhtiöllä iso piha, jossa lasten on turvallista leikkiä. Alakerrassa vaalea keittiö ja mukavan kokoinen ruokailutila sekä tilava olohuone. Yläkerrassa makuuhuoneet sekä ikkunallinen sauna ja pesuhuone. Rauhallinen ja kesällä vehreä piha-alue, jossa lapsille on hiekkalaatikko, liukumäki ja keinut. Alueella hyvä lähikauppa (n. 200 m), päiväkoti ja Tuomelan koulu (ala-aste 4-6 lk.). Lisää palveluja mm. apteekki, R-kioski, pitseria sekä ravintola on Pähkinärinteessä. Lähin linja-auto pysäkki on 100 m päässä ja linja-autolla pääsee H:gin keskustaan ja Myyrmäkeen. Kävelymatkan päässä ovat myös pysäkit Vantaankosken asemalle ja Pähkinärinteestä vaihtamalla mm. Leppävaaran suuntaan Espooseen. Tätä kannattaa tulla katsomaan - soita, niin sovitaan sopiva aika! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajavuorentie 3 as

263000.00€ 101 m2 - Rivitalo
4h+k+sauna, 2 vh, 2 wc, parveke, piha ja varasto

Viihtyisä perheasunto keskeisellä ja kauniilla paikalla Martinlaaksossa! Ensimmäisessä kerroksessa on valoisa ja tilava olohuone, josta käynti suojaiselle pihalle. Takapihalla on hyvin tilaa ja pensasaita luo mukavasti omaa rauhaa. Keittiössä on uudet kauniit, vaaleat kaapistot sekä hyvät säilytystilat, tilaan sopii myös ruokailuryhmä. Kerroksesta löytyvät lisäksi vaatehuone, eteisen kaapistot sekä erillinen wc. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista yhdessä on oma parveke ja yhdessä erittäin tilava vaatehuone. Lisäksi sauna ja kylpyhuone. Ulkovarasto tuo runsaasti lisää säilytystilaa. Vesimaksu sisältyy vastikkeeseen, edullinen asua. Ihanan vehreä asuinalue. Kaikki kouluasteet ja useat päiväkodit, myös ruotsinkieliset sekä Martinlaakson kattavat palvelut kuten mm. kauppa- ja liikekeskukset Martinmiilu sekä Ostari palveluineen, terveyskeskus, uimahalli ja konserttisali ovat lähellä. Hyvin varusteltu lähikauppa ja bussipysäkki ovat ihan vieressä, juna-asemalle matkaa alle 1 km. Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 3 km. Tervetuloa ihastumaan uuteen kotiisi! Soita niin varataan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!