Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Timmermalmintie 2 C

249000.00€ 81 m2 - Paritalo
3h+k+sauna, 2 x wc, vh, lasitettu kuisti, katettu terassi

Rauhallisella Askiston pientaloalueella viehättävä koti, jossa on kaikki kohdallaan! Yhden tason toimivaan pohjaratkaisuun mahtuvat olohuoneen yhteydessä oleva keittiö, kaksi makuuhuonetta, sauna, kaksi wc:tä ja kaiken kruunaava kaunis, varaava kaakelitakka! Asumismukavuutta lisäävät keskuspölynimuri ja ilmalämpöpumppu puhumattakaan lasitetusta kuistista, joka pitää talvella lumet ja kesällä roskat loitolla. Omalla pihalla viihdyt ja grillailet laatoitetulla, katetulla länsiterassilla. Autokatoksesta löytyy sähkölämmityspistoke. Lähikauppa löytyy 350 metrin päästä, päiväkoti reilun puolen kilometrin ja Askiston koulu reilun kilometrin päästä. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta pääset Kehä III:sta tai Vihdintietä pitkin nopeasti muiden palvelujen äärelle. Tämä asunto on ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Tiedustelut Tommi Heino, 040 149 2229 tai tommi.heino@lkvtuijahurme.fi.

Eräkuja 4 C

182000.00€ 73 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna, vh, lasitettu parveke

Putkiremontoidusta yhtiöstä, upea ylimmän kerroksen läpitalon päätyhuoneisto kauniilla paikalla Louhelassa! Vuonna 2006 täysin remontoitu asunto hissitalon 7/7 kerroksessa. Remontin yhteydessä asuntoon rakennettu oma sauna, jonka läpikuultava lasitiiliseinä toimii myös loistavasti valaistuselementtinä saunan ulkopuolelle. Hyvä pohjaratkaisu, jossa on tilavat huoneet ja reilusti kaappitilaa. Lisää tilan tuntua luo kolmeen ilmansuuntaan osoittavat ikkunat, jotka samalla pitävät tilan hyvin valoisana. Olohuoneessa on hyvin tilaa oleskelutilalle ja ruokapöydälle. Valoisan huoneen päädystä on käynti viihtyisälle lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneisiin mahtuu hyvin sänky ja työpöytä. Lisää säilytystilaa tuo vaatehuone. Keittiö on tyylikkäästi remontoitu, ja jälkeenpäin rakennettu lisätyötaso tuo runsaasti lisää laskutilaa keittiöaskareisiin. Keittiössä on hyvät työtilat ja reilusti kaappitilaa. Kylpyhuoneessa, keittiössä ja eteisessä on laattalattiat, joista eteisessä ja kylpyhuoneessa myös mukavuuslämpö. Kylpyhuoneessa on tilaa pesutornille. Asunto sijaitsee Louhelan ostoskeskuksen vieressä ja kaikki alueen palvelut ovat lähellä. Kaikki kouluasteet sekä päiväkodit sijaitsevat kävelymatkan päässä ja kaikki Myyrmäen palvelut löytyvät läheltä. Hyvät kulkuyhteydet junalla ja bussilla Helsinkiin ja Vantaalle sekä Espooseen. Taloyhtiön piha-alueella on hyvin leikkipaikkoja lapsille, ja vieressä ihana vehreä Jokiuoman puistoalue. Vetokannaksen maauimalaan matkaa n. 2 km. Ihastut! Soita niin varataan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ojahaanrinne 3

154888.73€ 73 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna, lasitettu parveke

Esittely: 25.03.2018 klo. 13:45-14:45

Myynnissä valoisa, hyväpohjainen läpitalon kolmio uima-allasyhtiössä. Asunnossa erillinen wc ja oma sauna, ikkunallinen kylpyhuone sekä lasitettu parveke. Hyvä, hoidettu yhtiö, jossa tehty mm. julkisivu- sekä ikkunaremontti 2016. Yhtiö sijaitsee Ojahaan alueella lähellä Myyrmäen kauppakeskuksia ja kunnallisia palveluja (Kela, kirjasto, terveysasema). Myyrmäessä myös monipuoliset liikuntamahdollisuudet esim. uimahalli, useita kuntokeskuksia, urheilu-, palloilu- ja jäähalli, urheilukenttä sekä jalkapallostadion. Kehäradalle matkaa n. 400 m ja lähimmälle bussipysäkille n. 250 m. Tästä saat itsellesi hyvän ja toimivan kodin. Soita ja varaa aika, niin mennään katsomaan. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Iskostie 2 E

187000.00€ 68 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna, lasitettu parveke

Myyrmäen paraatipaikalla viehättävä läpitalon huoneisto! Tehokkaat neliöt, selkeä pohjaratkaisu. Vaalea keittiö, jonka yhteydessä tilaa ruokailuryhmälle. Mukavasti säilytystilaa. Siisti kylpyhuone ja oma sauna. Tilava lasitettu parveke etelään, 1/4 krs, ei maan tasalla hissillisessä, 1988 rakennetussa yhtiössä. Kiinnostuitko? Suosittu asuinalue, jossa loistopalvelut ovat ihan vieressä. Myyrmannin ja Isomyyrin kauppakeskukset ovat n. 200 m päässä. Lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat ja palveluntarjoajat ovat siis aivan naapurissa. Ulkoilemaan pääsee suoraan kotiovelta eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut. Juna-asemalle on matkaa noin 300 metriä. Kehärata tekee liikkumisen helpoksi. Myyrmäestä myös hyvät bussiyhteydet muualle pääkaupunkiseudulle. Omalla autolla helppo liikkua Vihdin- tai Tampereenväylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Näissä taloissa on viihdytty. Tähän asuntoon pääset muuttamaan nopeastikin. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Norotie 6 A

169000.00€ 96 m2 - Kerrostalo
4h+k, lasitettu parveke

Myynnissä valoisa, hyvällä pohjaratkaisulla ja tilavilla huoneilla oleva perheasunto! Näkymät talon neljännen kerroksen huoneistosta ovat avarat ja vehreät molemmin puolin taloa. Yhtiöllä on kiva ja rauhallinen pihapiiri. Koulut, päiväkodit ja Myyrmäen kattavat palvelut mm. kaupat, erikoisliikkeet, kirjasto, elokuvateatteri ja hyvät sekä kunnalliset että yksityiset terveydenhuoltopalvelut kävelymatkan päässä. Ulkoilemaan pääset suoraan kotiovelta ja muutkin harrastusmahdollisuudet: liikuntakeskukset, uimahalli jne. ovat lähietäisyydellä. Vetokannaksen maauimalaan on matkaa noin 2 km. Kehäradan asemalle (Louhela) on matkaa 350 m. Myyrmäestä pääsee myös linja-autolla eripuolille Vantaata, Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on lyhyt matka kaikille pääväylille: Kehä I ja III:lle sekä Tampereen väylälle. Soita niin sovitaan aika ja käydään katsomassa asuntoa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ruukuntekijäntie 4 D

333000.00€ 154 m2 - Kerrostalo
4h+k+sauna, 2 wc, 2 vh, lasitettu parveke ja terassipiha

Harvoin tarjolla, tule ja ihastu! Loistava koti perheellesi. Tässä asunnossa voit ihastua moniin yksityiskohtiin; yksi niistä on tilava ja avara olohuone/keittiö, johon valoa tuovat isot ikkunat. Tilaan mahtuu hyvin isompikin ruokailuryhmä. Olohuoneesta pääset avaralle lasitetulle terassille, jossa on infrapunalämmitin ja lattialämmitys. Lisätilaa tuo vielä suuri terassipatio, joka luo loistavat puitteet myös kerrostalo viherpeukalolle. Kolme makuuhuonetta, joista ns. master bedroom on eri puolella huoneistoa. Kylpyhuoneessa pääset rentoutumaan pehmeään porekylpyyn ja oman saunan lämpöön. Lisämukavuutta tuo erillinen kylpyhuone/wc, sekä kodinhoitohuone. Lisäksi saat käyttöösi kaksi vaatehuonetta, joista toista voit käyttää myös pukeutumishuoneena. Edulliset asumiskustannukset. Myyrmäen kattavat palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä päiväkodit. Liikenneyhteydet ovat hyvät, bussit menevät vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 500 m. Mahtavat ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet Myyrmäen urheilupuistossa (mm. jää- ja jalkapallohallit, ISS Stadion, yleisurheilukenttä) ja sen lähiympäristössä (mm. Energia Areena sekä lukuisat liikuntakeskukset). Ja huom! Myytävänä myös autotalliosake hintaan 25 000 eur, hoitovastike 16.40 eur/kk. Varaa esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koivurinne 20 B

425000.00€ 273 m2 - Omakotitalo
4h+k+sauna, khh, 2 wc, vh, parveke, varasto, autotalli, piha

Esittely: 27.03.2018 klo. 17:00-17:30

Upealla paikalla luonnon keskellä kaunis koti odottaa uutta omistajaa! Lämminhenkinen koti perheellesi. Eteisestä avautuu tilava, valoisa olohuone, josta pääset viihtyisään ruokailutilaan ja sieltä edelleen keittiöön. Ruokailutilassa voit nauttia oman leivinuunin antimista. Lisäksi talossa on kaksi makuuhuonetta, upea sauna ja tilava kylpyhuone. Takkahuoneessa on mukava saunan jälkeen rauhoittua ja nauttia varaavan takkatulen loimusta. Takkahuoneesta pääset tarvittaessa ulos vilvoittelemaan. Asumismukavuutta lisää erillinen wc kodinhoitohuone ja vaatehuone. Huoneistossa on ilmalämpöpumppu. Alakerrassa on paljon varastotilaa sekä mahdollisuus ottaa lisähuone asumiskäyttöön. Autosi saat lämpimään autotalliin. Omistajat ovat itse rakennuttaneet talon v.1994, tontti on 0,1904 ha. Upea iso piha, jossa voit nauttia auringosta tai järjestää vaikkapa pihajuhlat. Tontilla jäljellä rakennusoikeutta. Tämän kodin ainutlaatuista tunnelmaa on vaikea vangita sanoihin ja kuviin, ehdottomasti kokonaisuus, johon kannattaa tulla tutustumaan paikan päälle. Varaa aika esittelyyn. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ainonkuja 2

212000.00€ 89 m2 - Rivitalo
4h+k+sauna, piha

Esittely: 25.03.2018 klo. 12:45-13:15

Hämeenkylässä edullinen kolmen makuuhuoneen perheasunto. Yhtiöllä iso piha, jossa lasten on turvallista leikkiä. Alakerrassa vaalea keittiö ja mukavan kokoinen ruokailutila sekä tilava olohuone. Yläkerrassa makuuhuoneet sekä ikkunallinen sauna ja pesuhuone. Rauhallinen ja kesällä vehreä piha-alue, jossa lapsille on hiekkalaatikko, liukumäki ja keinut. Alueella hyvä lähikauppa (n. 200 m), päiväkoti ja Tuomelan koulu (ala-aste 4-6 lk.). Lisää palveluja mm. apteekki, R-kioski, pitseria sekä ravintola on Pähkinärinteessä. Lähin linja-auto pysäkki on 100 m päässä ja linja-autolla pääsee H:gin keskustaan ja Myyrmäkeen. Kävelymatkan päässä ovat myös pysäkit Vantaankosken asemalle ja Pähkinärinteestä vaihtamalla mm. Leppävaaran suuntaan Espooseen. Tätä kannattaa tulla katsomaan - soita, niin sovitaan sopiva aika! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Suvantopolku 7 E

117500.00€ 59 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, parveke

Myynnissä kaksio vaatehuoneella juuri putkiremontoidusta yhtiöstä! Asunto on Myyrmäessä hyvien kulkuyhteyksien päässä ja monipuolisten palvelujen läheisyydessä. Alueella on myös loistavat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Taloyhtiössä sauna- ja uima-allasosasto, jotka on myös remontoitu osana LVI-saneerausta. Puistomaisessa ympäristössä sijaitseva tilava asunto, jossa hyvä pohjaratkaisu. Asunnossa on erillinen wc. Wc ja kylpyhuone ovat molemmat täysin uudistettu perinteisen putkiremontin yhteydessä. Tästä saat huonetilat remontoimalla itsellesi juuri oman näköisesi kodin. Tähän kannattaa tulla tutustumaan. Putkiremontin velkaosuutta ei ole vielä jyvitetty osakkeille. Ota yhteyttä, niin käydään katsomassa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Veitsitie 16 B

111920.00€ 40 m2 - Kerrostalo
2h+kk, 2 x vh, lasitettu parveke

Hämevaaran rauhallisella ja vehreällä alueella myytävänä pintaremontoitu, hyväkuntoinen pieni kaksio juuri putkiremontoidusta yhtiöstä. Putkiremontin velkaosuutta ei ole vielä jyvitetty osakkeille. Asunnossa toimiva keittokomero ja pohjaratkaisu. Keittokomerossa uudet kodinkoneet: apk, jääkaappi, liesi ja liesituuletin. Vaalea asunto sijaitsee lähellä Pähkinänrinteen palveluita, päättyvän tien päässä. Lasitetulta parvekkeelta avarat näkymät luontoon. Toimiva pohjaratkaisu ja kaksi vaatehuonetta, joihin käynti eteisestä. Yhtiössä on oma talonmies. Perinteisesti toteutetun putkiremontin yhteydessä uusittu mm. kylpyhuone kokonaan, sähköt, tietoliikenneverkosto sekä taloyhtiön saunatilat. Pähkinärinteen palvelut kävelyetäisyydellä, bussipysäkki lähellä. Hyvät lenkki- tai talvisin hiihtomaastot vieressä. Tule tutustumaan. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Nuijatie 5 D

127800.00€ 59 m2 - Kerrostalo
2h+k+sauna, lasitettu eteläparveke

Esittely: 27.03.2018 klo. 18:00-18:30

Tilava saunallinen kaksio hissitalon kolmannessa kerroksessa! Hyvä asunto pariskunnalle tai pienelle perheelle. Asunnossa on todella tilavat huoneet: makuuhuoneeseen mahtuu hyvin vaikkapa työpiste tai lasten sänky. Avara olohuone, josta käynti lasitetulle eteläparvekkeelle. Keittiöön sopii hyvin ruokailuryhmä. Asumismukavuutta lisää oma sauna. Rajatorpassa pieni ostoskeskus, jossa päivittäistavarakauppa, baari ja pizzeria. Alueella myös huoltoasema. Rajatorpassa väestönsuoja, jossa harrastustoimintaa (mm. salibandy, paini ja itsepuolustuslajit). Lisäksi alueella ala-aste sekä useita päiväkoteja. Hyvät ulkoilumaastot, Energia Areena palveluineen tuntumassa sekä useita liikuntakeskuksia ja harrastehalleja. Bussit kulkevat vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 2.5 km. Tervetuloa tutustumaan! Ota yhteyttä, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vaahtokuja 9 A

149000.00€ 73 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna, vh, lasitettu parveke

Yhtiössä on juuri valmistumassa putkiremontti, tämän huoneiston osalta se on jo tehty! Nopeasti vapautuva, ajan kanssa kunnostettu siisti saunallinen kolmio rauhallisella asuinalueella Myyrmäessä päättyvän kujan päässä. Kaunis, vaalea keittiö sekä juuri putkiremontin yhteydessä uusitut tyylikkäät kylpyhuone/sauna- sekä wc-tilat. Huoneistossa on hyvät säilytystilat. Kiinnostuitko? Suosittu asuinalue, jossa palvelut ovat lähellä, mm. lähikauppa n. 300m. Koulut, päiväkodit sekä Martinlaakson, Myyrmäen ja Louhelan palvelut kävelymatkan päässä. Loistavat ulkoilualueet ja harrastemahdollisuudet ihan vieressä. Talvella pääset hiihtämään melkein kotiovelta. Bussit kulkevat lähes vierestä ja Kehäradalle on matkaa alle 1 km. Tule katsomaan! Soita niin varataan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Myyrmäentie 6 F

162000.00€ 74 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna, vh, lasitettu parveke

Esittely: 25.03.2018 klo. 13:15-13:45

Valoisa seitsemännen kerroksen koti loistavalla paikalla Myyrmäen sydämessä! Erittäin siisti kokonaisuus. Kunnostettu keittiö, johon mahtuu hyvin ruokailuryhmä, kiva ikkunallinen kylpyhuone, oma sauna sekä erillinen wc. Valoisa olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle. Myyrmäen talousalueen kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä - mm, kauppa- ja liikekeskukset Myyrmanni, Isomyyri, Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo palveluineen, terveyskeskus, elokuvateatteri, kirjasto, useita urheiluhalleja ja -puistoja sekä kuntokeskuksia alle kilometrin säteellä. Uimahalli on 200m päässä, mutta yhtiössä on myös saunan yhteydessä oma uima-allasosasto. Bussit kulkevat vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 300m. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja kävelyetäisyydellä. Tule tutustumaan ja hanki itsellesi tai sijoitukseen! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vantaanrinne 4 D

94000.00€ 61 m2 - Kerrostalo
2h+k, lasitettu parveke

Myynnissä läpitalon kaksio, jossa valoa riittää. Pintaremontilla saat tästä itsellesi tai perheellesi kivan kodin. Asunnossa on kertaalleen kunnostettu keittiö sekä ikkunallinen kylpyhuone. Isot huoneet; makuuhuoneessa on tilaa vaikka työpisteelle, olohuoneeseenkin mahtuu sohvakaluston lisäksi erillinen ruokailuryhmä tai työ-/leikkipaikka. 1/3 krs, mutta asunto ei ole maan tasalla, lasitettu parveke, josta rauhaisat ja vehreät näkymät. Hyvin hoidettu yhtiö omalla, vehreällä tontilla. Yhtiössä on oma talonmies, kuntosali sekä saunan yhteydessä uima-allasosasto. Mukavat lenkki- ja ulkoilumaastot vieressä. Vantaanpuiston asuinalueella sijaitsee pieni ostoskeskus. Liikekeskus toimii asuinalueen sydämenä ja tarjoaa palveluita myös naapurialueille. Ostoskeskus on luokiteltu Vantaan ostariselvityksessä suojeltavien kohteiden joukkoon arkkitehtuurinsa vuoksi. Peruspalvelut, koulut ja päiväkodit ovat lähellä, Kehärata n. 1 km päässä. Kehärataa pitkin pääset näppärästi vaikka lentoasemalle tai Helsingin keskustaan. Myös bussiyhteydet ovat hyvät ja Hämeenlinnanväylä ja Kehä III varmistavat autolla liikkumisen helppouden. Vantaankoski sijaitsee melkein Kivistön kainalossa. Kivistöstä on kasvamassa pääkaupunkiseudun uusi ainutlaatuinen keskuspaikka, täyden palvelun kaupunkikeskus. Noin 150 000 neliön palvelu- ja kauppakokonaisuus rakennetaan vaiheittain. Uutta kotiasi lähellä ovat niin julkinen liikenne, päivittäis- ja erikoiskaupat ja kaupungin palvelut kuin harrastukset, elämykset ja viihdekin. Mennäänkö katsomaan? Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Nuijatie 10 A

99000.00€ 31 m2 - Kerrostalo
1h+kk

Nyt myynnissä hyväpohjainen ja näppärä pikku koti! Loisto asunto itselle tai sijoitukseen. Valkoinen, siisti keittokomero, johon mahtuu pieni pöytä ja kaksi tuolia, laatoitettu kylpyhuone. Huoneiston kaikki pinnat on juuri käsitelty sekä huoneistossa on tyylikäs laminaattilattia. Rajatorpassa on pieni ostoskeskus, jossa on päivittäistavarakauppa, baari ja pizzeria. Alueella on myös huoltoasema ja väestönsuoja, jossa on harrastustoimintaa (mm. salibandy, paini ja itsepuolustuslajit). Lisäksi alueella ovat ala-aste sekä useita päiväkoteja. Hyvät ulkoilumaastot, Energia Areena palveluineen tuntumassa sekä useita liikuntakeskuksia ja harrastehalleja. Bussit kulkevat vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 3 km. Tervetuloa tutustumaan! Ota yhteyttä, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Suvantotie 4 E

117000.00€ 55 m2 - Kerrostalo
2h+k, vaatehuone, lasitettu parveke

Esittely: 26.03.2018 klo. 17:00-17:30

Tarjolla valoisa läpitalon kaksio Myyrmäessä! Asunnossa on iso olohuone, josta pääset lasitetulle länsiparvekkeelle, valoisa makuuhuone, keittiöön sopii ruokailuryhmä, ikkunallinen kylpyhuone, sekä vaatehuone ja erillinen wc lisäävät asumismukavuutta. 1/5 krs ei kuitenkaan maantasalla. Tämän asunnon vahvuuksia ovat sen loistava sijainti kaikkien Myyrmäen kattavien palveluiden äärellä, Kehäradan ansiosta koko pääkaupunkiseutu on ulottuvillasi. Loistavat urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet ihan asunnon tuntumassa olevassa urheilupuistossa, jossa halleja ja kenttiä kaikenlaiseen toimintaan. Yhtiön vieressä on jalkapallo-, koripallo- ja tenniskenttä. Varaa esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raappavuorenkuja 8 A

133000.00€ 58 m2 - Kerrostalo
2h+k, vaatehuone, lasitettu eteläparveke

Esittely: 26.03.2018 klo. 17:45-18:15

Hyväkuntoinen valoisa läpitalon kaksio Martinlaaksossa! Avara olohuone, josta käynti lasitetulle eteläparvekkeelle. Parvekkeelta puistomainen näkymä. Keittiöön sopii hyvin ruokailuryhmä, remontoitu kylpyhuone, jossa hyvin tilaa pesutornille. Tilava makuuhuone, jonne tarvittaessa sopii kirjoituspöytä tai lasten sänky . Lisäksi erillinen vaatehuone. Toimiva pohjaratkaisu, 4/6 krs. Rauhallinen, verheä alue ja hyvät ulkoilumaastot. Kaikki kouluasteet ja päiväkodit, myös ruotsinkieliset ovat lähellä. Samoin Kauppakeskus Ostari, terveys- ja sosiaalikeskus, kirjasto, konserttisali ja uimahalli. Alueella myös useita liikuntakeskuksia. Bussit läheltä, bussiasema ja Kehärata alle kilometri. Hyvä sijoitus tai ensiasunto! Varaa esittelyaika! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajavuorentie 3 as

263000.00€ 101 m2 - Rivitalo
4h+k+sauna, 2 vh, 2 wc, parveke, piha ja varasto

Viihtyisä perheasunto keskeisellä ja kauniilla paikalla Martinlaaksossa! Ensimmäisessä kerroksessa on valoisa ja tilava olohuone, josta käynti suojaiselle pihalle. Takapihalla on hyvin tilaa ja pensasaita luo mukavasti omaa rauhaa. Keittiössä on uudet kauniit, vaaleat kaapistot sekä hyvät säilytystilat, tilaan sopii myös ruokailuryhmä. Kerroksesta löytyvät lisäksi vaatehuone, eteisen kaapistot sekä erillinen wc. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista yhdessä on oma parveke ja yhdessä erittäin tilava vaatehuone. Lisäksi sauna ja kylpyhuone. Ulkovarasto tuo runsaasti lisää säilytystilaa. Vesimaksu sisältyy vastikkeeseen, edullinen asua. Ihanan vehreä asuinalue. Kaikki kouluasteet ja useat päiväkodit, myös ruotsinkieliset sekä Martinlaakson kattavat palvelut kuten mm. kauppa- ja liikekeskukset Martinmiilu sekä Ostari palveluineen, terveyskeskus, uimahalli ja konserttisali ovat lähellä. Hyvin varusteltu lähikauppa ja bussipysäkki ovat ihan vieressä, juna-asemalle matkaa alle 1 km. Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 3 km. Tervetuloa ihastumaan uuteen kotiisi! Soita niin varataan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Raappavuorenreuna 2 C

189800.00€ 111 m2 - Kerrostalo
5h+k, vh, 2 wc, lasitettu parveke

Esittely: 25.03.2018 klo. 14:00-14:30

Lapsiperheelle loistava tilaisuus! Hyvä, siisti kokonaisuus, josta saat perheellesi kelpo kodin. Tilavat huoneet, 2 wc:tä sekä todella hyvät säilytystilat. Toimiva, muunneltavissa oleva pohjaratkaisu. Asumisaikana remontoidut keittiö ja kosteatilat sekä äskettäin uusitut lattiat ja seinäpinnat. Puistomaiset ja vehreät näkymät lasitetulta länsi parvekkeelta, 3/6 krs. Edullinen asua. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa on myös pesutupa, ompelimo ja päiväkoti. Mukava, lapsiystävällinen pihapiiri. Kaikki kouluasteet ja päiväkodit, myös ruotsinkieliset ovat ihan tuntumassa. Martinlaakson hyvät peruspalvelut, terveyskeskus, kirjasto, uimahalli ja konserttisali ovat kävelymatkan päässä. Bussit kulkevat läheltä, Kehärata ja bussiasema ovat n. 800m päässä. Mukavat ulkoilualueet lähellä, lisäksi alueelta löytyy useita liikuntakeskuksia. Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 3 km. Tämä kannattaa katsoa! Asunto on tyhjä, joten pääset muuttamaan nopeasti ilman remonttihuolia. Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin

Viherkuja 3 b

370000.00€ 169 m2 - Omakotitalo
5h+k+s, khh, 2 wc, autotalli+toimistohuone, jonne käynti huonetiloista

Esittely: 25.03.2018 klo. 14:30-15:00

Martinlaaksossa, lähellä kaikkia palveluja ja hyvien liikenneyhteyksien päässä siisti, hyvin pidetty 1984-1985 rakennettu 1-tasoinen omakotitalo! Hyvä lapsiperheen koti, jossa 3-4 makuuhuonetta, hyvät vaatehuolto- ja pesutilat sekä tilava Puustellin -keittiö. Talossa on myös tunnelmaa luova varaava takka sekä ilmalämpöpumppu. Kaikki ikkunat on vaihdettu uusiin juuri ennen joulua. Talo sijaitsee tilavalla 822 m2 tontilla, jossa on vielä jäljellä rakennusoikeutta hieman alle 80 m2. Valoisa ja rauhallinen Jokiuoman puistoon rajoittuva, etelään aukeava oleskelupiha, katettu vilpola ja suuri avoterassi talon länsipäädyssä. Tähän kannattaa tulla tutustumaan! Ota yhteyttä, niin sovitaan sopiva ajankohta ja käydään katsomassa asuntoa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sahatie 4 D

145000.00€ 78 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu parveke

Todella siisti ja rakkaudella hoidettu kulmahuoneisto vehreässä ympäristössä! Viehättävä, remontoitu keittiö, laatoitettu kaunis kylpyhuone, tilavat huoneet eripuolella huoneistoa ja valoisa olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle. Todella hyvät säilytystilat. Maalatut, puhtaat ja ehjät pinnat, joten pintaremontillekaan ei ole tarvetta. Tässä on kaikki mitä perheesi tarvitsee. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa on pesutupa sekä mukava piha- ja leikkialue. Yhtiön putkistot ovat tutkittu ja remontille ei ole tarvetta yli 10 vuoteen. Lähikauppa ja bussipysäkki ovat n. 50 m päässä. Bussilla pääset Helsinkiin sekä myös Myyrmäkeen, josta kätevästi tarvittaessa vaihdat Kehärataan. Myyrmäen suurtalousalue kauppa- ja liikekeskuksineen, kauppoineen ja marketteineen n. 1 km, Energia Areena ja Myyrmäen Urheilupuisto alle 1 km. Varmasti kiinnostuit, joten ota yhteyttä. Käydään katsomassa ehkä uutta kotiasi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kukinkuja 4 H

174000.00€ 94 m2 - Kerrostalo
4h+k, vh, lasitettu parveke

Esittely: 25.03.2018 klo. 14:45-15:15

Martinlaaksossa, Kivimäessä myynnissä kolmannen kerroksen kiva ja siisti neliö, jossa on yksi perheiden tavoitelluimmista pohjaratkaisuista! Tilava keittiö, kunnon kokoinen laatoitettu kylpyhuone, 2 wc:tä, vaatehuone sekä lasitettu parveke. Yhtiössä on pesutupa ja vehreä pihapiiri. Bussit menevät läheltä, Kehärata, bussiasema, kauppakeskus Ostari palveluineen sekä terveyskeskus ja kirjasto ovat n. 500 m päässä. Kaikki kouluasteet ja päiväkodit kävelyetäisyydellä, ala-aste ja neuvola sekä muutama päiväkoti ihan vieressä. Jokiuoman puistoalue lähellä ja Vetokankaan maauimalaan on matkaa n. 1,5 km. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koskikuja 7 E

149500.00€ 82 m2 - Kerrostalo
3h+keittiö+sauna, vaatehuone, erillinen wc, lasitettu eteläparveke

Upealla paikalla rinteessä julkisivuremontoitu valoisa ja siisti saunallinen kolmio hissitalossa.1/5 kerros, ei kuitenkaan maan tasalla. Esteetön kulku. Tilavat huoneet, tehokkaat neliöt sekä hyvät säilytystilat. Rauhallinen, puistomainen piha-alue, uima-allas yhtiö. Lähikauppa ja bussit tuntumassa. Myyrmäen suurtalousalueen loistavat palvelut, mm. kauppa- ja liikekeskukset, terveyskeskus, elokuvateatteri, kehärata sekä bussiterminaali n. kilometrin päässä. Loistavat urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet ihan asunnon tuntumassa olevassa urheilupuistossa, jossa halleja ja kenttiä kaikenlaiseen toimintaan. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja lähellä, päiväkoti myös samassa talossa. Tervetuloa tutustumaan! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin..