Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Ukonkivenpolku 2 E

780.00€/kk 60 m2 - Kerrostalo
2h+k, länsi parveke

Rauhallisella, luonnonläheisellä paikalla aivan Vaskivuoren tuntumassa siisti, tilava ja vapaa asunto pienkerrostalon 1/3 kerroksessa. Lasitettu parveke. Vuokraan sisältyvät sekä vesi- että autopaikkamaksu. Putkiremontoitu yhtiö, jossa on puistomainen pihapiiri. Lähellä päivittäiset ruokakaupat S-Market ja Lidl sekä Myyrmäen kauppakeskukset n. 1.5 km. Hyvät bussiyhteydet, Kehäradalle matkaa n. 1.5 km. Vetokankaan ihana maauimala n. 2 km päässä. Tule tutustumaan! Asunto on vapaa, joten pääsemme katsomaan sitä ihan miten sovitaan. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Maitorpankulma 7 I

1300.00€/kk 76 m2 - Rivitalo
3h+k+sauna, 2 wc, ranskalainen parveke, piha ja tilava ulkovarasto

Valoisa rivitalon päätyhuoneisto, jossa tehokas ja toimiva pohjaratkaisu! Muuttovalmis, kaunis ja hyvin pidetty asunto sopii esimerkiksi pienelle perheelle tai pariskunnalle. Olohuone, keittiö sekä wc ja kodinhoitotilat alakerrassa, yläkerrassa makuuhuoneet sekä kylpyhuone/saunaosasto. Vesimaksu sisältyy vuokraan. Yhtiö sijaitsee Kivistössä, lähellä Kehärataa ja kovaa vauhtia kehittyvää Kivistöä. Kivistöön on tulossa suuri kauppakeskus kattavine palveluineen. Lähikauppa on kivenheiton päähän. Lähistöltä löytyvät myös päiväkodit ja koulut. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajaniityntie 10 D

1000.00€/kk 73 m2 - Kerrostalo
3h+k, 2 vh, parveke

Kiva kolmio Martinlaakson lähes paraatipaikalta! Asunnossa on vaalea, kunnostettu keittiö ja laatoitettu kylpyhuone. Lisäksi tilava olohuone, johon mahtuu sohvakaluston lisäksi isompikin ruokailuryhmä tai erillinen työtila. Kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta ja kaksi vaatehuonetta. Asunnon ikkunoista on avoimet, puistomaiset näkymät. Vehreä ja turvallinen pihapiiri tarjoaa mukavan oleskelualueen grillipaikkoineen aikuisille ja hyvät leikkivälineet lapsille. Yhtiössä on kylmäkellarit sekä pesutupa. Asunto sijaitsee lähellä palveluja (Martinlaakson Ostari, terveyskeskus, kirjasto, uima-halli) ja myös liikenneyhteydet (Kehärata ja linja-autoasema) ovat n. 200 m päässä. Alueella ovat kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja. Soita ja kysy lisää. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Suvantotie 4 B

139000.00€ 71 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna, lasitettu parveke

Esittely: 21.01.2018 klo. 13:00-13:30

Kodikas saunallinen kolmio loistavalla paikalla Myyrmäessä! Keittiö on kunnostettu ja siellä on mukavasti säilytystilaa ja työtasoja. Tilavaan, valoisaan olohuoneeseen mahtuu hyvin erillinen ruokailuryhmä tai työtila. Makuuhuoneet sijaitsevat asunnon vastakkaisilla puolilla ja erillinen wc lisää asumismukavuutta. Ikkunallinen laatoitettu kylpyhuone ja oma sauna. Lasitettu parveke on sisäpihalle päin. Yhtiön sauna- ja uima-allastilat on peruskorjattu. Myyrmäen kattavat palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä päiväkodit. Liikenneyhteydet ovat hyvät, bussit menevät vierestä ja Kehäradalle on matkaa alle kilometri. Mahtavat ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet Myyrmäen urheilupuistossa (mm. jää- ja jalkapallohallit, ISS Stadion, yleisurheilukenttä) ja sen lähiympäristössä (mm. Energia Areena sekä lukuisat liikuntakeskukset). Päiväkodit ja kaikki kouluasteet ovat lähituntumassa. Muuttamaan pääset nopeasti! Ota yhteyttä ja käydään katsomassa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hiirakkotie 2 A

119000.00€ 78 m2 - Kerrostalo
3h+k, lasitettu parveke

Esittely: 23.01.2018 klo. 17:30-18:00

Siistikuntoinen 6. kerroksen kolmio hyvin hoidetussa yhtiössä! Tässä asunnossa on toimiva pohjaratkaisu, jossa kaksi tilavaa makuuhuonetta, avara olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä ja kylpyhuoneessa on tilaa pesutornille. Asunto vapautuu nopeasti. Ostoskeskus on lähellä ja siinä mm. kauppa, terveysasema, neuvola, apteekki, kela, kuntoklubi, kirpputori, elokuvateatteri ja useita ravintoloita. Alueella on useita kouluja ja päiväkoteja. Hakunilan kautta kulkee useita bussilinjoja ja sieltä on yhteyksiä ympäri pääkaupunkiseutua. Hakunilaa ympäröivät pientaloalueet sekä runsas luontoalue hiihtolatuineen. Alueella on iso urheilupuisto. Varaa aika esittelyyn. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Viherkuja 3 b

370000.00€ 169 m2 - Omakotitalo
5h+k+s, khh, 2 wc, autotalli+toimistohuone, jonne käynti huonetiloista

Martinlaaksossa, lähellä kaikkia palveluja ja hyvien liikenneyhteyksien päässä siisti, hyvin pidetty 1984-1985 rakennettu 1-tasoinen omakotitalo! Hyvä lapsiperheen koti, jossa 3-4 makuuhuonetta, hyvät vaatehuolto- ja pesutilat sekä tilava Puustellin keittiö. Talossa on myös tunnelmaa luova varaava takka sekä ilmalämpöpumppu. Kaikki ikkunat on vaihdettu uusiin juuri ennen joulua. Talo sijaitsee tilavalla 822 m2 tontilla, jossa on vielä jäljellä rakennusoikeutta hieman alle 80 m2. Valoisa ja rauhallinen Jokiuoman puistoon rajoittuva, etelään aukeava oleskelupiha, katettu vilpola ja suuri avoterassi talon länsipäädyssä. Tähän kannattaa tulla tutustumaan! Ota yhteyttä, niin sovitaan sopiva ajankohta ja käydään katsomassa asuntoa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Nuijatie 4 C

149000.00€ 99 m2 - Kerrostalo
5h+k, 2 wc, lasitettu parveke

Todellinen lapsiperheen koti! Valoisa asunto, jossa on perusasiat kohdillaan. Pienellä pintaremontilla saat tästä hyvän kodin perheellesi. Puustellin keittiö, todella tilava olohuone, mukavankokoiset makuuhuoneet, ikkunallinen kylpyhuone/wc, erillinen wc sekä lasitettu parveke. Toimiva, muunneltavissa oleva pohjaratkaisu. Kiva pieni, hoidettu yhtiö. Yhtiössä on pesutupa, jonka käyttö on asukkaille ilmaista, pieni kuntosali sekä oma laajakaistayhteys. Vehreä pihapiiri leikkipaikkoineen. Hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet, lähiöpalvelut sekä koulut ja päiväkodit tuntumassa. Vierestä löytyvät kaupat, pizzeria ja urheilukenttä, lähellä myös Sahapuiston leikkialue ja koirapuisto. Myyrmäkeen, jossa ovat loistavat palvelut, terveyskeskus, elokuvateatteri sekä bussiasema ja Kehärata matkaa n. 1,5 km. Kannattaa katsoa! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sahatie 4 D

147000.00€ 78 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu parveke

Todella siisti ja rakkaudella hoidettu kulmahuoneisto vehreässä ympäristössä! Viehättävä, remontoitu keittiö, laatoitettu kaunis kylpyhuone, tilavat huoneet eripuolella huoneistoa ja valoisa olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle. Todella hyvät säilytystilat. Maalatut, puhtaat ja ehjät pinnat, joten pintaremontillekaan ei ole tarvetta. Tässä on kaikki mitä perheesi tarvitsee. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa on pesutupa sekä mukava piha- ja leikkialue. Yhtiön putkistot ovat tutkittu ja remontille ei ole tarvetta yli 10 vuoteen. Lähikauppa ja bussipysäkki ovat n. 50 m päässä. Bussilla pääset Helsinkiin sekä myös Myyrmäkeen, josta kätevästi tarvittaessa vaihdat Kehärataan. Myyrmäen suurtalousalue kauppa- ja liikekeskuksineen, kauppoineen ja marketteineen n. 1 km, Energia Areena ja Myyrmäen Urheilupuisto alle 1 km. Varmasti kiinnostuit, joten ota yhteyttä. Käydään katsomassa ehkä uutta kotiasi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kukinkuja 4 H

179000.00€ 94 m2 - Kerrostalo
4h+k, vh, lasitettu parveke

Martinlaaksossa, Kivimäessä myynnissä kolmannen kerroksen kiva ja siisti neliö, jossa on yksi perheiden tavoitelluimmista pohjaratkaisuista! Tilava keittiö, kunnon kokoinen laatoitettu kylpyhuone, 2 wc:tä, vaatehuone sekä lasitettu parveke. Yhtiössä on pesutupa ja vehreä pihapiiri. Bussit menevät läheltä, Kehärata, bussiasema, kauppakeskus Ostari palveluineen sekä terveyskeskus ja kirjasto ovat n. 500 m päässä. Kaikki kouluasteet ja päiväkodit kävelyetäisyydellä, ala-aste ja neuvola sekä muutama päiväkoti ihan vieressä. Jokiuoman puistoalue lähellä ja Vetokankaan maauimalaan on matkaa n. 1,5 km. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koskikuja 7 E

149500.00€ 82 m2 - Kerrostalo
3h+keittiö+sauna, vaatehuone, erillinen wc, lasitettu eteläparveke

Esittely: 21.01.2018 klo. 13:00-13:30

Upealla paikalla rinteessä julkisivuremontoitu valoisa ja siisti saunallinen kolmio hissitalossa.1/5 kerros, ei kuitenkaan maan tasalla. Esteetön kulku. Tilavat huoneet, tehokkaat neliöt sekä hyvät säilytystilat. Rauhallinen, puistomainen piha-alue, uima-allas yhtiö. Lähikauppa ja bussit tuntumassa. Myyrmäen suurtalousalueen loistavat palvelut, mm. kauppa- ja liikekeskukset, terveyskeskus, elokuvateatteri, kehärata sekä bussiterminaali n. kilometrin päässä. Loistavat urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet ihan asunnon tuntumassa olevassa urheilupuistossa, jossa halleja ja kenttiä kaikenlaiseen toimintaan. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja lähellä, päiväkoti myös samassa talossa. Tervetuloa tutustumaan! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin..

Kuonomäentie 3 A

165000.00€ 75 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna, vh, lasitettu parveke

Hyvin pidetty ja valoisa saunallinen kolmio Klaukkalan paraatipaikalla! Ylimmän kerroksen viehättävä asunto, jonne pääset muuttamaan ilman remonttihuolia. Tilavat, kunnostetut huoneet. Kaunis keittiö, johon mahtuu isompikin ruokailuryhmä. Ruokailutila on yhteydessä olohuoneeseen. Tilava, lasitettu parveke antaa mukavasti lisätilaa. Laatoitettu kylpyhuone ja ikkunallinen sauna sekä erillinen ikkunallinen wc. Ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan, joten valoa riittää. Huoneistossa on hyvät säilytystilat sekä ilmalämpöpumppu. Keskeinen sijainti, melkein kaikki mitä tarvitset on ihan kävelymatkan päässä. Kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat, kirkko ja muut palveluntarjoajat ovat melkein naapurissa. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä useita päiväkoteja. Lisäksi jää- ja tennishallit sekä hiihtokeskus. Klaukkalan pohjoispuolella sijaitseva Valkjärvi tarjoaa muita virkistymismahdollisuuksia. Kannattaa katsoa! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Haltiantie 8 O

169597.72€ 81 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu parveke

Esittely: 21.01.2018 klo. 12:00-12:30

Hyväkuntoinen ja tilava läpitalon kolmio puiston laidalla! Hoidettu yhtiö, jossa mm. putkiremontti on jo tehty. Alueella on suunnitteilla myös lisärakentamista ja 7.12.2017 olleessa ylimääräisessä yhtiökokouksessa päätettiin, että lisärakentaminen tullaan toteuttamaan ja rakentajaksi valittiin SRV. Rakennusoikeudesta saadaan kokonaisuudessaan korvauksena 7.6-7.8 miljoonaa euroa, josta tämän yhtiön osuus on n. 70 %. Lisärakentamisella saadaan merkittävää lisärahoitusta yhtiön ylläpitokuluihin vuosiksi eteenpäin Tämä valoisa ja avara koti odottaa perhettäsi. Kaikki seinä- ja kattopinnat sekä väliovet ovat juuri maalattu. Yhtä makuuhuonetta lukuun ottamatta muualle on laitettu uusi, kaunis laminaattilattia. Vaalea keittiö ja laatoitettu kylpyhuone. Hyvä pohjaratkaisu; makuuhuoneet sijaitsevat eri puolella huoneistoa ja todella tilavaan olohuoneeseen mahtuu hyvin sohvakaluston lisäksi erillinen ruokailuryhmä, työpiste tai vaikka lasten leikki- tai hoitonurkkaus. Tilaa jää hyvin myös muille kalusteille. Huoneistossa on myös tilava vaatehuone. Lasitettu parveke, josta puistomaiset näkymät, ei ikkuna naapureita. 1 kerros, mutta ei maan tasalla. Yhtiöllä on turvallinen, vehreä pihapiiri, jossa on mukava niin aikuisten kun lastenkin viettää aikaa. Luontoihmisille ihana paikka. Jokiuoman vehreä puistoalue vieressä, jossa hyvät ulkoilumahdollisuudet, lenkki maastot ja talvella hiihtoladut. Lisäksi useita leikkipaikkoja, muutama sorsalampi ja kesällä Rata golf. Lähistöllä myös koirapuisto. Louhelan tori palveluineen sekä liikenneyhteydet bussille ja Kehäradalle ovat lähellä. Vetokankaan ihana maauimala n. 2 km päässä. Myyrmäen suurtalousalue useine liike- ja kauppakeskuksineen noin kilometrin päässä. Tähän ihastut varmasti! Joko mennään katsomaan? Ota yhteyttä, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raappavuorenrinne 1 A

155000.00€ 88 m2 - Kerrostalo
4h+k, lasitettu parveke

Kiva lapsiperheen koti rauhallisessa, hissi- ja julkisivuremontoidussa taloyhtiössä päättyvän kadun varrella! Avara, hyvä pohjaratkaisu, tilavat huoneet ja hyvät säilytystilat. Kaunis, vaalea keittiö sekä laatoitetut kylpyhuone ja erillinen wc. Makuuhuoneet eri puolella huoneistoa. 6/7 kerros, lasitettu parveke, josta esteettömät näkymät. Kiinnostuitko? Turvallinen ja hyvin hoidettu, aidattu leikkipiha yhtiön omalla tontilla. Päiväkodit ja kaikki kouluasteet lähellä. Lähikauppa ja bussiyhteydet tuntumassa. Martinlaakson kauppa- ja liikekeskukset Martinmiilu ja Ostari palveluineen, Kehärata ja bussiasema, kirjasto, uimahalli ja terveyskeskus lyhyen kävelymatkan päässä. Hyvät lenkki- ja ulkoilureitit, talvella pääset hiihtämään melkein kotiovelta ja ihana pulkkamäki on aivan lähellä. Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 3 km. Kannattaa katsoa! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Uomakuja 2 E

239000.00€ 149 m2 - Kerrostalo
7h+k, 2 vh, 2 wc ja 2 kph, khh, lasitettu parveke

Esittely: 21.01.2018 klo. 15:00-15:30

Loistava asunto lapsiperheelle tai sijoittajalle soluasunnoksi! Rinteessä, vehreässä ympäristössä nyt myynnissä viehättävä, hyvin pidetty koti. Hyvä pohja; 2 sisäänkäyntiä, avara eteinen. Tilava olohuone, johon yhdistetty 2 huonetta, 5 makuuhuonetta, 2 wc:tä, 2 vaatehuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja kodinhoitohuone/apukeittiö. Todella hyvät säilytystilat. 6/7 krs, josta esteettömät näkymät lasitetulta parvekkeelta. Hyvin hoidettu uima-allas yhtiö. Yhtiössä vesimaksu sisältyy hoitovastikkeeseen, suuri säästö perheelle. Sijainti on turvallinen ja rauhallinen, mutta silti kehittyvän Myyrmäen kattavat ja monipuoliset palvelut ovat lähellä. Alueella ovat hyvät ulkoilumaastot sekä urheilu- ja harrastemahdollisuudet. Päiväkodit sekä kaikki kouluasteet ovat lähistöllä. Kehäradan ansiosta koko pääkaupunkiseutu on ulottuvillasi. Varaa aikasi esittelyyn, se kannattaa! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Suvantotie 4 E

118500.00€ 55 m2 - Kerrostalo
2h+k, vaatehuone, lasitettu parveke

Tarjolla valoisa läpitalon kaksio Myyrmäessä! Asunnossa on iso olohuone, josta pääset lasitetulle länsiparvekkeelle, valoisa makuuhuone, keittiöön sopii ruokailuryhmä, ikkunallinen kylpyhuone, sekä vaatehuone ja erillinen wc lisäävät asumismukavuutta. 1/5 krs ei kuitenkaan maantasalla. Tämän asunnon vahvuuksia ovat sen loistava sijainti kaikkien Myyrmäen kattavien palveluiden äärellä, Kehäradan ansiosta koko pääkaupunkiseutu on ulottuvillasi. Loistavat urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet ihan asunnon tuntumassa olevassa urheilupuistossa, jossa halleja ja kenttiä kaikenlaiseen toimintaan. Yhtiön vieressä on jalkapallo-, koripallo- ja tenniskenttä. Varaa esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vantaanpuistontie 19 H

155661.89€ 73 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna, lasitettu parveke

Esittely: 21.01.2018 klo. 12:00-12:30

Kun muut yhtiöt vasta odottelevat putkiremontin alkamista niin tässä yhtiössä se on jo tehty! Kolmannen kerroksen siistikuntoinen ja hyväpohjainen asunto. Tilava keittiö sekä putkiremontin yhteydessä uusitut kylpyhuone, erillinen wc ja oma sauna lisäävät asumismukavuutta. Kaksi tilavaa makuuhuonetta, jotka sijaitsevat eri puolella huoneistoa. Olohuoneesta käynti parvekkeelle, josta on rauhaisat näkymät sisäpihalle. Todella hyvät säilytystilat. Hyvin hoidettu yhtiö omalla, vehreällä tontilla. Mukavat lenkki- ja ulkoilumaastot vieressä. Vantaanpuiston asuinalueella sijaitsee pieni ostoskeskus. Liikekeskus toimii asuinalueen sydämenä ja tarjoaa palveluita myös naapurialueille. Ostoskeskus on luokiteltu Vantaan ostariselvityksessä suojeltavien kohteiden joukkoon arkkitehtuurinsa vuoksi. Peruspalvelut, koulut ja päiväkodit ovat lähellä, Kehärata n. 1.5 km päässä. Kehärataa pitkin pääset näppärästi vaikka lentoasemalle tai Helsingin keskustaan. Myös bussiyhteydet ovat hyvät ja Hämeenlinnanväylä ja Kehä III varmistavat autolla liikkumisen helppouden. Vantaankoski sijaitsee melkein Kivistön kainalossa. Kivistöstä on kasvamassa pääkaupunkiseudun uusi ainutlaatuinen keskuspaikka, täyden palvelun kaupunkikeskus. Noin 150 000 neliön palvelu- ja kauppakokonaisuus rakennetaan vaiheittain. Uutta kotiasi lähellä ovat niin julkinen liikenne, päivittäis- ja erikoiskaupat ja kaupungin palvelut kuin harrastukset, elämykset ja viihdekin. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajaniitynkuja 1 D

212000.00€ 104 m2 - Kerrostalo
5h+k, vaatehuone 2 wc, lasitettu parveke

Esittely: 21.01.2018 klo. 14:00-14:30

Loistavalla ja keskeisellä paikalla Martinlaakson sydämessä tyylikäs, muuttovalmis koti! Tässä avarassa päätyhuoneistossa on neljä makuuhuonetta, joista kahden vierekkäisen makuuhuoneen väliseinän poistamalla saat itsellesi varsinaisen "master bedroomin". Tilava olohuone, tyylikäs, valoisa keittiö, laatoitettu kylpyhuone sekä erillinen wc. Länsiparveke, josta avautuu puistomainen näkymä. Todella hyvät säilytystilat! Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja sieltä löytyy myös iso kerhohuone, jossa monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asunto sijaitsee hyvällä paikalla aivan Kehäradan ja bussiaseman tuntumassa. Martinlaakson Ostari palveluineen on aivan lähellä kuten myös terveyskeskus, kirjasto ja uimahalli. Kaikki kouluasteet ja useat päiväkodit, myös ruotsinkieliset löytyvät alueelta. Jokiuoman ihana puistoalue minigolffeineen on n. kilometrin päässä ja Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 2 km. Ota yhteyttä niin käydään katsomassa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ojahaantie 13 B

149800.00€ 72 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna, vh, lasitettu parveke

Esittely: 21.01.2018 klo. 14:00-14:30

Viehättävä saunallinen kolmio yhtiössä, jossa on tehty onnistunut julkisivu- ja ikkunaremontti sekä myös uusittu sauna- ja uima-allastilat. Lisäksi kiinteistöä hoidetaan suunnitelmallisesti ja viihtyisyyteen sekä turvallisuuteen kiinnitetään huomiota. Yhtiössä on myös hyvin hoidettu piha-alue, joka kesäisin kukkii kauniina. Asunnossa on valkoinen keittiö, jossa on hyvät säilytystilat ja työtasot. Laatoitettu ikkunallinen kylpyhuone, oma sauna sekä erillinen wc kalusteineen. Lasitettu parveke, 1/5 krs, mutta asunto ei ole maan tasalla. Hyvin käytetyt, tehokkaat neliöt. Myyrmäki on suosittu asuinalue, jossa palvelut ovat lähellä. Koulut, päiväkodit sekä Myyrmannin ja Isomyyrin kauppakeskukset sekä Myyrmäkitalo ovat kävelymatkan päässä. Lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat ja palveluntarjoajat ovat siis aivan naapurissa. Ulkoilemaan pääsee suoraan kotiovelta eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut. Juna-asemalle on matkaa noin 600 metriä, Kehärata tekee liikkumisen helpoksi. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Kannattaa katsoa! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kelpaa asua ja viihtyä!

Laajaniityntie 3

167000.00€ 160 m2 - Varastotila
Varasto nro 7

Myynnissä hyväkuntoinen varastotila Länsi-Vantaalla Martinlaaksossa osoitteessa Laajaniityntie 3. Se sijaitsee Kiinteistö Oy Martinmiilussa bussiaseman ja Kehäradan välittömässä läheisyydessä. Tila sijaitsee liikekiinteistön alimmassa kerroksessa, ei suoraan katutasossa. Kokonaispinta-ala on 160 m2. Kyseessä on varastotila, jossa ei ole keittiö tai saniteettitiloja, mutta kiinteistön samassa kerroksessa sijaitsee erillinen wc, jonka käytölle on lupa. Autolla on pääsy aivan ulko-oven viereen ja isommat tavarat on mahdollisuus tuoda lastauslaiturin kautta tavarahissillä. Kiinteistö Oy Martinmiiluissa toimivat myös mm. Vantaan Kaupunki, terveyskeskus, kirjasto, kiinteistönvälitystoimisto, kuntoklubi, parturi-kampaamo, ravintola sekä pub. 100m päässä on kauppakeskus Ostari palveluineen. Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.