Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Kanneltie 15 G

800.00€/kk 49 m2 - Kerrostalo
2h+k+kph+p

Esittely: 25.09.2017 klo. 18:00-19:00

Viihtyisä pintaremontoitu kulmahuoneisto! Rauhallisella paikalla sijaitseva talonyhtiö, josta hyvät kulkuyhteydet Helsinkiin ja Vantaalle. Asunto on pintaremontoitu putkistosaneerauksen yhteydessä ja asunnossa on suuret valoisat huoneet. Olohuoneessa on hyvin tilaa ruokailuryhmälle ja sohville. Olohuoneesta on käynti pienelle parvekkeelle. Makuuhuone on suuri ja eteisessä on tuplakaapistot. Keittiö on siisti, kaapistot ovat alkuperäiset. Jääkaappi-pakastin on uusittu. Laatoitettu kylpyhuone on täysin remontoitu ja siellä on paikka pesukoneelle ja suihku. Tervetuloa ihastumaan tähän valoisaan kulmahuoneistoon kauniilla paikalla! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Suvantopolku 7 B

1000.00€/kk 69 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu parveke

Puistomaisessa ympäristössä, rauhallisella asuinalueella sijaitseva täysin kunnostettu asunto! Tehokas ja hyvä pohjaratkaisu. Tilava, juuri remontoitu kaunis keittiö ja putkiremontin yhteydessä yhtiön toimesta remontoidut kylpyhuone ja erillinen wc. Huoneiston seinäpinnat oivat juuri maalattu ja lattia uusittu. Huoneistossa on tilava vaatehuone ja lasitettu länsi parveke. Taloyhtiössä on turvallinen ja vehreä pihapiiri sekä saunaosastolla oma uima-allas. Autopaikka on ja muuttamaankin pääset tarvittaessa pikaisesti. Kiinnostaako? Kaikki Myyrmäen hyvät palvelut kävelyetäisyydelllä. Loistavat urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet ihan tuntumassa olevassa urheilupuistossa, jossa halleja ja kenttiä kaikenlaiseen toimintaan. Hyvät liikenneyhteydet. Kehärata tekee liikkumisen helpoksi ja Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Ota yhteyttä niin käydään katsomassa! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Haltiantie 8 O

173000.00€ 81 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu parveke

Esittely: 24.09.2017 klo. 13:30-14:00 Ensiesittely!

Hyväkuntoinen läpitalon kolmio putkiremontoidussa yhtiössä puiston laidalla! Tämä valoisa ja avara koti odottaa perhettäsi. Kaikki seinä- ja kattopinnat sekä väliovet ovat juuri maalattu. Yhtä makuuhuonetta lukuun ottamatta muualle on laitettu uusi, kaunis laminaattilattia. Vaalea keittiö ja laatoitettu kylpyhuone. Hyvä pohjaratkaisu; makuuhuoneet sijaitsevat eri puolella huoneistoa ja todella tilavaan olohuoneeseen mahtuu hyvin sohvakaluston lisäksi erillinen ruokailuryhmä, työpiste tai vaikka lasten leikki- tai hoitonurkkaus. Tilaa jää hyvin myös muille kalusteille. Huoneistossa on myös tilava vaatehuone. Lasitettu parveke, josta puistomaiset näkymät, ei ikkuna naapureita. 1 kerros, mutta ei maan tasalla. Hoidettu yhtiö, jossa putkiremontti on jo tehty. Turvallinen, vehreä pihapiiri, jossa on mukava niin aikuisten kun lastenkin viettää aikaa. Luontoihmisille ihana paikka. Jokiuoman vehreä puistoalue vieressä, jossa hyvät ulkoilumahdollisuudet, lenkki maastot ja talvella hiihtoladut. Lisäksi useita leikkipaikkoja, muutama sorsalampi ja kesällä Rata golf. Lähistöllä myös koirapuisto. Louhelan tori palveluineen sekä liikenneyhteydet bussille ja Kehäradalle ovat lähellä. Vetokannaksen ihana maauimala n. 2 km päässä. Myyrmäen suurtalousalue useine liike- ja kauppakeskuksineen noin kilometrin päässä. Tähän ihastut varmasti! Joko mennään katsomaan? Ota yhteyttä, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kuohukuja 7 B

138000.00€ 74 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu parveke

Rauhallisella alueella Myyrmäessä tilava ja valoisa kolmio hyvällä pohjaratkaisulla! Esteetön kulku hissille. Huoneistossa on tilavat valoisat huoneet, vaatehuone, erillinen wc ja iso, lasitettu parveke suuntautuu etelään. Pintojen päivittämisellä saat tästä juuri omannäköisesi. Sijainti on turvallinen ja rauhallinen, mutta silti kehittyvän Myyrmäen kattavat ja monipuoliset palvelut ovat lähellä. Alueella on hyvät ulkoilumaastot ja päiväkodit sekä kaikki kouluasteet ovat lähistöllä. Kehäradan ansiosta koko pääkaupunkiseutu on ulottuvillasi. Tämä asunto vapautuu nopeasti, joten tartu tilaisuuteen ja tule tekemään tästä uusi kotisi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sahatie 4 D

147000.00€ 78 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu parveke

Hyvin pidetty ja rakkaudella hoidettu kulmahuoneisto vehreässä ympäristössä! Viehättävä, remontoitu keittiö, laatoitettu kaunis kylpyhuone, tilavat huoneet eripuolella huoneistoa ja valoisa olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle. Todella hyvät säilytystilat. Maalatut, puhtaat ja ehjät pinnat, joten pintaremontillekaan ei ole tarvetta. Tässä on kaikki mitä perheesi tarvitsee. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa on pesutupa sekä mukava piha- ja leikkialue. Yhtiön putkistot ovat tutkittu ja remontille ei ole tarvetta yli 10 vuoteen. Lähikauppa ja bussipysäkki ovat n. 50 m päässä. Bussilla pääset Helsinkiin sekä myös Myyrmäkeen, josta kätevästi tarvittaessa vaihdat Kehärataan. Myyrmäen suurtalousalue kauppa- ja liikekeskuksineen, kauppoineen ja marketteineen n. 1 km, Energia Areena ja Myyrmäen Urheilupuisto alle 1 km. Varmasti kiinnostuit, joten ota yhteyttä. Käydään katsomassa ehkä uutta kotiasi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raappavuorenrinne 1 A

162000.00€ 88 m2 - Kerrostalo
4h+k, lasitettu parveke

Esittely: 24.09.2017 klo. 13:45-14:15

Kiva lapsiperheen koti rauhallisessa, hissi- ja julkisivuremontoidussa taloyhtiössä päättyvän kadun varrella! Avara, hyvä pohjaratkaisu, tilavat huoneet ja hyvät säilytystilat. Kaunis, vaalea keittiö sekä laatoitetut kylpyhuone ja erillinen wc. Makuuhuoneet eri puolella huoneistoa. 6/7 kerros, lasitettu parveke, josta esteettömät näkymät. Kiinnostuitko? Turvallinen ja hyvin hoidettu, aidattu leikkipiha yhtiön omalla tontilla. Päiväkodit ja kaikki kouluasteet lähellä. Lähikauppa ja bussiyhteydet tuntumassa. Martinlaakson kauppa- ja liikekeskukset Martinmiilu ja Ostari palveluineen, Kehärata ja bussiasema, kirjasto, uimahalli ja terveyskeskus lyhyen kävelymatkan päässä. Hyvät lenkki- ja ulkoilureitit, talvella pääset hiihtämään melkein kotiovelta ja ihana pulkkamäki on aivan lähellä. Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 3 km. Kannattaa katsoa! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kuonomäentie 3 A

165000.00€ 75 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna, vh, lasitettu parveke

Hyvin pidetty saunallinen kolmio Klaukkalan paraatipaikalla! Ylimmän kerroksen viehättävä asunto, jonne pääset muuttamaan ilman remonttihuolia. Tilavat, kunnostetut huoneet. Kaunis keittiö, johon mahtuu isompikin ruokailuryhmä. Ruokailutila on yhteydessä olohuoneeseen. Tilava, lasitettu parveke antaa mukavasti lisätilaa. Laatoitettu kylpyhuone ja ikkunallinen sauna sekä erillinen ikkunallinen wc. Ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan, joten valoa riittää. Huoneistossa on hyvät säilytystilat sekä ilmalämpöpumppu. Keskeinen sijainti, melkein kaikki mitä tarvitset on ihan kävelymatkan päässä. Kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat, kirkko ja muut palveluntarjoajat ovat melkein naapurissa. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä useita päiväkoteja. Lisäksi jää- ja tennishallit sekä hiihtokeskus. Klaukkalan pohjoispuolella sijaitseva Valkjärvi tarjoaa virkistymismahdollisuuksia. Soita niin kerromme lisää. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Pyörrekuja 4 F

159000.00€ 75 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu parveke

Valoisa kolmannen kerroksen koti upealla paikalla Myyrmäen sydämessä! Huoneisto on siisti kokonaisuus. Kunnostettu keittiö, jossa on hyvät säilytystilat ja tilaan mahtuu hyvin ruokailuryhmä. Laatoitettu kylpyhuone sekä erillinen wc. Valoisa olohuone sekä tilavat makuuhuoneet, joihin mahtuu tarvittaessa lisäksi työpiste tai vaikkapa vauvan hoitonurkkaus. Lasitettu länsiparveke, josta on vehreät maisemat. Kiinnostuitko? Myyrmäen talousalueen kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä - mm, kauppa- ja liikekeskukset Myyrmanni, Isomyyri, Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo palveluineen, terveyskeskus, elokuvateatteri, kirjasto, useita urheiluhalleja ja -puistoja sekä kuntokeskuksia. Uimahalli on 100m päässä, mutta yhtiössä on myös saunan yhteydessä oma uima-allasosasto. Bussit kulkevat vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 400m. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja lähellä. Lähin päiväkoti tien toisella puolella. Tule tutustumaan! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Panparksintie 8 C

95000.00€ 104 m2 - Lomahuoneisto
Tupakeittiö + 3 mh, kph/wc/sauna, khh, erillinen wc, lämmin varasto, terassi

Роскошная квартира для продажи в Салле ! Tervetuloa kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä ympäri vuoden. Jokainen vuodenaika on erilainen, mutta aina ikimuistoinen; voit kokea lapin erämaan juuri sellaisena kuin olet sen aina unelmoinut. Nyt ainutlaatuinen tilaisuus hankkia edustava 5 tähden loma-asunto itsellesi! Myydään uudenveroinen kauniilla paikalla vuonna 2011 valmistunut Honkarakenteen rakentama lomahuoneisto 16 huoneiston yhtiössä. Huoneisto on täysin kalustettu ja viimeisimmän trendin mukaisesti varusteltu kuuden hengen lomakäyttöön: integroidut kodinkoneet, satelliitti-tv, langaton laajakaista ym. Kolme erillistä kahden hengen makuuhuonetta mukavin vuotein. Lomalle voi lähteä vaikka heti, täydelliset astiastot ja liinavaatteet tulevat kaupassa mukana. Sallatunturin hiihtokeskukseen on 3 kilometriä, mutta erittäin kattava latuverkko kutsuu ladulle jo kotiovelta. Moottorikelkkareittejä on alueella yli 500 km, joista noin puolet koneellisesti hoidettuja. Viereisessä Sallan Poropuistossa on tarjolla runsaasti ohjelmapalveluita, esim. husky- ja poroajelua. Muutaman kymmenen metrin päässä alkaa hienoista vaaramaisemistaan tunnettu Aatsinki-Onkamon Natura 2000-suojelualue, jonka laajuus on 97 km2. Sallatunturissa jokainen voi koetella taitojaan nopeuslaskurinteessä tai nautiskella rennosti hyväkuntoisista rinteistä. Puuhaa riittää myös kesällä. Erilaiset vaellus- ja maastopyöräreitit takaavat sen, että kaikki viihtyvät Sallan upeassa luonnossa. Hurjäpäille on tarjolla myös huimia koskimelonta- ja koskenlaskuseikkailuja läheisessä Oulangan kansallispuistossa. Syksyn aikaan Lapin ruska on luonnon värinäytelmä kauneimmillaan. Melkein kotiovelta pääset vaeltamaan monia reittejä tuntureille päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Vastapainoksi aktiviteeteille tarjolla on hiljaisuus ja mahdollisuus vain rentoutumiseen esimerkiksi takkatulen ääressä saunaa unohtamatta. Oman käytön lisäksi huoneistoa on mahdollisuus tarjota vuokralle PAN Villagessa toimivan vuokrauspoolin välityksellä. Katso lisätiedot www.panvillage.fi sivuilta. Vuokrapoolin kautta on omistajalla mahdollisuus saada vuokratuloa niiltä ajoilta, joita ei itse käytä. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. HUOM TARJOUSKAUPPAKOHDE ! Tarjouskaupassa asetamme yhdessä myyjän kanssa kohteelle todelliseen markkina-arvoon suhteutetun lähtöhinnan, josta ostajat tekevät tarjouksia ylöspäin. Tarjoukset tehdään kirjallisesti, kuten perinteisessäkin kauppatavassa. Myyjä päättää hyväksyykö vai hylkääkö tarjouksen. Myyntipakkoa ei ole.

Veitsitie 17 A

124000.00€ 55 m2 - Kerrostalo
3h+kk, lasitettu parveke

Hämevaaran rauhallisella ja vehreällä alueella myytävänä hyväkuntoinen ja tilava kolmio! Tämä läpitalon kolmio sijaitsee lähellä Pähkinänrinteen palveluita, päättyvän tien varrella. Lasitetulta parvekkeelta avarat näkymät luontoon, 3/3 krs. Tilavat huoneet ja toimiva pohjaratkaisu. Yhtiössä on oma talonmies. Tulevan perinteisen putkiremontin yhteydessä uusitaan mm. kylpyhuone kokonaan, sähköt, tietoliikenneverkosto sekä taloyhtiön saunatilat. Ja mikä parasta, sinulla on mahdollisuus päästä valitsemaan kylpyhuoneen materiaaleja. Putkiremontti alkaa joulukuun alussa ja kestää kahdeksan viikkoa. Pähkinärinteen palvelut kävelyetäisyydellä, bussipysäkki lähellä. Hyvät lenkki- tai talvisin hiihtomaastot vieressä. Tule tutustumaan suunnitelmiin. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Raiviosuonmäki 4 F

115000.00€ 53 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, lasitettu parveke

Nyt myynnissä valoisa ylimmän, 3. kerroksen kaksio, jossa myös vaatehuone. Julkisivu- sekä kattoremontoitu yhtiö korkealla mäellä vehreässä ympäristössä. Yhtiöllä kaunis, hoidettu ja turvallinen pihapiiri. Keskeinen hyvä sijainti: hyvät liikenneyhteydet mm. bussipysäkki lähellä, juna-asemalle kävelyetäisyys. Ostoskeskukseen, jossa mm. apteekki,ruokakaupat, pankkiautomaatti, kioski, ravintola jne. 0,5 km. Myös kirjasto ja terveysasema lähietäisyydellä. Pintaremontilla saat asunnosta mieleisesi. Yhtiössä tekeillä parvekeremontti, joka valmis tämän talon osalta syyskuun alkupuolella. Sen jälkeen asunnossa on myös lasikaiteinen parveke uusilla liukulaseilla. Kannattaa tulla katsomaan! Ota yhteyttä, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Haltiantie 8 F

128000.00€ 56 m2 - Kerrostalo
2h+k, lasitettu parveke

Toimiva, siisti, valoisa ja hyväpohjainen kaksio putkiremontoidusta yhtiöstä Jokiuoman puiston vierestä. Alueella hyvät ulkoilumahdollisuudet, koirapuisto, matonpesupaikka sekä kesäisin avoinna oleva mini-golf kenttä heti kotioven tuntumassa. Puistoon on myös suunnitteilla kuntoilualue ulkolaitteineen. Lenkille ja talvella hiihtämään pääset melkein talon nurkalta. Vetokankaan maauimalaan on matkaa n. 2 km. Louhelan torilla n. 200 m päässä päivittäistavarakauppa, kiinalainen ravintola ja kampaamo. Myyrmäen sekä Martinlaakson palvelut (terveyskeskukset, kirjastot, liikuntahallit jne.) noin kilometrin päässä. Kehäradan asemalle (Louhela) ja bussipysäkeille kävelymatka. Soita, niin käydään katsomassa asuntoa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kissankäpäläntie 18 A

309000.00€ 101 m2 - Paritalo
4h+k+sauna, khh, vh, terassi, ulkovarasto, autotalli

Tarjolla rauhallisella ja lapsiystävällisellä pientaloalueella hyvin pidetty paritaloasunto perheellesi! Valoisa kokonaisuus I-tasossa. Tyylikäs Puustellin -keittiö yhteydessä olohuoneeseen, ikkunalliset ja laatoitetut kylpyhuone/wc/saunaosasto sekä erillinen laatoitettu wc. Mukava kodinhoitotila tilavalla vaatehuoneella, joka on mahdollista muuttaa tarvittaessa vaikka lisä työ- tai makuuhuoneeksi. Vehreä, suojaisa piha-alue sekä oma autotalli ja varasto. Kiinnostuitko? Simonkylä on Vantaan kaupunginosa Tikkurilan pohjoispuolella. Alueen huomattavimpia palveluita ovat Simonkylän ja Simonkallion ostoskeskukset palveluineen. Suurin virkistysalue on Simonkylänpuisto, jossa on talvisin laduksi aurattava lenkkipolku, Hiirilammet sekä Hiiriharjun tekomäki eli paikallisittain Möskäri, joka on talvisin suosittu pulkkamäki. Simonmetsässä on jalkapallo- ja sulkapallokenttiä sekä 10-väyläinen frisbeegolf-rata. Tikkurilasta löytyy lisää loistopalveluita. Kannattaa katsoa! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Haltiantie 4 I

155000.00€ 75 m2 - Kerrostalo
3h+k, lasitettu parveke

Esittely: 24.09.2017 klo. 12:45-13:15

Siisti läpitalon kolmio putkiremontoidussa yhtiössä puiston laidalla! Näkymät ovat puistomaiset tästä kolmannen, ylimmän kerroksen asunnosta. Viehättävä, siisti kokonaisuus, hyvät säilytystilat. Valoisa, toimiva pohjaratkaisu, makuuhuoneet eripuolella huoneistoa. Luontoihmisille ihana paikka. Jokiuoman vehreä puistoalue vieressä. Hyvät ulkoilumahdollisuudet, lenkkimaastot sekä talvella hiihtoladut. Lisäksi useita leikkipaikkoja, muutama sorsalampi ja kesällä Rata golf. Lähistöllä myös koirapuisto. Louhelan tori palveluineen sekä bussiyhteydet ja Kehärata ovat kävelymatkan päässä. Vetokannaksen maauimalaan on n. 2 km matka. Lisäksi Myyrmäen suurtalousalue useine liike- ja kauppakeskuksineen noin kilometrin päässä. Soita, niin sovitaan esittely ajankohta. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Terhokuja 2 C

329000.00€ 135 m2 - Rivitalo
5h+k+sauna, vh, th, khh, parveke ja aidattu piha, lämmin ulkovarasto

Viehättävä lapsiperheen koti vuonna 1990 rakennetussa rivitaloyhtiössä Pähkinärinteen rauhallisella asuinalueella! Tässä kodissa on kaikki, mitä perheesi tarvitsee. Kahdessa kerroksessa toimiva pohjaratkaisu. Alakerrassa on vaalea keittiö, jossa on runsaasti säilytystilaa ja hyvät työtasot. Baaritiski erottaa ruokailutilan, joka on yhteydessä valoisaan olohuoneeseen. Alakerrasta löytyy lisäksi yksi makuuhuone sekä ikkunallinen kylpyhuone porealtaineen. Yläkerrassa on 3 makuuhuonetta, erillinen wc kalusteineen, ikkunalliset remontoidut saunaosasto ja kodinhoitotila sekä aulatila, jossa on takka ja josta on käynti parvekkeelle. Ihanan vehreä, viehättävä pihapiiri, jossa on mm. kirsikka- ja omenapuu sekä muita istutuksia. Aidatulla pihalla on iso lämmin ulkovarasto. Koulut ja päiväkoti ovat lähellä, palvelut ja bussiyhteydet tuntumassa. Loistavat ulkoilumahdollisuudet, Lammaslampea ympäröivät viehättävät lenkkipolut ovat lähellä. Tähän ihastut, harvoin tarjolla! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rekitie 3

279000.00€ 2504 m2 - Omakotitalotontti
OKT- tai PT-tontti

Loiva, vehreä rinnetontti, jossa on 1950 -luvun lopulla rakennettu lähes alkuperäinen, purkukuntoinen talo sekä erilliset purkukuntoiset sauna- ja autotallirakennukset. Maasto on osittain kalliota ja moreenia, saunarakennuksen takaosassa on suo. Tontilla on useita vanhoja puita, istutuksia, marjapensaita ja hedelmäpuita, oma porakaivo ja porakaivopumppu puutarhan kastelua varten. Tontti on 2504 m2 ja tehokkuusluku on 0,15. Rakennusoikeus siis 375 m2 + 30 m2/asunto. Kaavamerkintä on AO1 eli tontille voi rakentaa joko 1- tai 2-tasoisen omakotitalon tai paritalon. Tontin voi myös lohkaista tarvittaessa kahdeksi erilliseksi tontiksi. Yhden asunnon tonttiosuus tulee olla 900 m2. Vesi-, viemäri- ja sähköliittymät on. Rakennuskannaltaan Rekitie on selkeä pientalokatu. Ala-aste ja bussipysäkit lähellä, peruspalvelut Sellosta, Myyrmäestä tai Pähkinärinteestä. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rekitie 3

279000.00€ 120 m2 - Omakotitalo
3h+keittiö, wc, kuisti, erillinen sauna- ja autotallirakennus

Loiva, vehreä rinnetontti, jossa on 1950 -luvun lopulla rakennettu lähes alkuperäisessä kunnossa oleva kivitalo sekä erilliset alkuperäiset sauna- ja autotallirakennukset. Talossa on valoisa kuisti, olohuone, jossa on takka sekä kaksi makuuhuonetta, joista toisen voi tarvittaessa jakaa vielä kahtia. Lisäksi keittiö ja wc. Talossa ei ole pesutiloja vaan kiinteistöllä on erillinen alkuperäiskuntoinen ulkorakennus, jossa sauna sekä kph. Maasto on osittain kalliota ja moreenia, saunarakennuksen takaosassa on suoalue. Tontilla on useita vanhoja puita, istutuksia, marjapensaita ja hedelmäpuita, oma porakaivo ja porakaivopumppu puutarhan kastelua varten. Tontti on 2504 m2 ja tehokkuusluku on 0,15. Rakennusoikeus siis 375 m2 + 30 m2/asunto. Kaavamerkintä on AO1 eli tontille voi rakentaa joko 1- tai 2-tasoisen omakotitalon tai paritalon. Tontin voi myös lohkaista tarvittaessa kahdeksi erilliseksi tontiksi. Yhden asunnon tonttiosuus tulee olla 900 m2. Vesi-, viemäri- ja sähköliittymät on. Rakennuskannaltaan Rekitie on selkeä pientalokatu. Ala-aste ja bussipysäkit lähellä, peruspalvelut Sellosta, Myyrmäestä tai Pähkinärinteestä. Alueella on asemakaava muutos meneillään, se kasvaa ja kehittyy tulevaisuudessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajaniityntie 1 a B

269000.00€ 75 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna, lasitettu parveke

Esittely: 24.09.2017 klo. 14:30-15:00

Muuttovalmis, valoisa, uuden veroinen koti odottaa uusia asukkaita! Ensimmäisen kerroksen kulmahuoneistossa on maantasoa korkeammalla sijaitseva avara, lasitettu eteläparveke, ikkunat etelään ja länteen, kiva avokeittiö ja oma ikkunallinen sauna sekä laatoitettu tilava kylpyhuone. Asunnon makuuhuoneet on sijoitettu eri puolille huoneistoa. Asunto Oy Vantaan Marsalkka on laadukas ja hyvin suunniteltu taloyhtiö. Asukkaiden turvallisuutta ja viihtyvyyttä on ajateltu mm. asentamalla pääulko-oville ovipuhelimet. Samoin rakennuksen äänieristykseen on kiinnitetty huomiota. Yhtiöllä on suojaisa ja turvallinen aidattu oleskelupiha, jossa on grillikatos ja lapsille mukava leikkipaikka. Vierestä löytyvät Martinlaakson Ostari palveluineen, terveyskeskus, kirjasto, useita liikuntakeskuksia sekä kulttuurin nälkäisille konserttisali Martinus. Kaikki kouluasteet ja useat päiväkodit sijaitsevat myös lähellä. Kehärata ja bussiasema n. 200m, lähin bussipysäkki n. 50m. Autoilijallekin liikkuminen on vaivatonta: Kehä III, Kehä I ja Tampereentie sekä lentoasema ovat vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Tätä kannattaa tulla katsomaan! Ota yhteyttä niin sovitaan sinulle sopiva ajankohta käynnille. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Piikkikuja 6 B

152500.00€ 78 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu parveke

Hyväkuntoinen, tilava kolmio Rajatorpan parhaalta paikalta! Valoisa koti, jossa on kaikki tarpeellinen ja muuttamaankin pääset ilman remonttihuolia. Kaunis, vaaleasävyinen keittiö, kunnostettu kylpyhuone sekä vaatehuone. Toimiva pohjaratkaisu; mm. makuuhuoneet ovat eripuolella huoneistoa. Siistit pinnat, tilavat huoneet. 5/7 krs, lasitetulta parvekkeelta hienot näköalat. Kiinnostuitko? Kiva pieni, hoidettu yhtiö päättyvän kujan päässä. Yhtiössä on pesutupa, laajakaistayhteys sekä ihana, vehreä ja turvallinen pihapiiri leikki- ja grillipaikkoineen. Turvallinen siksi, ettei pihapiiri rajoitu miltään sivuilta katuun. Hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet, lähiöpalvelut sekä koulut ja päiväkodit tuntumassa. Yhtään tietä ei tarvitse ylittää mennäkseen kouluun tai päiväkotiin. Vierestä löytyvät kauppa, neuvola ja urheilukenttä, lähellä myös Sahapuiston leikkialue ja koirapuisto. Myyrmäkeen on matkaa n. 2 km. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Uomakuja 5 E

154000.00€ 88 m2 - Kerrostalo
4h+k, vh, lasitettu parveke

Hyvin pidetty koti arvostetussa ja hoidetussa yhtiössä päättyvän kujan päässä! Vaalea Rino-keittiö, johon mahtuu isompikin ruokailuryhmä. Lisäksi laatoitettu kylpyhuone ja erillinen wc. Tehokas pohjaratkaisu, todella valoisa ja avara kokonaisuus. Päätyhuoneisto, 4 krs, lasitettu länsiparveke, josta hulppeat, puistomaiset näkymät. Huoneistoon on esteetön kulku niin rappukäytävän etu- kuin takaovesta sekä yhtiön muihin tiloihin. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa vehreä, turvallinen pihapiiri sekä rauhallinen ympäristö. Pihalla mukavat leikki- ja grillipaikat, joissa niin lapset kuin aikuisetkin viihtyvät. Yhtiössä on myös tenniskenttä sekä vesi- ja laajakaistamaksut sisältyvät hoitovastikkeeseen. Hyvät palvelut, koulut ja päiväkodit, liikenneyhteydet sekä loistavat harrastemahdollisuudet ovat ihan tuntumassa. Kannattaa katsoa! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Suvantopolku 5 A

155000.00€ 71 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna, vh, lasitettu parveke

Esittely: 24.09.2017 klo. 12:00-12:30

Puistomaisessa ympäristössä, rauhallisella asuinalueella sijaitseva ylimmän 5. kerroksen kunnostettu saunallinen kolmio! Tehokas ja hyvä pohjaratkaisu. Vaalea keittiö, oma sauna sekä laatoitettu, ikkunallinen kylpyhuone ja erillinen wc. Valoisa olohuone sekä lasitettu parveke, josta avarat näkymät. Hyvät säilytystilat. Taloyhtiön saunaosaston yhteydessä on uima-allas. Yhtiössä on myös vapaita autopaikkoja. Muuttamaankin pääset tarvittaessa pikaisesti. Kiinnostaako? Kaikki Myyrmäen hyvät palvelut kävelyetäisyydellä. Loistavat urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet ihan asunnon tuntumassa olevassa urheilupuistossa, jossa halleja ja kenttiä kaikenlaiseen toimintaan. Yhtiön vieressä on jalkapallo-, koripallo- ja tenniskenttä. Hyvät liikenneyhteydet. Kehärata tekee liikkumisen helpoksi ja Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Ota yhteyttä niin käydään katsomassa! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kaanaantie 31

159000.00€ m2 - Mökki tai huvila
Päärakennus, saunatupa sekä liiteri ja autotalli

Vain n. 35 km Helsingistä! Kallioisella rinnetontilla Valkjärven läheisyydessä vehreä mökkikeidas, jossa monipuolisuutta löytyy; metsää, retroa ja luomua. Siisti, hyväkuntoinen, romanttinen, mennyttä aikaa huokuva punavalkoinen n. 40 m2 "mummon mökki". Sähköt ylä- ja alatuvassa sekä autotallissa. Oma kaivo, josta juomavesi (ei tutkittu) sekä toinen kaivo puutarhan kasteluun. Nykyinen päätupa, jossa on lasiveranta, vaatehuone, tilava keittiö ja makuuhuone. Erillinen alatupa, jossa sauna ja pesutilat sekä makuuhuone. Tuvissa on mahdollista asua ympäri vuoden. Lisäksi liiteri, jossa runsaasti polttopuita sekä siisti puucee. Kaiken kruunaa tilava autotalli. Vehreä 8200 m2:n tontti, jota voit myöhemmin hyödyntää rakentamiseen. Omakotitalon tai paritalon rakentaminen mahdollista suunnittelutarveratkaisulla; n. 300 m2 + n. 100 m2 taloustilaa. Valkjärven/ Lähtelän uimaranta, jossa laituri, pukukopit ja venepaikat n. 500 m. Kulttuurihistoriallinen Savitorppa lähistöllä. Klaukkalan monipuoliset palvelut n. 4 km. Tule ja koe tämä itse! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kaanaantie 31

159000.00€ m2 - Omakotitalotontti
Rinnetontti 8200 m2, jossa päärakennus ja saunatupa sekä liiteri ja autotalli

Myynnissä ihana 8200 m2:n tontilla oleva mökkikeidas, jota voit myöhemmin hyödyntää rakentamiseen. Vain n. 35 km Helsingistä! Omakotitalo tai paritalon rakentaminen mahdollista suunnittelutarveratkaisulla; n. 300 m2 + n. 100 m2 taloustilaa. Kallioisella rinne tontilla Valkjärven läheisyydessä vehreä mökkikeidas, jossa monipuolisuutta löytyy; metsää, retroa ja luomua. Siisti, hyväkuntoinen, romanttinen, mennyttä aikaa huokuva punavalkoinen n. 40 m2 "mummon mökki". Sähköt ylä- ja alatuvassa sekä autotallissa. Oma kaivo, josta juomavesi (ei tutkittu) sekä toinen kaivo puutarhan kasteluun. Nykyinen päätupa, jossa lasiveranta, vaatehuone, tilava keittiö ja makuuhuone. Erillinen alatupa, jossa sauna ja pesutilat sekä makuuhuone. Tuvissa on mahdollista asua ympäri vuoden. Lisäksi liiteri, jossa runsaasti polttopuita sekä siisti puucee. Kaiken kruunaa tilava autotalli. Valkjärven/ Lähtelän uimaranta, jossa laituri, pukukopit ja venepaikat n. 500 m. Kulttuurihistoriallinen Savitorppa lähistöllä. Klaukkalan monipuoliset palvelut n. 4 km. Tule ja koe tämä itse! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajavuorentie 3 as

254000.00€ 101 m2 - Rivitalo
4h+k+sauna, 2 vh, parveke, piha ja varasto

Esittely: 24.09.2017 klo. 13:00-13:30

Hyväkuntoinen perheasunto keskeisellä ja kauniilla paikalla Martinlaaksossa! Viihtyisä ja hyväkuntoinen koti. Ensimmäisessä kerroksessa on olohuone, joka on valoisa ja tilava, joten sinne mahtuu sohvaryhmän lisäksi hyvin myös erillinen ruokailuryhmä. Keittiössä on kauniit, vaaleat kaapistot sekä hyvät säilytystilat. Kerroksesta löytyy lisäksi vaatehuone, eteisen kaapistot sekä erillinen wc. Yläkerrasta löytyy kolme makuuhuonetta, joista yhdessä oma parveke ja yhdessä oma vaatehuone. Sauna ja kylpyhuone löytyvät myös yläkerrasta. Ulkovarasto tuo runsaasti lisää säilytystilaa. Suojaisalla pihalla on hyvin tilaa ja pensasaita luo mukavasti omaa rauhaa. Kaikki kouluasteet ja useat päiväkodit sekä Martinlaakson kattavat palvelut kuten mm. kauppa- ja liikekeskukset Martinmiilu sekä Ostari palveluineen, terveyskeskus, uimahalli ja konserttisali ovat lähellä. Hyvin varusteltu lähikauppa ja bussipysäkki ovat ihan vieressä, juna-asemalle matkaa n.1 km. Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 3 km. Tervetuloa ihastumaan uuteen kotiisi! Soita niin varataan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Suksitehtaankatu 9

230000.00€ 90 m2 - Rivitalo
4h+k+s, takapihan terassi, yläkerran parveke

Kaunis, remontoitu koti rauhallisella Kinnarin pientaloalueella, kuitenkin lähellä Järvenpään keskustan palveluja! Vähän aikaa sitten remontoidussa, kauniissa Puustelli-keittiössä on runsaasti kaappi- ja pöytätilaa. Keittiö on uudistettu laadukkaita kodinkoneita myöten. Tilavaan olohuoneeseen mahtuu myös ruokailuryhmä. Yläkerran saunaosasto on myös täysin remontoitu. Ripauksen luksusta tuovat kylpyhuoneen kaksi lavuaaria sekä saunan kuituvalot! Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista suurimmasta on käynti tilavalle parvekkeelle. Kaiken kruunaa rauhallisen päätyhuoneiston takapihalla kasvava satoa tuottava omenapuu! Lähikauppa löytyy kävelymatkan päästä. Kinnarin alakoulu, päiväkodit ja puistot ovat lähellä. Järvenpään keskustaan on reilun kilometrin matka kuten myös Ainolan junaseisakkeelle. Helsinki-Lahti moottoritielle on hyvät yhteydet. Tule katsomaan ja ihastu! Muuttamaan pääset heti. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sammalkaari 25

379000.00€ 230 m2 - Omakotitalo
5h+k+sauna, th, khh, 2 kph, 2 wc, parveke, kylmä- ja lämminvarasto, autotalli.

Tässä 1996 itselle rakennetussa talossa on kaikki mitä tarvitset! Nyt teidän perheellä on mahdollisuus saada hyvä koti, jossa on reilusti yhteistä tilaa. Yläkerrassa on kaunis 2014 remontoitu keittiö ja erillinen ruokailutila yhteydessä olohuoneeseen, 3 hyvän kokoista makuuhuonetta sekä kaakeloitu, ikkunallinen wc/kylpyhuone. Alakerrassa on yksi makuuhuone, ihana takkahuone, jossa on Tulikiven varaava takka/leivinuuni sekä tilavat 2010 uusitut sauna- ja pesutilat. Saunassa on ns. heti valmis kiuas. Lisäksi tehokas ja hyvin suunniteltu kodinhoitohuone. Hyvät säilytys- ja varastotilat, n. 24 m2 autotalli ja pihalle mahtuu 4-5 kpl autoja. Terassit kummallakin puolen taloa. Taisit jo innostua? Tämä talo on rakennettu 1996 vuokra tontille rinneratkaisuna, piha-aluetta marjapuskineen ja omenapuineen jää reilusti. Pihalle mahtuu hyvin myös trampoliini. Erittäin hyvän asuinpaikan maineessa oleva Mäntysalo on kylä Nurmijärven kunnan eteläosassa Valkjärven lähistöllä. Se kuuluu Klaukkalan talousalueeseen, joka on kunnan suurin taajama. Klaukkala kasvaa koko ajan. Sinne muuttaa asukkaita muun muassa pääkaupunkiseudulta, sillä puolen tunnin ajomatka Helsingin keskustasta houkuttelee etenkin lapsiperheitä. Klaukkalasta on matkaa Espoon sekä Vantaan rajalle noin 5 km ja Helsinkiin alle 30 km. Kannattaa katsoa! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajaniityntie 3

167000.00€ 160 m2 - Varastotila
Varasto nro 7

Myynnissä hyväkuntoinen varastotila Länsi-Vantaalla Martinlaaksossa osoitteessa Laajaniityntie 3. Se sijaitsee Kiinteistö Oy Martinmiilussa bussiaseman ja Kehäradan välittömässä läheisyydessä. Tila sijaitsee liikekiinteistön alimmassa kerroksessa, ei suoraan katutasossa. Kokonaispinta-ala on 160 m2. Kyseessä on varastotila, jossa ei ole keittiö tai saniteettitiloja, mutta kiinteistön samassa kerroksessa sijaitsee erillinen wc, jonka käytölle on lupa. Autolla on pääsy aivan ulko-oven viereen ja isommat tavarat on mahdollisuus tuoda lastauslaiturin kautta tavarahissillä. Kiinteistö Oy Martinmiiluissa toimivat myös mm. Vantaan Kaupunki, terveyskeskus, kirjasto, kiinteistönvälitystoimisto, kuntoklubi, parturi-kampaamo, ravintola sekä pub. 100m päässä on kauppakeskus Ostari palveluineen. Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raikurinne 1 K

165000.00€ 90 m2 - Kerrostalo
4h+k, 2 wc, vh, lasitettu parveke

Tässä perheellesi kiva asunto hyvin hoidetussa yhtiössä! Tästä kodista löytyy kaikki tarpeellinen; Avara pohjaratkaisu, tilavat huoneet sekä hyvät säilytystilat. Kunnostettu keittiö, johon mahtuu isompikin ruokailuryhmä. Tilava kaakeloitu kylpyhuone/wc, johon mahtuu hyvin myös pesutorni sekä lisäksi erillinen wc kalusteineen. Lasitettu parveke sekä 2 sisäänkäyntiä. Autopaikkojakin löytyy. Kiinnostuitko? Hyvin hoidettu yhtiö; mm. julkisivusaneeraus ja parvekeremontti tehty, ikkunat vaihdettu ja hissit peruskorjattu. Talossa on 4 kerrosta ja hissi. Lisäksi asukkaiden yhteisessä käytössä ovat pesutupa, askartelu- ja kerhohuone. Viehättävä, vehreä pihapiiri ja aktiivinen yhteisö. Hyvät peruspalvelut, terveydenhuollon palvelut, kirjasto ja uimahalli sekä kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja ovat tuntumassa. Ulkoilemaan pääsee suoraan kotiovelta eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Bussit kulkevat vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 500m. Martinlaaksosta pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Jokiuoman ihana puistoalue n. 1 km ja Vetokannaksen maauimalaan n. 1,5 km. Kannattaa katsoa! Sovi esittely ja varaa omaksesi, et tee huonoa ratkaisua! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!