Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Mallisivu

valitse

Luotettavaa kiinteistönvälityspalvelua!

26 työntäyteistä vuotta takana omassa kiinteistönvälitystoimistossa sekä Vantaan vuoden Yrittäjä 2013 palkinto! Uutteruus, sinnikkyys, inhimillisyys ja rehellisyys on palkittu. Tästä on hyvä jatkaa!  Ota yhteyttä, laitetaan Sinunkin asuntoasiasi rullaamaan nopeasti, varmasti ja vaivattomasti!

Ota yhteyttä

Mitä muut ovat sanoneet..

  • Ei tule mieleen mitään, mitä olisi voinut tehdä toisin, tai millään tapaa paremmin. Meitä erilaisine toivomuksinemme kuunneltiin, ja toiveemme otettiin huomioon koko myyntiprosessin ajan kaikin mahdollisin tavoin. Kiitos!
  • Prosessi meni hienosti ja hyvässä yhteisymmärryksessä, alkuneuvonpidosta ja hinnan asettamisesta loppuun asti.
  • Sain tarvitsemaani tietoa asunnon myynnistä. Välittäjästä välittyi osaaminen ja hänen kanssaan oli helppo työskennellä. Keskustelu oli avointa.
  • Kiitos taas jälleen kerran upeasta palvelusta!
  • Pialla oli tietotaito kohdallaan ja mukava ihminen muutenkin. Hän puhui asiat selkokielellä ja ymmärrettävästi. Kaikki sujui sovitun mukaan ja kaupoista jäi hyvä tuntu.

 

LKV Tuija Hurme Oy

Olemme perustaneet kiinteistönvälitystoimistomme perheyrityksenä vuonna 1988 Länsi-Vantaalle. Alusta pitäen on yhtiön keskeisiä arvoja olleet ehdoton rehellisyys, korkea ammattitaito ja hyvä palvelu sekä inhimilliset palkkiot.

Asuntohaku

 

Kiinteistönvälitystä ammattitaidolla

Henkilökuntamme on suorittanut alaan liittyviä tutkintoja, jotka takaavat lainsäädännön ja säädösten tuntemuksen ja osaamisen sekä tiedon siirtämisen jokapäiväisiin kysymyksiin. Toimintaamme kuuluu palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja paneutua ammattitaidolla hoitamaan kaikki kiinteistönvälitystoimintaan liittyvät tehtävät.

Yhteystiedot

 

Oikea hinta asunnosta

Onnistuneelle asuntokaupalle tärkein edellytys on hyvä kiinteistönvälittäjä. Oikea hinta asunnosta sekä hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästetään aikaa ja rahaa sekä asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti.

Hinnasto

Löydä unelmiesi koti itsellesi tai liiketila yrityksellesi. Meiltä löydät myös vuokra-asuntoja. Tutustu kohteisiimme:

AAA_2010_FIJsen-2015kunniakirja-copyjokakoti_A4-pysty

Printlogo-2014Suomen-Vahvimmat-2015-e1431936261765