Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Ilvesvuori

halli
Nurmijärven Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa äskettäin valmistuneita monikäyttöisiä 80 m2:n toimitiloja, jotka soveltuvat esim. autohalli, varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Tilat sijaitsevat omalla tontilla. Tiloissa on sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi (4×5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset ja tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi.
Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa.
Soittamalla 09 5893 9060 saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta tilakokonaisuudesta!
Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.
Lisätiedot www.lkvtuijahurme