Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Hopeahaka 4 B

820.00€/kk 56 m2 - Kerrostalo
2h+k, parveke

Valoisa ja tyylikkäästi remontoitu ensimmäisen kerroksen parvekkeellinen läpitalon kaksio. Asunto on juuri saanut täysin uuden ilmeen. Tyylikäs kylpyhuone ja toimivaksi suunniteltu kaunis keittiö. Kaikki seinä- ja kattopinnat on maalattu ja lattiaa peittää uusi, upea vinyylilankkulattia. Hyvät säilytystilat! Juna-asemalle on matkaa n. 2 km ja bussit kulkevat vierestä. Peruspalvelut ovat myös lähellä. Kannattaa katsoa! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. *** Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Please send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Note that you must have no remarks in your credit history.

Uomakuja 6 B

790.00€/kk 48 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, lasitettu parveke

Tarjolla Myyrmäessä päättyvän kujan päässä remontoitu asunto hissitalossa! Taloyhtiössä on juuri valmistumassa putkiremontti, jonka yhdeydessä on remontoitu kylpyhuone ja keittiö. Muut pinnat ovat saaneet uuden ilmeen aikaisemmin.Toimiva pohja, lasitettu parveke länteen, 7 krs. Asunnosta avautuu rauhalliset ja väljät näkymät eikä taloja ole heti ikkunoiden edessä. Asunto toimii hyvin sinkulle, pariskunnalle tai vaikka kaveruksille. Hyvät palvelut ja liikenneyhteydet ovat ihan tuntumassa; lähikauppa n. 200m, bussit ja Kehärata n. 300m päässä. Myyrmäestä löytyvät myös terveydenhuollon palvelut. Hyvät ulkoilu- ja lenkkimaastot, talvella pääset hiihtämään melkein ulko-ovelta. Alueella on monipuoliset urheilu- ja harrastusmahdollisuudet, useita halleja ja kuntokeskuksia. Päiväkodit ja kaikki kouluasteet ovat myös ihan lähituntumassa. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Please send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Note that you must have no remarks in your credit history.

Nahkimokuja 3 E

425.00€/kk 30 m2 - Liiketila
1h+avokeittiö, kph

Hyväkuntoinen 30 m2 liiketila 2005 rakennetussa yhtiössä odottaa uutta toimijaa! Liiketila on lähes uutta vastaava. Tilava ja avara huone avokeittiöllä, varasto sekä wc/kph. Seinät on juuri maalattu ja lattialla on tyylikäs laminaatti. Ilmainen autopaikka. Yhtiö sijaitsee päättyvän kujan päässä vehreällä ja rauhallisella pientalo asuinalueella. Alikerava rajoittuu etelässä Vantaan rajaan, lännessä junanrataan (aluetta palvelee Savion asema), pohjoisessa Keravantiehen ja idässä Lahden moottoritiehen. Hyvät peruspalvelut ja liikenneyhteydet lähellä. Myös Klondyke-talo on Savion juna-aseman läheisyydessä ja siellä toimii nykyään lukuisia eri yrityksiä ja mm. salibandyhalli. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Tammilaaksontie 10 C

162 m2 - Omakotitalo
4-5h+k+sauna, khh, varasto, autokatos

ENNAKKOMARKKINOINNISSA- laadukasta uudistuotantoa viihtyisässä Tillinmäessä! Kohde valmistuu alkusyksyllä 2020. Tontille rakennetaan neljä Honkatalojen laadukasta kaksitasoista omakotitaloa, avaimet käteen periaatteella. Tontti on jaettu neljään eri kokoiseen rakennuspaikkaan. Talot A ja B ovat 97/123 m2 ja talo C ja D 140/162 m2. Nyt myynnissä on talo C, 2-tasossa, huoneistoala 140 m2 + 4 m2 varasto. Lisäksi 23,5 m2 suuruinen parveke ja autokatos. Kyseisen talon tonttiosuus on 812,8 m2, lisäksi osuus yhteisalueesta. Velaton myyntihinta on alk. 762.000 eur, josta tontin osuus on 217.000 eur. Sinulla on 3 eri sisustusvaihtoehtoa, lopullinen hinta määräytyy sen mukaan. Kyse on maapohja + urakkasopimus -kokonaisuudesta. Varainsiirtovero 4% suoritetaan vain tonttiosuuden hinnasta. Laadukkaat hirsitalot valmistetaan maailman parhaalla havumetsävyöhykkeellä kasvaneista suomalaisista puista. Metsän läsnäolon voit tuntea ja aistia puupinnoissa, jotka huokuvat luonnon positiivista energiaa. Kiinteistö lämpiää kaukolämmöllä ja siinä on vesikiertoinen lattialämmitys. Nämä takaavat alhaiset lämmityskustannukset. Lisäksi talossa on LTO ilmanvaihtojärjestelmä. Alapohja on maanvarainen laatta ja yläpohja on puurakenteinen, lämmöneristeenä selluvilla. Paikka on ihanteellinen mikäli nautit luonnonhelmassa liikkumisesta tai lenkkeilystä. Tillinmäen leveät, valaistut lenkkipolut yhdistyvät Espoon keskuspuistoon. Saunalahdessa on S-Market, jonne matkaa n. 800 m ja Kivenlahden K-markettiin n. 2 km. Espoonlahdesta löytyvät monipuoliset harrastusmahdollisuudet mm. uimahalli, jäähalli, ratsastustalli ja Espoonlahden urheilupuisto. Kivenlahdessa uimarannat ja venesatamat. Tillinmäessä on kaksi päiväkotia. Saunalahden puolella esikoulu ja 1-9 luokkien peruskoulu 900m. Espoonlahdessa on lukio, uusi ruotsinkielinen Mårtensbro skola (1-6lk) sekä Sökövikens skola (7-9lk). Bussipysäkki on 300m päässä. Tillinmäki sijaitsee isojen liikenneväylien välittömässä läheisyydessä mm. Kauklahdenväylä, Länsiväylä ja Kehä III. Metro on valmistumassa Kivenlahteen. HUJ Construction Oy toimii rakennuttajana ja jatkaa laadukkaiden omakotitalojen vankkaa kotimaista rakennusperinnettä Suomessa ja ulkomailla jo lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Päätuote on valmistalot, jotka rakennetaan avaimet käteen -periaatteella. He huolehtivat kaikesta prosessiin liittyvästä yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me yli 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Taisit kiinnostua? Voimme auttaa sinua myös rahoituksessa. Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kuohukuja 13 A

154000.00€ 67 m2 - Kerrostalo
3h+k+vaatehuone+lasitettu parveke

Paraatipaikalla Myyrmäessä tilava ja valoisa kolmio hyvällä pohjaratkaisulla! Esteetön kulku hissille. Huoneistossa on tilavat valoisat huoneet, avarat esteettömät metsänäkymät, vaatehuone, erillinen wc ja iso, lasitettu parveke suuntautuu etelään. Keittiöön sopii suurempikin ruokailuryhmä. Ensimmäinen kerros, mutta ei maan tasalla. Pintojen päivittämisellä saat tästä juuri omannäköisesi. Sijainti on turvallinen ja rauhallinen, mutta silti kehittyvän Myyrmäen kattavat ja monipuoliset palvelut ovat lähellä. Alueella on hyvät ulkoilumaastot ja päiväkodit sekä kaikki kouluasteet ovat lähistöllä. Kehäradan ansiosta koko pääkaupunkiseutu on ulottuvillasi. Tämä asunto vapautuu nopeasti, joten tartu tilaisuuteen ja tule tekemään tästä uusi kotisi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Föglönkuja 7 A

329000.00€ 64 m2 - Kerrostalo
3h+kt+sauna, lasitettu parveke

Valoisa, lähes uutta vastaava kulmahuoneisto, jossa on kaikki uuden kodin mukavuudet. Yhdistetystä avokeittiöstä ja olohuoneesta on kulku tilavalle, lasitetulle parvekkeelle. Parvekkeella on myös erillinen parvekevarasto sekä ikkunoissa säädettävät valoverhot. Oman saunan rauhassa on ihana rauhoittua. Huoneistossa on tasokkaat ja hyvät materiaalit sekä mukavasti säilytystilaa. Tähän asuntoon pääset muuttamaan heti. Kruunuvuorenranta on korkeatasoinen keskustasta hyvien yhteyksien päässä oleva, merellinen asuinalue upeine ulkoilumaastoineen. Laajasalon keskus tarjoaa hyvät ja monipuoliset palvelut sekä lähistöllä on lähikauppa. Päiväkoti on myös lähellä sekä kaikki kouluasteet ovat tuntumassa. Taisit kiinnostua? Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raikurinne 1 G

133000.00€ 58 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, lasitettu parveke

Avara pohjaratkaisu, valoisa kokonaisuus. 2018 kokonaan remontoitu kaunis ja hyvin suunniteltu keittiö sekä tilava, laatoitettu kylpyhuone/wc, johon mahtuu hyvin myös pesutorni. Lähes kaikki katto-, seinä- ja lattia pinnat kunnostettu 2018. Lasitettu länsi parveke, hissitalon ylin 4/4 kerros. Hyvin hoidettu yhtiö; mm. julkisivusaneeraus ja parvekeremontti tehty, ikkunat vaihdettu ja hissit peruskorjattu. Lisäksi asukkaiden yhteisessä käytössä ovat pesutupa, askartelu- ja kerhohuone. Viehättävä, vehreä pihapiiri ja aktiivinen yhteisö. Hyvät peruspalvelut, terveydenhuollon palvelut, kirjasto ja uimahalli sekä kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja tuntumassa. Ulkoilemaan pääsee suoraan kotiovelta eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Bussit kulkevat vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 500m. Martinlaaksosta pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Jokiuoman ihana puistoalue tuntumassa ja Vetokannaksen maauimalaan n. 1,5 km. Kannattaa katsoa! Sovi esittely ja varaa omaksesi, et tee huonoa ratkaisua! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Myllärinrinne 1 C

69000.00€ 55 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, lasitettu parveke

Siisti, peruskuntoinen kaksio. Hyvä ja tehokas pohjaratkaisu. Ylin 3/3 krs, lasitettu parveke. Kiva luonnonläheinen paikka, hyvin hoidettu uima-allas yhtiö. Keskeinen sijainti, melkein kaikki mitä tarvitset on ihan kävelymatkan päässä. Kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat, kirkko ja muut palveluntarjoajat ovat melkein naapurissa. Linja-autoasemalle on matkaa n. 400m. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä useita päiväkoteja. Lisäksi jää- ja tennishallit sekä hiihtokeskus. Klaukkalan pohjoispuolella sijaitseva Valkjärvi tarjoaa virkistymismahdollisuuksia. Helsingin keskustaan n. 30 km, lentokentälle n. 22 km Soita niin kerromme lisää. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Raiviosuonmäki 2 C

148000.00€ 74 m2 - Kerrostalo
3h+k+vaatehuone+lasitettu parveke

Valoisassa toisen kerroksen huoneistossa on tilavat huoneet ja reilun kokoinen keittiö. Lisäksi laatoitettu kylpyhuone, vaatehuone ja kaksi wc:tä. Lasitettu eteläparveke, josta avarat ja esteettömät näkymät. Hyvin hoidettu ja rauhallinen taloyhtiö, jossa vehreä pihapiiri. Kaikki kouluasteet ja päiväkodit myös ruotsinkieliset ovat tuntumassa. Martinlaakson hyvät peruspalvelut terveyskeskus, kirjasto ja uimahalli ovat kävelymatkan päässä. Martinlaaksossa on hyvät terveydenhoitopalvelut, ulkoilumaastot sekä harrastusmahdollisuude. Hyvät bussiyhteydet ja Kehäradalle matkaa n.500m. Ota yhteyttä niin sovitaan esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Harppuunapolku 5 A

215000.00€ 75 m2 - Kerrostalo
3h+k+s

Erinomaisella paikalla Myyrmäessä saunallinen kolmio hissitalon kolmannessa kerroksessa! Asunnon pohjaratkaisu on avara ja toimiva. Keittiö ja kylpyhuone ovat saaneet uuden ilmeen 2014. Olohuoneesta käynti lasitetulle länsiparvekkeelle, josta avarat näkymät eikä ole ikkunanaapureita. Mukavankokoiset makuuhuoneet, lisäksi oma sauna ja erillinen wc. Kilterinmäki on suosittu asuinalue, jossa koulut ja päiväkodit ovat lähellä. Myyrmanni ja Isomyyri kauppakeskukset, lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet ja ravintolat takaavat sen, että löydät tarvitsemasi palvelut läheltä. Myös terveydenhuollon palvelut ovat lähellä. Samoin myös monipuoliset harrastemahdollisuudet ovat kätesi ulottuvilla. Kehärata ja bussiasema ovat n.500m päässä. Sovi oma esittelyaikasi, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vaahtorinne 4 E

175000.00€ 56 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, parveke

Esittely: 17.11.2019 klo. 12:45-13:15

Parvekkeellinen läpitalon kaksio yhtiössä, jossa isot remontit mm. julkisivu-, ikkuna-, parveke-, putki-, sähkö- ja teleremontti on jo tehty! Asunnossa on hyvä ja tehokas pohjaratkaisu. Kylpyhuone on toimiva ja täysin uusittu putkiremontin yhteydessä. Asunnossa on ikkunallinen vaatehuone sekä parveke. Asunnon keittiö on alkuperäinen ja odottaa päivittämistä. Hyvät lenkki- ja ulkoilumaastot sekä urheilu-, jää- ja palloiluhallit lähellä. Toimivat liikenneyhteydet ja peruspalvelut ovat kävelyetäisyydellä; mm. bussipysäkki n. 100 m, lähikauppa n. 200 m ja Kehärata n. 500 m. Myyrmäen kattavat palvelut sijaitsevat reilun kilometrin päässä: esim. kauppa- ja liikeskukset Myyrmanni, Isomyyri, Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo. Myyrmäessä on myös elokuvateatteri, hyvät terveydenhuollon palvelut sekä useita lääkärikeskuksia. Tule katsomaan, se kannattaa! Soita niin sovitaan sopiva aika ja käydään katsomassa asuntoa.

Uomatie 15 C

155000.00€ 77 m2 - Kerrostalo
3h+k+lasitettu parveke

Kiva ja valoisa koti näppärillä neliöillä ja lasitetulla länsi parvekkeella! Esteetön kulku hissille, hulppeat näköalat 7/7 krs. Tehokas ja viehättävä kokonaisuus. Keskeinen sijainti Myyrmäen sydämessä. Vehreä asuinalue, joka sopii kaiken ikäisille. Hoidettu yhtiö, ruokakauppa ja bussiyhteydet vieressä. Louhelan juna-asemalle n. 800 m. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Kävelyetäisyys kauppakeskuksiin sekä mahtavat ulkoilualueet ja hyvät harrastemahdollisuudet tuntumassa. Tervetuloa tutustumaan! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vaahtorinne 4 C

219000.00€ 71 m2 - Kerrostalo
3h+k+vaatehuone+parveke

Nuorekas, tyylikäs ja valoisa parvekkeellinen läpitalon kolmio yhtiössä, jossa putkiremontti, julkisivu-, ikkuna- ja parvekeremontti on tehty! Hyvällä maulla remontoitu 2/6 kerroksen asunto, jossa on toimiva ja tehokas pohjaratkaisu. Uusittu, tyylikäs keittiö kodinkoneineen ja putkiremontin yhteydessä toimivaksi remontoitu kaunis, laatoitettu kylpyhuone. Asumismukavuutta lisää vaatehuone sekä parveke. Kaikki katto-, seinä- ja lattiapinnat ovat myös saaneet uuden ilmeen. Lisäksi kaikki jalkalistat, väliovet sekä pistorasiat on vaihdettu uusiin. Sähköt on myös uusittu. Muuttamaan pääset heti. Kiinnostuitko? Hyvät lenkki- ja ulkoilumaastot sekä useita harrastehalleja lähellä. Toimivat liikenneyhteydet ja peruspalvelut ovat ihan tuntumassa; mm. lähikauppa n. 200 m ja Kehärata n. 500 m. Myyrmäen kattavat palvelut reilun kilometrin päässä; kauppa- ja liikeskukset Myyrmanni, Isomyyri, Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut sekä useita lääkärikeskuksia. Tule katsomaan, se kannattaa! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rubiinikehä 33 B

264800.00€ 67 m2 - Kerrostalo
2-4h+avokeittiö, parveke

Kivistön kehittyvällä alueella tarjolla avara, valoisa huoneisto! Tämä asunto on muunneltavissa tarpeesi mukaisesti; olohuone ja keittiö ovat avointa yhtenäistä tilaa, avara olohuone on muunneltavissa useammaksi tilaksi. Olohuoneesta käynti parvekkeelle, josta avarat näkymät. Asunnossa on valoisa makuuhuone ja tilava kylpyhuone Automaattinen avaimeton lukitus helpottaa talossa liikkumista ja mahdollistaa asuntoon rakennetun ns. palvelueteisen käytön. Talo on valmistunut 2015, hissitalo, 4/6krs. Yhtiö sijaitsee omalla tontilla. Asuntoon pääset muuttamaan pienellä kauppahintaosuudella, lyhennysvapaata on vielä syyskuulle 2020 saakka. Rakennuksessa on rakennuttajan takuuaikaa jäljellä vielä viisi vuotta. Kivistö on kehittyvä alue ja ulkoilumahdollisuudet ovat hyvät. Alueelta löytyvät peruspalvelut, kuten lähikauppa, päiväkodit ja koulut. Golfin ystäville kaupunginosan läheisyydestä löytyy 18-väyläinen Keimola Golfin golfkenttä. Hyvät liikenneyhteydet bussilla ja Kehäradalle matkaa n.1.3km. Asunto on vuokrattu ja vuokralainen on halukas jatkamaan vuokrasopimusta, joten sopii hyvin myös sijoittajalle. Varaa oma esittelyaikasi, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lammaspolku 1 A

149800.00€ 51 m2 - Kerrostalo
2h+kk+lasitettu parveke

Tarjolla paraatipaikalla Pähkinärinteessä hyvin pidetty kaksio! Valoisa vuonna -88 valmistunut kaksio, siistinä ja hyvänä pidetty. Keittiössä hyvin kaappitilaa, sopii myös ruokailuryhmä. Valoisa olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle. Avarat näkymät eikä ole ikkunanaapureita. Lisäksi tilava kylpyhuone ja makuuhuone.Tämä rauhallinen asunto on hyvin hoidetussa hissillisessä taloyhtiössä, 3/5krs. Viehättävä, luonnonläheinen ympäristö. Vapautuu tarvittaessa nopeasti. Loistava paikka asua, josta löytyvät peruspalvelut sekä bussipysäkki vierestä, joten nopeat yhteydet moneen eri suuntaan ovat taattuja. Päiväkodit ja koulut sekä ulkoilu- ja lenkkimaastot lähellä. Lammaslammen ympäristö kokoaa asukkaita ympärilleen virkistäytymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammen etelärannalla on laadukas ratagolfkenttä, joka on jo vakiintunut perheiden kohtaamispaikaksi. Tule katsomaan! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ilmakuja 3 A

258000.00€ 77 m2 - Kerrostalo
3h+k, lasitettu parveke

Tyylikäs ja hyvällä maulla täysin remontoitu ja uutta vastaava valoisa, parvekkeellinen läpitalon kolmio! Vaaleasävyinen 1/7 kerroksen asunto, jossa on toimiva pohjaratkaisu. Asunto ei ole maantasossa. Juuri uusitut tyylikäs keittiö kodinkoneineen ja toimivaksi remontoitu kaunis, laatoitettu kylpyhuone. Kaikki katto-, seinä- ja lattiapinnat ovat myös saaneet uuden ilmeen. Lisäksi kaikki jalka- ja kattolistat, väliovet sekä pistorasiat on vaihdettu uusiin. Ikkunoita kahteen ilmansuuntaan, joten valoa piisaa. Todella hyvät säilytystilat! Rauhallinen ja vehreä pihapiiri. Toimivat liikenneyhteydet ja hyvät palvelut ovat ihan tuntumassa; lähikaupat vieressä ja Iso Omenan superpalvelut lähellä. Hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Erinomaiset kulkuyhteydet joka suuntaan. Tule katsomaan, se kannattaa! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Uomakuja 2 A

129000.00€ 57 m2 - Kerrostalo
2h+k, lasitettu parveke

Esittely: 17.11.2019 klo. 12:00-12:30

Viehättävä, siisti ja valoisa koti 6. kerroksessa! Hissille esteetön pääsy. Lasitettu länsi parveke avarin ja esteettömin näkymin. Hyvä, toimiva pohjaratkaisu, ikkunallinen kylpyhuone ja erillinen wc sekä tilava vaatehuone. Julkisivuremontoitu ja hyvin hoidettu uima-allasyhtiö. Vesimaksu sisältyy vastikkeeseen. Lähikauppa aivan vieressä ja Kehäradalle matkaa n. 200m. Myyrmäen hyvät palvelut, monipuoliset urheilu- ja harrastusmahdollisuudet sekä päiväkodit ja koulut lähituntumassa. Hyvä ensiasunto tai sijoitus! Kannattaa katsoa. Ota yhteyttä, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Maamiehentie 22 B

258000.00€ 87 m2 - Rivitalo
3h+k, takkahuone, 5 m2 lämmin varasto, suojaisa piha

Esittely: 17.11.2019 klo. 13:00-13:30

Viehättävä ja hyvin pidetty I-tasoinen rivitalokoti Hämeenkylässä! Tehokas ja toimiva pohjaratkaisu. Valoisa olohuone, 2 mukavan kokoista makuuhuonetta, hyvin varusteltu keittiö sekä takkahuone, jota voit tarvittaessa käyttää myös makuuhuoneena. Tilava kylpyhuone/sauna ja erillinen wc. Suojaisa ja vehreä piha-alue. Kuuden huoneiston hyvin hoidettu yhtiö. Yhtiö on rakennettu 1985. 1 autopaikka ja 5 m2 lämmin varasto kuuluvat jokaiselle asunnolle. Hämeenkylä kuuluu Myyrmäen suuralueeseen, joka rajoittuu etelässä Rajatorpantiehen, idässä Vihdintiehen ja pohjoisessa Kehä III:een. Hämeenkylässä suurin osa on omakoti- ja rivitaloja. Siellä toimii useita päiväkoteja, ala- ja yläasteet sekä Vihdintien ja Kehä III:n risteyksen lähettyvillä sijaitseva suurehko Hämeenkylän K-Supermarket ja Alko. Hyvät bussiyhteydet läheltä, lähin pysäkki vieressä. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Laajametsänkuja 6 E

179800.00€ 73 m2 - Kerrostalo
3h+k, parveke

Martinlaaksossa hyvä, asumiskustannuksiltaan edullinen, ylimmässä kerroksessa oleva läpitalon kolmio. Yhtiö on putkiremontoitu! Asunnossa on tilava keittiö, jossa paljon laskutilaa ja kaakeloitu kylpyhuone. Toimiva pohjaratkaisu, tilavat huoneet ja erittäin hyvät säilytystilat. Lasitettu eteläparveke, josta vehreät ja avarat näkymät yhtiön oleskelupihalle. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa on myös pesutupa. Alueella on kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja, myös ruotsinkielinen ala-aste ja päiväkoti. Lähietäisyydellä sijaitsevat hyvät palvelut sekä liikenneyhteydet - bussit kulkevat melkein vierestä ja junallekin on vain lyhyt kävelumatka. Martinlaaksossa on terveyskeskus, kirjasto, konserttisali sekä uimahalli ja useita liikuntakeskuksia. Lisäksi läheltä löytyvät hyvät ulkoilu- ja puistoalueet sekä maauimala Vetokannas n. 3 km päässä. Ota yhteyttä, niin sovitaan sopiva aika ja käydään katsomassa asuntoa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vantaanmäki 5 C

167000.00€ 76 m2 - Kerrostalo
3h+k, lasitettu, tilava parveke

Esittely: 17.11.2019 klo. 16:00-16:30

Viehättävä kolmio putkiremontoidussa taloyhtiössä! Huoneisto on tyylikkäästi remontoitu ja toimivaksi suunniteltu. Todella mukavan kokoiset makuuhuoneet sekä hyvät säilytystilat. Ruokailutila on yhteydessä olohuoneeseen. Asunnossa on todella tilava lasitettu parveke, josta on vehreät näkymät. Asunto on ensimmäisessä kerroksessa, mutta ei maantasalla. Tämä tasokas huoneisto sopii sinulle, joka etsit perheellesi muuttovalmista ja toimivaa kotia. Rauhallinen asuinalue, yhtiö sijaitsee päättyvän kujan päässä. Vantaanpuistosta löytyvät peruspalvelut ja hyvät julkiset liikenneyhteydet. Bussit kulkevat läheltä ja Vehkalan juna-asema on kävelymatkan päässä. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ojahaantie 8 L

252009.45€ 433 m2 - Liiketila
Myymälä

Myynnissä katutason myymälä/liiketila! Oma sisäänkäynti. Hyvä, muunneltavissa oleva pohjaratkaisu. Nyt avara ja valoisa halli, 2 erillistä työhuonetta, keittiö ja kylpyhuone. Todella tilava varasto ja erillinen käynti lastauslaiturille. Myyrmäki on suosittu asuinalue, jossa Myyrmannin ja Isomyyrin kauppakeskukset ovat lähellä. Kauppakeskuksissa sijaitsevat kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat ja muut palveluntarjoajat. Juna-asemalle on matkaa noin 600 metriä. Kehärataa pitkin pääset Helsinkiin sekä lentoaseman kautta Itä-Vantaalle. Myyrmäestä pääset myös bussilla eri puolille Vantaata sekä Espooseen ja Helsinkiin. Vihdin- ja Tampereen väylät sekä Kehä III ja Kehä I ovat kaikki lyhyen automatkan päässä. Tila on tyhjä. Soita, niin sovitaan aika katselmukselle.

Ainonkuja 2

245000.00€ 80 m2 - Rivitalo
3h+k+sauna, ulkovarasto, piha

Hämeenkylässä rauhallisella ja halutulla alueella kiva, valoisa, tämän päivän trendeihin päivitetty pienen perheen koti. Alakerrassa vaalea keittiö ja mukavan kokoinen ruokailutila sekä tilava olohuone, josta käynti omalle aurinkoiselle terassille. Yläkerrassa makuuhuoneet sekä pesuhuone ja ikkunallinen sauna. Oman terassin lisäksi sisäänkäynnin yhteydessä oma piha-alue ja hyvän kokoinen ulko-varasto. Yhtiöllä myös iso ja vehreä yhteinen piha-alue, jossa lapsille on hiekkalaatikko, liukumäki ja keinut. Hämeenkylä on historiallinen, kartanomaisemissa sijaitseva pientalovaltainen asuinalue. Alueella on kesällä hyvät lenkkeily- sekä pyöräilymahdollisuudet ja talvella hyvät latuverkostot kulkevat lähes kotiovelta. Lähikauppaan 200 m, päiväkoti ja Tuomelan koulu (ala-aste 4-6 lk.) myöskin kävelymatkan päässä. Lisää palveluja mm. apteekki, R-kioski, pitseria sekä ravintola on Pähkinärinteessä. Lähin linja-auto pysäkki on 100 m päässä. Linja-autoilla H:gin keskustaan ja Myyrmäkeen. Kävelymatkan päässä ovat myös pysäkit Vantaankosken asemalle ja Pähkinärinteestä vaihtamalla linja-autoa pääsee mm. Leppävaaran/Sellon suuntaan Espooseen. Tätä kannattaa tulla katsomaan - soita, niin sovitaan sopiva aika! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Santamäentie 5 A

295000.00€ 92 m2 - Rivitalo
4h+k+sauna, ulkovarasto, suojaisa terassi ja piha

Esittely: 17.11.2019 klo. 13:45-14:15

Hämeenkylässä viehättävä ja hyväkuntoinen rivitalokoti perheellesi! Huoneisto on yhdessä tasossa. Kaunis, hyvin suunniteltu keittiö ja ruokailutila sekä valoisa olohuone ovat yhtä suurta tilaa, tyylikäs kylpyhuone- ja saunaosasto sekä erillinen, tilava wc/khh kalusteineen. Kolme mukavankokoista makuuhuonetta. Koristetakka. Ihana, suojaisa ja vehreä piha leikkimökkeineen ja suihkulähteineen. Pieni neljän huoneiston hyvin hoidettu yhtiö. Yhtiö on rakennettu 1983. 1 autopaikka kuuluu asunnolle ja sisältyy vastikkeeseen. Hämeenkylä kuuluu Myyrmäen suuralueeseen, joka rajoittuu etelässä Rajatorpantiehen, idässä Vihdintiehen ja pohjoisessa Kehä III:een. Hämeenkylässä suurin osa on omakoti- ja rivitaloja. Siellä toimii useita päiväkoteja, Pähkinärinteen ja Tuomelan koulu, kaksi Pähkinärinteen ostoskeskusta palveluineen sekä Vihdintien ja Kehä III:n risteyksen lähettyvillä sijaitseva suurehko Hämeenkylän K-Supermarket ja Alko. Hyvät bussiyhteydet läheltä, lähin pysäkki vieressä. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Viikatetie 18 a

163000.00€ m2 - Omakotitalotontti
Omakoti-/paritalotontti

Hämevaaran viihtyisällä omakotitaloalueella myynnissä tilava, aurinkoinen 854 m2:n nurmikkoinen . Kaavan mukainen tehokkuusluku on 0,2. Vantaan kaupungilta voi vielä tarvittaessa kysyä mahdollisuutta rakennusoikeuden nostoon. Tontti on tasainen ja se viettää loivasti länsi-luoteeseen. Tontilla on vain vähän kaadettavia puita. Hämevaara on pientalovaltainen kaupunginosa Länsi-Vantaalla, Espoon rajan tuntumassa. Naapurikaupunginosia ovat Vantaalla Linnainen, Pähkinärinne ja Rajatorppa sekä Espoon puolella Lintuvaara. Hämevaarassa on pääasiallisesti omakotitaloja ja niiden lisäksi muutama kerros- ja rivitalo. Hämevaarassa on päiväkoti -lähin kauppa, koulu sekä lisää päiväkoteja on kävelymatkan päässä Pähkinärinteessä. Hämevaarasta on lyhyt ajomatka Myyrmäkeen, jossa sijaitsee mm. kauppakeskus Myyrmanni, elokuvateatteri, terveyskeskus ja kirjasto. Leppävaaran kauppakeskus Selloon on noin 10 minuutin ajomatka. Soita ja kysy lisää! *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Vaahtokuja 6 F

109800.00€ 48 m2 - Kerrostalo
2h+kk, vh, lasitettu parveke

Esittely: 17.11.2019 klo. 14:30-15:00

Tehokas ja siisti parvekkeellinen kaksio Myyrmäessä! Kunnostettu keittokomero, laatoitettu kylpyhuone ja hyvät säilytystilat. Lasitettu länsi parveke, 3/5 krs. Hyvä, kunnostettu yhtiö vehreässä, rauhallisessa ympäristössä. Yhtiössä jo tehty julkisivu-, parveke- ja ikkunaremontti. Linjasaneerauksen hankesuunnittelu on meneillään eli sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa kylpyhuoneen kalusteisiin ja materiaaleihin ja samalla voit päivittää muutkin pinnat mieleisesi mukaan. Hyvät lenkki- ja ulkoilumaastot sekä talvella hiihtoladut lähtevät melkein ulko-ovelta. Kesällä pääset viettämään aikaa Vetokannaksen maauimalaan, jonne matkaa n. 1.5 km. Loistavat harrastemahdollisuudet, liikenneyhteydet ja palvelut ihan tuntumassa. Lähikauppa n. 300m ja Kehärata n. 600m. Muuttamaankin pääset heti. Loistava ensiasunto tai sijoitus! Ota yhteyttä niin sovitaan aika asunnon katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Emännänkuja 4 B

238000.00€ 96 m2 - Rivitalo
4h+k+sauna, 2 wc, piha ja ulkovarasto

Kiva rt-huoneisto perheiden suosimalla Vantaanlaakson asuinalueella. Asunnon alakerrassa on eteinen, tilava olohuone ja keittiö, jossa hyvin kaappitilaa. Alakerrasta on käynti omalle oleskeluterassille. Oleskeluterassin sähkökäyttöiset markiisit antavat kesällä suojaa auringonpaisteelta. Yläkerrassa sijaitsevat asunnon makuuhuoneet sekä kylpyhuone ja muotolauteilla varustettu ikkunallinen sauna. Lähipalvelut mm. päivittäistavarakauppa ovat kävelyetäisyydellä, lisää palveluja: kaupat, apteekit, konserttisali, kirjastot, terveyskeskus, elokuvateatteri ym. Martinlaakson ja Myyrmäen suurtalousalueella. Yhtiö sijaitsee Vantaanjokivarren luonnonkauniiden ja monipuolisten ulkoilureittien välittömässä läheisyydessä. Vetokankaan ihana maauimala on noin kilometrin päässä. Tervetuloa tutustumaan! Soita, niin sovitaan sopiva aika esittelylle. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Haasiapolku 5

329000.00€ 150 m2 - Erillistalo
6h+k+sauna, parveke, terassi ja varasto

Esittely: 17.11.2019 klo. 13:45-14:15

Tilava perheasunto, jossa on tilaa isommallekin perheelle. Variston korkeimmalla paikalla sijaitseva hyväkuntoinen erillistalo neljän talon yhtiössä. Mahtavat näköalat korkean mäen päältä! Tässä kodissa on mahdollisuus jopa viiteen makuuhuoneeseen ja asunnossa on iso olohuone yhteiseen oleskeluun. Alakerrassa on upea musta avokeittiö saarekkeella. Keittiö muodostaa yhdessä olohuoneen kanssa avaran ja valoisan oleskelutilan. Olohuoneen päädystä pääset omalle suojaisalle pihalle, joka on kesällä kuin toinen olohuone. Alakerrassa sijaitsee myös makuu- tai työhuoneeksi soveltuva huone ja moderni 2016 rakennettu pesuhuone ja lasiseinäinen sauna. Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta ja kylpyhuone, jonka voit remontoida mieleiseksesi. Kylpyhuoneeseen tuo valoa kattoremontin yhteydessä uusittu kattoikkuna. Tätä kannattaa tulla katsomaan! Ota yhteyttä niin sovitaan sopiva ajankohta.

Tammilaaksontie 10 D

162 m2 - Omakotitalo
4-5h+k+sauna, khh, varasto, autokatos

ENNAKKOMARKKINOINNISSA- laadukasta uudistuotantoa viihtyisässä Tillinmäessä! Kohde valmistuu alkusyksyllä 2020. Tontille rakennetaan neljä Honkatalojen laadukasta kaksitasoista omakotitaloa, avaimet käteen periaatteella. Tontti on jaettu neljään eri kokoiseen rakennuspaikkaan. Talot A ja B ovat 97 m2 ja talo C 141m2 ja D 140 m2. Nyt myynnissä on talo D, 2-tasossa, huoneistoala 140 m2 + 4 m2 varasto. Lisäksi 23,5 m2 suuruinen parveke ja autokatos. Kyseisen talon tonttiosuus on 532,9 m2, lisäksi osuus yhteisalueesta. Velaton myyntihinta on alk. 762.000 eur, josta tontin osuus on 217.000 eur. Sinulla on 3 eri sisustusvaihtoehtoa, lopullinen hinta määräytyy sen mukaan. Kyse on maapohja + urakkasopimus -kokonaisuudesta. Varainsiirtovero 4% suoritetaan vain tonttiosuuden hinnasta. Laadukkaat hirsitalot valmistetaan maailman parhaalla havumetsävyöhykkeellä kasvaneista suomalaisista puista. Metsän läsnäolon voit tuntea ja aistia puupinnoissa, jotka huokuvat luonnon positiivista energiaa. Kiinteistö lämpiää kaukolämmöllä ja siinä on vesikiertoinen lattialämmitys. Nämä takaavat alhaiset lämmityskustannukset. Lisäksi talossa on LTO ilmanvaihtojärjestelmä. Alapohja on maanvarainen laatta ja yläpohja on puurakenteinen, lämmöneristeenä selluvilla. Paikka on ihanteellinen mikäli nautit luonnonhelmassa liikkumisesta tai lenkkeilystä. Tillinmäen leveät, valaistut lenkkipolut yhdistyvät Espoon keskuspuistoon. Saunalahdessa on S-Market, jonne matkaa n. 800 m ja Kivenlahden K-markettiin n. 2 km. Espoonlahdesta löytyvät monipuoliset harrastusmahdollisuudet mm. uimahalli, jäähalli, ratsastustalli ja Espoonlahden urheilupuisto. Kivenlahdessa uimarannat ja venesatamat. Tillinmäessä on kaksi päiväkotia. Saunalahden puolella esikoulu ja 1-9 luokkien peruskoulu 900m. Espoonlahdessa on lukio, uusi ruotsinkielinen Mårtensbro skola (1-6lk) sekä Sökövikens skola (7-9lk). Bussipysäkki on 300m päässä. Tillinmäki sijaitsee isojen liikenneväylien välittömässä läheisyydessä mm. Kauklahdenväylä, Länsiväylä ja Kehä III. Metro on valmistumassa Kivenlahteen. HUJ Construction Oy toimii rakennuttajana ja jatkaa laadukkaiden omakotitalojen vankkaa kotimaista rakennusperinnettä Suomessa ja ulkomailla jo lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Päätuote on valmistalot, jotka rakennetaan avaimet käteen -periaatteella. He huolehtivat kaikesta prosessiin liittyvästä yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me yli 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Taisit kiinnostua? Voimme auttaa sinua myös rahoituksessa. Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tammilaaksontie 10 B

123 m2 - Omakotitalo
4-5h+k+sauna, khh, varasto, 2 autopaikkaa

ENNAKKOMARKKINOINNISSA- laadukasta uudistuotantoa viihtyisässä Tillinmäessä. Kohde valmistuu alkusyksyllä 2020. Tontille rakennetaan neljä Honkatalojen laadukasta kaksitasoista omakotitaloa, avaimet käteen periaatteella. Tontti on jaettu neljään erikokoiseen rakennuspaikkaan. Talot A ja B ovat 97 m2 ja talo C 141m2 ja D 140 m2. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella. Nyt myynnissä on talo B, 2-tasossa, huoneistoala 97 m2+ 4,5 m2 varasto. Lisäksi 22,5 m2 suuruinen parveke ja 2 autopaikkaa. Kyseisen talon tonttiosuus on 471,6 m2, lisäksi osuus yhteisalueesta. Velaton myyntihinta on alk. 498.000 eur, josta tontin osuus on 158.000 eur. Sinulla on 3 eri sisustusvaihtoehtoa, lopullinen hinta määräytyy sen mukaan. Kyse on siis maapohja + urakkasopimus-kokonaisuudesta. Varainsiirtovero 4% suoritetaan vain tonttiosuuden hinnasta. Talo tullaan toteuttamaan laadukkailla materiaaleilla, kiinteistö lämpiää kaukolämmöllä ja siinä on vesikiertoinen lattialämmitys. Nämä takaavat alhaiset lämmityskustannukset. Lisäksi talossa on LTO ilmanvaihtojärjestelmä. Ulkoseinät ovat pystyrunkoisia, selluvillalla eristettyjä. Ulkoverhousmateriaali on hirsipaneeli. Alapohja on maanvarainen laatta ja yläpohja on puurakenteinen, lämmöneristeenä selluvilla Paikka on ihanteellinen mikäli nautit luonnonhelmassa liikkumisesta tai lenkkeilystä. Tillinmäen leveät, valaistut lenkkipolut yhdistyvät Espoon keskuspuistoon. Saunalahdessa on S-market n. 800 m päässä ja Kivenlahden K-Markettiin on matkaa n. 2 km. Espoonlahdesta löytyvät monipuoliset harrastusmahdollisuudet mm. uimahalli, jäähalli, ratsastustalli ja Espoonlahden urheilupuisto. Kivenlahdessa uimarannat ja venesatamat. Tillinmäessä on kaksi päiväkotia. Saunalahden puolella esikoulu ja 1-9 luokkien peruskoulu 900m. Espoonlahdessa on lukio, uusi ruotsinkielinen Mårtensbro skola (1-6lk) sekä Sökövikens skola (7-9lk). Bussipysäkki on 300m päässä. Tillinmäki sijaitsee isojen liikenneväylien välittömässä läheisyydessä mm. Kauklahdenväylä, Länsiväylä ja Kehä III. Metro on valmistumassa Kivenlahteen. HUJ Construction Oy toimii rakennuttajana ja jatkaa laadukkaiden loma-asuntojen ja omakotitalojen vankkaa kotimaista rakennusperinnettä Suomessa ja ulkomailla jo lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Päätuote on valmistalot, jotka rakennetaan avaimet käteen -periaatteella. He huolehtivat kaikesta prosessiin liittyvästä yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me yli 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Taisit kiinnostua? Voimme auttaa sinua myös rahoituksessa. Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sammalkaari 25

369000.00€ 230 m2 - Omakotitalo
5h+k+sauna, th, khh, 2 kph, 2 wc, parveke, kylmä- ja lämminvarasto, autotalli.

Tässä 1996 itselle rakennetussa talossa on kaikki mitä perheesi tarvitsee! Nyt perheelläsi on mahdollisuus saada hyvä koti, jossa on reilusti yhteistä tilaa. Yläkerrassa on kaunis 2014 remontoitu keittiö ja erillinen ruokailutila yhteydessä olohuoneeseen, 3 mukavan kokoista makuuhuonetta sekä laatoitettu, ikkunallinen wc/kylpyhuone. Alakerrassa on yksi tilava makuuhuone, ihana takkahuone, jossa on Tulikiven varaava takka/leivinuuni sekä tilavat 2010 uusitut sauna- ja pesutilat. Saunassa on ns. heti valmis kiuas. Lisäksi tehokas ja hyvin suunniteltu kodinhoitohuone. Hyvät säilytys- ja varastotilat, n. 24 m2 autotalli ja pihalle mahtuu lisäksi 4-5 kpl muita autoja. Terassit kummallakin puolen taloa. Kuntotarkastus on tehty ja talosta löytyy myös lain määräämä energiatodistus. Taisit jo innostua? Tämä talo on rakennettu vuokra tontille rinneratkaisuna, piha-aluetta marjapuskineen ja omenapuineen jää reilusti. Pihalle mahtuu hyvin myös trampoliini. Tilavalle terassille saat kesäkalusteet ja lepotuolit helposti. Erittäin hyvän asuinpaikan maineessa oleva Mäntysalo on kylä Nurmijärven kunnan eteläosassa Valkjärven lähistöllä. Se kuuluu Klaukkalan talousalueeseen, joka on kunnan suurin taajama. Klaukkala kasvaa koko ajan. Sinne muuttaa asukkaita muun muassa pääkaupunkiseudulta, sillä puolen tunnin ajomatka Helsingin keskustasta houkuttelee etenkin lapsiperheitä. Klaukkalasta on matkaa Espoon sekä Vantaan rajalle noin 5 km ja Helsinkiin alle 30 km. Kannattaa katsoa! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vihertie 56

269000.00€ 252 m2 - Rivitalo
5h+k+sauna+2xvaatehuone+takkahuone+varasto+parveke+piha.

Harvoin tarjolla, arvostetulla Viherpuiston alueella tilava rivitalohuoneisto! Sisään tultaessa avautuu avara ja valoisa kokonaisuus. Huoneisto on kaksikerroksinen 126m2+126m2); sisääntulokerroksessa on neljä tilavaa makuuhuonetta, keittiö, ruokailuhuone kattoikkunoineen jatkuu olohuoneeseen luoden avaran ja valoisan tilan. Lisäksi vaatehuone, wc ja olohuoneen mittainen lasitettu eteläparveke. Alakerrassa on mahtavankokoinen takkahuone, josta käynti takapihalle, makuuhuone, kodinhoitohuone, jossa on joskus ollut minikeittiö, wc, vaatehuone sekä kylpyhuone ja sauna. Lisäksi on iso varasto/harrastehuone. Yhtiöön on tulossa linjasaneeraus, jonka yhteydessä on mahdollisuus vaikuttaa kalustevalintoihin ja tehdä muutoksia mm. yläkerran wc-tilaan. Pintaremontilla saat tästä toimivan kodin perheellesi. Asunto sijaitsee loistavalla paikalla palveluiden ytimessä. Martinlaakson, Myyrmäen ja Louhelan palvelut sijaitsevat lähettyvillä. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja alueella. Bussit kulkevat vierestä ja lähimmälle Kehäradalle matkaa vain 450m, jonka ansiosta koko pääkaupunkiseutu on ulottuvillasi. Jokiuoman puistoalue vieressä; hyvät ulkoilumahdollisuudet eikä muutkaan harrastemahdollisuudet ole kaukana. Tässä yhtiössä viihdytään, kannatta tulla tutustumaan paikan päälle. Tule ja ihastu, palvelemme sinua myös iltaisin ja viikonloppuisin. Myyntiä hoitaa Maija Keinänen puh: 040 824 6202, maija.keinanen@lkvtuijahurme.fi. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Tammilaaksontie 10 A

123 m2 - Omakotitalo
4-5h+k+sauna, khh, varasto, 2 autopaikkaa

ENNAKKOMARKKINOINNISSA- laadukasta uudistuotantoa viihtyisässä Tillinmäessä. Kohde valmistuu alkusyksyllä 2020. Tontille rakennetaan neljä Honkatalojen laadukasta kaksitasoista omakotitaloa, avaimet käteen periaatteella. Tontti on jaettu neljään erikokoiseen rakennuspaikkaan. Talot A ja B ovat 97/123 m2 ja talot C ja D 140/162 m2. Nyt myynnissä on talo A, 2-tasossa, huoneistoala 97 m2+ 4,5 m2 varasto. Lisäksi 22,5 m2 suuruinen parveke ja 2 autopaikkaa. Kyseisen talon tonttiosuus on 521,9 m2, lisäksi osuus yhteisalueesta. Velaton myyntihinta on alk. 498.000 eur, josta tontin osuus on 158.000 eur. Sinulla on 3 eri sisustusvaihtoehtoa, lopullinen hinta määräytyy sen mukaan. Kyse on maapohja + urakkasopimus -kokonaisuudesta. Varainsiirtovero 4% suoritetaan vain tonttiosuuden hinnasta. Talo tullaan toteuttamaan laadukkailla materiaaleilla, kiinteistö lämpiää kaukolämmöllä ja siinä on vesikiertoinen lattialämmitys. Nämä takaavat alhaiset lämmityskustannukset. Lisäksi talossa on LTO ilmanvaihtojärjestelmä. Ulkoseinät ovat pystyrunkoisia, selluvillalla eristettyjä. Ulkoverhousmateriaali on hirsipaneeli. Alapohja on maanvarainen laatta ja yläpohja on puurakenteinen, lämmöneristeenä selluvilla Paikka on ihanteellinen mikäli nautit luonnonhelmassa liikkumisesta tai lenkkeilystä. Tillinmäen leveät, valaistut lenkkipolut yhdistyvät Espoon keskuspuistoon. Marja- ja sienimetsät löytyvät aivan vierestä. Saunalahdessa S-Market on n. 800 m päässä ja Kivenlahden K-markettiin on matkaa n. 2 km. Espoonlahdesta löytyvät monipuoliset harrastusmahdollisuudet mm. uimahalli, jäähalli, ratsastustalli ja Espoonlahden urheilupuisto. Kivenlahdessa uimarannat ja venesatamat. Tillinmäessä on kaksi päiväkotia. Saunalahden puolella esikoulu ja 1-9 luokkien peruskoulu 900m. Espoonlahdessa on lukio, uusi ruotsinkielinen Mårtensbro skola (1-6lk) sekä Sökövikens skola (7-9lk). Bussipysäkki on 300m päässä. Tillinmäki sijaitsee isojen liikenneväylien välittömässä läheisyydessä mm. Kauklahdenväylä, Länsiväylä ja Kehä III. Metro on valmistumassa Kivenlahteen. HUJ Construction Oy toimii rakennuttajana ja jatkaa laadukkaiden omakotitalojen vankkaa kotimaista rakennusperinnettä Suomessa ja ulkomailla jo lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Päätuote on valmistalot, jotka rakennetaan avaimet käteen -periaatteella. He huolehtivat kaikesta prosessiin liittyvästä yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me yli 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Voimme auttaa sinua myös rahoituksessa. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kaanaantie 31

109000.00€ 55 m2 - Mökki tai huvila
Päärakennus, saunatupa sekä liiteri ja autotalli

Vain n. 35 km Helsingistä, loistava vaihtoehto vaikka siirtolapuutarhalle! Kallioisella rinnetontilla Valkjärven läheisyydessä vehreä mökkikeidas, jossa monipuolisuutta löytyy; metsää, retroa ja luomua. Saat tontille mainiosti vaikka isommankin kasvimaan. Siisti, hyväkuntoinen, romanttinen ja mennyttä aikaa huokuva punavalkoinen n. 40 m2 "mummon mökki" ja n. 15 m2 saunatupa. Sähköt ylä- ja alatuvassa sekä autotallissa. Oma kaivo, josta juomavesi (ei tutkittu) sekä toinen kaivo puutarhan kasteluun. Nykyinen päätupa, jossa on lasiveranta, vaatehuone, tilava keittiö ja makuuhuone. Erillinen alatupa, jossa sauna ja pesutilat sekä makuuhuone. Tuvissa on mahdollista asua ympäri vuoden. Lisäksi liiteri, jossa runsaasti polttopuita sekä siisti puucee. Kaiken kruunaa tilava autotalli. Vehreä 8200 m2:n tontti, jota voit hyödyntää myös rakentamiseen. Omakotitalon tai paritalon rakentaminen mahdollista suunnittelutarveratkaisulla; n. 300 m2 + n. 100 m2 taloustilaa. Valkjärven/ Lähtelän uimaranta on n. 500 m päässä, josta löytyvät laituri, pukukopit ja venepaikat. Kulttuurihistoriallinen Savitorppa on lähistöllä. Klaukkalan monipuoliset palvelut n. 4 km päässä. Tule ja koe tämä itse! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kaanaantie 31

109000.00€ m2 - Omakotitalotontti
Rinnetontti 8200 m2, jossa päärakennus, saunatupa, liiteri ja autotalli

Vain n. 35 km Helsingistä, loistava vaihtoehto vaikka siirtolapuutarhalle! Myynnissä ihana 8200 m2:n tontilla oleva mökkikeidas, jota voit myös hyödyntää rakentamiseen. Omakotitalo tai paritalon rakentaminen mahdollista suunnittelutarveratkaisulla; n. 300 m2 + n. 100 m2 taloustilaa. Kallioisella rinne tontilla Valkjärven läheisyydessä vehreä mökkikeidas, jossa monipuolisuutta löytyy; metsää, retroa ja luomua. Siisti, hyväkuntoinen, romanttinen, mennyttä aikaa huokuva punavalkoinen n. 40 m2 "mummon mökki" ja n. 15 m2 saunatupa. Sähköt ylä- ja alatuvassa sekä autotallissa. Oma kaivo, josta juomavesi (ei tutkittu) sekä toinen kaivo puutarhan kasteluun. Nykyinen päätupa, jossa lasiveranta, vaatehuone, tilava keittiö ja makuuhuone. Erillinen alatupa, jossa sauna ja pesutilat sekä makuuhuone. Tuvissa on mahdollista asua ympäri vuoden. Lisäksi liiteri, jossa runsaasti polttopuita sekä siisti puucee. Kaiken kruunaa tilava autotalli. Valkjärven/ Lähtelän uimarantaan matkaa n. 500 m, jossa ovat laituri, pukukopit ja venepaikat sekä historiallinen Savitorppa lähistöllä. Klaukkalan monipuoliset palvelut ovat n. 4 km päässä. Tule ja koe tämä itse! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Putousrinne 1

67000.00€ 52 m2 - Liiketila
3h+kk, wc, varasto

Katutasossa monikäyttöinen liiketila lähellä Myyrmäen loistopalveluja! Valoisa kokonaisuus kahdessa tasossa! Erikoinen, hauska ja moneen taipuva pohjaratkaisu. Alakerrassa kaksi tilavaa huonetta, molemmissa on oma sisäänkäynti, mutta myös huoneiden välillä on ovi. Lisäksi keittokomero, wc ja varasto. Yläkerrassa on erillinen työhuone, josta suuret ikkunanäkymät alakertaan. Juuri remontoitu liiketila, jossa huonekorkeutta riittää. Edullinen hoitovastike, vesi sisältyy vastikkeeseen. Suosittu asuinalue, jossa palvelut ovat lähellä. Lähikauppaan, bussi pysäkille ja juna-asemalle on kävelyetäisyys. Kauppa- ja liikekeskukset Myyrmanni, Isomyyri, Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo palveluineen n.1km. Lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet ravintolat ja palveluntarjoajat ovat siis aivan lähellä. Juna-asemalle on matkaa n. 600m. Kehärata tekee liikkumisen helpoksi. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Tervetuloa tutustumaan! Ota yhteyttä, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 5

44 m2 - Kerrostalo
2h+kk+s, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 03.07.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 9 kpl 37,5-46 m2 ja 1 kpl 53 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten asunnoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 19

33 m2 - Kerrostalo
1h+kk, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 3.7.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 5 kpl sähköpistokepaikkoja ja 2 vieraspaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 16

67 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 3.7.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 5 kpl sähköpistokepaikkoja ja 2 vieraspaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 8

67 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 3.7.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 5 kpl sähköpistokepaikkoja ja 2 vieraspaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 12

64 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 3.7.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 5 kpl sähköpistokepaikkoja ja 2 vieraspaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 4

53 m2 - Kerrostalo
2h+k, lasittamaton terassi

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 03.07.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 11

33 m2 - Kerrostalo
1h+kk, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 3.7.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 5 kpl sähköpistokepaikkoja ja 2 vieraspaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 1

44 m2 - Kerrostalo
2h+kk+s, lasittamaton terassi

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 3.7.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 5 kpl sähköpistokepaikkoja ja 2 vieraspaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.