Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Ilvesvuorenkatu 41

320.00€/kk 32 m2 - Varastotila
1 h

Ilvesvuoren alueelta tarjotaan vuokralle heinäkuussa 2022 valmistuvia monikäyttöisiä 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Vuokra varastotilalle onelokuun loppuun asti 10 eur/m2/kk. Tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(3,5x4 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Tiloihin on mahdollista tehdä myös wc -tila ja n.12 m2:n parvi, jolloin käytössä on yhteensä 44 m2. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Soittamalla saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

800.00€/kk 80 m2 - Varastotila
I h

Ilvesvuoren alueelta tarjotaan vuokralle heinäkuussa 2022 valmistuvia monikäyttöisiä 80 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Perustilan vuokra on elokuun loppuun saakka 10 eur/m2/kk. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös n. 25 m2:n täyskorkea parvi ja tila varustetaan wc-/suihkutilalla sekä minikeittiöllä. Lisävarusteilla olevan tilan ala on yhteensä 105 m2. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Soittamalla saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Louhelantie 8 D

298000.00€ 66 m2 - Kerrostalo
3h+k+lasitettu parveke+vaatehuone+sauna

Etsitkö viihtyisää muuttovalmista kolmiota? Tämä ihana asunto on juuri oikea sinulle, ihastut siihen varmasti. Kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta, keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran kokonaisuuden. Suurten ikkunoiden ansiosta tila kylpee valossa. Keittiö on hyvin varusteltu ja siihen sopii ruokailuryhmä. Omassa lähes uudenveroisessa saunassa voit rentoutua päivän päätteeksi. Kylpyhuone on myös tyylikäs ja hyvänkokoinen. Asunnossa on runsaasti säilytytilaa. Asunto sijaitsee 7/7 kerroksessa ja siinä on erittäin tilava lasitettu parveke. Parvekkeelta on hulppeat näkymät pitkälle. Yhtiö sijainti on loistava Kehäradan ja linja-autopysäkin tuntumassa, mutta kuitenkin rauhallisella paikalla, omalla tontilla. Vieressä on Louhelan ostoskeskus, jossa esim. hyvä ruokakauppa sekä kiinalainen ravintola. Martinlaakson Ostari palveluineen, terveyskeskus, kirjasto, konserttisali ja uimahalli ovat melkein naapurissa. Martinlaaksossa on kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja. Myyrmäen suurtalousalue kattavine palveluineen sijaitsee kävelymatkan päässä. Louhelassa ja sen ympäristössä on myös hyvät ulkoilumahdollisuudet: Jokiuoman puistoalue, jossa voi kesäisin käydä minigolffaamassa tai ottamassa aurinkoa nurmialueilla. Puistossa on myös matonpesupaikka, sorsalampi ja kuntoiluvälineitä ulkoliikunnan harrastamista varten. Vetokannaksen uimarannalle on matkaa n. 2km. Tule tutustumaan tähän viihtyisään asuntoon. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vaahtokuja 5 B

129000.00€ 55 m2 - Kerrostalo
2h+k+vaatehuone+lasitettu parveke

Esittely: 16.08.2022 klo. 17:30-18:00

Tarjolla päättyvän tien varrella tilava siisti läpitalon kaksio. Kaunis remontoitu keittiö, ikkunallinen siisti remontoitu kylpyhuone ja erillinen wc. Tilavat huoneet, jotka kylpevät valossa isojen ikkunoiden ansiosta. Vaatehuone ja lasitettu parveke avarilla näkymillä kruunaavat tämän kodikkaan kaksion. Hyvin hoidettu uima-allasyhtiö, jossa mm.rakennuksia ympäröivät salaojat on uusittu, kattoremontti on tehty, ikkunat vaihdettu ja parvekkeet kunnostettu, itä- ja länsipuolen julkisivut on lämpörapattu. Hyvät lenkki- ja ulkoilumaastot sekä talvella hiihtoladut lähtevät melkein ulko-ovelta. Kesällä voit mennä viettämään aikaa Vetokannaksen uimarannalle, jonne matkaa n. 1.5 km. Koulut ja päiväkodit lähellä, loistavat harrastemahdollisuudet sekä liikenneyhteydet. Myyrmäen ja Martinlaakson palvelut ihan tuntumassa. Varaa oma esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raappavuorenkuja 8 D

119500.00€ 58 m2 - Kerrostalo
2h+k+s+vaatehuone+lasitettu parveke

Saunallinen tilava läpitalon kaksio rauhallisella alueella Martinlaakson palveluiden äärellä. Valoisa olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle, josta avautuu puistomainen näkymä ilman ikkunanaapureita. Keittiöön sopii ruokailuryhmä. Asumismukavuutta lisäävät oma sauna ja vaatehuone. Toimiva avara pohjaratkaisu, hissitalo 3/6 krs. Hyvät säilytystilat. Vapautuu tarvittaessa nopeasti. Taloyhtiössä on tulossa putkiremontti ja tässä rapussa se on 1.8-21.10.2022. Jos saunalle ei ole käyttöä, se on mahdollista poistaa putkiremontin yhteydessä. Päättyvä tie, rauhallinen, verheä alue ja hyvät ulkoilumaastot. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja, myös ruotsinkieliset ovat lähellä. Samoin Kauppakeskus Ostari, terveyskeskus, kirjasto, konserttisali ja uimahalli. Alueella myös useita liikuntakeskuksia. Bussit kulkevat läheltä, bussiasema ja Kehärata alle kilometri. Varaa oma esittelyaika! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Luhtimäki 3 B

185000.00€ 75 m2 - Rivitalo
3h+k+s, vh, ulkovarasto, suojaisa piha

Variston vanhassa ja vehreässä pientalomiljöössä tarjolla kiva saunallinen kolmio. Yksitasoinen, kodikas ja hyvin pidetty, toimiva koti. Reilunkokoiset, valoisat huoneet. Iso, aidattu piha-alue ja katettu terassi. Peruspalvelut, koulut ja bussipysäkit kävelyetäisyydellä. Varisto sijaitsee Länsi-Vantaalla, Kehä III:n ja Vihdin tien risteyksen kaakkoispuolella. Variston yritysalue Kehä III:n eteläpuolella on liike- ja teollisuusaluetta, jossa on Kauppakeskus Viisari suurine huone­kalumyymälöineen sekä lukuisia muita kotiin liittyviä kauppoja. Yritysalueen eteläpuolella on toisenlainen Varisto: siihen kuuluvat ulkoilualue Variston niityt ja metsäisempi Raappavuori vesitorneineen. Kaakossa ulkoilualue jatkuu saumattomasti Myyrmäen urheilupuiston suuntaan. Eteläisessä Varistossa on omakoti- ja rivitaloasutusta, kaksi päiväkotia, ala- ja yläasteen koulu sekä leipomo. Tule tutustumaan! Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Varastotila
Tila numero 7, 80 m2.

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa tai vuokrata heinäkuussa 2022 valmistuvia monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Myytäviin 80 m2:n tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset, joten tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 88.272 euroa, sisältää alv:n. Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Pyymosantie 3

58000.00€ 26 m2 -
2h+kph

Harvinaisuus!Petikossa myynnissä siistikuntoinen toimitila. Tarjolla Petikossa rauhallisella alueella viihtyisä tila omalla sisäänkäynnillä. Sopii asiakastilaksi tai toimistoksi. Tilassa on kaksi tilavaa huonetta, avokeittiö sekä kylpyhuone/wc. Pinnoiltaan siisti huoneisto sijaitsee pienkerrotalon pohjakerroksessa. Petikko on kaupunginosa Vantaalla, Kehä III:n pohjoispuolella ja Vihdintien itäpuolella ja se kuuluu Myyrmäen suuralueeseen. Petikossa on suuri Ulkokauppakeskus, joka tarjoaa yli kahdensadan yrityksen voimin parasta palvelua. Ulkokauppakeskuksen alueella on monipuolisesti yrityksiä aina ravintoloista, huippusisustuksen kautta liikuntakeskuksiin. Vantaan länsilaidan laaja Petikon luontovirkistysalue on monipuolinen vapaa-ajan viettopaikka. Petikko on Vantaan laajimpia ja monipuolisimpia ulkoilu- ja virkistysalueita. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Putouskuja 2 B

109500.00€ 54 m2 - Kerrostalo
2h+k+kph+parveke

Yhtiön 5. kerroksessa on myynnissä kaksio avarilla, itään ja länteen aukeavilla ikkunanäkymillä. Hissi lähtee sisääntuloaulasta - ei rappusia hissille. Yhtiön taloustilanne on vakaa mm. salaojien sekä pohjaviemärien saneeraus sekä osa LVIS -saneeraushankkeen suunnittelusta on tässä yhtiössä tehty vastikevaroin. Asunnossa on toimiva pohjaratkaisu, laatoitettu kylpyhuone ja lasitettu länsiparveke. Yhtiö sijaitsee Myyrmäen sydämessä. Lähikauppa sekä linja-autopysäkit ovat kävelyetäisyydellä. Myyrmäki on vehreä asuinalue, alueella on monipuoliset palvelut sekä harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet. Lenkkeilemään ja talvella hiihtämään pääsee lähes suoraan kotiovelta ja lähellä sijaitsee myös Myyrmäen urheilupuisto, jossa on kaksi jäähallia, yleisurheilukenttä, ISS stadion, jalkapallo- ja palloiluhalli sekä Vantaan Energia Areena. Liikenneyhteydet (Kehärata, linja-autot) ovat hyvät. Junalla ja linja-autoilla pääsee lentoasemalle, Helsinkiin ja Espoon sekä Itä-Vantaan suuntiin. Omalla autolla on lyhyt ajomatka sekä Vihdintielle että Turun ja Tampereen väylille. Myös sijainti pääkaupunkiseudun sisäisten valtaväylien Kehä I:n ja III:n välissä takaavat joustavan liikkumisen koko pääkaupunkialueella. Soita, niin sovitaan sopiva aika - tätä kannattaa tulla katsomaan. Tervetuloa!

Ilvesvuorenkatu 41

32 m2 - Varastotila
UUSIA, JUURI VALMISTUNEITA TILOJA, JOTKA SOPIVAT MONEEN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN. Tilat noin 6 m korkeita, kooltaan 32 m2. Tiloissa on nosto-ovi (3,5x4m) erillisellä käyntiovella sekä LVI -varaukset wc-til

Ilvesvuoren alueella myytävänä tai vuokrattavana uusia, monikäyttöisiä 32 ja 80 m2:n tiloja, jotka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. 32 m2:n tilossa on sähköistetty, käyntiovellinen nosto-ovi(3½x4 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 35.309 euroa, sisältäen alv:n 24%! Soita, niin saat lisätietoja ja voimme keskustella asiasta lähemmin!

Ilvesvuorenkatu 41

32 m2 - Autotalli
HEINÄKUUSSA 2022 VALMISTUVIA MUUNNELTAVIA TILOJA, vielä vapaana noin 6 m korkeita 32 m2:n tiloja, joissa nosto-ovi (3,5x4m) erillisellä käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc-tilaa varten.

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa heinäkuussa 2022 valmistuvia monikäyttöisiä 32 ja 80 m2:n toimitiloja, jotka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Myytäviin 32 m2:n tiloihin tulee sähköistetty, käyntiovellinen nosto-ovi(3½x4 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 35.309 euroa, sisältäen alv:n 24%! Soittamalla saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta tilakokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Autotalli
HEINÄKUUSSA 2022 VALMISTUVIA MUUNNELTAVIA TILOJA, vielä vapaana noin 6 m korkeita 80 m2:n tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) erillisellä käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc-/suihku- ja keittiötiloja v

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa heinäkuussa 2022 valmistuvia monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Tilat sijaitsevat omalla tontilla. Myytäviin tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset ja tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 88.272 euroa, sisältää alv:n 24%. Soittamalla saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Varastotila
HEINÄKUUSSA 2022 VALMISTUVIA MUUNNELTAVIA TILOJA, vielä vapaana noin 6 m korkeita 80 m2:n tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) erillisellä käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc-/suihku- ja keittiötiloja v

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa heinäkuussa 2022 valmistuvia monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Tilat sijaitsevat omalla tontilla. Myytäviin 80 m2:n tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset ja tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 88.272 euroa, sisältää alv:n 24%. Soittamalla saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Tuotantotila
HEINÄKUUSSA 2022 VALMISTUVIA MUUNNELTAVIA TILOJA, vielä vapaana noin 6 m korkeita 80 m2:n tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) erillisellä käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc-/suihku- ja keittiötiloja v

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa tai vuokrata heinäkuussa 2022 valmistuvia monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Myytäviin 80 m2:n tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset, joten tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 88.272 euroa, sisältää alv:n. Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

32 m2 - Varastotila
HEINÄKUUSSA 2022 valmistuneita tiloja vielä vapaana noin 6 m korkeita 32 m2:n tiloja, joissa nosto-ovi (3,5x4m) erillisellä käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc-tilaa varten.

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa tai vuokrata heinäkuussa 2022 valmistuvia monikäyttöisiä 32 ja 80 m2:n toimitiloja, jotka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Myytäviin 32 m2:n tiloihin tulee sähköistetty, käyntiovellinen nosto-ovi(3½x4 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 35.309 euroa, sisältäen alv:n 24%! Soittamalla saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta tilakokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Varastotila
HEINÄKUUSSA 2022 VALMISTUVIA MUUNNELTAVIA TILOJA, vielä vapaana noin 6 m korkeita 80 m2:n tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) erillisellä käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc-/suihku- ja keittiötiloja v

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa tai vuokrata heinäkuussa 2022 valmituneita monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Tilat sijaitsevat omalla tontilla. Myytäviin 80 m2:n tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset ja tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 88.272 euroa, sisältää alv:n 24%. Soittamalla saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.