Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Putouskuja 6 B

1200.00€/kk 82 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna, 2 wc, vh, lasitettu länsi parveke

Ylimmän 5. kerroksen valoisa, 2017 remontoitu asunto päättyvän kujan päässä! Esteettömät näkymät lasitetulta länsi parvekkeelta. Vaalea, ihana keittiö kodinkoneineen, putkiremontin yhteydessä uusitut kylpyhuone/saunaosasto ja erillinen wc. Asunnossa on myös ikkunalliset sauna ja vaatehuone sekä 2 wc:tä. Avara pohjaratkaisu, tilavat huoneet. Kaikki seinä-, katto- ja lattiapinnat, jalka-, ovi- ja kattolistat sekä kaikki huoneiston kaapistot ovat uusittu myös 2017. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa on vain isompia huoneistoja. Yhtiössä on mm. ikkuna,- parveke- sekä julkisivuremontti tehty ja LVIS-linjasaneerausremonttikin on jo valmistunut. Samassa yhteydessä uusittiin sekä sähköt että tietoliikenneyhteydet ja laitettiin huoneistokohtaiset vesimittarit asuntoihin. Täällä viihdytään omassa rauhassa. Suosittu asuinalue, jossa palvelut ovat lähellä. Taloyhtiön vieressä on päiväkoti ja lasten leikkipuisto. Ulkoilemaan pääsee suoraan kotiovelta eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Lähikauppaan, bussi pysäkille ja juna-asemalle on kävelyetäisyys. Kauppa- ja liikekeskukset Myyrmanni, Isomyyri, Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo palveluineen n. 1 km. Lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeetravintolat ja palveluntarjoajat ovat siis aivan lähellä. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut. Juna-asemalle on matkaa n. 700m. Kehärata tekee liikkumisen helpoksi. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Please send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Note that you must have no remarks in your credit history.

Mantelikuja 6 A

820.00€/kk 47 m2 - Kerrostalo
2h+kk+s, parveke

Vuokrataan 80-luvun talosta, rauhalliselta Pähkinärinteen alueelta hyvä, neliöitään tilavamman tuntuinen kaksio saunalla. Asunto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja siinä on parveke, josta on portti pienelle piha-alueelle. Keittokomerossa puukuvioiset vaaleat kaapinovet sekä jää-pakastinkaappi, liesi ja liesituuletin. Lattioissa ovat uudet laminaatit ja seinät ovat juuri maalattu/tapetoitu . Asunnon sauna ja kylpyhuone ovat myös juuri remontoidut. Tulisiko tästä uusi koti juuri Sinulle? Lähikauppa on aivan kulman takana noin 200 m päässä. Pähkinärinteestä on hyvät kulkuyhteydet: bussilla pääset Myyrmäkeen, Espoon suuntaan sekä Helsinkiin.

Vuollemutka 3

690.00€/kk 43 m2 - Liiketila
2h+avok, 2 suihkutilaa, erillinen kph/wc

Liike-/ toimistotila loistavalla paikalla Myyrmäessä Kehäradan lähellä! Toisen kerroksen juuri remontoitu huoneisto omalla sisäänkäynnillä. Sopii mainiosti toimistoksi, liike- tai vaikka asiakastilaksi. Kaksi huonetta, avokeittiö, kaksi suihkutilaa sekä erillinen oma tilava kph/wc. Kaikki katto-, seinä- ja lattiapinnat kunnostettu sekä kokonaan uusittu keittiö kodinkoneineen. Suuret ikkunat Uomatielle tuovat tilaan paljon valoa. Avara, valoisa kokonaisuus. Hyvät palvelut ja liikenneyhteydet ovat ihan tuntumassa. Myyrmäessä on myös terveydenhuollon palvelut. Kehäradalle on matkaa noin 200 metriä, Kehärata tekee liikkumisen helpoksi. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Tervetuloa tutustumaan! Ota yhteyttä, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kukinkuja 4 H

159800.00€ 94 m2 - Kerrostalo
4h+k, vh, lasitettu parveke

Lapsiperheille täydellinen vaihtoehto! Kivimäessä myynnissä kolmannen kerroksen kiva ja siisti neliö, jossa on yksi perheiden tavoitelluimmista pohjaratkaisuista. Kaunis, kunnostettu ja hyvin suunniteltu keittiö, johon mahtuu isompikin ruokailuryhmä, tilava laatoitettu kylpyhuone, 2 wc:tä, vaatehuone sekä lasitettu etelä parveke. Tilavat huoneet, hyvät säilytystilat. Yhtiössä on pesutupa ja vehreä, turvallinen pihapiiri. Vapaita autopaikkojakin löytyy. Bussit kulkevat läheltä, Kehärata, bussiasema, kauppakeskus Ostari palveluineen sekä terveyskeskus ja kirjasto ovat n. 500 m päässä. Kaikki kouluasteet ja päiväkodit ovat kävelyetäisyydellä, ala-aste ja neuvola sekä muutama päiväkoti ihan vieressä. Jokiuoman ihana puistoalue leikkipuistoineen, kesäisin minigolfeineen ja sorsalampineen sekä talvisin hiihtolatuineen ja pulkkamäkineen ovat lähellä. Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 1,5 km. Ihastut varmasti! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajavuorenrinne 4 C

137000.00€ 75 m2 - Kerrostalo
3h+k+2 wc+vaatehuone+lasitettu parveke

Esittely: 27.01.2019 klo. 15:00-15:30

Rauhallisella alueella Martinlaaksossa siistikuntoinen kolmio odottaa uutta omistajaa. Toimiva pohjaratkaisu, jossa makuuhuoneet eripuolilla huoneistoa. Tilavat huoneet ja paljon kaappitilaa. Keittiöstä löytyy tilaa suuremmallekin ruokailuryhmälle. Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle. Hyvät palvelut sekä liikenneyhteydet tuntumassa; tasokas lähikauppa n. 300m. Martinlaaksossa on myös kaikki kouluasteet, terveydenhuollonpalvelut sekä uimahalli ja useita liikuntakeskuksia. Mukavat ulkoilu- ja puistoalueet lähellä sekä maauimala Vetokannas n. 3 km päässä. Tervetuloa tutustumaan, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Veitsitie 17 A

127000.00€ 55 m2 - Kerrostalo
3h+kk, lasitettu parveke

Rauhallisella ja vehreällä Hämevaaran asuinalueella myynnissä putkiremontoidussa yhtiössä "tilaihme"! Tehokas ja toimiva pohjaratkaisu. Putkiremontin yhteydessä kunnostettu kaunis kylpyhuone ja syksyllä 2018 uusittu vaalea keittokomero kaapistoineen ja työtasoineen. Samalla kertaa maalattiin kaikki seinäpinnat, kunnostettiin kaikki väliovet, laitettiin uusi laminaattilattia sekä uusittiin jalkalistat. Lasitetulta parvekkeelta on avarat näkymät luontoon, 2/3 krs. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa on pesutupa sekä oma talonmies. Pähkinärinteen palvelut kävelyetäisyydellä, bussipysäkki lähellä. Hyvät lenkki- ja talvisin hiihtomaastot vieressä. Kannattaa katsoa! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Vaahtorinne 4 D

111000.00€ 30 m2 - Kerrostalo
1h+kk, lasitettu parveke

Tilava, valoisa yksiö lasitetulla eteläparvekkeella juuri putkiremontoidusta yhtiöstä! Uusi, putkiremontin jäljiltä käyttämätön kylpyhuone. Asunnossa eteisen puolelle aukeavilla komeroilla rajattu alkovi, jonka päällä parvi. Ikkunallisessa keittokomerossa valkoiset kaapinovet, liesi ja jää-pakastinkaappi. Tehokas pohjaratkaisu, alkovi parvella sekä eteinen, johon on mahdollisuus vielä lisätä komeroita. Yhtiöllä on vehreä ja rauhallinen pihapiiri. Myyrmäki on suosittu asuinalue. Lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat ja palveluntarjoajat ovat lähellä. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut. Ulkoilemaan pääsee suoraan kotiovelta eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Kehäradalle on matkaa n. 400 metriä. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Vetokankaan maauimalaan on noin 2 km. Hyvä ensiasunto tai sijoitus! Soita niin sovitaan aika ja käydään katsomassa.

Raiviosuonmäki 5 C

132000.00€ 56 m2 - Kerrostalo
2h+k+lasitettu parveke

Esittely: 27.01.2019 klo. 14:00-14:30

Nuorekas, tyylikäs ja valoisa parvekkeellinen läpitalon kaksio yhtiössä, jossa julkisivu-, ikkuna- ja parvekeremontti on jo tehty. Kauniisti remontoitu 2/5 kerroksen asunto, jossa on toimiva pohjaratkaisu. Uusittu, tyylikäs keittiö kodinkoneineen ja seinä- ja lattiapinnat ovat myös saaneet uuden ilmeen. Tilavat huoneet, lasitettu eteläparveke. Muuttamaan pääset heti! Taloyhtiö sijaitsee rauhallisella alueella, mutta kuitenkin lyhyen kävelymatkan päässä Martinlaakson kattavista palveluista ja liikenneyhteyksistä. Lähikauppa löytyy aivan vierestä. Hyvät liikuntamahdollisuudet, muutaman sadan metrin päässä on Martinlaakson urheilukenttä sekä Raappavuoren ulkoilumaastot pururatoineen ja hiihtolatuineen. Myyrmäen urheilupuistoon on matkaa n. 2 km. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja sovitaan aika esittelylle! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 13

44 m2 - Kerrostalo
2h+kk+s, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten asunnoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 5

44 m2 - Kerrostalo
2h+kk+s, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten asunnoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 19

33 m2 - Kerrostalo
1h+kk, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 16

67 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 8

67 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 20

64 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten asunnoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raappavuorenreuna 4 B

165000.00€ 73 m2 - Kerrostalo
3h+k+lasitettu parveke

Esittely: 27.01.2019 klo. 15:45-16:15

Tämä ylimmän kerroksen kolmio hurmaa tunnelmallisella sisustuksellaan. Huoneistossa on paljon kauniita yksityiskohtia ja täyttää vaativammankin asukkaan toiveet. Muuttovalmis koti on saanut uuden ilmeen v.2017 tehdyssä täydellisessä remontissa. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, tilava keittiö ja olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle, josta näkymä pihalle eikä ole ikkunanaapureita. Remontin yhteydessä uusittiin kaikki katto-, seinä- ja lattiapinnat. Kylpyhuone ja keittiö ovat täysin uudistettu sekä väliovet ja vaatekaapit vaihdettu. Martinlaakso tarjoaa asukkailleen läheltä löytyvät kattavat päivittäispalvelut, loistavat kulkuyhteydet ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Tule tutustumaan tähän kauniiseen kotiin. Sovi oma esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Norotie 1 B

146000.00€ 71 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu parveke

Myyrmäessä Louhelan aseman tuntumassa myytävänä valoisa ja siisti kolmio. Asunnossa vaatehuone, vaalea keittiö, laatoitettu kylpyhuone, tilava eteinen sekä lasitettu parveke. Kaikissa tiloissa on vaaleahko koivulautaparketti. Yhtiöllä vehreä, rauhallinen ja turvallinen pihapiiri. Koulut, päiväkodit ja kattavat palvelut kävelymatkan päässä. Kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat ja muut palvelut mm. apteekit ja kirjasto ovat siis aivan lähellä Isomyyrin ja Myyrmannin kauppakeskuksissa. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut sekä harrastusmahdollisuudet. Uimahalli, jää- ja palloiluhalli sekä useat kuntokeskukset sijaitsevat lähellä ja ulkoilemaan pääsee suoraan kotiovelta. Kulkuyhteydet ovat loistavat: Louhelan asemalle (kehärata) on matkaa n. 250 metriä, Myyrmäestä pääsee myös bussilla eri puolille Vantaata sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Tässä sinulle hyvä perheasunto! Soita, niin sovitaan aika ja käydään katsomassa asuntoa paikan päällä. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sahratie 1 E

289000.00€ 114 m2 - Rivitalo
5h+k+sauna, 2 wc, 2 vh, terassi

Nyt myynnissä hyvä perheasunto, jossa neljä tilavaa makuuhuonetta ja hyvät säilytystilat mm. 2 vaatehuonetta ja oma ulkovarasto. Asunnossa on toimiva pohjaratkaisu, iso keittiö ja juuri uusitut yhtenäiset vaaleanharmaat laminaattilattiat. Tämä kiva 1980 valmistunut paritalokoti sijaitsee Hämeenkylässä vehreällä tontilla, hyvin hoidetussa rivitaloyhtiössä, oman sisäänkäyntitien päässä. Alakerrassa on viihtyisään oleskeluun kutsuva suuri olohuone, josta käynti omalle terassille. Lisäksi pienempi huone makuu- tai työhuoneeksi, wc ja vaalea keittiö. Keittiössä huippuimurilla varustettu liesituuletin, induktioliesi, erillisuuni (kiertoilma), astianpesukone sekä iso jääkaappi. Yläkerta on rauhoitettu nukkumiseen. Siellä sijaitseat asunnon kolme makuuhuonetta sekä kaksi vaatehuonetta ja 2018 remontoidut saunatilat. Hämeenkylä on lapsiperheiden suosima, pidetty ja rauhallinen pientaloalue Hämeenkylän kartanon vehreissä maisemissa. Hyvä päivittäistavarakauppa (K-Supermarket) sekä hampurilaisravintola ovat kävelymatkan päässä. Linja-autolla pääset kätevästi Helsingin keskustaan sekä Myyrmäen/Martinlaakson suuntaan että Pähkinärinteeseen, jossa lisää palveluita mm. apteekki, kirjasto, neuvola ja R-kioski. Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet: useita kävelyreittejä puistomaisessa ympäristössä ja talvella pääset hiihtoladuille melkeimpä kotiovelta. Tätä kannattaa tulla katsomaan, jos etsit tilavaa perheasuntoa. Soita, niin käydään katsomassa olisiko tämä mahdollisesti perheenne seuraava koti. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajavuorenrinne 4 D

129000.00€ 75 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, 2 wc, lasitettu parveke

Hyvin pidetty ja rakkaudella hoidettu läpitalon kolmio rauhallisella ja vehreällä asuinalueella! Toimiva ja tehokas pohjaratkaisu. Makuuhuoneet eri puolilla huoneistoa, tilava vaatehuone, 2 wc:tä, kertaalleen kunnostettu vaalea keittiö ja laatoitettu kylpyhuone. 4/5 krs ja lasitettu parveke länteen. Valoisa kokonaisuus, hyvät säilytystilat! Hoidettu yhtiö, jossa on myös pesutupa, askartelu-ja kerhohuone sekä rengasvarasto. Vehreä ja turvallinen pihapiiri, jossa lasten on hyvä leikkiä. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja, myös ruotsinkielinen ovat lähellä. Hyvät palvelut sekä liikenneyhteydet tuntumassa; mm. tasokas lähikauppa ja bussit n. 300m ja Kehärata n. 700m, jonka yhteydessä on Ostari palveluineen. Martinlaaksossa on myös terveydenhuollonpalvelut sekä uimahalli ja useita liikuntakeskuksia. Mukavat ulkoilu- ja puistoalueet lähellä sekä maauimala Vetokannas n. 3 km päässä. Pienellä pintaremontilla saat tästä perheellesi kivan kodin. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lauhatie 10 C

209800.00€ 85 m2 - Kerrostalo
4h+k+sauna, erillinen wc, lasitettu eteläparveke

Esittely: 27.01.2019 klo. 13:00-13:30

Kauniisti remontoitu neliö Tikkurilan kattavien palveluiden äärellä!Toimiva pohjaratkaisu taipuu moneen tarpeeseen. Eteisestä käynti muista makuuhuoneista ja olohuoneesta erillään olevaan makuuhuoneeseen, joka soveltuu loistavasti niin kotitoimistoksi kuin lapsiperhearjen haasteisiinkin. Olohuoneen yhteydestä käynti kahteen muuhun makuuhuoneeseen sekä lasitetulle eteläparvekkeelle, josta avautuu pihanäkymä eikä ole ikkunanaapureita. Vuonna 2012 remontoidussa keittiössä on hyvät säilytystilat ja tilaan sopii hyvin ruokailuryhmä. Saunan yhteydessä tilava kylpyhuone, joka on remontoitu vuonna 2010. Asuntoon on tehty juuri pintaremontti, jossa mm. lattiat uusittu, seiniä maalattu ja erillinen wc laatoitettu. Erittäin hyvin hoidettu taloyhtiö. Taloyhtiö sijaitsee rauhallisella ja lapsiystävällisellä alueella, mutta silti lähellä Tikkurilan kattavia palveluita. Kaikki peruspalvelut ovat lähellä, mm. päiväkodit, koulut, kaupat, kirjasto, koirapuisto, uimahalli ja upeat ulkoilumaastot. Bussit kulkevat vierestä ja juna-asema on kävelymatkan päässä. Varaa esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajaniityntie 10 C

155000.00€ 89 m2 - Kerrostalo
4h+k, 2 wc, vh, lasitettu parveke

Viehättävä, hyvin pidetty koti Martinlaakson lähes paraatipaikalla! Huoneistoon on kaksi sisäänkäyntiä. Vaalea, jo kertaalleen kunnostettu keittiö, laatoitettu kylpyhuone/wc sekä erillinen wc kalusteineen, johon saat mahtumaan pesukoneen. Lisäksi todella tilava olohuone, johon mahtuu sohvakaluston lisäksi isompikin ruokailuryhmä tai erillinen leikki- tai työtila. Mukavan kokoiset makuuhuoneet ja hyvät säilytystilat. Asunnon ikkunoista on avoimet, puistomaiset näkymät. Vehreä ja turvallinen pihapiiri tarjoaa mukavan oleskelualueen grillipaikkoineen aikuisille ja hyvät leikkivälineet lapsille. Yhtiössä on kylmäkellarit sekä pesutupa. Edullinen yhtiö asua. Muuttamaankin pääset nopeasti. Tämä hyvin hoidettu taloyhtiö sijaitsee lähellä palveluja. Kehärata ja bussiasema ovat vain noin 200 metrin päässä. Martinlaakson Ostari palveluineen löytyy juna-aseman vierestä. Martinlaakson terveysasema, kirjasto, uimahalli, Kauppiaitten Kauppaoppilaitos Mercuria ja Konserttitalo Martinus ovat myös nurkan takana. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä useita päiväkoteja, myös ruotsinkieliset. Hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet, ihana Jokiuoman puistoalue sekä Vetokannaksen maauimala ovat tuntumassa. Tästä asunnosta saat perheellesi kivan kodin. Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Myllärintie 8 A

155000.00€ 63 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu länsi parveke

Hyvä vaihtoehto! Hissitalon kulmahuoneisto putkiremontoidussa yhtiössä. Todella tehokas asunto sinulle, joka haluat asua lähellä hyviä palveluja. Hissitalon 3 krs, länsi parveke. Isot ikkunat etelään ja länteen tuovat asuntoon mukavasti valoa. Remontoidut keittiö ja kylpyhuone. Hyvä pohjaratkaisu ja toimiva kokonaisuus. Pintojen päivittämisellä saat tästä kivan kodin. Keskeinen sijainti, melkein kaikki mitä tarvitset on ihan kävelymatkan päässä. Kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat, kirkko ja muut palveluntarjoajat ovat melkein naapurissa. Linja-autoasemalle on matkaa n. 200m. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä useita päiväkoteja. Lisäksi jää- ja tennishallit sekä hiihtokeskus. Klaukkalan pohjoispuolella sijaitseva Valkjärvi tarjoaa virkistymismahdollisuuksia. Soita niin kerromme lisää. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajaniityntie 12 C

168000.00€ 89 m2 - Kerrostalo
4h+k, vh, 2 wc ja 2 sis.käyntiä, lasitettu parveke

Siisti ja hyvin pidetty tilava perheasunto aivan Martinlaakson ytimessä! Päätyhuoneistossa kaksi sisäänkäyntiä ja kylpyhuone sekä erillinen wc. Keittiö ja kodinkoneet uusittu 2016. Hyvin hoidettu yhtiö - loistava sijainti kaikkien palvelujen läheisyydessä. Vehreä ja turvallinen pihapiiri tarjoaa mukavan oleskelualueen grillipaikkoineen aikuisille ja hyvät leikkivälineet lapsille. Yhtiössä on mm. kylmäkellarit sekä pesutupa. Kaupat, kioski, posti, apteekki, terveyskeskus, kirjasto, uimahalli sekä konserttisali Martinus ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Alueelta löytyvät lisäksi kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja, myös ruotsinkieliset. Myös julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät. Martinlaakson juna-asema (kehärata) ja bussiterminaali ovat noin 150 m päässä. Tule tutustumaan! Soita ja sovi oma esittelyaikasi.

Raappavuorenkuja 6 D

169000.00€ 90 m2 - Kerrostalo
4h+k, 2 wc, lasitettu parveke

Kauniisti, nykyisen omistajan kokonaan remontoima päätyasunto kahdella sisäänkäynnillä Martinlaaksossa. Hyvin pidetty koti rauhallisella ja vehreällä alueella. Asunnossa on lasitettu iso parveke, josta avarat ja puistomaiset pihanäkymät. Toimiva pohjaratkaisu, hyvän kokoiset huoneet ja hyvin säilytystilaa kaikissa makuuhuoneissa sekä tilavasssa eteisessä. Asunnossa on myös kaksi wc:tä. Hyvin hoidettu yhtiö. Kaikki kouluasteet ja päiväkodit sekä palvelut kävelyetäisyydellä. Hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet mm. Vetokankaan maauimalaan on matkaa vain 3 km. Tähän perheasuntoon kannattaa tulla tutustumaan. Soita niin sovitaan tapaaminen ja käydään katsomassa !

Ojahaanpolku 6 B

144000.00€ 69 m2 - Kerrostalo
3h+k+rh, vh, lasitettu länsi parveke

Myyrmäessä viehättävä kolmio hyvin hoidetussa yhtiössä. Asunnossa on reilu vuosi sitten uusittu keittiö kodinkoneineen, laatoitettu kylpyhuone ja erillinen wc kalusteineen sekä hyvät säilytystilat. Lisäksi lasitettu parveke länteen. 1/5 krs, mutta asunto ei ole maan tasalla. Hyvin käytetyt, tehokkaat neliöt, siisti kokonaisuus. Myyrmäki on suosittu asuinalue, jossa palvelut ovat lähellä. Koulut, päiväkodit sekä Myyrmannin ja Isomyyrin kauppakeskukset sekä Myyrmäkitalo ovat kävelymatkan päässä. Lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat ja palveluntarjoajat ovat siis aivan naapurissa. Ulkoilemaan pääsee suoraan kotiovelta eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut. Juna-asemalle on matkaa noin 500 metriä, Kehärata tekee liikkumisen helpoksi. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Kannattaa katsoa! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Olaskuja 4 A

123000.00€ 38 m2 - Kerrostalo
1h+kk+sauna, parveke

Näppärä ja hyväkuntoinen saunallinen asunto sijoitukseen tai ensiasunnoksi! 1990 rakennetussa yhtiössä myynnissä kiva ja hyvin pidetty asunto. Vaalea keittiö, laatoitettu kylpyhuone sekä parveke. Tilava kokonaisuus ja hyvät säilytystilat. Huoneisto sopii hyvin myös iäkkäälle asukkaalle, sillä talossa on hissi. Viihtyisä ja vehreä asuinalue sekä kaunis ja hoidettu pihapiiri. Loistava sijainti; bussit kulkevat lähes vierestä ja juna-asemalle on matkaa n. 500 m. Junalla pääset Helsinkiin n. 30 minuutissa. Peruspalvelut löytyvät myös läheltä. Muuttamaankin pääset heti. Tervetuloa katsomaan! Soita niin varataan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hevontie 8 B

147000.00€ 63 m2 - Rivitalo
2h+k+sauna, vh, katettu terassi, suojaisa piha.

Tässä se on! Yksitasoinen vaaleasävyinen rivitalokoti perheiden suosimalla asuinalueella Haikalassa. Todella valoisa ja hyvin pidetty koti. Toimivaksi suunniteltu vaalea keittiö sekä ruokailutila, joka on yhteydessä olohuoneeseen. Tilava makuuhuone, johon mahtuu tarvittaessa vaikka työ- tai vauvanhoitotila. Pesutilojen yhteydessä pääset nauttimaan oman saunan löylyistä ja olohuoneesta pääset vilvoittelemaan omalle suojaiselle pihalle. Etupihalla on myös kiva katettu terassi, jossa on mukava nauttia vaikka aamukahvit. Kylmä varasto sekä sisällä oleva todella tilava vaatehuone huolehtivat kausivaatteiden ja tavaroidenkin säilytyksestä. Makuuhuoneessa on lisäksi myös liukuovellinen kaapisto. Auton saat parkkeerattua suoraan asuntosi eteen. Asunto vapautuu tarvittaessa nopeastikin. Rauhallinen asuinalue, silti hyvät palvelut aivan tuntumassa. Koulut ja päiväkodit ovat lähietäisyydellä sekä päivittäisiin ostoihin ruokakauppa ihan kävelyetäisyydellä. Klaukkalan palvelut kaikki myös saatavillasi. Taisit innostua? Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vanha Nurmijärventie 38 K

398000.00€ 110 m2 - Paritalo
5h+k+s, 2 vh, 2 wc, 2 kph,varasto, katettu terassi

Vantaanlaaksossa rauhallisella asuinalueella energianero koti odottaa uutta omistajaa! Tämä 22 huoneiston Asunto-osakeyhtiö on rakennettu 2012 ja suunniteltu säästämään ilmastoa ja sen myötä luontoa. Talo on rakennettu vähemmän energiaa kuluttavaksi ja se on varustettu tekniikalla, joka kannustaa seuraamaan ja vähentämään omaa energiakulutusta. Huoneisto on kahdessa tasossa; ensimmäisessä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, sauna, pesu- ja kodinhoitohuone, kaksi vaatehuonetta sekä erillinen wc. Toisessa kerroksessa on olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta sekä kylpyhuone. Ruokailutila on olohuoneen yhteydessä. Olohuoneesta on käynti katetulle terassille sekä vihreälle ja suojaisalle pihalle. Avara, valoisa kokonaisuus, tyylikkäät materiaalit ja loistavat säilytystilat. Takkavaraus sekä koko huoneiston osalta vesikiertoinen lattialämmitys lämmön talteenotolla. Huoletonta asumista, pihatyöt ja huoltotyöt ovat ulkoistettu huoltoyhtiölle. Vantaanlaakson sijainti Martinlaakson kupeessa ja Hämeenlinnan väylän itäpuolella on lapsiperheille aivan verraton. Rauhallinen ja lapsiystävällinen asuinalue. Peruspalvelut, hyvät ulkoilumaastot ja ihana Vetokannaksen maauimala tuntumassa. Tässä on kaikki mitä perheesi tarvitsee. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vaahtorinne 4 D

148000.00€ 71 m2 - Kerrostalo
3h+k, lasitettu parveke

Tarjolla valoisa, tilava kolmio putkiremontoidussa taloyhtiössä! Rauhallisella paikalla Myyrmäen kattavien palveluiden äärellä tarjolla valoisa kolmio. Kaksi tilavaa makuuhuonetta ja avara olohuone, josta käynti lasitetulle eteläparvekkeelle. Keittiöön sopii hyvin ruokailuryhmä. Kaiken kruunaa juuri putkiremontin yhteydessä uusittu, kaunis kylpyhuone, jonne saat sopimaan vaikka pesutornin. Hyvin hoidettu taloyhtiö, julkisivu-, ikkuna- ja parvekeremontti tehty. Edulliset asumiskustannukset. Myyrmäessä ja sen ympäristössä on hyvät lenkki- ja ulkoilumaastot sekä useita harrastehalleja. Toimivat liikenneyhteydet ja peruspalvelut ihan tuntumassa; mm. lähikauppa n. 100m ja Kehärata n. 500m. Myyrmäen kattavat palvelut reilun kilometrin päässä; kauppa- ja liikeskukset Myyrmanni, Isomyyri ja Myyrmäkitalo. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut sekä useita lääkärikeskuksia. Kesällä voit mennä viettämään aikaa Vetokannaksen maauimalaan, jonne on matkaa n. 2 km. Kiinnostuitko? Tule katsomaan, se kannattaa! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raudikkokuja 6 B

125000.00€ 73 m2 - Kerrostalo
3h+k, vaatehuone, lasitettu parveke

Esittely: 27.01.2019 klo. 12:00-12:30

Upealla paikalla kalliolla siistikuntoinen, remontoitu kolmio! Valoisa kolmio, jossa tilavat huoneet ja isojen ikkunoiden ansiosta huoneet kylpevät valossa. Huoneistossa erittäin tilava vaatehuone. Lasitetulta parveikkeelta upeat näkymät aina merelle saakka. Kaunis, toimiva kokonaisuus, hissitalon 7/8 kerros. Taloyhtiössä korjaussuunnitelmissa on siirtyminen maalämpöön. Alueella monipuoliset palvelut mm. Hakunilan ostoskeskus palveluineen, ratsastustalli, urheilukenttä, uimahalli, upeat lenkkimaastot ja talvella hiihtoladut. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja alueella. Bussilla pääset hyvin kulkemaan ja autolla kehälle nopeasti. Erittäin hyvin hoidettu taloyhtiö. Tervetuloa tutustumaan tähän valoisaan kolmioon. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 12

64 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten asunnoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 10

46 m2 - Kerrostalo
2h+kk, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 9

38 m2 - Kerrostalo
2h+kk, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten asuinnoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 4

67 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasittamaton terassi

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 11

33 m2 - Kerrostalo
1h+kk, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 1

44 m2 - Kerrostalo
2h+kk+s, lasittamaton terassi

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten asunnoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Viirikuja 7 A

379000.00€ 122 m2 - Erillistalo
5-6h+k+sauna, 2 wc, varastot, autokatos, terassialue

2003 rakennettu viehättävä erillistalo lapsiystävällisellä ja vehreällä asuinalueella! Tässä kodissa on kaikki mitä perheesi tarvitsee. Todella avara ja valoisa kokonaisuus yhdessä tasossa. Ikkunoita jokaiseen ilmansuuntaan, joten valoa riittää. 3 mukavan kokoista makuuhuonetta, lisäksi erillinen vieras-/työhuone. Vaalea keittiö ja tilava ruokailutila yhteydessä olohuoneeseen. Ruokailutilasta saa tarvittaessa neljännen makuuhuoneen. Olohuoneessa on Kermasavi varaavatakka ja ruokailutilassa ilmalämpöpumppu. Hyvät säilytystilat! Pihalla on terassia n. 100 m2, lämmin ja kylmä varastot sekä autopaikat 3-4 autolle. Yhtiöllä on turvallinen ja vehreä pihapiiri. Lähiöpalvelut ovat tuntumassa sekä Martinlaakson ja Myyrmäen suurtalousalueet lähellä. Yhtiö sijaitsee Vantaanjokivarren luonnonkauniiden ja monipuolisten ulkoilureittien välittömässä läheisyydessä. Vetokannaksen ihana maauimala n. 1 km päässä. Tervetuloa tutustumaan! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.