Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Kivivuorenkuja 4 E

840.00€/kk 61 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, lasitettu parveke

Kivimäen arvoalueella putkiremontoidussa yhtiössä viehättävä, valoisa ja hyväpohjainen läpitalon kaksio! Asunnossa on vaalea keittiö kodinkoneineen ja putkiremontin yhteydessä remontoitu tilava kylpyhuone. Hyvät säilytystilat sekä lasitettu länsiparveke, josta esteettömät ja vehreät näkymät. 4/6 kerros. Hyvä, kunnostettu yhtiö; ikkuna-, parveke-, julkisivu-, sähkö- ja putkiremontti tehty. Vehreä ja turvallinen pihapiiri. Loisto sijainti, bussiasema ja Kehärata n. 300 m. Kauppa- ja liikekeskukset Ostari ja Martinmiilu palveluineen, uimahalli, konserttitalo, terveyskeskus, kirjasto, hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet, puistoalueet ym. kaikki kävelyetäisyydellä. Jokiuoman ihana puistoalue lähellä ja Vetokannaksen maauimala alle 2 km päässä . *** Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Please send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Note that you must have no remarks in your credit history.

Nahkimokuja 3 E

€/kk 30 m2 - Liiketila
1h+avokeittiö, kph

Kysy hintaa! Hyväkuntoinen 30 m2 liiketila 2005 rakennetussa yhtiössä odottaa uutta toimijaa! Liiketila on lähes uutta vastaava. Tilava ja avara huone avokeittiöllä, varasto sekä wc/kph. Seinät on juuri maalattu ja lattialla on tyylikäs laminaatti. Ilmainen autopaikka. Yhtiö sijaitsee päättyvän kujan päässä vehreällä ja rauhallisella pientalo asuinalueella. Alikerava rajoittuu etelässä Vantaan rajaan, lännessä junanrataan (aluetta palvelee Savion asema), pohjoisessa Keravantiehen ja idässä Lahden moottoritiehen. Hyvät peruspalvelut ja liikenneyhteydet lähellä. Myös Klondyke-talo on Savion juna-aseman läheisyydessä ja siellä toimii nykyään lukuisia eri yrityksiä ja mm. salibandyhalli. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Maitorpankulma 7 I

1300.00€/kk 76 m2 - Rivitalo
3h+k+sauna, 2 wc, ranskalainen parveke, piha ja tilava ulkovarasto

Valoisa rivitalon päätyhuoneisto, jossa tehokas ja toimiva pohjaratkaisu! Muuttovalmis, kaunis ja hyvin pidetty asunto sopii esimerkiksi pienelle perheelle tai pariskunnalle. Olohuone, keittiö sekä wc ja kodinhoitotilat alakerrassa, yläkerrassa makuuhuoneet sekä kylpyhuone/saunaosasto. Vesimaksu sisältyy vuokraan. Yhtiö sijaitsee Kivistössä, lähellä Kehärataa ja kovaa vauhtia kehittyvää Kivistöä. Kivistöön on tulossa suuri kauppakeskus kattavine palveluineen. Lähikauppa on kivenheiton päähän. Lähistöltä löytyvät myös päiväkodit ja koulut. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! *** Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Please send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Note that you must have no remarks in your credit history.

Sepetlahdentie 10 B

175000.00€ 59 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, lasitettu parveke

Esittely: 26.01.2020 klo. 14:15-14:45

Matinkylässä viihdytään! Uimarannan ja upean rantaraitin läheisyydessä, rauhallisella asuinalueella myynnissä hyväkuntoinen, valoisa läpitalon huoneisto. Tyylikkyyttä arvostavalle valmis kokonaisuus, johon pääsee muuttamaan ilman huoneistoon liittyviä remonttihuolia. Avara pohjaratkaisu, valoisa kokonaisuus. 2019 kokonaan remontoitu kaunis ja hyvin suunniteltu keittiö sekä tilava, laatoitettu kylpyhuone/wc. Lähes kaikki katto-, seinä- ja lattia pinnat kunnostettu 2019. Hyvät säilytystilat. Lasitettu länsi parveke, hissitalon 1/8 kerros, mutta asunto ei ole maan tasalla. Viehättävä, vehreä pihapiiri ja aktiivinen yhteisö. Kauppakeskus Ison Omenan kattavat palvelut, palloiluhallit sekä upea merenrantaraitti; kaikki ovat lähietäisyydellä ja helposti saavutettavissa sekä käytettävissä. Metrolle noin 10 min kävelymatka. Kannattaa katsoa! Sovi esittely ja varaa omaksesi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Harppuunapolku 5 A

209000.00€ 75 m2 - Kerrostalo
3h+k+s+lasitettu parveke

Esittely: 26.01.2020 klo. 15:30-16:00

Paraatipaikalla Myyrmäessä saunallinen kolmio hissitalon kolmannessa kerroksessa! Asunnon pohjaratkaisu on avara ja toimiva. Keittiö ja kylpyhuone ovat remontoitu v. 2014, kylpyhuoneeseen sopii pesutorni. Olohuoneesta käynti lasitetulle länsiparvekkeelle, josta avarat näkymät eikä ole ikkunanaapureita. Mukavankokoiset makuuhuoneet, lisäksi oma sauna ja erillinen wc. Asunto vapautuu tarvittaessa nopeasti. Jokaiselle asunnolle kuuluu autopaikka. Kilterinmäki on suosittu asuinalue, jossa koulut ja päiväkodit ovat lähellä. Myyrmanni ja Isomyyri kauppakeskukset, lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet ja ravintolat takaavat sen, että löydät tarvitsemasi palvelut läheltä. Myös terveydenhuollon palvelut ovat lähellä. Samoin myös monipuoliset harrastemahdollisuudet ovat kätesi ulottuvilla. Kehärata ja bussiasema ovat n.500m päässä. Sovi oma esittelyaikasi, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rubiinikehä 33 B

259000.00€ 67 m2 - Kerrostalo
2-4h+avokeittiö, parveke

Tämä asunto on muunneltavissa tarpeesi mukaisesti; olohuone ja keittiö ovat avointa yhtenäistä tilaa, avara olohuone on muunneltavissa useammaksi tilaksi. Olohuoneesta käynti parvekkeelle, josta avarat näkymät. Asunnossa on valoisa makuuhuone sekä tilava kylpyhuone Automaattinen avaimeton lukitus helpottaa talossa liikkumista ja mahdollistaa asuntoon rakennetun ns. palvelueteisen käytön. Talo on valmistunut 2015, hissitalo, 4/6krs. Yhtiö sijaitsee omalla tontilla. Asuntoon pääset muuttamaan pienellä kauppahintaosuudella, lyhennysvapaata on vielä syyskuulle 2020 saakka. Asunto vapautuu maaliskuun alussa 2020. Kivistö on kehittyvä alue ja ulkoilumahdollisuudet ovat hyvät. Alueelta löytyvät peruspalvelut, kuten lähikauppa, päiväkodit ja koulut. Golfin ystäville kaupunginosan läheisyydestä löytyy 18-väyläinen Keimola Golfin golfkenttä. Hyvät liikenneyhteydet bussilla ja Kehäradalle matkaa n.1.3km. Varaa oma esittelyaikasi, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Santamäentie 5 A

289000.00€ 92 m2 - Rivitalo
4h+k+sauna, ulkovarasto, suojaisa terassi ja piha

Hämeenkylässä viehättävä ja hyväkuntoinen rivitalokoti perheellesi! Huoneisto on yhdessä tasossa. Kaunis, hyvin suunniteltu keittiö ja ruokailutila sekä valoisa olohuone ovat yhtä suurta tilaa, tyylikäs kylpyhuone- ja saunaosasto sekä erillinen, tilava wc/khh kalusteineen. Kolme mukavankokoista makuuhuonetta. Koristetakka. Ihana, suojaisa ja vehreä piha leikkimökkeineen ja suihkulähteineen. Pieni neljän huoneiston hyvin hoidettu yhtiö. Yhtiö on rakennettu 1983. 1 autopaikka kuuluu asunnolle ja sisältyy vastikkeeseen. Hämeenkylä kuuluu Myyrmäen suuralueeseen, joka rajoittuu etelässä Rajatorpantiehen, idässä Vihdintiehen ja pohjoisessa Kehä III:een. Hämeenkylässä suurin osa on omakoti- ja rivitaloja. Siellä toimii useita päiväkoteja, Pähkinärinteen ja Tuomelan koulu, kaksi Pähkinärinteen ostoskeskusta palveluineen sekä Vihdintien ja Kehä III:n risteyksen lähettyvillä sijaitseva suurehko Hämeenkylän K-Supermarket ja Alko. Hyvät bussiyhteydet läheltä, lähin pysäkki vieressä. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Laajaniityntie 1 C

294000.00€ 74 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna+lasitettu parveke

Hyvin pidetty, kaunis koti Martinlaakson sydämessä. Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa, keittiössä paljon kaappi- ja laskutilaa. Kaksi makuuhuonetta, tilava kylpyhuone, jonne sopii hyvin pesutorni. Sauna lähes uudenveroinen, hissitalo 2/5 krs. Huom! mahdollisuus ostaa kaksi autopaikkaosaketta, 3000EUR/osake. Asunto Oy Vantaan Marsalkka on laadukas ja hyvin suunniteltu taloyhtiö. Asukkaiden turvallisuutta ja viihtyvyyttä on ajateltu mm. asentamalla pääulko-oville ovipuhelimet. Yhtiöllä on suojaisa ja turvallinen aidattu oleskelupiha, jossa on grillikatos ja lapsille mukava leikkipaikka. Vierestä löytyvät Martinlaakson Ostari palveluineen, terveyskeskus, kirjasto, useita liikuntakeskuksia sekä kulttuurin nälkäisille konserttisali Martinus. Kaikki kouluasteet ja useat päiväkodit sijaitsevat myös lähellä. Kehärata ja bussiasema n. 200m, lähin bussipysäkki n. 50m. Autoilijallekin liikkuminen on vaivatonta: Kehä III, Kehä I ja Tampereentie sekä lentoasema ovat vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Tätä kannattaa tulla katsomaan! Ota yhteyttä niin sovitaan sinulle sopiva ajankohta käynnille. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Maamiehentie 22 B

258000.00€ 87 m2 - Rivitalo
3h+k, takkahuone, 5 m2 lämmin varasto, suojaisa piha

Viehättävä ja hyvin pidetty I-tasoinen rivitalokoti Hämeenkylässä! Tehokas ja toimiva pohjaratkaisu. Valoisa olohuone, 2 mukavan kokoista makuuhuonetta, hyvin varusteltu keittiö sekä takkahuone, jota voit tarvittaessa käyttää myös makuuhuoneena. Tilava kylpyhuone/sauna ja erillinen wc. Suojaisa ja vehreä piha-alue. Kuuden huoneiston hyvin hoidettu yhtiö. Yhtiö on rakennettu 1985. 1 autopaikka ja 5 m2 lämmin varasto kuuluvat jokaiselle asunnolle. Hämeenkylä kuuluu Myyrmäen suuralueeseen, joka rajoittuu etelässä Rajatorpantiehen, idässä Vihdintiehen ja pohjoisessa Kehä III:een. Hämeenkylässä suurin osa on omakoti- ja rivitaloja. Siellä toimii useita päiväkoteja, ala- ja yläasteet sekä Vihdintien ja Kehä III:n risteyksen lähettyvillä sijaitseva suurehko Hämeenkylän K-Supermarket ja Alko. Hyvät bussiyhteydet läheltä, lähin pysäkki vieressä. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Laajametsänkuja 6 E

179000.00€ 73 m2 - Kerrostalo
3h+k, parveke

Martinlaaksossa hyvä, asumiskustannuksiltaan edullinen, talon ylimmässä kerroksessa oleva läpitalon kolmio. Asunnossa on tilava keittiö, jossa paljon laskutilaa ja kaakeloitu kylpyhuone. Toimiva pohjaratkaisu, tilavat huoneet ja erittäin hyvät säilytystilat. Lasitettu eteläparveke, josta vehreät ja avarat näkymät yhtiön oleskelupihalle. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa on myös pesutupa. Alueella on kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja, myös ruotsinkielinen ala-aste ja päiväkoti. Lähietäisyydellä sijaitsevat hyvät palvelut sekä liikenneyhteydet - bussit kulkevat melkein vierestä ja junallekin on vain lyhyt kävelymatka. Martinlaaksossa on terveyskeskus, kirjasto, konserttisali sekä uimahalli ja useita liikuntakeskuksia. Lisäksi läheltä löytyvät hyvät ulkoilu- ja puistoalueet sekä maauimala Vetokannas n. 3 km päässä. Ota yhteyttä, niin sovitaan sopiva aika ja käydään katsomassa asuntoa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vantaanmäki 5 C

164000.00€ 76 m2 - Kerrostalo
3h+k, lasitettu, tilava parveke

Viehättävä kolmio putkiremontoidussa taloyhtiössä! Huoneisto on tyylikkäästi remontoitu ja toimivaksi suunniteltu. Todella mukavan kokoiset makuuhuoneet sekä hyvät säilytystilat. Ruokailutila on yhteydessä olohuoneeseen. Asunnossa on todella tilava lasitettu parveke, josta on vehreät näkymät. Asunto on ensimmäisessä kerroksessa, mutta ei maantasalla. Tämä tasokas huoneisto sopii sinulle, joka etsit perheellesi muuttovalmista ja toimivaa kotia. Rauhallinen asuinalue, yhtiö sijaitsee päättyvän kujan päässä. Vantaanpuistosta löytyvät peruspalvelut ja hyvät julkiset liikenneyhteydet. Bussit kulkevat läheltä ja Vehkalan juna-asema on kävelymatkan päässä. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Terhokuja 6 B

189500.00€ 71 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna, parveke

Juuri myyntiin laitettu remontoitu, avara, saunallinen kolmio Pähkinärinteen uudemmalla puolella. Huoneisto sijaitsee pienkerrostalossa, vehreällä ja rauhallisella alueella päättyvän tien päässä. Yhtiöllä on iso oma tontti. Tämä asuto on ulkoilevan perheen ja koiranomistajan unelma: Lammaslammen ympäristön ulkoilureitit alkavat suoraan kotiovelta! Asunnossa on avokeittiö ja erillinen wc sekä tilava, neliömäinen, helposti kalustettava parveke, johon pääset vaikka saunomisen päätteeksi vilvoittelemaan. Tästä saat itsellesi hyvin hoidetussa yhtiössä olevan hyväpohjaisen, valoisan ja toimivan kodin vailla remonttihuolia. Tervetuloa katsomaan! Soita ja sovitaan sopiva esittelyaika.

Piikkikuja 6 B

165000.00€ 91 m2 - Kerrostalo
4h+k, vh, lasitettu parveke

Esittely: 26.01.2020 klo. 13:00-13:30

Hyväkuntoinen ja tilava lapsiperheen koti Rajatorpan parhaalta paikalta! Ihana asunto, jossa on kaikki mitä perheesi tarvitsee. Koko huoneisto on saanut ihan uuden ilmeen vuonna 2011. Kaunis, vaaleasävyinen ja hyvin suunniteltu keittiö, kunnostettu kylpyhuone/wc, lisäksi erillinen wc sekä vaatehuone. Toimiva ja valoisa pohjaratkaisu; ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan, siistit pinnat sekä mukavankokoiset huoneet. Hyvät säilytystilat! 2/7 krs, lasitettu parveke. Kiva, pieni, hoidettu yhtiö päättyvän kujan päässä. Yhtiössä on pesutupa, laajakaistayhteys sekä ihana, vehreä ja turvallinen pihapiiri leikki- ja grillipaikkoineen. Turvallinen siksi, ettei pihapiiri rajoitu miltään sivuilta katuun. Hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet, lähiöpalvelut sekä koulut ja päiväkodit tuntumassa. Yhtään tietä ei tarvitse ylittää mennäkseen kouluun tai päiväkotiin. Vierestä löytyvät kauppa, neuvola ja urheilukenttä, lähellä myös Sahapuiston leikkialue ja koirapuisto. Myyrmäkeen on matkaa n. 2 km. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Eräkuja 6 B

175000.00€ 81 m2 - Kerrostalo
3h+k, lasitettu parveke, vaatehuone

Louhelassa lähellä asemaa kivalla pohjalla oleva kolmio putkiremontoidussa yhtiössä! Hyvä, tehokas ja avara pohjaratkaisu, makuuhuoneet sijaitsevat eripuolella huoneistoa.Hissitalo 3/7 krs, josta vehreät ja esteettömät näkymät. Julkisivu-putkiremontoitu yhtiö suositulla asuinalueella. Lähikauppa n.100m päässä ja kattavat palvelut löytyvät sekä Myyrmäestä että Martinlaaksosta, joihin molempiin matkaa n. yksi kilometri. Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet; mm. Jokiuoman puisto, jossa minigolfrata sekä koirapuisto ja sorsalampi. Vetokankaan uimarannalle matkaa n.1.5km. Talvella pääsee hiihtämään melkein kotiovelta eivätkä muutkaan harrastemahdollisuudet ole kaukana. Kehäradalle matkaa n.300m. Tämä kannattaa tulla katsomaan, varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Putousrinne 1

59000.00€ 52 m2 - Liiketila
3h+kk, wc, varasto

Katutasossa monikäyttöinen liiketila lähellä Myyrmäen loistopalveluja! Valoisa kokonaisuus kahdessa tasossa! Erikoinen, hauska ja moneen taipuva pohjaratkaisu. Alakerrassa kaksi tilavaa huonetta, molemmissa on oma sisäänkäynti, mutta myös huoneiden välillä on ovi. Lisäksi keittokomero, wc ja varasto. Yläkerrassa on erillinen työhuone, josta suuret ikkunanäkymät alakertaan. Hyväkuntoinen tila, jossa huonekorkeutta riittää. Edullinen hoitovastike, vesi sisältyy vastikkeeseen. Suosittu asuinalue, jossa palvelut ovat lähellä. Lähikauppaan, bussi pysäkille ja juna-asemalle on kävelyetäisyys. Kauppa- ja liikekeskukset Myyrmanni, Isomyyri, Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo palveluineen n.1km. Lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet ravintolat ja palveluntarjoajat ovat siis aivan lähellä. Juna-asemalle on matkaa n. 600m. Kehärata tekee liikkumisen helpoksi. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Tervetuloa tutustumaan! Ota yhteyttä, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Loiskekuja 6 B

399000.00€ 90 m2 - Kerrostalo
4h+k+sauna, lasitettu etelä parveke

Uusi, asumaton, hyväpohjainen koti, jossa kaikki tila on käytetty hyödyksi! Ylin 6/6 krs, kulma ja päätyasunto, jonka ikkunoista on vehreät ja avarat näkymät. Isot ikkunat kolmeen ilmansuuntaan tuovat valoisuutta ja avaruutta. Hyvät säilytystilat! Polkupyörä- ja ulkoiluvälinevarasto on erillisrakennuksessa. Lähellä on sekä Myyrmäen että Martinlaakson palvelukeskittymät, alueen lukuisia harrastusmahdollisuuksia unohtamatta. Kulkeminen onnistuu helposti niin autoillen kuin julkisillakin Myyrmäen aseman liikenneterminaalin sekä Kehäradan mahdollistamana. Hyvät ulkoilumaastot ja Vetokannaksen ihana maauimala on n. 2 km päässä. Muuttamaan pääset heti! Huom! Huoneiston tonttiosuus on jo maksettu pois. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ostaa myös itsellesi autokatospaikkaosake 8000 eurolla. Kannattaa katsoa! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kuohukuja 13 A

154000.00€ 67 m2 - Kerrostalo
3h+k+vaatehuone+lasitettu parveke

Esittely: 26.01.2020 klo. 13:45-14:15

Paraatipaikalla Myyrmäessä tilava ja valoisa kolmio hyvällä pohjaratkaisulla! Esteetön kulku hissille. Huoneistossa on tilavat valoisat huoneet, avarat esteettömät metsänäkymät, vaatehuone, erillinen wc ja iso, lasitettu parveke suuntautuu etelään. Keittiöön sopii suurempikin ruokailuryhmä. Ensimmäinen kerros, mutta ei maan tasalla. Pintojen päivittämisellä saat tästä juuri omannäköisesi. Sijainti on turvallinen ja rauhallinen, mutta silti kehittyvän Myyrmäen kattavat ja monipuoliset palvelut ovat lähellä. Alueella on hyvät ulkoilumaastot ja päiväkodit sekä kaikki kouluasteet ovat lähistöllä. Kehäradan ansiosta koko pääkaupunkiseutu on ulottuvillasi. Tämä asunto vapautuu nopeasti, joten tartu tilaisuuteen ja tule tekemään tästä uusi kotisi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vihertie 53

274000.00€ 90 m2 - Rivitalo
3-4h+k+s, vh, khh, varasto, lasitettu terassi, piha

Esittely: 26.01.2020 klo. 13:00-13:30

Sinä, joka etsit rauhallista ja vehreää asuinaluetta, mutta haluat, että kaikki palvelut ja liikenneyhteydet ovat lähellä. Tarjolla yksitasoinen muunneltavissa oleva rivitalon päätyhuoneisto. Kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista toinen on mahdollista jakaa kahdeksi eri huoneeksi. Keittiöstä käynti kodinhoitohuoneeseen, jossa paljon kaappitilaa, lisäksi sauna ja kylpyhuone sekä erillinen wc ja vaatehuone. Valoisa olohuone, josta käynti tilavalle lasitetulle terassille. Lasitetulta terassilta pääsee omalle pihalle. Martinlaakson kattavat palvelut kävelymatkan päässä, junalle ja bussiasemalle matkaa n.600m. Loistavat ulkoilumahdollisuudet ja monipuoliset harrastemahdollisuudet löytyvät myös läheltä. Edullinen asua, ehdottomasti tutustumisen arvoinen, sovi oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Myllärinrinne 1 C

64000.00€ 55 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, lasitettu parveke

Esittely: 26.01.2020 klo. 15:30-16:00

Siisti, peruskuntoinen kaksio. Hyvä ja tehokas pohjaratkaisu. Ylin 3/3 krs, lasitettu parveke. Kiva luonnonläheinen paikka, hyvin hoidettu uima-allas yhtiö. Keskeinen sijainti, melkein kaikki mitä tarvitset on ihan kävelymatkan päässä. Kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat, kirkko ja muut palveluntarjoajat ovat melkein naapurissa. Linja-autoasemalle on matkaa n. 400m. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä useita päiväkoteja. Lisäksi jää- ja tennishallit sekä hiihtokeskus. Klaukkalan pohjoispuolella sijaitseva Valkjärvi tarjoaa virkistymismahdollisuuksia. Helsingin keskustaan n. 30 km, lentokentälle n. 22 km Soita niin kerromme lisää. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Uomatie 15 C

155000.00€ 77 m2 - Kerrostalo
3h+k+lasitettu parveke

Kiva ja valoisa koti näppärillä neliöillä ja lasitetulla länsi parvekkeella! Esteetön kulku hissille, hulppeat näköalat 7/7 krs. Tehokas ja viehättävä kokonaisuus. Keskeinen sijainti Myyrmäen sydämessä. Vehreä asuinalue, joka sopii kaiken ikäisille. Hoidettu yhtiö, ruokakauppa ja bussiyhteydet vieressä. Louhelan juna-asemalle n. 800 m. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Kävelyetäisyys kauppakeskuksiin sekä mahtavat ulkoilualueet ja hyvät harrastemahdollisuudet tuntumassa. Tervetuloa tutustumaan! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lammaspolku 1 A

149800.00€ 51 m2 - Kerrostalo
2h+kk+lasitettu parveke

Esittely: 26.01.2020 klo. 14:30-15:00

Tarjolla paraatipaikalla Pähkinärinteessä hyvin pidetty kaksio! Valoisa vuonna -88 valmistunut kaksio, siistinä ja hyvänä pidetty. Keittiössä hyvin kaappitilaa, sopii myös ruokailuryhmä. Valoisa olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle. Avarat näkymät eikä ole ikkunanaapureita. Lisäksi tilava kylpyhuone ja makuuhuone.Tämä rauhallinen asunto on hyvin hoidetussa hissillisessä taloyhtiössä, 3/5krs. Viehättävä, luonnonläheinen ympäristö. Vapautuu tarvittaessa nopeasti. Loistava paikka asua, josta löytyvät peruspalvelut sekä bussipysäkki vierestä, joten nopeat yhteydet moneen eri suuntaan ovat taattuja. Päiväkodit ja koulut sekä ulkoilu- ja lenkkimaastot lähellä. Lammaslammen ympäristö kokoaa asukkaita ympärilleen virkistäytymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammen etelärannalla on laadukas ratagolfkenttä, joka on jo vakiintunut perheiden kohtaamispaikaksi. Tule katsomaan! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 19

33 m2 - Kerrostalo
1h+kk, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 3.7.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autopaikkoja, 2 vieras- ja 3 invapaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 16

67 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 3.7.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autopaikkoja, 2 vieras- ja 3 invapaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 8

67 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 3.7.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autopaikkoja, 2 vieras- ja 3 invapaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 12

64 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 3.7.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autopaikkoja, 2 vieras- ja 3 invapaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 4

53 m2 - Kerrostalo
2h+k, lasittamaton terassi

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 03.07.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autopaikkoja, 2 vieras- ja 3 invapaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 11

33 m2 - Kerrostalo
1h+kk, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 3.7.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autopaikkoja, 2 vieras- ja 3 invapaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 1

44 m2 - Kerrostalo
2h+kk+s, lasittamaton terassi

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 3.7.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autopaikkoja, 2 vieras- ja 3 invapaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.