Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Lukkokuja 1 D

650.00€/kk 34 m2 - Luhtitalo
1+kk+parveke

Esittely: 20.02.2020 klo. 17:00-17:30

Harvoin tarjolla! Variston vanhassa ja vehreässä pientalomiljöössä vapaana parvekkeellinen yksiö. Luhtitalon 2 kerroksessa sijaitseva kiva, valoisa asunto. Reilun kokoinen huone, tilava parveke. Ihana vanha, vehreä pientalomiljöö. Hyvät ulkoilumahdollisuudet, Ankkalampi ja urheilupuisto lähellä. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajaniityntie 1 D

840.00€/kk 48 m2 - Kerrostalo
2h+k+sauna, lasitettu parveke

Hyvin pidetty huoneisto Martinlaakson sydämessä palveluiden ympäröimänä! Tehokkaat neliöt, toimiva kokonaisuus. Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa. Lisäksi tilava, laatoitettu kylpyhuone ja oma sauna. Hissitalon 5 kerros, tilava lasitettu parveke. Autopaikka on olemassa. Asunto Oy Vantaan Marsalkka on laadukas ja hyvin suunniteltu taloyhtiö. Asukkaiden turvallisuutta ja viihtyvyyttä on ajateltu mm. asentamalla pääulko-oville ovipuhelimet. Yhtiöllä on suojaisa ja turvallinen aidattu oleskelupiha, jossa on grillikatos ja lapsille mukava leikkipaikka. Vierestä löytyvät Martinlaakson Ostari palveluineen, terveyskeskus, kirjasto, useita liikuntakeskuksia sekä kulttuurin nälkäisille konserttisali Martinus. Kaikki kouluasteet ja useat päiväkodit sijaitsevat myös lähellä. Kehärata ja bussiasema n. 200m, lähin bussipysäkki n. 50m. Autoilijallekin liikkuminen on vaivatonta: Kehä III, Kehä I ja Tampereentie sekä lentoasema ovat vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Käydäänkö katsomassa? *** Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Please send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Note that you must have no remarks in your credit history.

Laajaniityntie 3

60.00€/kk 6 m2 -
AP 109

VUOKRATTAVANA AUTOHALLIPAIKKA! Autohallipaikka sijaitsee liikerakennus Martinmiilussa Martinlaaksossa, kirjaston ja terveysaseman talossa osoitteessa Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa. Kt Oy Martinmiilu sijaitsee aivan Martinlaakson Kehäradan välittömässä läheisyydessä, sen länsipuolella. Kiinteistössä alkaa pysäköinninvalvonta. Paikkoja on myös mahdollisuus ostaa 3000 eur/kpl. Soita ja kysy lisää Pia Hurme, 0400 649412 tai pia.hurme@lkvtuijahurme.fi.

Lintukallionrinne 3 B

830.00€/kk 56 m2 - Kerrostalo
2h+k, lasitettu parveke

Tyylikäs, 2011 remontoitu asunto puistomaisessa ympäristössä! Valkoinen keittiö ja laatoitettu kylpyhuone sekä hyvät säilytystilat. Siistit pinnat. 3 krs, lasitetulta parvekkeelta esteettömät näkymät. Julkisivuremontoitu yhtiö. Ihana, vehreä, turvallinen pihapiiri grillikatoksineen sekä ala-aste/neuvola ja päiväkodit vieressä. Martinlaakson peruspalvelut, kauppakeskus Ostari palveluineen, kirjasto, terveysasema, uimahalli, konserttisali sekä Kehärata ja bussiterminaali ihan tuntumassa. *** Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Please send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Note that you must have no remarks in your credit history.

Nahkimokuja 3 E

€/kk 30 m2 - Liiketila
1h+avokeittiö, kph

Kysy hintaa! Hyväkuntoinen 30 m2 liiketila 2005 rakennetussa yhtiössä odottaa uutta toimijaa! Liiketila on lähes uutta vastaava. Tilava ja avara huone avokeittiöllä, varasto sekä wc/kph. Seinät on juuri maalattu ja lattialla on tyylikäs laminaatti. Ilmainen autopaikka. Yhtiö sijaitsee päättyvän kujan päässä vehreällä ja rauhallisella pientalo asuinalueella. Alikerava rajoittuu etelässä Vantaan rajaan, lännessä junanrataan (aluetta palvelee Savion asema), pohjoisessa Keravantiehen ja idässä Lahden moottoritiehen. Hyvät peruspalvelut ja liikenneyhteydet lähellä. Myös Klondyke-talo on Savion juna-aseman läheisyydessä ja siellä toimii nykyään lukuisia eri yrityksiä ja mm. salibandyhalli. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Kivivuorenkuja 4 F

173000.00€ 73 m2 - Kerrostalo
3h+k+erillinen kph ja wc sekä vaatehuone, joka on tällä hetkellä huoneena

Esittely: 23.02.2020 klo. 15:00-15:30 Ensiesittely!

Halutulla Kivimäen alueella 2013 putkiremontoidussa yhtiössä viehättävä, valoisa ja hyväpohjainen läpitalon kolmio! Asunnossa on putkiremontin yhteydessä remontoidut tilava kylpyhuone sekä erillinen wc, vaatehuone ja eteläparveke, josta vehreät näkymät. 2/6 kerros. Kiinnostuitko? Hyvä, kunnostettu yhtiö; ikkuna-, parveke-, julkisivu-, sähkö- ja putkiremontti tehty. Vehreä ja turvallinen pihapiiri, joka on kunnostettu vuonna 2017. Mahtavat liikenneyhteydet, koska bussiasema ja Kehärata ovat n. 300 m päässä. Päiväkodit, neuvola, hammashoitola ja ala-aste ihan vieressä; turvallinen koulutie - ei yhtään ylitettävää tietä. Kauppa- ja liikekeskukset Ostari ja Martinmiilu palveluineen, terveyskeskus ja kirjasto, Alepa, uimahalli, konserttitalo sekä hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet. Kaikki em. palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Jokiuoman ihana puistoalue minigolfeineen, leikkipuistoineen ja sorsalampineen sijaitsee Martinlaaksontien toisella puolella ja Vetokannaksen maauimala alle 2 km päässä. Tästä saat remontilla loistavan rauhallisen kodin, jossa kaikki palvelut ja liikenneyhteydet ovat lähellä! Kannattaa ehdottomasti tutustua. Ota yhteyttä niin käydään katsomassa. Tervetuloa!

Norotie 10 B

126000.00€ 54 m2 - Kerrostalo
2h+k+kph+lasitettu parveke

Esittely: 23.02.2020 klo. 14:00-14:30 Ensiesittely!

Nyt myynnissä valoisa kaksio pienestä, hyvin hoidetusta 2017 lämpörapatusta, julkisivuremontoidusta yhtiöstä! Remontin yhteydessä yhtiöön vaihdettiin myös ikkunat sekä parvekeovet. Siisti kokonaisuus mm. vaalea keittiö ja laatoitettu kylpyhuone. Toimiva pohjaratkaisu ja kiva lasitettu parveke etelään. Huoneistosta avarat näkymät molemmin puolin taloa. Muuttamaankin pääset heti. Kiinnostuitko? Lähikauppa n. 500 m. Koulut, päiväkodit ja Myyrmäen kattavat palvelut mm. suuremmat kaupat, erikoisliikkeet, kirjasto, elokuvateatteri ja hyvät sekä kunnalliset että yksityiset terveydenhuoltopalvelut kävelymatkan päässä. Ulkoilemaan pääset suoraan kotiovelta ja muutkin harrastusmahdollisuudet: liikuntakeskukset, uimahalli jne. ovat lähietäisyydellä. Vetokannaksen maauimalaan on noin 2 km. Kehäradan asemalle (Louhela) on matkaa n. 400 m. Myyrmäestä pääsee myös linja-autolla eripuolille Vantaata, Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on lyhyt matka kaikille pääväylille: Kehä I ja III:lle sekä Tampereen väylälle. Soita niin sovitaan aika ja käydään katsomassa asuntoa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tervetuloa!

Eräkuja 4 F

179000.00€ 81 m2 - Kerrostalo
3h+k+vaatehuone+lasitettu parveke

Louhelassa lähellä asemaa läpitalon kolmio putkiremontoidussa yhtiössä! Siistikuntoinen kuudennen kerroksen asunto, jossa on tilavat valoisat huoneet. Suurista ikkunoista on kauniit rauhaisat näkymät, jotka luovat vielä lisää tilan tuntua. Säilytystilaa tuo reilun kokoinen vaatehuone. Makuuhuoneisiin mahtuu hyvin sänky ja työpöytä. Suuressa olohuoneessa on hyvin tilaa oleskelutilalle ja ruokapöydälle. Valoisan huoneen päädystä on käynti viihtyisälle lasitetulle parvekkeelle, josta on rauhaisat metsäiset näkymät. Hissitalo 6/7krs, muuttamaan pääsee heti. Yhtiö sijaitsee suositulla asuinalueella. Lähikauppa n.100m päässä ja kattavat palvelut löytyvät sekä Myyrmäestä että Martinlaaksosta, joihin molempiin matkaa n. yksi kilometri. Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet; mm. Jokiuoman puisto, jossa minigolfrata sekä koirapuisto ja sorsalampi. Vetokankaan uimarannalle matkaa n.1.5km. Talvella pääsee hiihtämään melkein kotiovelta eivätkä muutkaan harrastemahdollisuudet ole kaukana. Kehäradalle matkaa n.300m. Tämä kannattaa tulla katsomaan, varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lintukallionrinne 7 G

162000.00€ 76 m2 - Kerrostalo
3h+k+vaatehuone+lasitettu parveke

Tarjolla valoisa, viihtyisä kolmio lähellä Martinlaakson kattavia palveluita! Siisti, kivalla pohjalla oleva kolmio odottaa uutta omistajaa. Keittiö sekä muut pinnat ovat saaneet uuden ilmeen 2012. Avara pohjaratkaisu, jossa on kaksi makuuhuonetta, tilava olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle. Kauniisti remontoitu keittiö, laatoitettu kylpyhuone, vaatehuone on yhteydessä liukuovilla sisääntuloeteiseen. Hissitalo 5/5 krs, muuttamaan pääsee heti. Hyvin hoidettu yhtiö. Ihana, vehreä ja turvallinen pihapiiri grillikatoksineen sekä ala-aste, neuvola ja päiväkodit vieressä. Martinlaakson peruspalvelut ja kauppakeskus Ostari palveluineen sekä juna- ja bussiasema ihan tuntumassa. Jokiuoman puistoalueet ja Vetokannaksen uimaranta n.1,5km. Sovi oma esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Timanttikiteenkuja 2 A

239000.00€ 49 m2 - Kerrostalo
2h+kt, lasitettu parveke

Kauniisti ja tyylikkäästi rakennettu kokonaisuus. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat sekä 3 metrin huonekorkeus; valoa ja avaruutta riittää. Mukavuutena kaukolämpään liitetty vesikiertoinen lattialämmitys ja tilava lasitettu parveke. 5/7 kerros, yhtiö on rakennettu 2018. Vuonna 2015 pidettyjen asuntomessujen jälkeen Kivistöön on kehittynyt Vantaan uusin kaupunkikeskus, jota ympäröivät omakotialueet. Kivistö on sijainniltaan keskeinen isojen valtaväylien varressa. Hämeenlinnanväylä halkaisee sen pitkittäin ja Kehä III kulkee sen etelärajana. Kehäradan valmistumisen jälkeen saavutettavuus parani merkittävästi. Kivistön asemalta pääsee lentoasemalle ja Myyrmäkeen 10 minuutissa. Tikkurilaan, Pasilaan ja Helsinkiin pääsee alle puolessa tunnissa. Myös Vehkalan yritysalueella on oma asemansa. Kivistön asemalta lähtee useita bussilinjoja lähiseuduille sekä Helsinkiin. Hämeenlinnanväylän varresta lähtevät pikavuorot pohjoiseen ja paikallisbussit Kamppiin. Alueen palvelut painottuvat Kivistön keskukseen. Sieltä löytyy tällä hetkellä kaksi päivittäistavarakauppaa, kioski sekä kahviloita ja ravintoloita. Keskuksessa toimii myös useita parturi-kampaamoita ja kosmetologeja. Kaiken kruununa on Vantaanjoen kulttuuriympäristö. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Maitorpankulma 7 I

299000.00€ 76 m2 - Rivitalo
3h+k+sauna, 2 wc, ranskalainen parveke, piha ja tilava ulkovarasto

Valoisa rivitalon päätyhuoneisto, jossa on tehokas ja toimiva pohjaratkaisu! Muuttovalmis ja hyvin pidetty asunto sopii esimerkiksi pienelle perheelle tai pariskunnalle. Olohuone, keittiö sekä tilava wc/kodinhoitotilat ovat alakerrassa, yläkerrassa ovat makuuhuoneet sekä kylpyhuone/saunaosasto. Toisessa makuuhuoneessa on ranskalainen parveke. Vuonna 2015 pidettyjen asuntomessujen jälkeen Kivistöön on kehittynyt Vantaan uusin kaupunkikeskus, jota ympäröivät omakotialueet. Kivistö on sijainniltaan keskeinen isojen valtaväylien varressa. Hämeenlinnanväylä halkaisee sen pitkittäin ja Kehä III kulkee sen etelärajana. Kehäradan valmistumisen jälkeen saavutettavuus parani merkittävästi. Kivistön asemalta pääsee nyt lentoasemalle ja Myyrmäkeen 10 minuutissa. Tikkurilaan, Pasilaan ja Helsinkiin pääsee alle puolessa tunnissa. Myös Vehkalan yritysalueella on oma asemansa. Kivistön asemalta lähtee useita bussilinjoja lähiseuduille sekä Helsinkiin. Hämeenlinnanväylän varresta lähtevät pikavuorot pohjoiseen ja paikallisbussit Kamppiin. Lähikauppa ja grilli ovat kävelymatkan päässä. Muut alueen palvelut painottuvat Kivistön keskukseen. Sieltä löytyy tällä hetkellä kaksi päivittäistavarakauppaa, kioski sekä kahviloita ja ravintoloita. Keskuksessa toimii myös useita parturi-kampaamoita ja kosmetologeja. Kaiken kruununa on Vantaanjoen kulttuuriympäristö. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Uomatie 15 C

149000.00€ 77 m2 - Kerrostalo
3h+k+lasitettu parveke

Kiva ja valoisa koti näppärillä neliöillä ja lasitetulla länsi parvekkeella! Esteetön kulku hissille, hulppeat näköalat 7/7 krs. Tehokas ja viehättävä kokonaisuus. Keskeinen sijainti Myyrmäen sydämessä. Vehreä asuinalue, joka sopii kaiken ikäisille. Hoidettu yhtiö, ruokakauppa ja bussiyhteydet vieressä. Louhelan juna-asemalle n. 800 m. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Kävelyetäisyys kauppakeskuksiin sekä mahtavat ulkoilualueet ja hyvät harrastemahdollisuudet tuntumassa. Tervetuloa tutustumaan! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kuohukuja 5 C

102000.00€ 55 m2 - Kerrostalo
2h+k, parveke, vaatehuone

Viihtyisä läpitalon kaksio tämän rapun osalta jo putkiremontoidussa yhtiössä, kävelyetäisyydellä Louhelan juna-asemalta! Myös linja-autot kulkevat läheltä ja lähikauppa on kulman takana. Tilava asunto, jossa hyvällä pohjaratkaisulla on saatu hyödynnettyä tehokkaasti kaikki neliöt. Vaaleassa keittiössä on hyvin työtasoa ja sinne mahtuu myös ruokapöytä. Ikkunallinen, putkiremontin yhteydessä kokonaan uusittu kylpyhuone sekä erillinen wc ovat käyttämättömät. Valoisa ja tilava olohuone on helppo kalustaa. Makuuhuoneeseen mahtuu suurempikin sänky ja asunnossa on myös iso vaatehuone. Siisti kokonaisuus lasitetulla parvekkeella! Hyvin hoidettu yhtiö, vesimaksu sisältyy tällä hetkellä vastikkeeseen, mutta se muutetaan huoneistokohtaiseksi putkisaneerauksen valmistuttua. Ota yhteyttä, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ojahaantie 8 L

249000.00€ 433 m2 - Liiketila
Myymälä

Myynnissä katutason myymälä/liiketila! Oma sisäänkäynti. Hyvä, muunneltavissa oleva pohjaratkaisu. Nyt avara ja valoisa halli, 2 erillistä työhuonetta, keittiö ja kylpyhuone. Todella tilava varasto ja erillinen käynti lastauslaiturille. Myyrmäki on suosittu asuinalue, jossa Myyrmannin ja Isomyyrin kauppakeskukset ovat lähellä. Kauppakeskuksissa sijaitsevat kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat ja muut palveluntarjoajat. Juna-asemalle on matkaa noin 600 metriä. Kehärataa pitkin pääset Helsinkiin sekä lentoaseman kautta Itä-Vantaalle. Myyrmäestä pääset myös bussilla eri puolille Vantaata sekä Espooseen ja Helsinkiin. Vihdin- ja Tampereen väylät sekä Kehä III ja Kehä I ovat kaikki lyhyen automatkan päässä. Tila on tyhjä. Soita, niin sovitaan aika katselmukselle.

Rubiinikehä 33 B

259000.00€ 67 m2 - Kerrostalo
2-4h+avokeittiö, parveke

Tämä asunto on muunneltavissa tarpeesi mukaisesti; olohuone ja keittiö ovat avointa yhtenäistä tilaa, avara olohuone on muunneltavissa useammaksi tilaksi. Olohuoneesta käynti parvekkeelle, josta avarat näkymät. Asunnossa on valoisa makuuhuone sekä tilava kylpyhuone Automaattinen avaimeton lukitus helpottaa talossa liikkumista ja mahdollistaa asuntoon rakennetun ns. palvelueteisen käytön. Talo on valmistunut 2015, hissitalo, 4/6krs. Yhtiö sijaitsee omalla tontilla. Asuntoon pääset muuttamaan pienellä kauppahintaosuudella, lyhennysvapaata on vielä syyskuulle 2020 saakka. Asunto vapautuu maaliskuun alussa 2020. Kivistö on kehittyvä alue ja ulkoilumahdollisuudet ovat hyvät. Alueelta löytyvät peruspalvelut, kuten lähikauppa, päiväkodit ja koulut. Golfin ystäville kaupunginosan läheisyydestä löytyy 18-väyläinen Keimola Golfin golfkenttä. Hyvät liikenneyhteydet bussilla ja Kehäradalle matkaa n.1.3km. Varaa oma esittelyaikasi, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Santamäentie 5 A

289000.00€ 92 m2 - Rivitalo
4h+k+sauna, ulkovarasto, suojaisa terassi ja piha

Esittely: 23.02.2020 klo. 12:00-12:30

Hämeenkylässä viehättävä ja hyväkuntoinen rivitalokoti perheellesi! Huoneisto on yhdessä tasossa. Kaunis, hyvin suunniteltu keittiö ja ruokailutila sekä valoisa olohuone ovat yhtä suurta tilaa, tyylikäs kylpyhuone- ja saunaosasto sekä erillinen, tilava wc/khh kalusteineen. Kolme mukavankokoista makuuhuonetta. Koristetakka. Ihana, suojaisa ja vehreä piha leikkimökkeineen ja suihkulähteineen. Pieni neljän huoneiston hyvin hoidettu yhtiö. Yhtiö on rakennettu 1983. 1 autopaikka kuuluu asunnolle ja sisältyy vastikkeeseen. Hämeenkylä kuuluu Myyrmäen suuralueeseen, joka rajoittuu etelässä Rajatorpantiehen, idässä Vihdintiehen ja pohjoisessa Kehä III:een. Hämeenkylässä suurin osa on omakoti- ja rivitaloja. Siellä toimii useita päiväkoteja, Pähkinärinteen ja Tuomelan koulu, kaksi Pähkinärinteen ostoskeskusta palveluineen sekä Vihdintien ja Kehä III:n risteyksen lähettyvillä sijaitseva suurehko Hämeenkylän K-Supermarket ja Alko. Hyvät bussiyhteydet läheltä, lähin pysäkki vieressä. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Maamiehentie 22 B

258000.00€ 87 m2 - Rivitalo
3h+k, takkahuone, 5 m2 lämmin varasto, suojaisa piha

Viehättävä ja hyvin pidetty I-tasoinen rivitalokoti Hämeenkylässä! Tehokas ja toimiva pohjaratkaisu. Valoisa olohuone, 2 mukavan kokoista makuuhuonetta, hyvin varusteltu keittiö sekä takkahuone, jota voit tarvittaessa käyttää myös makuuhuoneena. Tilava kylpyhuone/sauna ja erillinen wc. Suojaisa ja vehreä piha-alue. Kuuden huoneiston hyvin hoidettu yhtiö. Yhtiö on rakennettu 1985. 1 autopaikka ja 5 m2 lämmin varasto kuuluvat jokaiselle asunnolle. Hämeenkylä kuuluu Myyrmäen suuralueeseen, joka rajoittuu etelässä Rajatorpantiehen, idässä Vihdintiehen ja pohjoisessa Kehä III:een. Hämeenkylässä suurin osa on omakoti- ja rivitaloja. Siellä toimii useita päiväkoteja, ala- ja yläasteet sekä Vihdintien ja Kehä III:n risteyksen lähettyvillä sijaitseva suurehko Hämeenkylän K-Supermarket ja Alko. Hyvät bussiyhteydet läheltä, lähin pysäkki vieressä. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Vantaanmäki 5 C

164000.00€ 76 m2 - Kerrostalo
3h+k, lasitettu, tilava parveke

Esittely: 23.02.2020 klo. 16:00-16:30

Viehättävä kolmio putkiremontoidussa taloyhtiössä! Huoneisto on tyylikkäästi remontoitu ja toimivaksi suunniteltu. Todella mukavan kokoiset makuuhuoneet sekä hyvät säilytystilat. Ruokailutila on yhteydessä olohuoneeseen. Asunnossa on todella tilava lasitettu parveke, josta on vehreät näkymät. Asunto on ensimmäisessä kerroksessa, mutta ei maantasalla. Tämä tasokas huoneisto sopii sinulle, joka etsit perheellesi muuttovalmista ja toimivaa kotia. Rauhallinen asuinalue, yhtiö sijaitsee päättyvän kujan päässä. Vantaanpuistosta löytyvät peruspalvelut ja hyvät julkiset liikenneyhteydet. Bussit kulkevat läheltä ja Vehkalan juna-asema on kävelymatkan päässä. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Putousrinne 1

59000.00€ 52 m2 - Liiketila
3h+kk, wc, varasto

Katutasossa monikäyttöinen liiketila lähellä Myyrmäen loistopalveluja! Valoisa kokonaisuus kahdessa tasossa! Erikoinen, hauska ja moneen taipuva pohjaratkaisu. Alakerrassa kaksi tilavaa, korkeaa huonetta, molemmissa on oma sisäänkäynti, mutta myös huoneiden välillä on ovi. Lisäksi keittokomero, wc ja varasto. Yläkerrassa on erillinen työhuone, josta suuret ikkunanäkymät alakertaan. Hyväkuntoinen tila, jossa huonekorkeutta riittää. Edullinen hoitovastike, vesi sisältyy vastikkeeseen. Suosittu asuinalue, jossa palvelut ovat lähellä. Lähikauppaan, bussi pysäkille ja juna-asemalle on kävelyetäisyys. Kauppa- ja liikekeskukset Myyrmanni, Isomyyri, Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo palveluineen n.1km. Lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet ravintolat ja palveluntarjoajat ovat siis aivan lähellä. Juna-asemalle on matkaa n. 600m. Kehärata tekee liikkumisen helpoksi. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Tervetuloa tutustumaan! Ota yhteyttä, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Loiskekuja 6 B

399000.00€ 90 m2 - Kerrostalo
4h+k+sauna, lasitettu etelä parveke

Uusi, asumaton, hyväpohjainen koti, jossa kaikki tila on käytetty hyödyksi! Ylin 6/6 krs, kulma ja päätyasunto, jonka ikkunoista on vehreät ja avarat näkymät. Isot ikkunat kolmeen ilmansuuntaan tuovat valoisuutta ja avaruutta. Hyvät säilytystilat! Polkupyörä- ja ulkoiluvälinevarasto on erillisrakennuksessa. Lähellä on sekä Myyrmäen että Martinlaakson palvelukeskittymät, alueen lukuisia harrastusmahdollisuuksia unohtamatta. Kulkeminen onnistuu helposti niin autoillen kuin julkisillakin Myyrmäen aseman liikenneterminaalin sekä Kehäradan mahdollistamana. Hyvät ulkoilumaastot ja Vetokannaksen ihana maauimala on n. 2 km päässä. Muuttamaan pääset heti! Huom! Huoneiston tonttiosuus on jo maksettu pois. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ostaa myös itsellesi autokatospaikkaosake 8000 eurolla. Kannattaa katsoa! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kuohukuja 13 A

154000.00€ 67 m2 - Kerrostalo
3h+k+vaatehuone+lasitettu parveke

Paraatipaikalla Myyrmäessä tilava ja valoisa kolmio hyvällä pohjaratkaisulla! Esteetön kulku hissille. Huoneistossa on tilavat valoisat huoneet, avarat esteettömät metsänäkymät, vaatehuone, erillinen wc ja iso, lasitettu parveke suuntautuu etelään. Keittiöön sopii suurempikin ruokailuryhmä. Ensimmäinen kerros, mutta ei maan tasalla. Pintojen päivittämisellä saat tästä juuri omannäköisesi. Sijainti on turvallinen ja rauhallinen, mutta silti kehittyvän Myyrmäen kattavat ja monipuoliset palvelut ovat lähellä. Alueella on hyvät ulkoilumaastot ja päiväkodit sekä kaikki kouluasteet ovat lähistöllä. Kehäradan ansiosta koko pääkaupunkiseutu on ulottuvillasi. Tämä asunto vapautuu nopeasti, joten tartu tilaisuuteen ja tule tekemään tästä uusi kotisi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vihertie 53

274000.00€ 90 m2 - Rivitalo
3-4h+k+s, vh, khh, varasto, lasitettu terassi, piha

Sinä, joka etsit rauhallista ja vehreää asuinaluetta, mutta haluat, että kaikki palvelut ja liikenneyhteydet ovat lähellä. Tarjolla yksitasoinen muunneltavissa oleva rivitalon päätyhuoneisto. Kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista toinen on mahdollista jakaa kahdeksi eri huoneeksi. Keittiöstä käynti kodinhoitohuoneeseen, jossa paljon kaappitilaa, lisäksi sauna ja kylpyhuone sekä erillinen wc ja vaatehuone. Valoisa olohuone, josta käynti tilavalle lasitetulle terassille. Lasitetulta terassilta pääsee omalle pihalle. Martinlaakson kattavat palvelut kävelymatkan päässä, junalle ja bussiasemalle matkaa n.600m. Loistavat ulkoilumahdollisuudet ja monipuoliset harrastemahdollisuudet löytyvät myös läheltä. Edullinen asua, ehdottomasti tutustumisen arvoinen, sovi oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 19

33 m2 - Kerrostalo
1h+kk, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 3.7.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autopaikkoja, 2 vieras- ja 3 invapaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 16

67 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 3.7.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autopaikkoja, 2 vieras- ja 3 invapaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 8

67 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 3.7.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autopaikkoja, 2 vieras- ja 3 invapaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 12

64 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 3.7.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autopaikkoja, 2 vieras- ja 3 invapaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 4

53 m2 - Kerrostalo
2h+k, lasittamaton terassi

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 03.07.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autopaikkoja, 2 vieras- ja 3 invapaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 11

33 m2 - Kerrostalo
1h+kk, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 3.7.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autopaikkoja, 2 vieras- ja 3 invapaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 1

44 m2 - Kerrostalo
2h+kk+s, lasittamaton terassi

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu arviolta 3.7.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autopaikkoja, 2 vieras- ja 3 invapaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.