Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Uomakuja 5 C

400.00€/kk 35 m2 - Varastotila
1h + wc

Vuokrataan Myyrmäestä hyvä, varastoksi tai myös hiljaiseen toimistokäyttöön soveltuva huone. Tila sijaitsee rauhallisen Uomakujan päässä, lähellä Louhelan juna-asemaa ja bussipysäkkejä. Tämä siisti, ikkunallinen tila kerrostalon alakerrassa on juuri talon LVI -saneerauksen yhteydessä remontoitu. Sisäänkäynti on rapun ala-aulasta. Huoneen yhteydessä on oma wc, jossa on myös vesipiste. Huoneessa on antenni ja tietoliikenneyhteys. Perussähkö ja vesi kuuluvat varastokäytössä vuokraan. Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä niin käydään katsomassa kohdetta.

Laajaniityntie 3

60.00€/kk 6 m2 -
AP 109, 110 ja 112

VUOKRATTAVANA AUTOHALLIPAIKKOJA! Autohallipaikat sijaitsevat liikerakennus Martinmiilussa Martinlaaksossa, kirjaston ja terveysaseman talossa osoitteessa Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa. Kt Oy Martinmiilu sijaitsee aivan Martinlaakson Kehäradan välittömässä läheisyydessä, sen länsipuolella. Kiinteistössä alkaa pysäköinninvalvonta. Paikkoja on myös mahdollisuus ostaa 3000 eur/kpl. Soita ja kysy lisää Pia Hurme, 0400 649412 tai pia.hurme@lkvtuijahurme.fi.

Laajametsänkuja 4 B

167300.00€ 55 m2 - Kerrostalo
2h+k+lasitettu parveke

Tarjolla siisti kaksio putkiremontoidussa yhtiössä! Toisen kerroksen hyväkuntoinen ja -pohjainen asunto, jossa on tilavat huoneet. Lisäksi putkiremontin yhteydessä uudistettu kylpyhuone, keittiöön sopii ruokailuryhmä. Asunnon avaraan olohuoneeseen mahtuu hyvin erillinen työpöytä ja tilaa jää hyvin myös muille kalusteille. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta on rauhaisat näkymät sisäpihalle. Kun muut yhtiöt vasta odottelevat putkiremontin alkamista niin tässä yhtiössä on jo putki-, julkisivu- ja ikkunaremontti tehty. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa on myös pesutupa. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja, myös ruotsinkieliset lähellä. Hyvät palvelut sekä liikenneyhteydet tuntumassa. Martinlaaksossa on myös terveydenhuollonpalvelut, kirjasto, konserttisali sekä uimahalli ja useita liikuntakeskuksia. Mukavat ulkoilu- ja puistoalueet lähellä sekä Vetokankaan uimaranta n. 3 km päässä. Tämä asunto on tällä hetkellä vuokrattu ja vuokrasopimus on syyskuu 2021 loppuun. Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ukonkivenpolku 4

125000.00€ 27 m2 - Kerrostalo
1h+alkovi+kk

Peruskuntoinen yksiö kylpyhuonetta lukuunottamatta, joka on remontoitu sähkö- ja linjasaneerauksen yhteydessä. Tehokas kokonaisuus hyvin hoidetussa yhtiössä, jossa on vehreä ja kaunis pihapiiri. Yhtiössä on myös oma talonmies. 1/3 krs, mutta asunto ei ole maantasossa. Kaivoksela tarjoaa asukkailleen viihtyisän ympäristön asua ja päivittäiset palvelut löytyvät läheltä. Ruokakaupat S-Market ja Lidl sekä Kaivokselan ostoskeskus palveluineen ovat ihan vieressä, hyvät bussiyhteydet lähellä. Myyrmäen suurtalousalue loistavine palveluineen n. kilometrin päässä. Vetokannaksen ihana, vehreä virkistysalue, jossa uimaranta sekä leikki- ja kuntoilupaikka n. 1,5 km. Tule tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Eräkuja 1

239800.00€ 47 m2 - Kerrostalo
2h+avok.+kph/wc+sauna+lasitettu parveke

Tehokas, kiva kaksio, Myyrmäen rajalla, hyvien päivittäispalvelujen ja toimivien liikenneyhteyksien vieressä. Louhelan torialueen laidalla on hevosenkengän muotoinen As Oy Vantaan Opaali, jonka valoisat huoneistoparvekkeet avautuvat torille päin etelään sekä länteen iltapäiväauringon suuntaan. Nyt yhtiöstä myydään valoisa, ylimmän kerroksen kaksio, suurella, koko asunnon levyisellä (5,5 m) lasitetulla eteläparvekkeella. Asunnossa on hyvä, toimiva pohja, ikkunallinen sauna sekä tilava kylpyhuone. Myyrmäessä on monipuoliset sekä julkiset että yksityiset palvelut mm. Kela, kirjasto, terveyskeskus, useita lääkärikeskuksia sekä Myyrmannin lukuisat kaupat. Kehärata vie Louhelan juna-asemalta joutuisasti Helsinkiin tai vaikka lentoasemalle. Aivan kotitalon kulmalla on lähikauppa sekä hyvät ulkoilumahdollisuudet Jokiuoman puistossa. Puistossa on kuntoiluvälineitä, matonpesupaikka, minigolf-rata ja koirakavereille oma aitaus. Kävelymatkan päässä sijaitsevat mm. uimahalli, Myyrmäen urheilupuiston mahtavat sisä- ja ulkoharrastusmahdollisuudet sekä etelän suunnassa upeat luontoreitit Vantaanjoelle. Vetokannaksen uimarannalle on muutaman kilometrin matka, joka taittuu nopeasti vaikka polkupyörällä pitkin pyöräilyreittejä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin sovitaan sopiva aika ja mennään katsomaan asuntoa!

Suvantotie 4G

158800.00€ 72 m2 - Kerrostalo
3-4h+k+vaatehuone+lasitettu parveke

Tehokas, hyvässä kunnossa oleva valoisa kolmio Myyrmäessä, rauhallisen pihapiirin ympäröimässä putkiremontoidussa yhtiössä. Hyvin suunniteltu, tilava keittiö, putkiremontin yhteydessä 2020 uusitut kylpyhuone ja erillinen wc. Mukavankokoiset makuuhuoneet, josta toinen on mahdollista jakaa kahdeksi eri huoneeksi. Tilava vaatehuone sekä makuuhuoneen kaapistot varmistavat, että säilytystilan puutetta ei synny. Yhtiö on hyvin hoidettu ja sillä on suuri, vehreä piha-alue leikkipaikkoineen. Yhtiössä on myös remontoidun saunaosaston yhteydessä uima-allas. Putkiremontin velkaosuutta ei ole vielä jyvitetty osakkaille. Myyrmäen talousalueen kattavat palvelut ovat kävelyetäisyydellä, hyvät liikenneyhteydet - bussit menevät vierestä, Kehärata n. 1 km - puhumattakaan mahtavista harraste- ja ulkoilumahdollisuuksista Myyrmäen urheilupuistossa (mm. jää- ja jalkapallohallit, ISS Stadion, yleisurheilukenttä) ja sen lähiympäristössä (mm. Energia Areena sekä lukuisat kuntokeskukset). Päiväkodit ja kaikki kouluasteet ovat lähituntumassa. Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raappavuorenreuna 8

118800.00€ 48 m2 - Kerrostalo
2h+kk

Rauhallisella alueella, päättyvän tien päässä olevassa taloyhtiössä tarjolla tilava kaksio. Hissitalo 3/7 kerros, avoimet näkymät ikkunoista lännen suuntaan. Tilavat, valoisat huoneet, makuuhuoneeseen sopii tarvittaessa sängyn lisäksi työpöytä. Kylpyhuoneeseen sopii pesutorni, keittokomerossa myös paikka pienelle ruokapöydälle. Taloyhtiö sijaitsee rauhallisella ja lapsiystävällisellä alueella, mutta silti kävelyetäisyydellä Martinlaakson kattavista palveluista. Martinlaakson Ostari, Martinmiilu, Kehärata ja bussiasema palvelevat n. 800 metrin päässä. Kaikki kouluasteet löytyvät lähietäisyydeltä. Loistavat liikuntamahdollisuudet, uimahalli kivenheiton päässä, pururata/hiihtoladut vieressä sekä Myyrmäen urheilupuisto n. kilometrin päässä. Muuttamaan pääsee heti. Sovi oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kukinkuja 4

149000.00€ 90 m2 - Kerrostalo
4h+k, vh, lasitettu parveke

Martinlaakson Kivimäessä vehreässä, rauhallisessa ympäristössä on myynnissä siisti ja tilava kolmen makuuhuoneen perheasunto. Tämä päätyasunto on hissitalon ylimmässä kerroksessa, joten seinänaapureita on vain yksi. Asunnossa on valoisat ja tilavat huoneet, toimiva keittiö, hyvät säilytystilat mm. vaatehuone sekä lasitettu parveke. Lähin bussipysäkki on n.100 m päässä, juna-asema, bussiterminaali ja kauppakeskus Ostari n. 500 m päässä. Liikekeskus Martinmiilu, jossa sijaitsevat mm. kirjasto ja terveyskeskus sekä uimahalli alle kilometrin päässä. Kaikki kouluasteet ja päiväkodit kävelyetäisyydellä. Ala-aste/neuvola sekä muutama päiväkoti ihan vieressä. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vaahtorinne 1 B

148000.00€ 87 m2 - Kerrostalo
4h+k+erillinen wc+kph+vaatehuone+lasitettu parveke

Siisti perheasunto rauhallisella paikalla Myyrmäessä. Tässä asunnossa on toimiva pohjaratkaisu ja erillinen wc sekä lasitettu parveke. Myyrmäessä on kattavat palvelut ja loistavat harrastus- sekä ulkoilumahdollisuudet. Alueella on mm. jalkapallo-, jää- ja uimahalli, useita kuntosaleja, urheilu-, jalkapallo-, koripallo- sekä tenniskenttä. Myyrmäessä on myös hyvät liikenneyhteydet: Kehärata tekee liikkumisen helpoksi ja Myyrmäestä pääsee bussilla eri puolille Vantaata sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Jos olet kiinnostunut kohteesta, ota yhteyttä Ninaan lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkiniintisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä saat osoitteesta www.lkvtuijahurme.fi.

Aurinkokivenkuja 2

199900.00€ 58 m2 - Kerrostalo
3h+kt, ranskalainen parveke

Toimivaksi suunniteltu pohjaratkaisu. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat avaran ja valoisan kokonaisuuden. Laatoitettu kylpyhuone, jonne mahtuu myös pesutorni. Asunto soveltuu loistavasti pariskunnalle tai pienelle perheelle. 2015 rakennetun taloyhtiön sisäpihalla on kasvihuone ja pieni viljelyspalsta asukkaiden käytössä sekä yhteisjärjestelysopimuksella pihasauna, jossa myös terassi vilvoittelua varten. Lapsille on tarjolla leikkialueita ja yhteisellä pihalla kasvaa metsämansikoita, omenapuita, sekä viini- ja tyrnimarjoja. Alue tarjoaa helppoa asumista palveluiden, ulkoilumahdollisuuksien sekä liikenneyhteyksien ympäröimänä. Vuonna 2015 pidettyjen asuntomessujen jälkeen Kivistöön on kehittynyt Vantaan uusin kaupunkikeskus. Kivistö on sijainniltaan keskeinen isojen valtaväylien varressa. Hämeenlinnanväylä halkaisee sen pitkittäin ja Kehä III kulkee sen etelärajana. Kehäradan valmistumisen jälkeen saavutettavuus parani merkittävästi. Kivistön asemalta lähtee useita bussilinjoja lähiseuduille sekä Helsinkiin. Hämeenlinnanväylän varresta lähtevät pikavuorot pohjoiseen ja paikallisbussit Kamppiin. Alueen palvelut painottuvat Kivistön keskukseen. Sieltä löytyy tällä hetkellä kaksi päivittäistavarakauppaa, kioski sekä kahviloita ja ravintoloita. Keskuksessa toimii myös useita parturi-kampaamoita ja kosmetologeja. Kaiken kruununa on Vantaanjoen kulttuuriympäristö. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Lammastie 13

199800.00€ 118 m2 - Kerrostalo
3-5h+k+s, lasitettu parveke

Viehättävä ja toimiva kokonaisuus, jossa on erikoinen ja muunneltavissa oleva pohjaratkaisu. Sisääntulokerroksessa on valoisa olohuone, remontoitu ja hyvin suunniteltu keittiö, laatoitettu kodinhoitotila ja wc sekä kaksi mukavankokoista makuuhuonetta. Lisäksi lasitettu eteläparveke. Alakerrassa on suuri tila, jonka voi jakaa makuu-, työ- , harraste-, takka- ja/tai olohuonetilaksi. Lisäksi siellä on tilava kylpyhuone kahdella suihkulla, oma sauna ja erillinen wc. Alakerrassa on oma sisäänkäynti ja pieni terassiparveke. Pohjaratkaisu mahdollistaa vaikka kahden perheen tai sukupolven asumisen, alakerta soveltuu etätyöpisteeksi tai toimistokäyttöönkin aivan loistavasti. Kiva luonnonläheinen ympäristö. Hyvin hoidettu yhtiö rauhallisella paikalla, päättyvän tien päässä, jossa on peruspalvelut, bussiyhteydet, päiväkodit ja koulut lähellä. Loistavat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot vieressä. Lammaslammen ympäristö kokoaa ympärilleen asukkaita virkistymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammaslammen ympärillä on valaistu kävelyreitti sekä lukuisia polkuja. Tule tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Pähkinärinteentie 52 A

164800.00€ 72 m2 - Kerrostalo
3h+k+lasitettu parveke

Valoisa, hyväkuntoinen ja avara koti uima-allasyhtiössä aivan Pähkinärinteen ostoskeskuksen palvelujen ja Lammaslammen ulkoilureittien tuntumassa! Tämän toimivan kolmion eteisessä on runsaasti kaappeja säilytykseen. Keittiössä saarekkeineen on myös paljon lasku- ja kaappitilaa. Huoneistossa on lisäksi tilava mukavuuslämmityksellä varustettu kylpyhuone. Erittäin kaunis, toimiva kokonaisuus. Kiva luonnonläheinen ympäristö. Rauhallisella paikalla, jossa on peruspalvelut, bussiyhteydet, päiväkodit ja koulut lähellä. Loistavat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot vieressä. Lammaslammen ympäristö kokoaa ympärilleen asukkaita virkistymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammaslammen ympärillä on valaistu kävelyreitti sekä lukuisia polkuja. Ympäröivässä puistossa sijaitsevat mm. lasten leikkipuisto ja ratagolf. Tule tutustumaan tähän kauniiseen kotiin. Soita niin sovitaan tapaaminen. Olemme tavoitettavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Pähkinärinteentie 28 B

189400.00€ 82 m2 - Kerrostalo
4h+k+s+vaatehuone+parveke

Hissitalon 5/5 kerroksen tilava asunto: kolme hyvänkokoista makuuhuonetta, avara olohuone, josta käynti parvekkeelle. Parvekkeelta esteettömät, puistomaiset näkymät eikä ole ikkunanaapureita. Keittiöön sopii reilunkokoinen ruokailuryhmä. Asumismukavuutta lisää oma sauna. Huoneistossa on myös ilmalämpöpumppu jäähdyttämässä ilmaa kesäisin. Kiva luonnonläheinen ympäristö. Hyvin hoidettu yhtiö paikalla, jossa on peruspalvelut ja bussiyhteydet vieressä, päiväkodit ja koulut lähellä. Ala-aste on vieressä ja ylä-aste Varistossa, lukio löytyy Myyrmäestä ja Martinlaaksosta. Loistavat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot. Lammaslammen ympäristö kokoaa ympärilleen asukkaita virkistymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammaslammen ympärillä on valaistu kävelyreitti sekä lukuisia polkuja, talvella myös hiihtolatu. Ympäröivässä puistossa sijaitsevat mm. lasten leikkipuisto ja ratagolf. Tule tutustumaan tähän tilavaan asuntoon, varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Norotie 6 D

119800.00€ 56 m2 - Kerrostalo
2h+k+ ikkunallinen vaatehuone+lasitettu parveke

Tämä kaksio sijaitsee rauhallisella paikalla, hyvin hoidetussa taloyhtiössä Myyrmäessä. Tilavat valoisat huoneet, makuuhuoneen yhteydessä ikkunallinen vaatehuone. Asunnossa on uusittu lattia olohuoneessa, makuuhuoneessa ja eteisessä sekä seinät maalattu/tapetoitu kauttaaltaan 2020. Hissitalon 4/5 kerros, lasitettu eteläparveke, josta metsänäkymä eikä ole ikkunanaapureita, huoneistosta avarat näkymät molemmin puolin taloa. Iso suojaisa piha. Muuttamaan pääsee heti. Myyrmäessä koulut, päiväkodit ja kattavat palvelut mm. kaupat, erikoisliikkeet, kirjasto sekä kunnalliset että yksityiset terveydenhuoltopalvelut ovat kävelymatkan päässä. Ulkoilemaan pääset suoraan kotiovelta ja muutkin harrastusmahdollisuudet kuten liikuntakeskukset, uimahalli jne. ovat lähietäisyydellä. Vetokannaksen uimarannalle on matkaa noin 2 km. Kehäradan asemalle (Louhela) sekä lähimpään kauppaan on matkaa n. 450 m. Myyrmäestä pääsee myös linja-autolla eripuolille Vantaata, Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on lyhyt matka kaikille pääväylille: Kehä I ja III:lle sekä Tampereen ja Turun väylille. Tervetuloa tutustumaan, varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajakorvenkuja 4

299400.00€ 147 m2 - Rivitalo
6h+k+sauna+vaatehuone+varasto+parveke+piha

Keskeisellä ja kauniilla paikalla Martinlaaksossa tarjolla tilava perheasunto! Tilava rivitalohuoneisto, jossa ensimmäisessä kerroksessa on valoisa ja avara olohuone, josta käynti takapihalle. Lisäksi on makuuhuone, erillinen wc, keittiö sekä tilava vaatehuone. Yläkerrassa on neljä hyvänkokoista makuuhuonetta, joista yhdessä oma tilava parveke. Oma sauna lisää asumismukavuutta. Pinnat kaipaavat päivittämistä, joten remontoi tästä perheellesi mieluinen koti. Kaikki kouluasteet ja useat päiväkodit sekä Martinlaakson kattavat palvelut kuten mm. kauppa- ja liikekeskukset Martinmiilu sekä Ostari palveluineen, terveyskeskus, uimahalli ja konserttisali ovat lähellä. Alueella on useita liikunta- ja harrastesaleja. Hyvin varusteltu lähikauppa ja bussipysäkki ovat ihan vieressä, Kehäradalle matkaa n. 1 km. Vetokannaksen uimarannalle on matkaa n. 3 km. Sovi oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Mankkaantie 5 E-H

399800.00€ 180 m2 - Toimistotila
4 huonetta + 4 wc:tä, jokaiseen tilaan oma sisäänkäynti

Myydään moneen tarkoitukseen soveltuvan 180 m2:n liiketilan koko osakekanta 2-tasoisessa 1996 rakennetussa, siistissä paritalossa. Paritalo on osa kolme taloa käsittävää asunto-osakeyhtiötä. Myytävä talo/liiketila on jaettu neljään 45 m2 tilaan, joista kaksi sijaitsee talon yläkerrassa ja kaksi talon alakerrassa (puolikellari). Kaikki tilat ovat ikkunallisia ja jokaisessa tilassa on oma sisäänkäynti sekä wc. Tämä kohde on myös hyvä sijoituskohde. Kaikki neljä tilaa ovat tällä hetkellä vuokrattuna. Ylä- ja alakerran tilat ovat myös yhdistettävissä sisäportaiden avulla siten, että kumpaankin päätyyn saadaan suurempi 90 m2:n tila. Mankkaa on hyvien liikenneyhteyksien päässä keskeisellä paikalla Espoossa. Linja-autolla on sujuvat yhteydet mm. Tapiolan, Niittykummun ja Leppävaaran suunnasta. Omalla autolla pääset kätevästi Turuntielle, Kehä I:lle ja II:selle sekä Kehä I:n kautta Länsiväylälle, Hämeenlinnan- ja Lahden tielle. Liiketiloja vastapäätä sijaitsee Mankkaan ostoskeskus, jossa on mm. päivittäistavarakauppa. Lähistöllä on myös huoltoasema. Tervetuloa tutustumaan ! COVID-19 -pandemian johdosta järjestämme vain yksityisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen näytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Arentikuja 4

154000.00€ 52 m2 - Kerrostalo
2h+k, parveke

Valoisa, hyvällä pohjaratkaisulla varustettu kaksio Malminkartanossa. Vaaleassa keittiössä on hyvät säilytystilat ja työtasot. Olohuoneesta on käynti tilavalle parvekkeelle, joka sijaitsee yhtiön rauhallisen oleskelupihan puolella. Asunnossa on uusittu kylpyhuone, jossa on myös paikka pesutornille. Loistava sijainti, Kehäradan asema sekä linja-autopysäkit ovat kävelyetäisyydellä, samoin lähikauppa ja R-kioski. Lähistöllä on myös päiväkoti, koulun ala-aste ja kirjasto. Tähän kannattaa tulla tutustumaan. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Laajaniityntie 3

2800.00€ 6 m2 - Autopaikka
AP 110

Autohallipaikat sijaitsevat liikerakennus Martinmiilussa Martinlaaksossa, kirjaston ja terveysaseman talossa osoitteessa Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa. Kt Oy Martinmiilu sijaitsee aivan Martinlaakson Kehäradan välittömässä läheisyydessä, sen länsipuolella. Kiinteistössä on pysäköinninvalvonta. Soita ja kysy lisää Pia Hurme, 0400 649412 tai pia.hurme@lkvtuijahurme.fi.