Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Kalastajanmäki 10 F

750.00€/kk 34 m2 - Kerrostalo
1h+kk+sauna+parveke

Täysin remontoitu valoisa saunallinen yksiö tarjolla Espoon Tiistilässä. Asunto sijaitsee päättyvän tien varrella, rauhallisella paikalla lähellä Metroa ja Kauppakeskus Ison Omenan monipuolisia palveluita. Sauna lisää asumismukavuutta ja iso parveke luo tilan tuntua. Parvekkeelta upeat näköalat aina merelle saakka. Alkovi erottuu mukavasti omaksi nurkkauksekseen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Myllärintie 8 A

159000.00€ 63 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu länsi parveke

Esittely: 20.11.2018 klo. 17:00-17:30

Huom ! 19.11.2018 klo 17.00- 17.30 esittely on siirretty tiistaille 20.11.2018 klo 17.15-17.45. Hissitalon kulmahuoneisto putkiremontoidussa yhtiössä! Todella tehokas asunto sinulle, joka haluat asua lähellä hyviä palveluja. Hissitalon 3 krs, länsi parveke. Isot ikkunat etelään ja länteen tuovat asuntoon mukavasti valoa. Remontoidut keittiö ja kylpyhuone. Hyvä pohjaratkaisu ja toimiva kokonaisuus. Pintojen päivittämisellä saat tästä kivan kodin. Keskeinen sijainti, melkein kaikki mitä tarvitset on ihan kävelymatkan päässä. Kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat, kirkko ja muut palveluntarjoajat ovat melkein naapurissa. Linja-autoasemalle on matkaa n. 200m. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä useita päiväkoteja. Lisäksi jää- ja tennishallit sekä hiihtokeskus. Klaukkalan pohjoispuolella sijaitseva Valkjärvi tarjoaa virkistymismahdollisuuksia. Soita niin kerromme lisää. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lauhatie 10 C

209800.00€ 85 m2 - Kerrostalo
4h+k+sauna, erillinen wc, lasitettu parveke

Kauniisti remontoitu neliö Tikkurilan kattavien palveluiden äärellä! Eteisestä käynti muista erillään olevaan makuuhuoneeseen sekä olohuoneeseen, josta käynti kahteen muuhun makuuhuoneeseen ja lasitetulle eteläparvekkeelle. Parvekkeelta näkymä sisäpihalle eikä ole ikkunanaapureita. Vuonna 2012 remontoidussa keittiössä on hyvät säilytystilat ja tilaan sopii hyvin ruokailuryhmä. Saunan yhteydessä tilava kylpyhuone, joka on remontoitu vuonna 2010. Toimivapohjainen kokonaisuus, johon tulee paljon valoa isojen ikkunoiden ansiosta. Asuntoon on tehty juuri pintaremontti, jossa mm. lattiat on uusittu, seiniä maalattu ja erillinen wc laatoitettu. Erittäin hyvin hoidettu taloyhtiö. Taloyhtiö sijaitsee rauhallisella ja lapsiystävällisellä alueella, mutta silti lähellä Tikkurilan kattavia palveluita. Kaikki peruspalvelut ovat lähellä, mm. päiväkodit, koulut, kaupat, kirjasto, koirapuisto, uimahalli ja upeat ulkoilumaastot. Bussit kulkevat vierestä ja juna-asema on kävelymatkan päässä. Varaa esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vaahtorinne 4 D

139000.00€ 56 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, parveke

Nuorekas, tyylikäs ja valoisa parvekkeellinen läpitalon kaksio yhtiössä, jossa julkisivu-, ikkuna- ja parvekeremontti on jo tehty sekä keväällä alkanut putki-, sähkö- ja teleremontti on valmistumassa ennen vuoden vaihdetta! Hyvällä maulla remontoitu 1/6 kerroksen asunto, jossa on toimiva ja tehokas pohjaratkaisu. Asunto ei ole maantasossa. Uusittu, tyylikäs keittiö kodinkoneineen ja putkiremontin yhteydessä toimivaksi remontoitu kaunis, laatoitettu kylpyhuone, ikkunallinen vaatehuone sekä parveke. Kaikki katto-, seinä- ja lattiapinnat ovat myös saaneet uuden ilmeen. Lisäksi kaikki jalka- ja kattolistat, väliovet sekä pistorasiat on vaihdettu uusiin. Sähköt on myös uusittu. Muuttamaan pääset heti. Kiinnostuitko? Hyvät lenkki- ja ulkoilumaastot sekä useita harrastehalleja lähellä. Toimivat liikenneyhteydet ja peruspalvelut ovat ihan tuntumassa; mm. lähikauppa n. 200 m ja Kehärata n. 500 m. Myyrmäen kattavat palvelut reilun kilometrin päässä; kauppa- ja liikeskukset Myyrmanni, Isomyyri, Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut sekä useita lääkärikeskuksia. Tule katsomaan, se kannattaa! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kivivuorenkuja 4 C

153500.00€ 61 m2 - Kerrostalo
2h+k+vaatehuone+parveke

Esittely: 19.11.2018 klo. 17:45-18:15

Kivimäen arvoalueella hyvin hoidetussa yhtiössä valoisa ja hyväpohjainen läpitalon kaksio! Kylpyhuone uusittu putkiremontin yhteydessä. Huoneiston pinnat kaipaavat hiukan modernisointia, muuten mukava kokonaisuus! Hyvät säilytystilat sekä länsiparveke, josta esteettömät ja vehreät näkymät. Hissitalon 4/6 kerros. Hyvä, kunnostettu yhtiö. Vehreä ja turvallinen pihapiiri. Loisto sijainti, bussiasema ja Kehärata n. 300 m. Päiväkodit, neuvola, hammashoitola ja ala-aste ihan vieressä; turvallinen koulutie, koska ei yhtään ylitettävää tietä. Kauppa- ja liikekeskukset Ostari ja Martinmiilu palveluineen, uimahalli, konserttitalo, terveyskeskus, kirjasto, hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet, puistoalueet ym. kaikki kävelyetäisyydellä. Jokiuoman ihana puistoalue lähellä ja Vetokannaksen maauimala alle 2 km päässä. Hyvä ensiasunto tai sijoituskohde, kannattaa ehdottomasti tutustua. Ota yhteyttä niin käydään katsomassa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajaniityntie 10 C

160000.00€ 89 m2 - Kerrostalo
4h+k, 2 wc, vh, lasitettu parveke

Viehättävä ja hyvin pidetty koti Martinlaakson lähes paraatipaikalta! Huoneistoon on kaksi sisäänkäyntiä. Vaalea, jo kertaalleen kunnostettu keittiö, laatoitettu kylpyhuone/wc sekä erillinen wc kalusteineen, johon saat mahtumaan pesukoneen. Lisäksi todella tilava olohuone, johon mahtuu sohvakaluston lisäksi isompikin ruokailuryhmä tai erillinen leikki- tai työtila. Mukavan kokoiset makuuhuoneet ja hyvät säilytystilat. Asunnon ikkunoista on avoimet, puistomaiset näkymät. Vehreä ja turvallinen pihapiiri tarjoaa mukavan oleskelualueen grillipaikkoineen aikuisille ja hyvät leikkivälineet lapsille. Yhtiössä on kylmäkellarit sekä pesutupa. Edullinen asua. Muuttamaankin pääset nopeasti. Tämä hyvin hoidettu taloyhtiö sijaitsee lähellä palveluja. Kehärata ja bussiasema ovat vain noin 200 metrin päässä. Martinlaakson Ostari palveluineen löytyy juna-aseman vierestä; mm. päivittäistavarakaupat, apteekki, pankit, R-kioski, posti, kukkakauppa, hammaslääkäri, kuntosali jne. Martinlaakson terveysasema, kirjasto, uimahalli, Kauppiaitten Kauppaoppilaitos Mercuria ja Konserttitalo Martinus ovat myös nurkan takana. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä useita päiväkoteja, myös ruotsinkieliset. Hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet, ihana Jokiuoman puistoalue sekä Vetokannaksen maauimala tuntumassa. Tästä asunnosta saat perheellesi kivan kodin. Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kukinkuja 4 H

163000.00€ 94 m2 - Kerrostalo
4h+k, vh, lasitettu parveke

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Kivimäessä myynnissä kolmannen kerroksen kiva ja siisti neliö, jossa on yksi perheiden tavoitelluimmista pohjaratkaisuista. Kaunis, kunnostettu keittiö, tilava laatoitettu kylpyhuone, 2 wc:tä, vaatehuone sekä lasitettu etelä parveke. Yhtiössä on pesutupa ja vehreä, turvallinen pihapiiri. Vapaita autopaikkojakin löytyy. Bussit kulkevat läheltä, Kehärata, bussiasema, kauppakeskus Ostari palveluineen sekä terveyskeskus ja kirjasto ovat n. 500 m päässä. Kaikki kouluasteet ja päiväkodit ovat kävelyetäisyydellä, ala-aste ja neuvola sekä muutama päiväkoti ihan vieressä. Jokiuoman ihana puistoalue leikkipuistoineen, kesäisin minigolfeineen ja sorsalampineen sekä talvisin hiihtolatuineen ja pulkkamäkineen ovat lähellä. Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 1,5 km. Muuttamaankin pääset nopeasti. Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajavuorentie 3 as

248000.00€ 101 m2 - Rivitalo
4h+k+sauna, 2 vh, 2 wc, parveke, piha ja varasto

Tässä on kaikki mitä perheesi tarvitsee! Rauhallisella alueella, Martinlaakson kattavien palveluiden äärellä toimiva rivitalohuoneisto. Alakerrassa uudistettu kaunis keittiö, tilava ja valoisa olohuone, jonka voi tarvittaessa jakaa vaikka ruokailu- tai leikkitilaksi, vaatehuone sekä erillinen wc. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista yhdessä on oma iso parveke ja toisessa on erittäin tilava vaatehuone. Oman saunan löylyissä rentoudut ja unohdat päivän murheet. Saunan yhteydessä on tilava kylpyhuone. Ulkovarasto tuo runsaasti lisää säilytystilaa. Edulliset asumiskustannukset, vesi sisältyy vastikkeeseen. Ihanan vehreä asuinalue. Alueella kaikki kouluasteet ja useat päiväkodit, myös ruotsinkieliset. Martinlaakson kattavat palvelut kuten mm. kauppa- ja liikekeskukset Martinmiilu sekä Ostari palveluineen, Alepa, terveyskeskus, uimahalli ja konserttisali ovat lähellä. Hyvin varusteltu lähikauppa n. 50 m päässä. Bussit kulkevat ihan vierestä ja Kehäradalle on matkaa alle 1 km. Kehäradan ansiosta koko pääkaupunkiseutu on ulottuvillasi. Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 3 km. Tervetuloa ihastumaan uuteen kotiisi! Soita niin varataan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Sahratie 1 E

289000.00€ 114 m2 - Rivitalo
5h+k+sauna, 2 wc, 2 vh, terassi

Nyt myynnissä tilava perheasunto, jossa neljä makuuhuonetta ja hyvät säilytystilat mm. 2 vaatehuonetta ja oma ulkovarasto. Asunnossa hyvä pohjaratkaisu, tilavat huoneet ja juuri uusitut yhtenäiset vaaleanharmaat laminaattilattiat. Tämä kiva 1980 valmistunut paritalokoti sijaitsee Hämeenkylässä vehreällä tontilla, hyvin hoidetun rivitaloyhtiön tontin reunalla, oman sisäänkäyntitien päässä. Alakerrassa on viihtyisään oleskeluun kutsuva suuri olohuone, josta käynti omalle terassille. Lisäksi pienempi huone makuu- tai työhuoneeksi, wc ja vaalea keittiö. Keittiössä huippuimurilla varustettu liesituuletin, induktioliesi, erillisuuni (kiertoilma), astianpesukone sekä iso jääkaappi. Yläkerta on rauhoitettu nukkumiseen. Siellä sijaitseat asunnon kolme makuuhuonetta sekä kaksi vaatehuonetta ja 2018 remontoidut saunatilat. Hämeenkylä on lapsiperheiden suosima, pidetty ja rauhallinen pientaloalue Hämeenkylän kartanon vehreissä maisemissa. Hyvä päivittäistavarakauppa (K-Supermarket) sekä hampurilaisravintola ovat kävelymatkan päässä. Linja-autolla pääset kätevästi Helsingin keskustaan sekä Myyrmäen/Martinlaakson suuntaan että Pähkinärinteeseen, jossa lisää palveluita mm. apteekki, kirjasto, neuvola ja R-kioski. Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet: useita kävelyreittejä puistomaisessa ympäristössä ja talvella pääset hiihtoladuille melkeimpä kotiovelta. Tätä kannattaa tulla katsomaan, jos etsit tilavaa perheasuntoa. Soita, niin käydään katsomassa olisiko tämä mahdollisesti perheenne seuraava koti. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajavuorenkuja 8 A

169000.00€ 90 m2 - Kerrostalo
4h+k+kph+erill. wc+lasitettu parveke

Avara ja valoisa neljännen kerroksen kaunis koti Martinlaaksossa! Tästä läpitalon huoneistosta löytyy keittiö, kylpyhuone/wc, kolme makuuhuonetta, erillinen wc sekä tilava olohuone, josta käynti lasitetulle eteläparvekkeelle. Hyvin suunniteltu ja tyylikäs keittiö helpottaa arjen sujumista, sekä avarat näkymät ja ikkunasta sisään tulviva valo luo lisää tilan tuntua jo ennestään tilavaan keittiöön. Isompikin ruokailuryhmä mahtuu tähän tilaan helposti. Tyylikkääksi remontoitu kylpyhuone kivojen pienten yksityiskohtien kanssa luo kodikkuutta ja viihtyvyyttä arkeen kuin arkeen. Asunnon erikoisuutena on poistetun vaatehuoneen tilalle peilikaapistoilla muodostettu tila. Tästä saa pienellä vaivalla muokattua esimerkiksi tilavan eteisaulan, josta ei varmasti kaappitila lopu kesken. Vain mielikuvitus on rajana! Kahden erillisen sisäänkäynnin ja toimivan pohjaratkaisun ansiosta osa asunnosta toimii loistavasti esimerkiksi kotitoimistona. Toisen sisäänkäynnin takana on pieni eteinen, erillinen wc ja yksi makuuhuone sekä käynti muualle asuntoon, ja nämä voi kätevästi jakaa omaksi pieneksi yksiöksi. Taloyhtiö sijaitsee rauhallisella alueella, mutta kuitenkin lyhyen kävelymatkan päässä Martinlaakson kattavista palveluista ja liikenneyhteyksistä. Lähikauppa löytyy aivan vierestä. Hyvät liikuntamahdollisuudet, muutaman sadan metrin päässä on Martinlaakson urheilukenttä sekä Raappavuoren ulkoilumaastot pururatoineen ja hiihtolatuineen. Myyrmäen urheilupuistoon on matkaa n. 2 km. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja sovitaan aika esittelylle! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Jönsaksenkuja 3 F

164000.00€ 82 m2 - Kerrostalo
4h+k+sauna, vh, huoneiston levyinen parveke

Saunallinen kolmen makuuhuoneen perheasunto Jönsaksen alueella Myyrmäen paraatipaikalla! Tässä kodissa on tehokkaat neliöt, kunnon keittiö, vaatehuone ja selkeä pohjaratkaisu. 1/3 krs - asunto ei kuitenkaan ole maan tasalla. Asunnossa on lisäksi todella tilava, huoneiston levyinen parveke iltapäiväauringon puolelle. Loistava sijainti puistomaisen alueen reunalla ja turvallinen pihapiiri. Suosittu asuinalue, jossa palvelut ovat lähellä. Koulut, päiväkodit sekä Myyrmannin ja Isomyyrin kauppakeskukset ovat kävelymatkan päässä. Lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat ja palveluntarjoajat ovat siis aivan naapurissa. Ulkoilemaan pääsee suoraan kotiovelta, eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut. Juna-asemalle (Kehärata) ja linja-autoasemalle on matkaa noin 250 metriä. Myyrmäestä pääsee bussilla mm. Itä- Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle sekä Kehä III:lle että Kehä I:lle. Tässä yhtiössä on viihdytty hyvin! Asuntoja tästä talosta melko harvoin myynnissä. Ota yhteyttä! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Norotie 1 B

146000.00€ 71 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu parveke

Myyrmäessä aivan Louhelan rajalla myytävänä valoisa ja siisti kolmio. Asunnossa olohuone, kaksi tilavaa makuuhuonetta ja vaatehuone sekä vaalea keittiö ja laatoitettu kylpyhuone. Kaikissa tiloissa koivuparketti. Suosittu asuinalue, vehreä ja rauhallinen pihapiiri. Koulut, päiväkodit ja Myyrmäen kattavat palvelut kävelymatkan päässä. Lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat ja palveluntarjoajat ovat siis aivan lähellä. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut. Ulkoilemaan pääsee suoraan kotiovelta eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Kehäradalle on matkaa n. 300 metriä. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Vetokankaan maauimalaan on n. 2 km. Hyvä perheasunto! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vanha Nurmijärventie 38 K

398000.00€ 110 m2 - Paritalo
5h+k+s, 2 vh, 2 wc, 2 kph,varasto, katettu terassi

Vantaanlaaksossa rauhallisella asuinalueella energianero koti odottaa uutta omistajaa! Tämä 22 huoneiston Asunto-osakeyhtiö on rakennettu 2012 ja suunniteltu säästämään ilmastoa ja sen myötä luontoa. Talo on rakennettu vähemmän energiaa kuluttavaksi ja se on varustettu tekniikalla, joka kannustaa seuraamaan ja vähentämään omaa energiakulutusta. Huoneisto on kahdessa tasossa; ensimmäisessä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, sauna, pesu- ja kodinhoitohuone, kaksi vaatehuonetta sekä erillinen wc. Toisessa kerroksessa on olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta sekä kylpyhuone. Ruokailutila on olohuoneen yhteydessä. Olohuoneesta on käynti katetulle terassille sekä vihreälle ja suojaisalle pihalle. Avara, valoisa kokonaisuus, tyylikkäät materiaalit ja loistavat säilytystilat. Takkavaraus sekä koko huoneiston osalta vesikiertoinen lattialämmitys lämmön talteenotolla. Huoletonta asumista, pihatyöt ja huoltotyöt ovat ulkoistettu huoltoyhtiölle. Vantaanlaakson sijainti Martinlaakson kupeessa ja Hämeenlinnan väylän itäpuolella on lapsiperheille aivan verraton. Rauhallinen ja lapsiystävällinen asuinalue. Peruspalvelut, hyvät ulkoilumaastot ja ihana Vetokannaksen maauimala tuntumassa. Tässä on kaikki mitä perheesi tarvitsee. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Viherkuja 3 b

370000.00€ 169 m2 - Omakotitalo
5h+k+s, khh, 2 wc, autotalli+toimistohuone

Martinlaaksossa, lähellä kaikkia palveluja ja hyvien liikenneyhteyksien päässä siisti, huollettu, kuntotarkastettu, 1984-1985 rakennettu 1-tasoinen omakotitalo. Hyvä lapsiperheen koti, jossa 3-4 makuuhuonetta, hyvät vaatehuolto- ja pesutilat. Saunassa nk. heti valmis kiuas. Tilava keittiö on 2007 uusittu ja varustettu rst- pintaisilla kodinkoneilla. Talossa on tunnelmaa luova varaava takka sekä ilmalämpöpumppu, jotka takaavat taloudelliset lämmityskustannukset. Kaikki ikkunat on vaihdettu uusiin vuoden 2017 lopulla. Talo sijaitsee tilavalla 822 m2 tontilla, jossa on vielä jäljellä rakennusoikeutta noin 80 m2. Valoisa ja rauhallinen Jokiuoman puistoon rajoittuva, etelään aukeava oleskelupiha, katettu vilpola ja suuri avoterassi aurinkoisten kesäpäivien viettoon talon länsipäädyssä. Tähän kannattaa tulla tutustumaan! Ota yhteyttä, niin sovitaan sopiva ajankohta. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vaahtorinne 4 D

148000.00€ 71 m2 - Kerrostalo
3h+k, lasitettu parveke

Esittely: 19.11.2018 klo. 17:00-17:30

Tarjolla valoisa, tilava kolmio putkiremontoidussa taloyhtiössä! Rauhallisella paikalla Myyrmäen kattavien palveluiden äärellä tarjolla valoisa kolmio. Kaksi tilavaa makuuhuonetta ja avara olohuone, josta käynti lasitetulle eteläparvekkeelle. Keittiöön sopii hyvin ruokailuryhmä. Kaiken kruunaa juuri putkiremontin yhteydessä uusittu, kaunis kylpyhuone, jonne saat sopimaan vaikka pesutornin. Hyvin hoidettu taloyhtiö, julkisivu-, ikkuna- ja parvekeremontti tehty. Edulliset asumiskustannukst, ja huom! Yhtiössä on vapaita autopaikkoja, Myyrmäessä ja sen ympäristössä on hyvät lenkki- ja ulkoilumaastot sekä useita harrastehalleja. Toimivat liikenneyhteydet ja peruspalvelut ihan tuntumassa; mm. lähikauppa n. 100m ja Kehärata n. 500m. Myyrmäen kattavat palvelut reilun kilometrin päässä; kauppa- ja liikeskukset Myyrmanni, Isomyyri ja Myyrmäkitalo. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut sekä useita lääkärikeskuksia. Kesällä voit mennä viettämään aikaa Vetokannaksen maauimalaan, jonne on matkaa n. 2 km. Kiinnostuitko? Tule katsomaan, se kannattaa! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Valtimotie 3

22 m2 - Kerrostalo
1h+kt+kph, parveke

Uudiskohteessa parvekkeellinen pikkukoti, jossa on kaikki tarpeellinen! Hyvin suunniteltu parvekkeellinen yksiö, jonka reilu 2,8 metrin huonekorkeus luo tilavuutta ja avaruutta, korkeat ikkunat tuovat valoa sisälle ja vesikiertoinen lattialämmitys lisäävät asumismukavuutta. Yhtiö sijaitsee Rekolan juna-aseman ja Peijaksen sairaalan lähellä. Mainioiden liikenneyhteyksien ansiosta pääset helposti ja nopeasti, lähelle ja kauas. Kattavat palvelu ovat lähellä; kaupat ja kauppakeskus, apteekit, postit ja pankit sekä runsaasti kulttuuritarjontaa. Läheiset palvelukeskittymät tarjoavat myös runsaasti harrastusmahdollisuuksia, viihdettä ja elämyksiä. Kaupanteossa maksat vain 50% myyntihinnasta, uudiskohteen valmistuessa maksat myyntihinnan loppuosan. Ensimmäiset neljä asumisvuotta maksat pääomavastikkeesta vain korot. Taisit kiinnostua? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Spinellikuja 5 B

22 m2 - Kerrostalo
1h+kt+ranskalainen parveke

Uudiskohteessa parvekkeellinen pikkukoti, jossa on kaikki tarpeellinen! Hyvin suunniteltu yksiö ranskalaisella parvekkeella, jonka reilu huonekorkeus luo tilavuutta ja avaruutta, korkeat ikkunat tuovat valoa sisälle ja vesikiertoinen lattialämmitys lisäävät asumismukavuutta. Näppärä ja kompakti asunto, hyvät liikenneyhteydet, vehreä ympäristö ja palvelut lähellä takaavat, että viihdyt varmasti. Tarvittavat palvelut, mm. lähikauppa ja ruokaravintola sekä kahvila/ravintola löytyvät kivenheiton päästä. Alue kehittyy koko ajan, noin kilometrin päähän on tulossa suuri kauppakeskus kattavine palveluineen. Kauppakeskuksen viereen on suunnitteilla suuri puisto, jossa voi harrastaa tai nautiskella vapaapäivästä. Aurinkokiven palvelukeskus, jossa on mm. koulu, päiväkoti ja neuvola, on lähellä. Juna-asema (Kehärata) on tuntumassa ja bussit kulkevat vierestä. Ensimmäiset viisi vuotta on lyhennysvapaata yhtiölainan osalta ja maksetaan pelkkää korkoa (12kk euribor ja 0.85% marginaali). . Ota yhteyttä niin jutellaan lisää. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Eräkuja 6 E

188000.00€ 73 m2 - Kerrostalo
3h+k, lasitettu parveke

Toimivaksi varusteltu viehättävä koti putkiremontoidussa yhtiössä Louhelassa! Kaunis vaalea keittiö, jossa hyvät säilytystilat, hyvin suunniteltu kylpyhuone sekä tilava ja valoisa olohuone. Makuuhuoneissa liukuovelliset kaapistot sekä vaatehuone. Makuuhuoneet sijaitsevat eripuolella huoneistoa. Hyvä, tehokas ja avara pohjaratkaisu. 2/7 kerros, josta vehreät ja esteettömät näkymät. Julkisivu- ja putkiremontoitu yhtiö suositulla asuinalueella. Vehreä, rauhallinen ja juuri kunnostettu pihapiiri, jossa on lasten mukava leikkiä ja aikuistenkin viettää aikaa. Ihana puistoalue leikkipaikkoineen, minigolfeineen ja sorsalampineen sekä lähikauppa ovat ihan vieressä. Koulut, päiväkodit ja Myyrmäen kattavat palvelut kävelymatkan päässä. Lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat ja palveluntarjoajat ovat siis aivan lähellä. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut. Ulkoilemaan pääsee suoraan kotiovelta eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Kehäradalle on matkaa n. 300 metriä. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 2 km. Tule tutustumaan. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Laajaniitynkuja 3 I

117000.00€ 56 m2 - Kerrostalo
2h+k, lasitettu parveke

Toimiva läpitalon kaksio kävelymatkan päässä Martinlaakson loistavista palveluista! Asunnosta löytyy tilava keittiö, jossa on riittävästi tilaa ruokailuryhmälle, sekä runsaasti kaappi- ja laskutilaa. Avarasta olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle, ja reilun kokoiseen makuuhuoneeseen mahtuu helposti isompikin parisänky. Runsaasti kaappi- ja säilytystilaa. Käynti asuntoon pohjakerroksesta, mutta parveke ei kuitenkaan ole aivan maan tasalla. Taloyhtiöllä on puistomainen, iso ja viihtyisä sisäpiha. Asunto myydään vuokrattuna. Kohde sopii hyvin myös sijoittajalle, asunnossa asuu pitkäaikainen ja luotettava vuokralainen, joka on halukas jatkamaan vuokrasopimusta. Hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa kattava korjaushistoria ja -suunnitelma. Asunto sijaitsee hyvällä paikalla aivan Kehäradan ja bussiaseman tuntumassa. Martinlaakson Ostari palveluineen on aivan lähellä, kuten myös terveyskeskus, kirjasto ja uimahalli. Kaikki kouluasteet ja useat päiväkodit löytyvät myös alueelta. Jokiuoman ihana puistoalue minigolfratoineen on n. kilometrin päässä ja Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 2 km. Kiinnostuitko? Varaa aikasi esittelyyn, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koivurinne 20 B

409000.00€ 273 m2 - Omakotitalo
4h+k+s, khh, 2 wc, vh, parveke, autotalli, varastot

Tämä täytyy nähdä! Tässä on lämminhenkinen ja viehättävä koti perheellesi. Eteisestä avautuu tilava, valoisa olohuone, josta pääset viihtyisään ruokailutilaan ja sieltä edelleen keittiöön. Ruokailutilassa voit nauttia oman leivinuunin antimista. Tilavat makuuhuoneet sekä upea sauna- ja kylpyhuoneosasto. Takkahuoneessa on mukava saunan jälkeen rauhoittua ja nauttia varaavan takkatulen loimusta. Takkahuoneesta pääset tarvittaessa ulos vilvoittelemaan. Asumismukavuutta lisäävät kodinhoitohuone ja vaatehuone. Huoneistossa on myös ilmalämpöpumppu, jolla mukavasti viilennät huonealaa kesäisin ja lämmität talvisin. Alakerrassa on paljon varastotilaa sekä mahdollisuus ottaa lisähuone asumiskäyttöön. Autosi saat lämpimään autotalliin. Omistajat ovat itse rakennuttaneet talon v.1994, oma tontti on 1904 m2. Upea iso piha, jossa voit nauttia auringosta tai järjestää vaikkapa pihajuhlat. Tontilla on rakennusoikeutta jäljellä. Tämän kodin ainutlaatuista tunnelmaa on vaikea vangita sanoihin ja kuviin. Tämä on ehdottomasti kokonaisuus, johon kannattaa tulla tutustumaan paikan päälle. Varaa aika esittelyyn! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raudikkokuja 6 B

128000.00€ 73 m2 - Kerrostalo
3h+k, vaatehuone, lasitettu parveke

Upealla paikalla kalliolla siistikuntoinen, remontoitu kolmio! Valoisa kolmio, jossa tilavat huoneet ja isojen ikkunoiden ansiosta huoneet kylpevät valossa. Huoneistossa erittäin tilava vaatehuone. Lasitetulta parvekkeelta upeat näkymät aina merelle saakka. Kaunis, toimiva kokonaisuus, hissitalon 7/8 kerros. Alueella monipuoliset palvelut mm. Hakunilan ostoskeskus palveluineen, ratsastustalli, urheilukenttä, uimahalli, upeat lenkkimaastot ja talvella hiihtoladut. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja alueella. Bussilla pääset hyvin kulkemaan ja autolla kehälle nopeasti. Erittäin hyvin hoidettu taloyhtiö. Tervetuloa tutustumaan tähän valoisaan kolmioon. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 12

64 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 10

46 m2 - Kerrostalo
2h+kk, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 3

25 m2 - Kerrostalo
1h+kk, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 9

38 m2 - Kerrostalo
2h+kk, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 4

67 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 11

33 m2 - Kerrostalo
1h+kk, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 1

44 m2 - Kerrostalo
2h+kk+s, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 2

25 m2 - Kerrostalo
1h+kk, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajavuorenrinne 4 D

135000.00€ 75 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, 2 wc, lasitettu parveke

Hyvin pidetty, valoisa ja siisti läpitalon kolmio rauhallisella ja vehreällä asuinalueella! Toimiva ja tehokas pohjaratkaisu. Makuuhuoneet eripuolella huoneistoa, tilava vaatehuone, 2 wc:tä, kertaalleen kunnostettu vaalea keittiö ja laatoitettu kylpyhuone. 4/5 krs ja lasitettu parveke länteen. Hoidettu yhtiö, jossa on myös pesutupa, askartelu-ja kerhohuone sekä rengasvarasto. Vehreä ja turvallinen pihapiiri, jossa lasten on hyvä leikkiä. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja, myös ruotsinkielinen ovat lähellä. Hyvät palvelut sekä liikenneyhteydet tuntumassa; mm. tasokas lähikauppa ja bussit n. 300m ja Kehärata n. 700m, jonka yhteydessä on Ostari palveluineen. Martinlaaksossa on myös terveydenhuollonpalvelut sekä uimahalli ja useita liikuntakeskuksia. Mukavat ulkoilu- ja puistoalueet lähellä sekä maauimala Vetokannas n. 3 km päässä. Pienellä pintaremontilla saat tästä perheellesi kivan kodin. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Viirikuja 7 A

379000.00€ 122 m2 - Erillistalo
5-6h+k+sauna, 2 wc, varastot, autokatos, terassialue

2003 rakennettu viehättävä erillistalo lapsiystävällisellä ja vehreällä asuinalueella! Tässä kodissa on kaikki mitä perheesi tarvitsee. Todella avara ja valoisa kokonaisuus yhdessä tasossa. Ikkunoita jokaiseen ilmansuuntaan, joten valoa riittää. 3 mukavan kokoista makuuhuonetta, lisäksi erillinen vieras-/työhuone. Vaalea keittiö ja tilava ruokailutila yhteydessä olohuoneeseen. Ruokailutilasta saa tarvittaessa neljännen makuuhuoneen. Olohuoneessa on Kermasavi varaavatakka ja ruokailutilassa ilmalämpöpumppu. Hyvät säilytystilat! Pihalla on terassia n. 100 m2, lämmin ja kylmä varastot sekä autopaikat 3-4 autolle. Yhtiöllä on turvallinen ja vehreä pihapiiri. Lähiöpalvelut ovat tuntumassa sekä Martinlaakson ja Myyrmäen suurtalousalueet lähellä. Yhtiö sijaitsee Vantaanjokivarren luonnonkauniiden ja monipuolisten ulkoilureittien välittömässä läheisyydessä. Vetokannaksen ihana maauimala n. 1 km päässä. Tervetuloa tutustumaan! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kaanaantie 31

125000.00€ m2 - Omakotitalotontti
Rinnetontti 8200 m2, jossa päärakennus, saunatupa, liiteri ja autotalli

Loistava vaihtoehto siirtolapuutarhalle! Myynnissä ihana 8200 m2:n tontilla oleva mökkikeidas, jota voit myöhemmin hyödyntää rakentamiseen. Vain n. 35 km Helsingistä! Omakotitalo tai paritalon rakentaminen mahdollista suunnittelutarveratkaisulla; n. 300 m2 + n. 100 m2 taloustilaa. Kallioisella rinne tontilla Valkjärven läheisyydessä vehreä mökkikeidas, jossa monipuolisuutta löytyy; metsää, retroa ja luomua. Siisti, hyväkuntoinen, romanttinen, mennyttä aikaa huokuva punavalkoinen n. 40 m2 "mummon mökki" ja n. 15 m2 saunatupa. Sähköt ylä- ja alatuvassa sekä autotallissa. Oma kaivo, josta juomavesi (ei tutkittu) sekä toinen kaivo puutarhan kasteluun. Nykyinen päätupa, jossa lasiveranta, vaatehuone, tilava keittiö ja makuuhuone. Erillinen alatupa, jossa sauna ja pesutilat sekä makuuhuone. Tuvissa on mahdollista asua ympäri vuoden. Lisäksi liiteri, jossa runsaasti polttopuita sekä siisti puucee. Kaiken kruunaa tilava autotalli. Valkjärven/ Lähtelän uimarantaan matkaa n. 500 m, jossa ovat laituri, pukukopit ja venepaikat, historiallinen Savitorppa lähistöllä. Klaukkalan monipuoliset palvelut n. 4 km. Tule ja koe tämä itse! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sammalkaari 25

369000.00€ 230 m2 - Omakotitalo
5h+k+sauna, th, khh, 2 kph, 2 wc, parveke, kylmä- ja lämminvarasto, autotalli.

Tässä 1996 itselle rakennetussa talossa on kaikki mitä tarvitset! Nyt perheelläsi on mahdollisuus saada hyvä koti, jossa on reilusti yhteistä tilaa. Yläkerrassa on kaunis 2014 remontoitu keittiö ja erillinen ruokailutila yhteydessä olohuoneeseen, 3 hyvän kokoista makuuhuonetta sekä laatoitettu, ikkunallinen wc/kylpyhuone. Alakerrassa on yksi makuuhuone, ihana takkahuone, jossa on Tulikiven varaava takka/leivinuuni sekä tilavat 2010 uusitut sauna- ja pesutilat. Saunassa on ns. heti valmis kiuas. Lisäksi tehokas ja hyvin suunniteltu kodinhoitohuone. Hyvät säilytys- ja varastotilat, n. 24 m2 autotalli ja pihalle mahtuu 4-5 kpl autoja. Terassit kummallakin puolen taloa. Kuntotarkastus on juuri tehty ja talosta löytyy myös lain määräämä energiatodistus. Taisit jo innostua? Tämä talo on rakennettu vuokra tontille rinneratkaisuna, piha-aluetta marjapuskineen ja omenapuineen jää reilusti. Pihalle mahtuu hyvin myös trampoliini. Erittäin hyvän asuinpaikan maineessa oleva Mäntysalo on kylä Nurmijärven kunnan eteläosassa Valkjärven lähistöllä. Se kuuluu Klaukkalan talousalueeseen, joka on kunnan suurin taajama. Klaukkala kasvaa koko ajan. Sinne muuttaa asukkaita muun muassa pääkaupunkiseudulta, sillä puolen tunnin ajomatka Helsingin keskustasta houkuttelee etenkin lapsiperheitä. Klaukkalasta on matkaa Espoon sekä Vantaan rajalle noin 5 km ja Helsinkiin alle 30 km. Kannattaa katsoa! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kaanaantie 31

125000.00€ 55 m2 - Mökki tai huvila
Päärakennus, saunatupa sekä liiteri ja autotalli

Loistava vaihtoehto siirtolapuutarhalle! Vain n. 35 km Helsingistä! Kallioisella rinnetontilla Valkjärven läheisyydessä vehreä mökkikeidas, jossa monipuolisuutta löytyy; metsää, retroa ja luomua. Saat tontille mainiosti vaikka isommankin kasvimaan. Siisti, hyväkuntoinen, romanttinen ja mennyttä aikaa huokuva punavalkoinen n. 40 m2 "mummon mökki" ja n. 15 m2 saunatupa. Sähköt ylä- ja alatuvassa sekä autotallissa. Oma kaivo, josta juomavesi (ei tutkittu) sekä toinen kaivo puutarhan kasteluun. Nykyinen päätupa, jossa on lasiveranta, vaatehuone, tilava keittiö ja makuuhuone. Erillinen alatupa, jossa sauna ja pesutilat sekä makuuhuone. Tuvissa on mahdollista asua ympäri vuoden. Lisäksi liiteri, jossa runsaasti polttopuita sekä siisti puucee. Kaiken kruunaa tilava autotalli. Vehreä 8200 m2:n tontti, jota voit myöhemmin hyödyntää rakentamiseen. Omakotitalon tai paritalon rakentaminen mahdollista suunnittelutarveratkaisulla; n. 300 m2 + n. 100 m2 taloustilaa. Valkjärven/ Lähtelän uimaranta on n. 500 m päässä, josta löytyvät laituri, pukukopit ja venepaikat. Kulttuurihistoriallinen Savitorppa on lähistöllä. Klaukkalan monipuoliset palvelut n. 4 km. Tule ja koe tämä itse! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.