Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Rukkilanrinne 6 A

730.00€/kk 25 m2 - Kerrostalo
1h+kk, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvällä alueella 2020 valmistuneessa taloyhtiössä ihana ja tehokas pikkukoti. Esteetön kulku, asunnon varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistossa on kaunis kylpyhuone ja nykyaikainen keittiö, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Huoneistossa on myös ilmalämpöpumppu. 3/4 kerros, lasitettu parveke, josta vehreä näköala. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on kävelymatka. Alueelta löytyvät terveysasemat, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, lisäksi Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. *** Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Please send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Note that you must have no remarks in your credit history.

Laajavuorenrinne 3 C

780.00€/kk 53 m2 - Kerrostalo
2h+k, 2 vh, lasitettu parveke

Hyväkuntoinen ja kiva kaksio päättyvän kadun päässä! Remontoidut keittiö ja kylpyhuone, hyvät säilytystilat ja lasitettu parveke. 4/5 kerros, josta mukavat näkymät. Hyvin hoidettu yhtiö. Yhtiössä on pesutupa sekä puistomainen, kaunis ja turvallinen pihapiiri, jossa lasten on hyvä leikkiä. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja, myös ruotsinkielinen ovat lähellä. Hyvät palvelut sekä liikenneyhteydet tuntumassa; mm. tasokas lähikauppa ja bussit n. 300m ja Kehärata n. 700m, jonka yhteydessä on Ostari palveluineen. Martinlaaksossa on myös terveydenhuollonpalvelut sekä uimahalli ja useita liikuntakeskuksia. Mukavat ulkoilu- ja puistoalueet lähellä sekä maauimala Vetokannas n. 3 km päässä. Asumisaika 1.1.-30.6.2023, toimii myös väistöasuntona linjasaneerauksen aikana. *** Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Please send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Note that you must have no remarks in your credit history.

Ilvesvuorenkatu 41

800.00€/kk 80 m2 - Varastotila
I h

Ilvesvuoren alueelta tarjotaan vuokralle heinäkuussa 2022 valmistuneita monikäyttöisiä 80 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi (4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Perustilan vuokra on vuoden 2022 loppuun saakka 10 eur/m2/kk. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös n. 25 m2:n täyskorkea parvi ja tila varustetaan wc-/suihkutilalla sekä minikeittiöllä. Lisävarusteilla olevan tilan ala on yhteensä 105 m2. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Soittamalla meille saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ojahaantie 13 C

114900.00€ 57 m2 - Kerrostalo
2h+k+ikkunallinen kph+erill. wc+lasitettu parveke

Valoisa kaksio, joka on saanut täysin uuden ilmeen: lattioissa uudet laminaatit, seinät ja katot maalattu ja jalkalistat vaihdettu sekä keittiö uusittu kodinkoneineen. Asunnossa LVIS -remontin yhteydessä saneerattu ikkunallinen kylpyhuone sekä erillinen wc kalusteineen. Asunto sijaitsee loistavalla paikalla päättyvän tien päässä rauhallisella alueella, josta on kävelymatka juna-asemalle ja linja-autopysäkille. Myyrmäki on suosittu asuinalue, jossa palvelut ovat lähellä. Koulut, päiväkodit sekä Myyrmannin ja Isomyyrin kauppakeskukset ovat lähellä. Lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat ja palveluntarjoajat ovat siis aivan naapurissa. Ulkoilemaan pääsee suoraan kotiovelta eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Alueella on myös hyvät terveydenhuollon palvelut ja mm. kirjasto. Juna-asemalle on matkaa noin 600 metriä ja Kehärata tekee liikkumisen helpoksi. Myyrmäestä pääset myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla pääsee helposti Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin..

Raappavuorenkuja 8 D

124500.00€ 58 m2 - Kerrostalo
2h+k+vaatehuone+lasitettu parveke

Valoisa olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle, josta avautuu puistomainen näkymä ilman ikkunanaapureita. Putkiremontin yhteydessä uusittu tilava kylpyhuone. Keittiöön sopii ruokailuryhmä. Toimiva avara pohjaratkaisu, hissitalo 3/6 krs. Hyvät säilytystilat. Taloyhtiössä on putkiremontti käynnissä ja urakka on valmis kokonaisuudessaa 31.05.2023. Tämän rapun osalta remontti on valmis, muuttamaan pääsee heti. Päättyvä tie, rauhallinen, vehreä alue ja hyvät ulkoilumaastot. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja, myös ruotsinkieliset ovat lähellä. Samoin Kauppakeskus Ostari, terveyskeskus, kirjasto, konserttisali ja uimahalli. Alueella myös useita liikuntakeskuksia. Bussit kulkevat läheltä, bussiasema ja Kehärata alle kilometri. Varaa oma esittelyaika! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajaniityntie 12 B

159000.00€ 57 m2 - Kerrostalo
2h+k+vaatehuone, lasitettu parveke

Loistavalla paikalla Martinlaaksossa putkiremontoidussa yhtiössä tarjolla tilava kaksio! Erittäin tilava valoisa olohuone, jonne on helppo muiden kalusteiden lisäksi sijoittaa myös työpöytä. Putkiremontin yhteydessä uusittu kylpyhuone. Lisäksi tilava makuuhuone ja vaatehuone. Loistava sijainti ja kaikki peruspalvelut ovat kävelymatkan päässä. Vehreä ja turvallinen pihapiiri tarjoaa mukavan oleskelualueen grillipaikkoineen aikuisille ja hyvät leikkivälineet lapsille. Myös yhtiön yhteiset tilat mm. pesutupa, kuivaushuoneet, pyörävarasto ja saunatilat ovat remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä. Kaupat, ravintolat, apteekki, terveysasema, kirjasto, uimahalli sekä konserttisali Martinus ovat lähietäisyydellä. Alueelta löytyvät lisäksi kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja, myös ruotsinkieliset. Martinlaaksosta on hyvät julkiset kulkuyhteydet: juna-asema (kehärata) ja bussiasema ovat n. 150 m päässä kotiovelta. Omalla autolla pääset nopeasti kaikille pääväylille sekä kehäteille. Lisäksi alueella on loistavat ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet ympäri vuoden: pyöräily- ja lenkkeilymaastot, tekojäärata ja lumisina talvina hyvä latuverkosto. Jokiuoman puistoalue lähellä ja Vetokannaksen maauimala n. 2 km. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Autotalli
6 m korkeita 80 m2:n tiloja LVI -varauksilla wc-/suihku- sekä keittiötilat

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa heinäkuussa 2022 valmistuneita monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Tilat sijaitsevat omalla tontilla. Myytäviin tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset ja tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 88.272 euroa, sisältää alv:n 24%. Soittamalla saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Varastotila
6 m korkeita 80 m2:n tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) erillisellä käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc-/suihku- ja keittiötiloja varten

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa heinäkuussa 2022 valmistuneita monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Tilat sijaitsevat omalla tontilla. Myytäviin 80 m2:n tiloissa on sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset ja tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 88.272 euroa, sisältää alv:n 24%. Soittamalla saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Tuotantotila
6 m korkeita 80 m2:n tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) erillisellä käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc-/suihku- ja keittiötiloja varten

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa tai vuokrata heinäkuussa 2022 valmistuvia monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Myytäviin 80 m2:n tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset, joten tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 88.272 euroa, sisältää alv:n. Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Varastotila
6 m korkeita 80 m2:n tiloja LVI -varauksilla wc-/suihku- sekä keittiötilat

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa tai vuokrata uusia, juuri valmistuneita monikäyttöisiä 80 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Tilat sijaitsevat omalla tontilla. Myytäviin 80 m2:n tiloissa on sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikissa tiloissa on LVI -varaukset ja yksi vesipiste valmiina. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 88.272 euroa, sisältää alv:n 24%. Soittamalla meille saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.