Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Raikukuja 2 B

670.00€/kk 32 m2 - Kerrostalo
1h+kk, parveke

Nyt sinulla on mahdollisuus saada kiva pikku koti aivan Martinlaakson sydämestä! Tehokkaat neliöt ja toimiva pohjaratkaisu. Siisti kokonaisuus. Länsiparveke, ei ikkuna naapureita, 3/3 krs. Hyvin hoidettu yhtiö, rakennettu 1981. Loistavat yhteydet ja palvelut; bussiasema ja Kehärata sekä kauppakeskus Ostari palveluineen n. 200 m. Lisäksi kaikki kouluasteet, terveyskeskus, kirjasto, konserttisali ja uimahalli ihan tuntumassa. Jokiuoman kaunis puistoalue minigolfeineen ja sorsalampineen lähellä sekä Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 1.5 km. Muuttamaankin pääset heti. *** Ennen esittelyä lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Please send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Note that you must have no remarks in your credit history.

Laajaniityntie 8 D

990.00€/kk 73 m2 - Kerrostalo
3h+k, 2 x vaatehuone, lasitettu parveke

Martinlaakson sydämessä tarjolla valoisa kolmio! Avara olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle. Kaksi tilavaa makuuhuonetta, kaksi vaatehuonetta, keittiössä tilaa ruokailuryhmälle. Putkiremontin yhteydessä uusittu kylpyhuone. Hissitalo 4/6krs. Taloyhtiössä iso turvallinen pihapiiri leikkialueineen. Kehäradalle ja bussiasemalle matkaa 300m. Martinlaakson Ostari palveluineen löytyy juna-aseman vierestä; mm päivittäistavarakaupat, apteekki, R-kioski, kukkakuppa, hammaslääkäri, kuntosali jne. Martinlaakson uimahalli, konserttitalo Martinus, kirjasto ja terveyskeskus ovat myös nurkan takana. Alueelta löytyy kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajaniityntie 8 C

695.00€/kk 33 m2 - Kerrostalo
2h+kt

Martinlaaksossa sijaitseva kiva pikku kaksio! Yhtiössä on juuri menossa linjasaneeraus, mutta tämän huoneiston osalta se on jo tehty. Ihana, uusi kylpyhuone ja kertaalleen remontoitu keittiö. Keittiö ja olohuone ovat samaa tilaa. Todella mukavankokoinen makuuhuone. Hissitalon 2/6 krs. Asunto on vapaa. Asunto sijaitsee paraatipaikalla Martinlaakson kattavien palveluiden äärellä. Kehäradan ansiosta koko pääkaupunkiseutu on ulottuvillasi, matkaa Kehäradalle ja bussiasemalle on vain 300m. Uusien vyöhykkeiden ansiosta myös naapurikunnan palveluiden käyttö on sujuvaa. Kehäradan vieressä on Martinlaakson Ostari palveluineen sekä terveysasema, kirjasto ja uimahalli. Alueella on kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja. Erinomaiset ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. *** Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Please send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Note that you must have no remarks in your credit history.

Putouskuja 1 A

950.00€/kk 67 m2 - Liiketila
3h+k+kph/wc

Harvinaisuus! Myyrmäessä vuokrauksessa hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien tuntumassa valoisa liike- tai toimistotila. Koko tila on täysin remontoitu 2016-2017. Pinnoiltaan todella siisti huoneisto sijaitsee pienkerrostalon 1 kerroksessa maan tasalla ja tilaan on oma sisäänkäynti. Huoneistossa on todella tilava eteinen, joka on mahdollista jakaa muutamaksi työtilaksi tarvittaessa, 2 erillistä työhuonetta, toimivaksi suunniteltu, tilava keittiö sekä remontoitu kph/wc. Ikkunat ovat etelään ja pohjoiseen. Todella siisti ja tehokas kokonaisuus! Suosittu asuinalue, jossa palvelut ovat lähellä; mm Myyrmannin ja Isomyyrin kauppakeskukset palveluineen ovat kävelymatkan päässä. Bussit kulkevat läheltä ja Kehäradalle on matkaa n. 700m. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Marmoritie 45

535000.00€ 258 m2 - Omakotitalo
6-7h+oh+k+sauna, khh, 3 kph, 3 wc, vh, parveke, autotalli, katettu terassi, suojaisa piha

1988 rakennettu ja juuri kuntotarkastettu omakotitalo Kivistön kasvavalla asuinalueella. Oma 885 m2 tontti. Toimiva kokonaisuus, josta saat perheellesi hyvän kodin. Huoneita on olohuoneen lisäksi 7, lisäksi 3 kylpyhuonetta ja 3 wc:tä. Valoa riittää, ikkunoita jokaiseen ilmansuuntaan. Alakerrassa on eteinen, 1 huone takka-, työ- tai makuuhuoneeksi tarpeen mukaan, kodinhoitotila/wc, kylpyhuone ja saunatilat. Lisäksi alakerrassa on todella iso n. 23 m2 huone omalla sisäänkäynnillä. Huoneen voi tarvittaessa jakaa makuu- työ-, oleskelu-, harraste- tai vaikka työhuoneiksi. Siellä on myös oma kylpyhuone ja wc. Alakerran eteisestä on myös käynti n. 30 m2 autotalliin. Yläkerrassa on valoisa aula, ihana ja hyvin suunniteltu keittiö, vieressä ruokailutila, joka toimii tarvittaessa myös makuu- tai työhuoneena, olohuone, 3 makuuhuonetta ja kph/wc. Salaojaemontti on juuri valmistunut. Vehreä ja turvallinen pihapiiri sekä suojaisa ja katettu terassialue. Pihalta löytyvät myös leikkipaikka ja leikkimökki sekä viherpeukaloille oma kasvi- ja yrttimaa. Pihalla on myös muutama marjapensas sekä luumupuu. Pihalle mahtuu hyvin isompikin trampoliini. Tilava autotalli ja erillinen autokatos. Perheelläsi voi siis olla useampikin auto, kaikki mahtuvat hyvin pihapiiriin. Vuonna 2015 pidettyjen asuntomessujen jälkeen Kivistöön on kehittynyt Vantaan uusin kaupunkikeskus, jota ympäröivät omakotialueet. Kivistö on sijainniltaan keskeinen isojen valtaväylien varressa. Hämeenlinnanväylä halkaisee sen pitkittäin ja Kehä III kulkee sen etelärajana. Kehäradan valmistumisen jälkeen saavutettavuus parani merkittävästi. Kivistön asemalta pääsee lentoasemalle ja Myyrmäkeen 10 minuutissa, Tikkurilaan, Pasilaan ja Helsinkiin pääsee alle puolessa tunnissa. Kivistön asemalta lähtee useita bussilinjoja lähiseuduille sekä Helsinkiin. Lähikauppa ja grilli ovat kävelymatkan päässä. Muut alueen palvelut painottuvat Kivistön keskukseen. Sieltä löytyy tällä hetkellä kaksi päivittäistavarakauppaa, kioski sekä kahviloita ja ravintoloita. Keskuksessa toimii myös useita parturi-kampaamoita ja kosmetologeja. Kivistöön on myös viimeinkin tulossa kauppakeskus, joka pitäisi valmistua 2022 vuoden lopulla. Kaiken kruununa on Vantaanjoen kulttuuriympäristö. Lisäksi Jumbon kattavat palvelut ovat lähellä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Laajaniityntie 10 F

129800.00€ 73 m2 - Kerrostalo
3h+k+2xvaatehuone+lasitettu parveke

Martinlaaksossa paraatipaikalla putkiremontoidussa taloyhtiössä tarjolla läpitalon kolmio. Tämä asunnon vahvuuksia ovat sijainnin lisäksi tilavat valoisat huoneet. Asunnon säilytystiloista ei tule pulaa, siitä pitää huolen kaksi vaatehuonetta sekä makuuhuoneiden kaapistot. Keittiössä on tilaa pienelle ruokapöydälle ja tilavaan olohuoneeseen voit tarvittaessa sijoittaa suuremman ruokapöydän. Makuuhuoneet sijaitsevat eri puolilla huoneistoa ja tilavalle parvekkeelle sopii hyvin kalusteet. Putkiremontti on juuri valmistunut ja pääset nauttimaan uudesta kylpyhuoneesta. Hissitalo 4/6 krs. Vehreä ja turvallinen pihapiiri tarjoaa mukavan oleskelualueen aikuisille ja hyvät leikkivälineet lapsille. Asunto sijaitsee Martinlaakson palveluiden äärellä. Kehärata ja bussiasema ovat vieressä, samoin kauppakeskus Ostari palveluineen sekä kirjasto, terveyskeskus ja konserttisali Martinus. Lisäksi lähistöltä löytyy useita liikuntakeskuksia. Tule tutustumaan tähän valoisaan kolmioon. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Martinpolku 6-8

182000.00€ 29 m2 - Kerrostalo
1h+kt+alkovi, tilava lasitettu parveke

Kompakti pienasunto on suunniteltu niin, että kaikki tila on käytetty hyödyksi. Valko/harmaa keittiö, laatoitettu tilava kylpyhuone ja alkovi. Normaalia suurempi huonekorkeus ja isot, korkeat ikkunat tekevät asunnosta avaran ja valoisan. Miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys koko huoneistossa. Lasitettu n. 8 m2 huoneiston levyinen parveke. 5 krs, josta on upea, esteetön metsämaisema. Yhtiöllä on hieno saunaosasto ylimmässä kerroksessa ja sen terassilta on avarat näkymät länteen. Uudistuva Martinlaakso houkuttelee uusia sukupolvia, jotka kaipaavat pikkukaupunkimaista eloa hyvien yhteyksien ja palveluiden äärellä. Kehärata ja bussiasema sekä Ostari palveluineen ovat n. 300 m päässä ja lähikauppa Alepaan on matkaa n. 100 m. Kehärata mahdollistaa liikkumisen lentokentälle, Tikkurilaan ja Helsikiin. Lähellä on runsaasti liikuntamahdollisuuksia aina lukuisista ulkoilureiteistä urheiluhalleihin ja -kenttiin. Talon takaa löytyy valaistu pururata, jossa talvisin hiihtolatu. Uimahalli on vieressä ja Vetokannaksen maauimalaan on vain muutama kilometri. Hyvä ensiasunto tai sijoitus! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle!

Vanhaistentie 8 G

144900.00€ 25 m2 - Kerrostalo
1h+kk+kph+ranskalainen parveke

Vanhan Kannelmäen puolella, rauhallisella alueella myynnissä kiva yksiö vaikka ensi- tai sijoitusasunnoksi. Asuntoon on tehty pintaremontti 2016 ja kylpyhuone on uusittu yhtiön linjasaneerausremontin yhteydessä 2017. Keittokomerossa on uusittu pintaremontin yhteydessä kaapit sekä tasot ja välitilat on laatoitettu. Huoneessa on säilytystilana valkoisilla ovilla oleva kaapisto. Kylpyhuoneessa on siivousta helpottava seinäasenteinen WC-istuin, peili- ja allaskaappi, pyyhekuivain, roiskevedeltä suojaava suihkuseinä ja paikka pesukoneelle. Asunnon ikkunat ja ranskalainen parveke ovat rauhallisen sisäpihan puolella. Talo on vankka 60-luvun kivitalo ja siksi erittäin hiljainen asua. Vanha Kannelmäki on mukava, vihreä asuinalue ja myös tällä yhtiöllä on oma hyvän kokoinen piha-alue. Yhtiö sijaitsee lähellä monipuolisia palveluja: mm. kauppakeskus Kaari (Kaaressa esim. Prisma, vaatekaupat, apteekki, Terveystalo ja useita ruokapaikkoja) on kävelymatkan päässä ja lähin K-market näkyy melkein oman rapun ovelta. Myös lähin linja-autopysäkki on yhtiön nurkalla. Tätä kannattaa tulla katsomaan. Soita, niin katsotaan esittelyaika tähän asuntoon.

Raikukuja 2 B

119800.00€ 32 m2 - Kerrostalo
1h+kk, parveke

Tehokkaat neliöt ja toimiva pohjaratkaisu. Siisti kokonaisuus. Länsiparveke, ei ikkuna naapureita, 3/3 krs. Hyvin hoidettu taloyhtiö, rakennettu 1981. Loistavat yhteydet ja palvelut; bussiasema ja Kehärata sekä kauppakeskus Ostari palveluineen vieressä. Lisäksi terveyskeskus, kirjasto, Alepa, kahvila, konserttisali, useita liikuntakeskuksia ja uimahalli ihan tuntumassa. Jokiuoman kaunis puistoalue minigolfeineen ja sorsalampineen lähellä. Talvella hiihtoladut lähtevät lähes kotiovelta. Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 1.5 km. Hyvä ensiasunto tai sijoitus. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle.

Luhtimäki 3 B

189800.00€ 75 m2 - Rivitalo
3h+k+s, vh, ulkovarasto, suojaisa piha

Variston vanhassa ja vehreässä pientalomiljöössä tarjolla kiva saunallinen kolmio. Yksitasoinen, kodikas ja hyvin pidetty, toimiva koti. Reilunkokoiset, valoisat huoneet. Iso, aidattu piha-alue ja katettu terassi. Peruspalvelut, koulut ja bussipysäkit kävelyetäisyydellä. Varisto sijaitsee Länsi-Vantaalla, Kehä III:n ja Vihdin tien risteyksen kaakkoispuolella. Variston yritysalue Kehä III:n eteläpuolella on liike- ja teollisuusaluetta, jossa on Kauppakeskus Viisari suurine huone­kalumyymälöineen sekä lukuisia muita kotiin liittyviä kauppoja. Yritysalueen eteläpuolella on toisenlainen Varisto: siihen kuuluvat ulkoilualue Variston niityt ja metsäisempi Raappavuori vesitorneineen. Kaakossa ulkoilualue jatkuu saumattomasti Myyrmäen urheilupuiston suuntaan. Eteläisessä Varistossa on omakoti- ja rivitaloasutusta, kaksi päiväkotia, ala- ja yläasteen koulu sekä leipomo. Tule tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Raappavuorenkuja 7 C

184200.00€ 97 m2 - Kerrostalo
4h+k+lasitettu parveke

Päättyvän kadun varrella myynnissä hyväkuntoinen, valoisa läpitalon huoneisto. Valmis, avara kokonaisuus, johon pääsee muuttamaan ilman remonttihuolia. 2018 remontoitu kaunis keittiö sekä tilava, laatoitettu kylpyhuone ja erillinen wc. Kaikki katto-, seinä- ja lattiapinnat ovat myös saaneet uuden ilmeen 2018. Paljon kaappitilaa, reilunkokoiset huoneet. Lasitettu länsi parveke, josta avarat näkymät eikä ole ikkunanaapureita. Rauhallinen ja vehreä ympäristö, ei läpikulku liikennettä. Kaikki kouluasteet ja päiväkodit, myös ruotsinkieliset ovat ihan tuntumassa. Lähin päiväkoti on n. 200m ja koulu n. 400m päässä. Martinlaakson hyvät peruspalvelut, kirjasto ja uimahalli sekä useat liikuntakeskukset ovat kävelymatkan päässä. Martinlaaksossa on myös terveydenhuollonpalvelut. Talvisin hiihtämään pääset melkein kotiovelta, kesäisin hyvät lenkkimaastot ja ulkoilualueet löytyvät vierestä. Bussit kulkevat läheltä, Kehäradalle, jossa on myös bussiasema on matkaa alle 1 km. Ihana Vetokannaksen uimaranta on n. 3 km päässä. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonlopuisin.

Vaahtokuja 5 F

149800.00€ 83 m2 - Kerrostalo
4h+k+s+vaatehuone+lasitettu parveke

Esittely: 29.11.2021 klo. 17:30-18:00

Hyvin hoidetussa yhtiössä, puistomaisessa ympäristössä tilava ja hyväpohjainen saunallinen asunto. Asunnossa on kiva, vaalea keittiö, laatoitettu kylpyhuone ja erillinen wc sekä tilava vaatehuone. Lasitettu länsi parveke esteettömillä näkymillä. Kaiken kruunaa ikkunallinen sauna, joka on taloyhtiön toimesta tehty. Asunto on ensimmäisessä kerroksessa, mutta ei maan tasolla. Hyvin hoidettu uima-allasyhtiö, jossa mm.rakennuksia ympäröivät salaojat on uusittu, kattoremontti on tehty, ikkunat vaihdettu ja parvekkeet kunnostettu, itä- ja länsipuolen julkisivut on lämpörapattu. Päättyvä tie, ei läpiliikennettä. Hyvät lenkki- ja ulkoilumaastot sekä talvella hiihtoladut lähtevät melkein ulko-ovelta. Kesällä voit mennä viettämään aikaa Vetokannaksen uimarannalle, jonne matkaa n. 1.5 km. Koulut ja päiväkodit lähellä, loistavat harrastemahdollisuudet sekä liikenneyhteydet. Myyrmäen ja Martinlaakson palvelut ihan tuntumassa. Asunto vapautuu nopeasti. Varaa oma esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Pähkinätie 6 F

109800.00€ 29 m2 - Kerrostalo
1h+parveke

Myynnissä kolmannen kerroksen viihtyisä yksiö, jonka pohjaratkaisu hyödyntää hyvin kaikki neliöt. Toimiva keittokomero, tilava kylpyhuone, vaatehuone ja lasitettu parveke metsänäkymin. Tehokas kokonaisuus. Asunto on tällä hetkellä vuokrattu ja vuokralainen on viihtynyt pitkään asunnossa. Kiva luonnonläheinen paikka. Hyvin hoidettu uima-allas yhtiö rauhallisella paikalla, jossa on peruspalvelut lähellä. Loistavat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot vieressä. Lammaslammen ympäristö kokoaa ympärilleen asukkaita virkistymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammaslammen ympärillä on valaistu kävelyreitti sekä lukuisia polkuja. Ympäröivässä puistossa sijaitsevat mm. lasten leikkipuisto ja ratagolf. Bussilla hyvät yhteydet Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle. Varaa oma esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kartanometsäntie 2 C

239500.00€ 85 m2 - Luhtitalo
4h+k+erillinen wc+kph

Kiva, valoisa perheasunto luhtitalon toisessa kerroksessa rauhallisella alueella, lähellä Malminkartanon täyttömäkeä, jonka ympäristössä on hyvät ulkoilumaastot. 34 asunnon yhtiö on hyvin hoidettu ja valittu mm. 2015 Suomen parhaaksi taloyhtiöksi. 4 huoneiston erilliset talot sijaitsevat vehreällä ja tilavalla tontilla. Lapsille on pihalla leikkipaikka sekä leikkimökki ja aikuisille grillipaikka. Yhtiöllä on myös maksuton pesutupa ja saunatilat. Asunnossa on tilava keittiö, 2 wc:tä, valoisa olohuone sekä kolme hyvän kokoista makuuhuonetta. Lisäksi huoneiston käytössä on aurinkoinen piha-alue, jossa varasto sekä puuterassi. Lasten koulumatkat taittuvat kävellen turvallisesti ilman isojen teiden ylityksiä ja lähimpään kauppaan (S-market) on lyhyt kävelymatka. Kulkuyhteydet eri puolille pk-seutua ovat hyvät. Linja-autot kulkevat H:gin keskustaan sekä Itäkeskuksen suuntaan aivan vierestä: pysäkit ovat melkein kotiovella. Malminkartanon asemalle kävelee n. 15 minuuttia ja junalla pääsee H:gin keskustaan, Myyrmäen ja Martinlaakson kautta lentoasemalle sekä Itä-Vantaalle. Tätä asuntoa kannattaa tulla katsomaan, jos tarvitset toimivan perheasunnon hyvillä kulkuyhteyksillä. Soita, niin sovitaan esittely!

Raappavuorenreuna 2 B

117300.00€ 55 m2 - Kerrostalo
2h+k+lasitettu parveke

Martinlaakson palveluiden äärellä tarjolla siisti kaksio. Tilavat valoisat huoneet, lasitetulta parvekkeelta esteetön näkymä vehreälle omalle pihalle. Hissitalon 5/7 krs. Asunto vapautuu tarvittaessa nopeasti. Martinlaakson hyvät peruspalvelut, terveyskeskus, kirjasto, uimahalli ja konserttisali ovat kävelymatkan päässä. Bussit kulkevat läheltä, Kehärata ja bussiasema ovat n. 800m päässä. Mukavat ulkoilualueet lähellä, lisäksi alueelta löytyy useita liikuntakeskuksia. Vetokannaksen uimarantaan on matkaa n. 3 km. Sovi oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lammastie 11 D

129000.00€ 58 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, lasitettu parveke

Kiva ja hyvällä maulla kunnostettu kokonaisuus, jossa on toimiva ja avara pohjaratkaisu. Kaunis, hyvin suunniteltu keittiö, laatoitettu kylpyhuone sekä tilava lasitettu eteläparveke lämpösäteilijöineen. Kaikki seinäpinnat ovat myös äskettäin saaneet uuden ilmeen. Hyvät säilytystilat. Muuttamaankin pääset heti. Ihana, luonnonläheinen ympäristö. Hyvin hoidettu yhtiö rauhallisella paikalla, jossa on peruspalvelut, bussiyhteydet, päiväkodit ja koulut lähellä. Loistavat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot vieressä. Lammaslammen ympäristö kokoaa ympärilleen asukkaita virkistymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammaslammen ympärillä on valaistu kävelyreitti sekä lukuisia polkuja. Tule tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Laajavuorenkuja 3 F

109000.00€ 38 m2 - Kerrostalo
1h+k+alkovi

Tehokas pikkukoti hyvin hoidetussa yhtiössä Martinlaakson palveluiden tuntumassa! 4/4 kerroksen valoisa yksiö. Keittiö ja olohuone yhtenäistä avaraa tilaa, makuualkovi on erotettu olohuoneesta liukuovikaapistolla. Avarat ikkunanäkymät. Hyvä ensiasunto tai hyvä kohde myös sijoitukseen. Hyvä julkisivuremontoitu yhtiö. Kaunis, vehreä ja turvallinen pihapiiri. Yhtiössä on myös päiväkoti. Hyvätasoinen lähikauppa ja bussipysäkki n. 300m. Peruspalvelut, kirjasto, terveysasema, koulut ja päiväkodit, myös ruotsinkieliset sekä hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet tuntumassa. Kehärata ja bussiasema alle 1 km. Varaa oma esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Uomakuja 6 A

229000.00€ 73 m2 - Kerrostalo
4h+k, alkovi, lasitettu parveke

Putkiremontoidussa yhtiössä tarjolla tehokas koti! Tehokas pohjaratkaisu. Vaalea keittiö ja putkiremontin yhteydessä uusittu kylpyhuone sekä erillinen wc. Vaatehuoneesta olohuoneen vastainen seinä on purettu ja vaatehuone on muutettu makuualkoviksi/ työtilaksi sekä yksi iso makuuhuone on jaettu kahdeksi makuuhuoneeksi. Lasitetulta länsi parvekkeelta on hyvät näkymät, 6/7 krs. Hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa kylmäkellarit ovat vielä käytössä. Yhtiöllä on rauhallinen ja puistomainen pihapiiri, jonka kruunaavat mukavat leikki- ja grillipaikat. Hyvät palvelut ja liikenneyhteydet ovat ihan tuntumassa; lähikauppa n. 200m, bussit ja Kehärata n. 300m päässä. Myyrmäestä löytyvät myös terveydenhuollon palvelut. Hyvät ulkoilu- ja lenkkimaastot, talvella pääset hiihtämään melkein ulko-ovelta. Alueella on monipuoliset urheilu- ja harrastusmahdollisuudet, useita halleja ja kuntokeskuksia. Päiväkodit ja kaikki kouluasteet ovat myös ihan lähituntumassa. Tämä kannattaa katsoa! Sovi oma esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vaahtorinne 4

195500.00€ 71 m2 - Kerrostalo
3h+k+kph+lasitettu parveke

Valoisa parvekkeellinen läpitalon kolmio yhtiössä, jossa julkisivu-, ikkuna-, parveke-, putki-, sähkö- ja teleremontti on tehty! Valoisa 3/6 kerroksen asunto, jossa on toimiva ja tehokas pohjaratkaisu. Kertaalleen uusittu keittiö ja putkiremontin yhteydessä toimivaksi remontoitu laatoitettu kylpyhuone, vaatehuone sekä lasitettu eteläparveke. Hyvin hoidettu taloyhtiö. Hyvät lenkki- ja ulkoilumaastot sekä useita kunto- ja harrastehalleja lähellä. Toimivat liikenneyhteydet ja peruspalvelut ovat aivan lähietäisyydellä: mm. bussipysäkit n. 100-200 m, lähikauppa n. 200 m ja Kehärata n. 500 m. Myyrmäen kattavat palvelut reilun kilometrin päässä; mm. kauppa- ja liikeskukset Myyrmanni, Isomyyri, Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut sekä useita lääkärikeskuksia. Tule katsomaan, se kannattaa! Soita niin sovitaan aika ja käydään katsomassa asuntoa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lammastie 5 B

165000.00€ 80 m2 - Kerrostalo
3-4h+k, lasitettu parveke.

Tämä koti toimii! Valoisat huoneet ja toimiva, muunneltavissa oleva pohjaratkaisu. Todella tilava makuuhuone, joka on tällä hetkellä jaettu makuu- ja työhuoneeksi. Tästä on mahdollisuus tehdä kaksi erillistä huonetta. Viehättävä ja hyvin suunniteltu keittiö, taloyhtiön toimesta remontoitu kylpyhuone/wc sekä lisäksi erillinen wc, jossa on paikka pesukoneelle. Lasitettu parveke vehrein näkymin, 1/3 kerros, mutta asunto ei ole maantasossa. Ihana, luonnonläheinen ympäristö. Hyvin hoidettu yhtiö omalla tontilla ja rauhallisella asuinalueella, jossa on peruspalvelut ja bussiyhteydet lähes vieressä. Loistavat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot. Lammaslammen ympäristö kokoaa ympärilleen asukkaita virkistymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammaslammen ympärillä on valaistu kävelyreitti sekä lukuisia polkuja. Palveluiden läheisyys sekä hyvät kulkuyhteydet tekevät asumisesta helppoa ja viihtyisää. Muuttamaan pääset tarvittaessa nopeastikin. Tule tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Vanha Kaarelantie 30

169000.00€ 45 m2 - Kerrostalo
2h+avokeittiö+kph+sauna+parveke, yhtiöj. mukaan 1h+tupak.+s

1995 valmistuneen pienkerrostalon 2. kerroksessa hyvin suunniteltu kahden huoneen asunto, jossa on myös oma parveke. Asunto sijaitsee rauhallisella paikalla aivan Kaivokselan päivittäispalvelujen tuntumassa. Yhtiöllä on vehreä ja rauhallinen pihapiiri ja oma grillikatoskin löytyy pihalta. Yhtiössä jokaiselle asunnolle on varattu autopaikka. Tervetuloa ihastumaan tähän saunalliseen asuntoon - tästä saat itsellesi toimivan kodin tai vaikka sijoitusasunnon. Soita ja sovi esittely.

Jönsaksenpiha 5 F

195000.00€ 82 m2 - Kerrostalo
4h+k+sauna, vh, iso parveke

Myyrmäessä, Kehäradan ja bussiaseman läheisyydessä, loistavien palveluiden tuntumassa on myynnissä viehättävä ja hyvin pidetty koti. Asunto on siisti ja puhdas, kertaalleen keittiö ja kylpyhuonetilat kunnostettu. Asunnossa on tehokas ja toimiva pohjaratkaisu, hyvät säilytystilat sekä oma sauna. Ilmalämpöpumppu auttaa sisällä kesän helteillä ja tilavalla n. 9 m2 länsiparvekkeella voit nauttia kesäpäivistä ja ilta-auringosta. Hyvin hoidettu 1981 rakennettu yhtiö sijaitsee arvostetulla asuinalueella. Vehreä ja turvallinen pihapiiri leikkipaikkoineen ja grillinurkkauksineen. Loistava sijainti puistomaisen alueen reunalla. Koulut, päiväkodit sekä mm. Myyrmannin, Isomyyrin ja Myyrmäkitalon palvelut ovat kävelymatkan päässä. Lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat ja palveluntarjoajat ovat siis lähes naapurissa. Lenkkeilemään ja talvella hiihtämään pääsee suoraan kotiovelta eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Urheilukenttä on ihan vieressä. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut. Kehäradalle on matkaa n. 400 metriä. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Tule tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Ojahaantie 13 B

134800.00€ 72 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna+vaatehuone+lasitettu länsi parveke

Loistavalla sijainnilla ja hyvällä pohjaratkaisulla varustettu huoneisto omalla saunalla ja lasitetulla länsi parvekkeella. Keittiössä runsaasti lasku- ja kaappitilaa, makuuhuoneet sijaitsevat eri puolilla huoneistoa. Tilava olohuone, jonne tarvittaessa sopii työpöytä. Erillinen wc ja vaatehuone lisäävät asumismukavuutta. Esteetön kulku, hissitalo, 3/5krs. Loisto sijainti, kävelyetäisyys kauppakeskus Myyrmanniin, Kehäradalle, bussiasemalle, uimahaliin sekä urheilupuistoon jossa mm. Energia-Areena ja Pohjola-Stadion. Alueella kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja. Päättyvä tie, ei läpiajo liikennettä. Yhtiössä on alkamassa linjasaneeraus B-rapussa 01.12.2021 ja päättyy tässä rapussa helmikuun lopussa 2022. Myyjä on valmis korvaamaan kahden kuukauden vastikkeet remontin ajalta. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Pihkatie 3 A

169800.00€ 64 m2 - Kerrostalo
2h+k+vaatehuone+terassa+piha

Jos arvostat kerrostalon asumisessa omaa pihaa ja terassia, tässä sinulle mahdollisuus toteuttaa toiveesi. Malminkartano upeine ulkoilumahdollisuuksineen tarjoaa sinulle viihtyisän ympäristön asua. Asunnossa on tilavat huoneet, keittiössä runsaasti kaappitilaa ja vaatehuone takaa sen ettei säilytystilaa ole liian vähän. Hyvin hoidettu yhtiö, vehreä suojaisa piha. Vapautuu tarvittaessa nopeasti. Lähistöltä löytyvät peruspalvelut ja alueella on hyvät liikenneyhteydet. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ilvesvuorenkatu 41

32 m2 - Varastotila
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: useampi tila on jo varattu! 5 kappaletta 32 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa on nosto-ovi (3½x4 m) käyntiovella.

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 32 ja 80 m2:n toimitiloja, jotka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Myytäviin 32 m2:n tiloihin tulee sähköistetty, käyntiovellinen nosto-ovi(3½x4 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 34.454,40,40 euroa, sisältää alv:n! Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta tilakokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

32 m2 - Autotalli
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: useampi tila on jo varattu! 5 kappaletta 32 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa on nosto-ovi (3½x4 m) käyntiovella.

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 32 ja 80 m2:n toimitiloja, jotka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Myytäviin 32 m2:n tiloihin tulee sähköistetty, käyntiovellinen nosto-ovi(3½x4 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 34.454,40 euroa, sisältää alv:n! Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta tilakokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Autotalli
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: useampi tila on jo varattu! 12 kappaletta 80 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc/suihku- ja keittiötiloja var

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Tilat sijaitsevat omalla tontilla. Myytäviin tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset, joten tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 86.136,50 euroa, sisältää alv:n. Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Varastotila
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: useampi tila on jo varattu! 12 kappaletta 80 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc/suihku- ja keittiötiloja var

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Myytäviin tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset, joten tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 86.136,50 euroa, sisältää alv:n. Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta!Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Tuotantotila
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: useampi tila on jo varattu! 12 kappaletta 80 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc/suihku- ja keittiötiloja var

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Myytäviin tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset, joten tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 86.136,50 euroa, sisältää alv:n. Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Suvantotie 4 G

226500.00€ 72 m2 - Kerrostalo
3-4h+k, vh, lasitettu parveke

Tehokas, hyvässä kunnossa oleva valoisa kolmio Myyrmäessä, rauhallisen pihapiirin ympäröimässä putkiremontoidussa yhtiössä. Hyvin suunniteltu, tilava keittiö, putkiremontin yhteydessä 2020 uusitut kylpyhuone ja erillinen wc. Mukavankokoiset makuuhuoneet, josta toinen on mahdollista jakaa kahdeksi eri huoneeksi. Tilava vaatehuone sekä makuuhuoneen kaapistot varmistavat, että säilytystilan puutetta ei synny. Yhtiö on hyvin hoidettu ja sillä on suuri, vehreä piha-alue leikkipaikkoineen. Yhtiössä on myös remontoidun saunaosaston yhteydessä uima-allas. Myyrmäen talousalueen kattavat palvelut ovat kävelyetäisyydellä, hyvät liikenneyhteydet - bussit menevät vierestä, Kehärata n. 1 km - puhumattakaan mahtavista harraste- ja ulkoilumahdollisuuksista Myyrmäen urheilupuistossa (mm. jää- ja jalkapallohallit, ISS Stadion, yleisurheilukenttä) ja sen lähiympäristössä (mm. Energia Areena sekä lukuisat kuntokeskukset). Päiväkodit ja kaikki kouluasteet ovat lähituntumassa. Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ilvesvuorenkatu 41

32 m2 - Varastotila
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: useampi tila on jo varattu! 5 kappaletta 32 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa on nosto-ovi (3½x4 m) käyntiovella.

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 32 ja 80 m2:n toimitiloja, jotka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Myytäviin 32 m2:n tiloihin tulee sähköistetty, käyntiovellinen nosto-ovi(3½x4 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 34.454,40 euroa, sisältää alv:n! Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta tilakokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Varastotila
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: useampi tila on jo varattu! 12 kappaletta 80 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc/suihku- ja keittiötiloja var

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Myytäviin tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset, joten tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 86.136,50 euroa, sisältää alv:n. Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.