Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Kilterinrinne 3 A

820.00€/kk 37 m2 - Kerrostalo
2h+kt, lasitettu parveke

Lokakuussa 2020 valmistuneesta talosta vuokrataan hyvätasoinen kaksio. Huonekorkeus on lähes kolme metriä, isot ikkunat tuovat runsaasti valoa ja asunnon varustelu on erinomainen. Lattiat ovat vaaleaa tammiparkettia, tilava laatoitettu kylpyhuone sekä erittäin tilava lasitettu parveke puistonäkymin lisäävät asumismukavuutta. Liukuovilla suljettavassa makuuhuoneessa on tilavat vaatekaapit. Taloyhtiössä viihtyisä saunaosasto 7. kerroksessa. Asuntoon pääsee muuttamaan heti. Kilterinmäki on suosittu asuinalue. Myyrmannin ja Isomyyrin kauppakeskukset, lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet ja ravintolat takaavat sen, että löydät tarvitsemasi palvelut ihan läheltä. Myös terveydenhuollon palvelut ovat lähellä. Energia Areena ja sitä ympäröivä urheilupuisto mm. jääkiekko- ja jalkapallohalleineen sekä kuntokeskuksineen odottavat käyttäjäänsä. Kehärata ja bussiasema ovat noin n. 600 m päässä. Kehärata tekee liikkumisen helpoksi ja Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle, Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Please note that you must have no remarks in your credit history.

Laajaniityntie 8 C

680.00€/kk 32 m2 - Kerrostalo
2h+avok.

Martinlaaksossa sijaitseva kiva pikku kaksio! Taloyhtiössä on äskettäin valmistunut linjasaneeraus. Ihana, uusi kylpyhuone ja kertaalleen remontoitu keittiö. Keittiö ja olohuone ovat yhtä suurta tilaa. Todella mukavankokoinen makuuhuone. Hissitalon 2/6 krs. Asunto sijaitsee loistopaikalla Martinlaakson kattavien palveluiden äärellä. Kehäradan ansiosta koko pääkaupunkiseutu on ulottuvillasi, matkaa Kehäradalle ja bussiasemalle on vain 300m. Uusien vyöhykkeiden ansiosta myös naapurikunnan palveluiden käyttö on sujuvaa. Kehäradan vieressä on Martinlaakson Ostari palveluineen sekä terveysasema, kirjasto, Alepa, ravintolat ja kahvilat sekä uimahalli ja Konserttisali Martinus. Alueella on myös useita liikuntakeskuksia. Erinomaiset ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet. Tervetuloa tutustumaan! Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. *** Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Please send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Note that you must have no remarks in your credit history.

Ilvesvuorenkatu 41

384.00€/kk 32 m2 - Varastotila
1 h

Ilvesvuoren alueelta tarjotaan vuokralle heinäkuussa 2022 valmistuvia monikäyttöisiä 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Vuokra varastotilalle on 384 EUR/kk. Tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(3,5x4 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Tiloihin on mahdollista tehdä myös wc -tila ja n.12 m2:n parvi, jolloin käytössä on yhteensä 44 m2. Parven ja wc-tilan kanssa vuokra on 528 euroa/kk. Ainoastaan wc-tilalla varustellun tilan vuokra on 448 euroa/kk. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Soittamalla saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

960.00€/kk 80 m2 - Varastotila
I h

Ilvesvuoren alueelta tarjotaan vuokralle heinäkuussa 2022 valmistuvia monikäyttöisiä 80 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Perustilan vuokra on 960 euroa/kk. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös n. 25 m2:n täyskorkea parvi ja tila varustetaan wc-/suihkutilalla sekä minikeittiöllä. Lisävarusteilla olevan tilan ala on yhteensä 105 m2 ja vuokra on 1260 euroa/kk. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Soittamalla saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Vaahtokuja 5 B

139000.00€ 55 m2 - Kerrostalo
2h+k+vaatehuone+lasitettu parveke

Tarjolla päättyvän tien varrella tilava siisti kaksio. Kaunis remontoitu keittiö, ikkunallinen siisti myös remontoitu kylpyhuone ja erillinen wc. Tilavat huoneet jotka kylpevät valossa isojen ikkunoiden ansiosta. Vaatehuone ja lasitettu parveke avarilla näkymillä kruunaavat tämän kodikkaan kaksion. Hyvin hoidettu uima-allasyhtiö, jossa mm.rakennuksia ympäröivät salaojat on uusittu, kattoremontti on tehty, ikkunat vaihdettu ja parvekkeet kunnostettu, itä- ja länsipuolen julkisivut on lämpörapattu. Päättyvä tie, ei läpiliikennettä. Hyvät lenkki- ja ulkoilumaastot sekä talvella hiihtoladut lähtevät melkein ulko-ovelta. Kesällä voit mennä viettämään aikaa Vetokannaksen uimarannalle, jonne matkaa n. 1.5 km. Koulut ja päiväkodit lähellä, loistavat harrastemahdollisuudet sekä liikenneyhteydet. Myyrmäen ja Martinlaakson palvelut ihan tuntumassa. Varaa oma esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Louhelantie 8 D

298000.00€ 66 m2 - Kerrostalo
3h+k+lasitettu parveke+vaatehuone+sauna

Etsitkö viihtyisää kotia? Tämä ihana asunto on juuri oikea sinulle, ihastut siihen varmasti. Kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta, keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran kokonaisuuden. Suurten ikkunoiden ansiosta tila kylpee valossa. Keittiö on hyvin varusteltu ja siihen sopii ruokailuryhmä. Omassa lähes uudenveroisessa saunassa voit rentoutua päivän päätteeksi. Kylpyhuone on myös tyylikäs ja hyvänkokoinen. Asunnossa on runsaasti säilytytilaa. Asunto sijaitsee 7/7 kerroksessa ja siinä on erittäin tilava lasitettu parveke. Parvekkeelta on hulppeat näkymät pitkälle. Yhtiö sijainti on loistava Kehäradan ja linja-autopysäkin tuntumassa, mutta kuitenkin rauhallisella paikalla, omalla tontilla. Vieressä on Louhelan ostoskeskus, jossa esim. hyvä ruokakauppa sekä kiinalainen ravintola. Martinlaakson Ostari palveluineen, terveyskeskus, kirjasto, konserttisali ja uimahalli ovat melkein naapurissa. Martinlaaksossa on kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja. Myyrmäen suurtalousalue kattavine palveluineen sijaitsee kävelymatkan päässä. Louhelassa ja sen ympäristössä on myös hyvät ulkoilumahdollisuudet: Jokiuoman puistoalue, jossa voi kesäisin käydä minigolffaamassa tai ottamassa aurinkoa nurmialueilla. Puistossa on myös matonpesupaikka, sorsalampi ja kuntoiluvälineitä ulkoliikunnan harrastamista varten. Vetokannaksen uimarannalle on matkaa n. 2km. Tule tutustumaan tähän viihtyisään asuntoon. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Luhtimäki 3 B

185000.00€ 75 m2 - Rivitalo
3h+k+s, vh, ulkovarasto, suojaisa piha

Variston vanhassa ja vehreässä pientalomiljöössä tarjolla kiva saunallinen kolmio. Yksitasoinen, kodikas ja hyvin pidetty, toimiva koti. Reilunkokoiset, valoisat huoneet. Iso, aidattu piha-alue ja katettu terassi. Peruspalvelut, koulut ja bussipysäkit kävelyetäisyydellä. Varisto sijaitsee Länsi-Vantaalla, Kehä III:n ja Vihdin tien risteyksen kaakkoispuolella. Variston yritysalue Kehä III:n eteläpuolella on liike- ja teollisuusaluetta, jossa on Kauppakeskus Viisari suurine huone­kalumyymälöineen sekä lukuisia muita kotiin liittyviä kauppoja. Yritysalueen eteläpuolella on toisenlainen Varisto: siihen kuuluvat ulkoilualue Variston niityt ja metsäisempi Raappavuori vesitorneineen. Kaakossa ulkoilualue jatkuu saumattomasti Myyrmäen urheilupuiston suuntaan. Eteläisessä Varistossa on omakoti- ja rivitaloasutusta, kaksi päiväkotia, ala- ja yläasteen koulu sekä leipomo. Tule tutustumaan! Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Marmoritie 45

535000.00€ 258 m2 - Omakotitalo
6-7h+oh+k+sauna, khh, 3 kph, 3 wc, vh, parveke, autotalli, katettu terassi, suojaisa piha

1988 rakennettu ja kuntotarkastettu omakotitalo Kivistön kasvavalla asuinalueella. Oma 885 m2 tontti. Toimiva kokonaisuus, josta saat perheellesi hyvän kodin. Huoneita on olohuoneen lisäksi 7, lisäksi 3 kylpyhuonetta ja 3 wc:tä. Tilaa ja valoa riittää, ikkunoita jokaiseen ilmansuuntaan. Alakerrassa on eteinen, 1 huone takka-, työ- tai makuuhuoneeksi tarpeen mukaan, kodinhoitotila/wc, kylpyhuone ja saunatilat. Lisäksi alakerrassa on todella iso n. 23 m2 huone omalla sisäänkäynnillä. Huoneen voi tarvittaessa jakaa makuu- työ-, oleskelu- tai vaikka harrastehuoneiksi. Siellä on myös oma kylpyhuone ja wc. Alakerran eteisestä on myös käynti n. 30 m2 autotalliin. Yläkerrassa on valoisa aula, ihana ja hyvin suunniteltu keittiö, vieressä ruokailutila, joka toimii tarvittaessa myös makuu- tai työhuoneena, lisäksi olohuone, 3 makuuhuonetta ja kph/wc. Laaja salaojaremontti on tehty. Vehreä ja turvallinen pihapiiri sekä suojaisa ja katettu terassialue. Pihalta löytyvät myös leikkipaikka ja leikkimökki sekä viherpeukaloille oma kasvi- ja yrttimaa. Pihalla on myös muutama marjapensas sekä luumupuu. Pihalle mahtuu hyvin isompikin trampoliini. Tilava autotalli ja erillinen autokatos. Perheelläsi voi siis olla useampikin auto, kaikki mahtuvat hyvin pihapiiriin. Vuonna 2015 pidettyjen asuntomessujen jälkeen Kivistöön on kehittynyt Vantaan uusin kaupunkikeskus, jota ympäröivät omakotialueet. Kivistö on sijainniltaan keskeinen isojen valtaväylien varressa. Hämeenlinnanväylä halkaisee sen pitkittäin ja Kehä III kulkee sen etelärajana. Kehäradan valmistumisen jälkeen saavutettavuus parani merkittävästi. Kivistön asemalta pääsee lentoasemalle ja Myyrmäkeen 10 minuutissa, Tikkurilaan, Pasilaan ja Helsinkiin pääsee alle puolessa tunnissa. Kivistön asemalta lähtee useita bussilinjoja lähiseuduille sekä Helsinkiin. Lähikauppa ja grilli ovat kävelymatkan päässä. Muut alueen palvelut painottuvat Kivistön keskukseen. Sieltä löytyy tällä hetkellä kaksi päivittäistavarakauppaa, kioski sekä kahviloita ja ravintoloita. Keskuksessa toimii myös useita parturi-kampaamoita ja kosmetologeja. Kivistöön on myös viimeinkin tulossa kauppakeskus, jonka pitäisi valmistua 2022 vuoden lopulla. Kaiken kruununa on Vantaanjoen kulttuuriympäristö. Lisäksi Jumbon kattavat palvelut ovat lähellä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Ruukuntekijäntie 4 D

319000.00€ 154 m2 - Kerrostalo
4h+k+sauna, 2 wc, 2 vh, lasitettu parveke ja terassipiha

Harvoin tarjolla, tule ja ihastu! Loistava koti perheellesi. Tässä asunnossa voit ihastua moniin yksityiskohtiin; yksi niistä on tilava ja avara olohuone/keittiö, johon valoa tuovat isot ikkunat. Tilaan sopii hyvin isompikin ruokailuryhmä. Olohuoneesta pääset avaralle lasitetulle terassille, jossa on infrapunalämmitin ja lattialämmitys. Lisätilaa tuo vielä suuri terassipatio, joka luo loistavat puitteet myös kerrostalo viherpeukalolle. Kolme makuuhuonetta, joista ns. master bedroom on eri puolella huoneistoa. Kylpyhuoneessa pääset rentoutumaan pehmeään porekylpyyn ja oman saunan lämpöön. Lisämukavuutta tuo erillinen kylpyhuone/wc, sekä kodinhoitohuone. Lisäksi saat käyttöösi kaksi vaatehuonetta, joista toista voit käyttää myös pukeutumishuoneena. Yhtiössä on tulossa kevään aikana kylpyhuoneremontti. Myyrmäen kattavat palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä päiväkodit. Liikenneyhteydet ovat hyvät, bussit menevät vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 500 m. Mahtavat ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet Myyrmäen urheilupuistossa (mm. jää- ja jalkapallohallit, ISS Stadion, yleisurheilukenttä) ja sen lähiympäristössä (mm. Energia Areena sekä lukuisat liikuntakeskukset) Varaa esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vaahtokuja 5 D

129200.00€ 73 m2 - Kerrostalo
3h+k+s+vaatehuone+lasitettu parveke

Hyvin hoidetussa yhtiössä, puistomaisessa ympäristössä tilava ja hyväpohjainen saunallinen kolmio. Asunnossa on kaksi hyvänkokoista makuhuonetta, vaatehuone ja tilava keittiö sekä lasitettu länsi parveke esteettömillä näkymillä. Kaiken kruunaa oma sauna. Remontoi tästä mieleisesi koti itsellesi tai sijoitukseen. Hyvin hoidettu uima-allasyhtiö, jossa mm.rakennuksia ympäröivät salaojat on uusittu, kattoremontti on tehty, ikkunat vaihdettu ja parvekkeet kunnostettu, itä- ja länsipuolen julkisivut on lämpörapattu. Päättyvä tie, ei läpiliikennettä. Hyvät lenkki- ja ulkoilumaastot sekä talvella hiihtoladut lähtevät melkein ulko-ovelta. Kesällä voit mennä viettämään aikaa Vetokannaksen uimarannalle, jonne matkaa n. 1.5 km. Koulut ja päiväkodit lähellä, loistavat harrastemahdollisuudet sekä liikenneyhteydet. Myyrmäen ja Martinlaakson palvelut ihan tuntumassa. Varaa oma esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Norokuja 4 C

168000.00€ 87 m2 - Kerrostalo
4h+k+vaatehuone+2xwc+lasitettu parveke

Etsitkö tilavaa 4-huoneen asuntoa rauhalliselta alueelta läheltä palveluita. Tämä 4/5 kerroksinen erittäin hyvin pidetty asunto sijaitsee Myyrmäessä hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä. Asunnossa on kolme tilavaa makuuhuonetta, ikkunallinen vaatehuone, kaksi wc:tä. Keittiössä on runsaasti kaappi- ja laskutilaa ja voit sijoittaa sinne myös ruokailuryhmän. Kylpyhuoneessa on tilaa pesutornille. Suuret ikkunat päästävät sisään runsaasti valoa, mikä tekee asunnosta valoisan ja kutsuvan. Lisäksi asunnosta on esteettömät näkymät ulos. Yhtiön sijainti on hyvä: lähikauppaan, bussipysäkeille sekä Louhelan juna-asemalle on lyhyt kävelymatka. Myyrmäestä ja Martinlaaksosta löytyvät kattavat lähipalvelut: apteekit, useita päivittäistavarakauppoja, terveysasemat ja yksityiset lääkärikeskukset sekä useita kuntokeskuksia, liikuntahalleja, uimahallit ja jäähalli. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet ja koulumatkan voi kulkea turvallisesti ilman kadun ylitystä. Vehreällä asuinalueella on myös hyvät ulkoilumahdollisuudet mm. paljon ulkoilureittejä, puistoalueita ja koirapuistoja. Alueelta on hyvät yhteydet myös omalla autolla pääteille Turun, Tampereen ja Lahden suuntaan sekä kaikille pk-seutua yhdistäville kehäteille. Tätä kannattaa tulla katsomaan. Soita, niin sovitaan esittelyaika!

Raiviosuonmäki 5 D

149800.00€ 90 m2 - Kerrostalo
4h+k+vaatehuone+2xwc+ lasitettu parveke, 2 sisäänkäyntiä..

Tämän asunnon pohjaratkaisu taipuu moneen. Kaksi erillistä sisäänkäyntiä mahdollistaa pitämään vaikka kotitoimistoa. Tilavat makuuhuoneet eri puolella huoneistoa palvelevat lapsiperheen arkea. Lisäksi huoneistossa on vaatehuone ja kaksi wc:tä. Keittiöön sopii suurempikin ruokailuryhmä. Hissitalon 4/5 kerros. Yhtiöllä on puistomainen, kaunis ja turvallinen pihapiiri. Kaikki kouluasteet ja päiväkodit, myös ruotsinkieliset ovat ihan tuntumassa. Lähellä ovat myös tennis-, pesäpallo- ja koripallokentät, skeittirampit ja koirapuistot. Martinlaakson hyvät peruspalvelut, kirjasto, uimahalli ja konserttisali Martinus ovat kävelymatkan päässä. Kehäradalle ja bussiasemalle on matkaa n. 500 metriä, bussit kulkevat toki lähempääkin n. 150 m päästä. Martinlaaksosta pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Martinlaaksossa on myös terveydenhuoltopalvelut. Tervetuloa tutustumaan tähän monien mahdollisuuksien asuntoon. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lintulammenkatu 2 B

135000.00€ 28 m2 - Kerrostalo
1h+kt, lasitettu parveke

Keravan Sampolassa kiva kaupunkikoti. Taloyhtiö rakennettu 2020. Tehokas ja hyvin suunniteltu asunto, johon avaruutta ja valoisuutta tuo vaaleat pinnat, korkeat ikkunat ja huomattava huonekorkeus. Ylin 8 kerros, lasitettu parveke, josta esteettömät näkymät. Huoneisto on nyt vuokrattuna. Kerava on virkeä radanvarsikaupunki, jossa kaikki on lähellä. Lähikauppa on vieressä sekä suurin osa keskustan palveluista sijoittuvat Suomen pisimpiin kuuluvan kävelykadun varrelle. Hyvät liikunta- ja virkistysmahdollisuudet sekä erinomaiset liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle. Tervetuloa tutustumaan! Hyvä ensiasunto tai sijoitus, nettotuotto yli 7 %. WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Pyymosantie 3

58000.00€ 26 m2 - Liiketila
2h+kph

Harvinaisuus!Petikossa myynnissä siistikuntoinen liiketila/toimitila. Tarjolla Petikossa rauhallisella alueella viihtyisä tila omalla sisäänkäynnillä. Sopii asiakastilaksi tai toimistoksi. Tilassa on kaksi tilavaa huonetta, avokeittiö sekä kylpyhuone/wc. Pinnoiltaan siisti huoneisto sijaitsee pienkerrotalon pohjakerroksessa. Petikko on kaupunginosa Vantaalla, Kehä III:n pohjoispuolella ja Vihdintien itäpuolella ja se kuuluu Myyrmäen suuralueeseen. Petikossa on suuri Ulkokauppakeskus, joka tarjoaa yli kahdensadan yrityksen voimin parasta palvelua. Ulkokauppakeskuksen alueella on monipuolisesti yrityksiä aina ravintoloista, huippusisustuksen kautta liikuntakeskuksiin. Vantaan länsilaidan laaja Petikon luontovirkistysalue on monipuolinen vapaa-ajan viettopaikka. Petikko on Vantaan laajimpia ja monipuolisimpia ulkoilu- ja virkistysalueita. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Putouskuja 2 B

109500.00€ 54 m2 - Kerrostalo
2h+k+kph+parveke

Yhtiön 5. kerroksessa on myynnissä kaksio avarilla, itään ja länteen aukeavilla ikkunanäkymillä. Hissi lähtee sisääntuloaulasta - ei rappusia hissille. Yhtiön taloustilanne on vakaa mm. salaojien sekä pohjaviemärien saneeraus sekä osa LVIS -saneeraushankkeen suunnittelusta on tässä yhtiössä tehty vastikevaroin. Asunnossa on toimiva pohjaratkaisu, laatoitettu kylpyhuone ja lasitettu länsiparveke. Yhtiö sijaitsee Myyrmäen sydämessä. Lähikauppa sekä linja-autopysäkit ovat kävelyetäisyydellä. Myyrmäki on vehreä asuinalue, alueella on monipuoliset palvelut sekä harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet. Lenkkeilemään ja talvella hiihtämään pääsee lähes suoraan kotiovelta ja lähellä sijaitsee myös Myyrmäen urheilupuisto, jossa on kaksi jäähallia, yleisurheilukenttä, ISS stadion, jalkapallo- ja palloiluhalli sekä Vantaan Energia Areena. Liikenneyhteydet (Kehärata, linja-autot) ovat hyvät. Junalla ja linja-autoilla pääsee lentoasemalle, Helsinkiin ja Espoon sekä Itä-Vantaan suuntiin. Omalla autolla on lyhyt ajomatka sekä Vihdintielle että Turun ja Tampereen väylille. Myös sijainti pääkaupunkiseudun sisäisten valtaväylien Kehä I:n ja III:n välissä takaavat joustavan liikkumisen koko pääkaupunkialueella. Soita, niin sovitaan sopiva aika - tätä kannattaa tulla katsomaan. Tervetuloa!

Ojahaantie 13 C

103000.00€ 57 m2 - Kerrostalo
2h+k+ikkunallinen kph+erill. wc+lasitettu parveke

Asunnossa LVIS -remontin yhteydessä saneerattu ikkunallinen kylpyhuone sekä erillinen wc kalusteineen. Asunto sijaitsee päättyvän tien päässä rauhallisella alueella, josta on kävelymatka juna-asemalle ja linja-autopysäkille. Myyrmäki on suosittu asuinalue, jossa palvelut ovat lähellä. Koulut, päiväkodit sekä Myyrmannin ja Isomyyrin kauppakeskukset ovat lähellä. Lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat ja palveluntarjoajat ovat siis aivan naapurissa. Ulkoilemaan pääsee suoraan kotiovelta eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Alueella on myös hyvät terveydenhuollon palvelut ja mm. kirjasto. Juna-asemalle on matkaa noin 600 metriä ja Kehärata tekee liikkumisen helpoksi. Myyrmäestä pääset myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Ota yhteyttä, niin sovitaan aika ja pääset katsomaan asuntoa lähemmin.

Ilvesvuorenkatu 41

32 m2 - Varastotila
HEINÄKUUSSA 2022 VALMISTUVIA MUUNNELTAVIA TILOJA, vielä vapaana noin 6 m korkeita 32 m2:n tiloja, joissa nosto-ovi (3,5x4m) erillisellä käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc-tilaa varten.

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa heinäkuussa 2022 valmistuvia monikäyttöisiä 32 ja 80 m2:n toimitiloja, jotka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Myytäviin 32 m2:n tiloihin tulee sähköistetty, käyntiovellinen nosto-ovi(3½x4 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 35.309 euroa, sisältäen alv:n 24%! Soittamalla saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta tilakokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

32 m2 - Autotalli
HEINÄKUUSSA 2022 VALMISTUVIA MUUNNELTAVIA TILOJA, vielä vapaana noin 6 m korkeita 32 m2:n tiloja, joissa nosto-ovi (3,5x4m) erillisellä käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc-tilaa varten.

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa heinäkuussa 2022 valmistuvia monikäyttöisiä 32 ja 80 m2:n toimitiloja, jotka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Myytäviin 32 m2:n tiloihin tulee sähköistetty, käyntiovellinen nosto-ovi(3½x4 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 35.309 euroa, sisältäen alv:n 24%! Soittamalla saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta tilakokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Autotalli
HEINÄKUUSSA 2022 VALMISTUVIA MUUNNELTAVIA TILOJA, vielä vapaana noin 6 m korkeita 80 m2:n tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) erillisellä käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc-/suihku- ja keittiötiloja v

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa heinäkuussa 2022 valmistuvia monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Tilat sijaitsevat omalla tontilla. Myytäviin tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset ja tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 88.272 euroa, sisältää alv:n 24%. Soittamalla saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Varastotila
HEINÄKUUSSA 2022 VALMISTUVIA MUUNNELTAVIA TILOJA, vielä vapaana noin 6 m korkeita 80 m2:n tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) erillisellä käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc-/suihku- ja keittiötiloja v

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa heinäkuussa 2022 valmistuvia monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Tilat sijaitsevat omalla tontilla. Myytäviin 80 m2:n tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset ja tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 88.272 euroa, sisältää alv:n 24%. Soittamalla saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Tuotantotila
HEINÄKUUSSA 2022 VALMISTUVIA MUUNNELTAVIA TILOJA, vielä vapaana noin 6 m korkeita 80 m2:n tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) erillisellä käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc-/suihku- ja keittiötiloja v

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa heinäkuussa 2022 valmistuvia monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Myytäviin 80 m2:n tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset, joten tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 88.272 euroa, sisältää alv:n. Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

32 m2 - Varastotila
HEINÄKUUSSA 2022 VALMISTUVIA MUUNNELTAVIA TILOJA, vielä vapaana noin 6 m korkeita 32 m2:n tiloja, joissa nosto-ovi (3,5x4m) erillisellä käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc-tilaa varten.

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa heinäkuussa 2022 valmistuvia monikäyttöisiä 32 ja 80 m2:n toimitiloja, jotka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Myytäviin 32 m2:n tiloihin tulee sähköistetty, käyntiovellinen nosto-ovi(3½x4 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 35.309 euroa, sisältäen alv:n 24%! Soittamalla saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta tilakokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Varastotila
HEINÄKUUSSA 2022 VALMISTUVIA MUUNNELTAVIA TILOJA, vielä vapaana noin 6 m korkeita 80 m2:n tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) erillisellä käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc-/suihku- ja keittiötiloja v

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus ostaa heinäkuussa 2022 valmistuvia monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Tilat sijaitsevat omalla tontilla. Myytäviin 80 m2:n tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset ja tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 88.272 euroa, sisältää alv:n 24%. Soittamalla saat lisätietoja kohteesta ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.