Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Veitsitie 14 C

780.00€/kk 40 m2 - Kerrostalo
2h+ kk + lasitettu parveke

Vuokrataan hyväkuntoinen kaksio putkiremontoidussa yhtiössä. Asunto sijaitsee rauhallisella ja vehreällä Hämevaaran asuinalueella, päättyvän tien varressa. Parvekkeelta avarat näkymät luontoon, 1/3 krs. Tilavat huoneet ja toimiva pohjaratkaisu. Mukavasti säilytystilaa, hyvin hoidettu yhtiö. Pähkinärinteen palvelut kävelyetäisyydellä, bussipysäkki lähellä. Hyvät lenkki- tai talvisin hiihtomaastot vieressä. Kannattaa katsoa! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Karhunkierros 2 A

264000.00€ 69 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna+vaatehuone+lasitettu parveke

Rauhallisessa, kauniissa pihapiirissä, 5/7 kerroksen siisti, valoisa vuonna 2004 rakennettu kolmio. Vaalea keittiö, ajanmukaiset laitteet, toimiva ruokatila yhteydessä olohuoneeseen, runsaasti säilytystilaa. Oma sauna sekä tilava vaatehuone lisäävät asumismukavuutta. Katseilta suojattu iso lasitettu parveke esteettömillä näkymillä. Erittäin hyvin hoidettu taloyhtiö. Muuttamaan pääsee heti. Asunnossa on ovipuhelin turvallisuutta lisäämässä, erinomainen äänieristys, CAT 5e-tasoinen kaapelointi ja huoneistokohtaiset atk-pistokkeet. Hissit on sijoitettu portaiden keskelle, näin ne eivät ole kenenkään seinän vieressä. Perusmaan ja kallion varaan rakennettu yhtiö on upealla paikalla, lähellä luontoa, silti lyhyen matkan ja hyvien kulkuyhteyksien päässä kaikista palveluista. Peruspalvelut ja bussiyhteydet vieressä, päiväkodit ja koulut lähellä. Ala-aste on vieressä ja ylä-aste Varistossa, lukio löytyy Myyrmäestä ja Martinlaaksosta. Loistavat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot. Lammaslammen ympäristö kokoaa ympärilleen asukkaita virkistymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammaslammen ympärillä on valaistu kävelyreitti sekä lukuisia polkuja, talvella myös hiihtolatu. Autohallipaikka myydään erikseen. Tule tutustumaan tähän viihtyisään kotiin. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajametsänkuja 4 B

159800.00€ 55 m2 - Kerrostalo
2h+k, lasitettu parveke

Putkiremontoidussa yhtiössä tarjolla tilava kaksio! Toisen kerroksen hyväkuntoinen ja -pohjainen asunto, jossa on tilavat huoneet. Lisäksi putkiremontin yhteydessä uudistettu kylpyhuone, keittiöön sopii ruokailuryhmä. Asunnon avaraan olohuoneeseen sopii hyvin tarvittaessa erillinen työpöytä ja tilaa jää hyvin myös muille kalusteille. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta on rauhaisat näkymät sisäpihalle. Kun muut yhtiöt vasta odottelevat putkiremontin alkamista niin tässä yhtiössä on jo putki-, julkisivu- ja ikkunaremontti tehty. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa on myös pesutupa sekä kellariremontin yhteydessä uusittu upea saunaosasto. Asunto sijaitsee hyvällä paikalla Martinlaakson palveluiden ja liikenneyhteyksien tuntumassa. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja, myös ruotsinkieliset lähellä. Martinlaaksossa on myös terveydenhuollonpalvelut, kirjasto, konserttisali sekä uimahalli ja useita liikuntakeskuksia. Mukavat ulkoilu- ja puistoalueet lähellä sekä Vetokankaan uimaranta n. 3 km päässä. Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Arentikuja 4 E

139800.00€ 52 m2 - Kerrostalo
2h+k, parveke

Tilava kaksio Malminkartanon palveluiden äärellä! Vaaleassa keittiössä on hyvät säilytystilat ja työtasot. Tilavat huoneet, olohuoneesta on käynti parvekkeelle, joka sijaitsee yhtiön rauhallisen oleskelupihan puolella, eikä ole ikkunanaapureita. Asunnossa on uusittu kylpyhuone, jossa on myös paikka pesutornille. Hyvä sijainti, Kehäradan asema sekä linja-autopysäkit ovat kävelyetäisyydellä, samoin lähikauppa ja R-kioski. Lähistöllä on myös päiväkoti, ala-aste ja kirjasto. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Vaahtokuja 5 F

154000.00€ 83 m2 - Kerrostalo
4h+k+s+lasitettu parveke

Rauhallisella alueella, päättyvän kadun varrella, puistomaisessa ympäristössä tilava, hyväpohjainen saunallinen asunto. Asunnossa on kiva, vaalea keittiö, kaakeloitu kylpyhuone ja erillinen wc sekä tilava vaatehuone. Lasitettu länsi parveke esteettömillä näkymillä. Kaiken kruunaa ikkunallinen sauna, joka on taloyhtiön toimesta tehty. Asunto on ensimmäisessä kerroksessa, mutta ei maan tasalla. Hyvin hoidettu uima-allasyhtiö. Hyvät lenkki- ja ulkoilumaastot sekä talvella hiihtoladut lähtevät melkein ulko-ovelta. Kesällä voit mennä viettämään aikaa Vetokannaksen uimarannalle, jonne matkaa n. 1.5 km. Koulut ja päiväkodit lähellä, loistavat harrastemahdollisuudet sekä liikenneyhteydet. Myyrmäen ja Martinlaakson palvelut ihan tuntumassa. Asunto vapautuu nopeasti. Varaa oma esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raappavuorenkuja 8

129800.00€ 58 m2 - Kerrostalo
2h+k+sauna, vaatehuone, lasitettu parveke

Ihastuttava saunallinen kaksio puistomaisin näkymin. Remontoidut ja toimivaksi suunnitellut keittiö ja kylpyhuone sekä oma sauna. Hyvät säilytystilat, puhtaat pinnat. Valoisa, avara pohjaratkaisu. 1 kerros, mutta asunto ei ole maantasossa. Muuttovalmis kokonaisuus! Hyvä julkisivuremontoitu yhtiö korkealla kukkulalla. Yhtiössä on pesutupa, lisäksi mukava piha-alue grillikatoksineen ja leikkipaikkoineen. Vapaita autopaikkojakin löytyy. Rauhallinen ja vehreä ympäristö, ei läpikulku liikennettä. Kaikki kouluasteet ja päiväkodit, myös ruotsinkieliset ovat ihan tuntumassa. Lähin päiväkoti on n. 200m ja koulu n. 400m päässä. Martinlaakson hyvät peruspalvelut, kirjasto ja uimahalli sekä useat liikuntakeskukset ovat kävelymatkan päässä. Martinlaaksossa on myös terveydenhuollonpalvelut. Talvisin hiihtämään pääset melkein kotiovelta, kesäisin hyvät lenkkimaastot ja ulkoilualueet löytyvät vierestä. Bussit kulkevat läheltä, Kehäradalle, jossa on myös bussiasema on matkaa alle 1 km. Ihana Vetokannaksen maauimala on n. 3 km päässä. Tule tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Laajavuorenkuja 3 F

108000.00€ 38 m2 - Kerrostalo
1h+k

Tehokas pikkukoti hyvin hoidetussa yhtiössä Martinlaakson palveluiden tuntumassa! 2/4 kerroksen valoisa yksiö. Keittiöön sopii pieni ruokailuryhmä, tilava makuualkovi sekä avarat ikkunanäkymät. Remontoi tästä mieleisesi koti tai hyvä kohde myös sijoitukseen. Hyvä julkisivuremontoitu yhtiö. Kaunis, vehreä ja turvallinen pihapiiri. Hyvätasoinen lähikauppa ja bussipysäkki n. 300m. Peruspalvelut, kirjasto, terveysasema, koulut ja päiväkodit, myös ruotsinkieliset sekä hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet tuntumassa. Kehärata ja bussiasema alle 1 km. Varaa oma esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Laajaniityntie 3

2800.00€ 6 m2 - Autopaikka
AP 109-111

Autohallipaikat sijaitsevat liikerakennus Martinmiilussa Martinlaaksossa, kirjaston ja terveysaseman talossa osoitteessa Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa. Kt Oy Martinmiilu sijaitsee aivan Martinlaakson Kehäradan välittömässä läheisyydessä, sen länsipuolella. Kiinteistössä on pysäköinninvalvonta. Soita ja kysy lisää Pia Hurme, 0400 649412 tai pia.hurme@lkvtuijahurme.fi.

Raikukuja 2 D

159000.00€ 66 m2 - Kerrostalo
3h + k +pesuh. + sauna + lasitettu parveke

Martinlaakson aseman tuntumassa myynnissä saunallinen kolmio 80-luvun taloyhtiössä. Asunnossa on hyvä ja toimiva pohjaratkaisu sekä lasitettu parveke. Huoneiston katot ja seinät on juuri maalattu ja makuuhuoneisiin on laitettu vaaleat saarnilautaparketit. Asunnon sijainti on hyvä ja palvelut ovat lähietäisyydellä! Mm. kioski, posti, apteekki, terveyskeskus, kirjasto, uimahalli sekä konserttisali Martinus ovat kävelymatkan päässä. Alueelta löytyvät lisäksi kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja, myös ruotsinkieliset. Martinlaaksosta on hyvät julkiset kulkuyhteydet: juna-asema (kehärata) ja bussiterminaali ovat noin 150 m päässä kotiovelta. Omalla autolla pääset nopeasti kaikille pääväylille sekä kehäteille. Lisäksi alueella on loistavat ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden: pyöräily- ja lenkkeilymaastot, tekojäärata ja lumisina talvina hyvä latuverkosto. Tule tutustumaan! Soita, niin sovitaan esittelyaika.

Taidemaalarinkatu 10 C

419000.00€ 93 m2 - Kerrostalo
5h+kt, lasitettu parveke

Tässä kodissa on kaikki mitä perheesi tarvitsee. Hyvä ja toimivaksi suunniteltu pohjaratkaisu. Valoa riittää, ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan. Puhtaat, siistit pinnat ja hyvät säilytystilat. Tilava lasitettu parveke länteen sekä erillinen ranskalainen parveke etelään. Yhtiö on rakennettu 2018, helppoa, mukavaa ja edullista asumista. Huom! Huoneisto on maksanut yhtiöjärjestyksen 2 §:ssä mainitun tontin huoneistokohtaisen lunastushinnan yhtiölle ja on näin ollen vapaa tontinvuokravastikkeen maksamisesta. Sinulla on myös mahdollisuus ostaa itsellesi autohallipaikka 20.000 eurolla. Kuninkaantammi on viehättävä asuinalue Keskuspuiston ja Vantaanjoen kupeessa, hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Ulkoilumaastot ja luonnonläheisyys ovat alueen ehdottomia valttikortteja, silti palvelut ovat lähellä ja kaupungin vilinä helposti saavutettavissa. Upeat luontoelämykset ja lapsille turvalliset leikkialueet sekä puhdasvetinen uimaranta kävelymatkan päässä. Läheltä löytyvät jo nyt Kaarelan, Kannelmäen ja Malminkartanon palvelut, jotka täydentyvät lähivuosina Kuninkaantammen omilla lähipalveluilla. Tiheään liikennöivän julkisen liikenteen ansiosta matka Helsingin keskustaankin taittuu näppärästi. Kävelypainotteisen keskustakorttelin sydämeen rakennetaan tunnelmallinen toriaukio ja kylätalo, jonka tiloista löytyvät niin koulu, päiväkoti kuin alueen asukastilat. Turvallinen jalankulkuympäristö taataan sijoittamalla asukaspysäköinti pääosin maan alle. Pitkäkosken maja sekä Keskuspuiston ja Vantaanjoen hienot virkistysreitit löytyvät alueen vierestä. Palettilammelle rakennetaan uimaranta. Lampea kiertää kävelyraitti ja sen pohjois- ja länsireunalle rakennetaan piknikpuisto ja kaupunkiviljelypalstoja. Tervetuloa tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Lammastie 11

129800.00€ 58 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, lasitettu parveke

Kiva ja hyvällä maulla kunnostettu kokonaisuus, jossa on toimiva ja avara pohjaratkaisu. Kaunis, hyvin suunniteltu keittiö, laatoitettu kylpyhuone sekä tilava lasitettu eteläparveke lämpösäteilijöineen. Kaikki seinäpinnat ovat myös juuri saaneet uuden ilmeen. Muuttamaankin pääset heti. Ihana, luonnonläheinen ympäristö. Hyvin hoidettu yhtiö rauhallisella paikalla, jossa on peruspalvelut, bussiyhteydet, päiväkodit ja koulut lähellä. Loistavat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot vieressä. Lammaslammen ympäristö kokoaa ympärilleen asukkaita virkistymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammaslammen ympärillä on valaistu kävelyreitti sekä lukuisia polkuja. Tule tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Raappavuorenkuja 8 D

124800.00€ 58 m2 - Kerrostalo
2h+k+s+vaatehuone+lasitettu parveke

Tilava saunallinen kaksio Martinlaakson palveluiden äärellä päättyvän tien päässä. Avara olohuone, josta käynti lasitetulle eteläparvekkeelle, josta avautuu puistomainen näkymä ilman ikkunanaapureita. Keittiöön sopii ruokailuryhmä, remontoitu kylpyhuone, jossa hyvin tilaa pesutornille. Lisäksi erillinen vaatehuone ja oma sauna. Avara, toimiva pohjaratkaisu, 3/6 krs. Hyvät säilytystilat, vapautuu tarvittaessa nopeasti. Rauhallinen, verheä alue ja hyvät ulkoilumaastot. Kaikki kouluasteet ja päiväkodit, myös ruotsinkieliset ovat lähellä. Samoin Kauppakeskus Ostari, terveys- ja sosiaalikeskus, kirjasto, konserttisali ja uimahalli. Alueella myös useita liikuntakeskuksia. Bussit kulkevat läheltä, bussiasema ja Kehärata alle kilometri. Hyvä sijoitus tai ensiasunto! Varaa esittelyaika! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sahatie 12

119500.00€ 59 m2 - Kerrostalo
2h+k, lasitettu parveke

Siisti ja hyvin pidetty läpitalon kaksio. Toimiva pohjaratkaisu, tilavat huoneet, hyvät säilytystilat sekä lasitettu länsiparveke. 4/7 kerros, josta on vehreät ja avarat näkymät. Rajatorpassa on pieni ostoskeskus, jossa on päivittäistavarakauppa, baari ja pizzeria. Alueella on myös Lidl, huoltoasema sekä väestönsuoja, jossa on harrastustoimintaa (mm. salibandy, paini ja itsepuolustuslajit). Lisäksi alueella on ala-aste sekä useita päiväkoteja. Hyvät ulkoilumaastot, Energia Areena palveluineen tuntumassa sekä useita liikuntakeskuksia ja harrastehalleja. Lähikauppa ja bussipysäkki ovat n. 50 m päässä. Bussilla pääset Helsinkiin sekä myös Myyrmäkeen, josta kätevästi tarvittaessa vaihdat Kehärataan. Myyrmäen suurtalousalue kauppa- ja liikekeskuksineen, kauppoineen ja marketteineen n. 1,5 km. Tule tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Viherkalliontie 1 E

216000.00€ 73 m2 - Kerrostalo
3h+k, lasitettu parveke

Hyvin pidetty ja toimivaksi suunniteltu kolmio. Hyvä pohjaratkaisu, mm. makuuhuoneet eripuolella huoneistoa. Kunnostettu keittiö ja linjasaneerauksessa uusitut kylpyhuone ja erillinen wc. Puhtaat pinnat. 3/3 kerros, lasitettu parveke. Hyvinhoidettu yhtiö, jossa on mm. pesutupa, kuntosali ja rengashuone (autonrenkaille) asukkaiden käytössä sekä vehreä pihapiiri. Yhtiöön ei ole suunnitteilla suurempia korjaushankkeita lähivuosille. Viherlaaksosta löytyvät peruspalvelut, koulut ja päiväkodit, lisäksi uimaranta, joka sijaitsee kirkasvetisen Lippajärven rannalla. Alueella on myös pururata, asukaspuisto ja koirapuisto. Tule tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Lintukallionrinne 3 C

159800.00€ 76 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu parveke

Tyylikkäästi, osin erikoisestikin suunniteltu ja remontoitu koti puistomaisessa ympäristössä. Tilava, kaunis keittiö puutasoineen sekä laajennettu, ikkunallinen kylpyhuone, jossa on mm. kivilattia. Hyvät säilytystilat. Yksi eteisen seinä on poistettu ja koristeltu teräspalkein. Hyvä, avara ja valoisa pohjaratkaisu. Makuuhuoneet erillään omassa auhassa. Ylin 6/6 krs, lasitetulta parvekkeelta on esteettömät ja huikean hienot näkymät. Julkisivuremontoitu, hyvä yhtiö. Ihana, vehreä ja turvallinen pihapiiri grillikatoksineen sekä leikkipaikkoineen. Hyvät peruspalvelut, terveydenhuollon palvelut, kirjasto ja uimahalli sekä kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja tuntumassa. Ulkoilemaan pääsee suoraan kotiovelta eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Bussit kulkevat vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 500m. Martinlaaksosta pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Jokiuoman ihana puistoalue tuntumassa ja Vetokannaksen maauimalaan n. 1,5 km. Ihastut varmasti, kannattaa tutustua! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Ilvesvuorenkatu 41

32 m2 - Varastotila
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: ensimmäinen 80 m2:n tila on jo varattu! 5 kappaletta 32 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa on nosto-ovi (3½x4 m) käyntiovella.

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 32 ja 80 m2:n toimitiloja, jotka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Myytäviin 32 m2:n tiloihin tulee sähköistetty, käyntiovellinen nosto-ovi(3½x4 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 33.409,40 euroa, sisältää alv:n! Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta tilakokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

32 m2 - Autotalli
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: ensimmäinen 80 m2:n tila on jo varattu! 5 kappaletta 32 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa on nosto-ovi (3½x4 m) käyntiovella.

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 32 ja 80 m2:n toimitiloja, jotka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Myytäviin 32 m2:n tiloihin tulee sähköistetty, käyntiovellinen nosto-ovi(3½x4 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 33.409,40 euroa, sisältää alv:n! Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta tilakokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Autotalli
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: ensimmäinen 80 m2:n tila on jo varattu! 12 kappaletta 80 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc/suihku- ja keitt

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Myytäviin tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset, joten tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 83.523 euroa, sisältää alv:n. Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Varastotila
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: ensimmäinen 80 m2:n tila on jo varattu! 12 kappaletta 80 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc/suihku- ja keitt

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Myytäviin tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset, joten tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 83.523 euroa, sisältää alv:n. Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta!Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Tuotantotila
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: ensimmäinen 80 m2:n tila on jo varattu! 12 kappaletta 80 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc/suihku- ja keitt

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Myytäviin tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset, joten tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 83.523 euroa, sisältää alv:n. Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

32 m2 - Varastotila
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: ensimmäinen 80 m2:n tila on jo varattu! 5 kappaletta 32 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa on nosto-ovi (3½x4 m) käyntiovella.

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 32 ja 80 m2:n toimitiloja, jotka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Myytäviin 32 m2:n tiloihin tulee sähköistetty, käyntiovellinen nosto-ovi(3½x4 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 33.409,40 euroa, sisältää alv:n! Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta tilakokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Varastotila
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: ensimmäinen 80 m2:n tila on jo varattu! 12 kappaletta 80 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc/suihku- ja keitt

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Myytäviin tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset, joten tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 83.523 euroa, sisältää alv:n. Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Lammastie 13

199800.00€ 118 m2 - Kerrostalo
4-5h+k+s, lasitettu parveke

Viehättävä ja toimiva kokonaisuus, jossa on erikoinen ja muunneltavissa oleva pohjaratkaisu. Sisääntulokerroksessa on valoisa olohuone, remontoitu ja hyvin suunniteltu keittiö, laatoitettu kodinhoitotila ja wc sekä kaksi mukavankokoista makuuhuonetta. Lisäksi lasitettu eteläparveke. Alakerrassa on suuri tila, jonka voi jakaa makuu-, työ- , harraste-, takka- ja/tai olohuonetilaksi. Lisäksi siellä on tilava kylpyhuone kahdella suihkulla, oma sauna ja erillinen wc. Alakerrassa on oma sisäänkäynti ja pieni terassiparveke. Pohjaratkaisu mahdollistaa vaikka kahden perheen tai sukupolven asumisen, alakerta soveltuu etätyöpisteeksi tai toimistokäyttöönkin aivan loistavasti. Kiva luonnonläheinen ympäristö. Hyvin hoidettu yhtiö rauhallisella paikalla, päättyvän tien päässä, jossa on peruspalvelut, bussiyhteydet, päiväkodit ja koulut lähellä. Loistavat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot vieressä. Lammaslammen ympäristö kokoaa ympärilleen asukkaita virkistymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammaslammen ympärillä on valaistu kävelyreitti sekä lukuisia polkuja. Tule tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***