Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Kaivosrinteenkuja 2 K

690.00€/kk 38 m2 - Kerrostalo
2h+kk, 2 vh

Näppärä pikkukoti Kaivokselan vehreässä ympäristössä! Hyvin käytetyt neliöt. Putkiremontin jäljiltä remontoitu kylpyhuone sekä vaalea keittokomero. Siisti, valoisa kokonaisuus. 1/3 krs, mutta asunto ei ole maantasalla. Hyvin remontoitu ja hoidettu yhtiö päättyvän kujan päässä. Vehreä ja rauhallinen pienkerrostalo asuinalue. Lähiöpalvelut tuntumassa mm. Kaivokselan ostoskeskus palveluineen sekä S-Market ja Lidl. Myyrmäen suurtalousalueelle alle 2 km. Hyvät bussiyhteydet, Kehärata n. 1km. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle!

Veitsitie 14 C

740.00€/kk 40 m2 - Kerrostalo
2h+ kk + lasitettu parveke

Vuokrataan hyväkuntoinen kaksio. Asunto sijaitsee rauhallisella ja vehreällä Hämevaaran asuinalueella, päättyvän tien varressa. Parvekkeelta avarat näkymät luontoon, 1/3 krs. Tilavat huoneet ja toimiva pohjaratkaisu. Mukavasti säilytystilaa. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa on oma talonmies. Pähkinärinteen palvelut kävelyetäisyydellä, bussipysäkki lähellä. Hyvät lenkki- tai talvisin hiihtomaastot vieressä. Kannattaa katsoa! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Ullantorppa 10 A

1000.00€/kk 68 m2 - Kerrostalo
3h+k+s+lasitettu parveke

Valoisa kulmahuoneisto hyvällä paikalla Espoon Ymmerstassa. Asunnossa on hyvä pohjaratkaisu ja oma sauna. Keittiössä astianpesukone, liesi, liesituuletin ja jää-pakastinkaappi. Lasitetulle, tilavalle parvekkelle voit tehdä oman kesäkeitaan, jossa mukava nauttia leppeästä ilta-auringosta. Lähin bussipysäkki kävelymatkan päässä ja Koivuhovin juna-asemalle 4 minuutin kävelymatka. Lähikauppa aivan nurkan takana. Tervetuloa tutustumaan! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ojahaanrinne 5 B

173000.00€ 89 m2 - Kerrostalo
4h+k+vaatehuone+lasitettu parveke

Esittely: 22.07.2018 klo. 15:00-15:30

Myynnissä valoisa, avarapohjainen läpitalon kolmio uima-allasyhtiössä. Asunnossa erillinen wc, ikkunallinen kylpyhuone sekä lasitettu parveke. Olohuone ja keittiö avaraa yhtenäistä tilaa, kolme tilavaa makuuhuonetta sekä vaatehuone. 5/5 kerros. Hyvä, hoidettu yhtiö, jossa tehty mm. julkisivu-, ikkuna- ja kattoremontti. Yhtiö sijaitsee Ojahaan alueella lähellä Myyrmäen kauppakeskuksia ja kunnallisia palveluja (Kela, kirjasto, terveysasema). Myyrmäessä myös monipuoliset liikuntamahdollisuudet esim. uimahalli, useita kuntokeskuksia, urheilu-, palloilu- ja jäähalli, urheilukenttä sekä jalkapallostadion. Kehäradalle matkaa n. 400 m ja lähimmälle bussipysäkille n. 250 m. Tästä saat itsellesi hyvän ja toimivan kodin. Soita ja varaa aika, niin mennään katsomaan. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Erik Bassen tie 12 A

188000.00€ 98 m2 - Kerrostalo
4h+k, vh, lasitettu parveke

Juuri täysin uuden ilmeen saanut valoisa ja tilava perheasunto rauhallisella asuinalueella, mutta kuitenkin lähellä hyviä palveluita ja liikenneyhteyksiä!! Vaalea, tyylikäs kokonaisuus. Tilavat huoneet ja hyvät säilytystilat lapsiperheen tarpeisiin. Kaikki seinä- ja kattopinnat maalattu, lattiapinnat uusittu, väliovet vaihdettu sekä täysin remontoitu kylpyhuone. Kaunis keittiö on remontoitu 2013, nyt jää-pakastinkaappi sekä astianpesukone uusittu. Asunnon ikkunoista ja lasitetulta parvekkeelta on rauhalliset ja vehreät näkymät parkkipaikan yli peltomaisemaan. Läpitalon huoneisto, pääty. 1/6 krs, mutta huoneisto ei ole maan tasalla. Kulttuurihistoriallisesti arvokas Kauklahden kylänraitti tarjoaa monipuoliset palvelut. Lähin ruokakauppa ja apteekki ovat n. puolen kilometrin päässä. Sujuvat liikenneyhteydet junalla ja bussilla. Lisäksi hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet luonnon helmassa. Tässä on kaikki mitä perheesi tarvitsee. Muuttamaankin pääset heti. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Karjatie 15

153000.00€ 63 m2 - Rivitalo
2h+k+sauna, vh, osittain katettu ja lasitettu terassi

Myydään ihana rivitalokaksio Klaukkalan Haikalassa. Asunnon oleskelupiha on aurinkoinen ja vehreä. Katettu patio antaa kesällä lisää oleskelutilaa ja pihalla on myös kasvihuone viherpeukalolle. Huoneistossa on toimiva pohjaratkaisu omalla saunalla ja valoisa olohuone sekä osittain avoin keittiö muodostavat mukavat tilat oleskeluun. Makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Jokaisella huoneistolla on yhtiössä autokatospaikka ja autokatoksen yhteydessä varasto. Osta tästä mukava pienen perheen koti omalla laitetulla oleskelupihalla. Soita ja sovi esittely - päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tervetuloa tutustumaan!

Raappavuorenkuja 1 E

148000.00€ 80 m2 - Kerrostalo
3h+k, erill. wc, parveke

Tilava, kiva kolmio hyvin hoidetussa yhtiössä, jossa lapsiystävällinen ja vehreä pihapiiri. Asunnossa on toimiva pohjaratkaisu ja suuri kylpyhuone sekä erillinen wc. Yhtiössä on meneillään parvekelinjastojen saneeraus ja kohta asunnossa on myös remontoitu, lasitettu parveke, josta voit tehdä vaikka mukavan kesähuoneen. Peruspalvelut, päiväkodit ja koulut sekä liikenneyhteydet kävelymatkan päässä. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä niin käydään katsomassa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raikurinne 1 G

139800.00€ 58 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, lasitettu parveke

Muuttovalmis läpitalon kaksio hyvin hoidetussa yhtiössä! Avara pohjaratkaisu, valoisa kokonaisuus. Juuri kokonaan remontoitu kaunis keittiö, johon mahtuu hyvin ruokailuryhmä. Tilava laatoitettu kylpyhuone/wc, johon mahtuu hyvin myös pesutorni. Lähes kaikki katto-, seinä- ja lattia pinnat kunnostettu. Lasitettu länsi parveke, hissitalon ylin 4/4 kerros. Hyvin hoidettu yhtiö; mm. julkisivusaneeraus ja parvekeremontti tehty, ikkunat vaihdettu ja hissit peruskorjattu. Lisäksi asukkaiden yhteisessä käytössä ovat pesutupa, askartelu- ja kerhohuone. Viehättävä, vehreä pihapiiri ja aktiivinen yhteisö. Hyvät peruspalvelut, terveydenhuollon palvelut, kirjasto ja uimahalli sekä kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja tuntumassa. Ulkoilemaan pääsee suoraan kotiovelta eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Bussit kulkevat vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 500m. Martinlaaksosta pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Jokiuoman ihana puistoalue tuntumassa ja Vetokannaksen maauimalaan n. 1,5 km. Kannattaa katsoa! Sovi esittely ja varaa omaksesi, et tee huonoa ratkaisua! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Vanha Kaarelantie 4 A

288000.00€ 75 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, tilava lasitettu parveke

Esittely: 22.07.2018 klo. 15:45-16:15

Kaivokselan vehreästä ympäristöstä löytyy koti v.2016 valmistuneesta yhtiöstä. Hyvin pidetty saunallinen kolmio. Avokeittiö on yhteydessä avaraan olohuoneeseen, josta käynti lasitetulle parvekkeelle. Tilavat makuuhuoneet, joissa hyvin säilytystilaa. Lähettyvillä monipuoliset ulkoilualueet mm. Keskuspuisto lenkkeilymaastoineen ja talvisin hiihtolatuineen. Näppärät liikenneyhteydet; kävelymatkan päässä Hämeenlinnantien bussit sekä Malminkartanon että Myyrmäen juna-asemat. S-Market ja Lidl tuntumassa. Myyrmäen loistopalvelut ovat n. 1 km päässä. Lähialueille kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Mahdollisuus ostaa myös autohallipaikka. Tässä sinulle muuttovalmis koti. Pyydä oma esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Veitsitie 17 A

129000.00€ 55 m2 - Kerrostalo
3h+kk, lasitettu parveke

Rauhallisella ja vehreällä Hämevaaran asuinalueella putkiremontoidussa yhtiössä myynnissä tehokas kolmio! Tilavat huoneet ja toimiva pohjaratkaisu. Putkiremontin yhteydessä uudistettu, kaunis kylpyhuone. Huoneistoa juuri remontoidaan, joten kohta keittokomerossa on myös uudet kaapistot ja työtasot. Lisäksi kaikki seinäpinnat kunnostetaan, laitetaan uusi laminaattilattia ja uusitaan jalkalistat. Väliovet myös kunnostetaan. Lasitetulta parvekkeelta on avarat näkymät luontoon, 2/3 krs. Yhtiössä oma talonmies. Pähkinärinteen palvelut kävelyetäisyydellä, bussipysäkki lähellä. Hyvät lenkki- tai talvisin hiihtomaastot vieressä. Kannattaa katsoa! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Laajaniityntie 10 C

165000.00€ 89 m2 - Kerrostalo
4h+k, 2 wc, vh, lasitettu parveke

Esittely: 24.07.2018 klo. 18:15-18:45

Viehättävä ja hyvin pidetty koti Martinlaakson lähes paraatipaikalta! Huoneistoon on kaksi sisäänkäyntiä. Vaalea, jo kertaalleen kunnostettu keittiö, laatoitettu kylpyhuone/wc sekä erillinen wc kalusteineen, johon saat mahtumaan pesukoneen. Lisäksi todella tilava olohuone, johon mahtuu sohvakaluston lisäksi isompikin ruokailuryhmä tai erillinen työtila. Mukavan kokoiset makuuhuoneet ja hyvät säilytystilat. Asunnon ikkunoista on avoimet, puistomaiset näkymät. Vehreä ja turvallinen pihapiiri tarjoaa mukavan oleskelualueen grillipaikkoineen aikuisille ja hyvät leikkivälineet lapsille. Yhtiössä on kylmäkellarit sekä pesutupa. Edullinen asua. Tämä hyvin hoidettu taloyhtiö sijaitsee lähellä palveluja. Kehärata ja bussiasema ovat vain noin 300 metrin päässä. Martinlaakson Ostari palveluineen löytyy juna-aseman vierestä; mm. päivittäistavarakaupat, apteekki, pankit, R-kioski, posti, kukkakauppa, hammaslääkäri, kuntosali jne. Martinlaakson terveysasema, kirjasto, uimahalli, Kauppiaitten Kauppaoppilaitos Mercuria ja Konserttitalo Martinus ovat myös nurkan takana. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä useita päiväkoteja, myös ruotsinkieliset. Hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet, ihana Jokiuoman puistoalue sekä Vetokannaksen maauimala tuntumassa. Tästä asunnosta saat perheellesi kivan kodin. Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sahratie 1

293000.00€ 114 m2 - Rivitalo
5h+k+sauna, 2 wc:tä ja terassi

Tästä yhtiöstä harvoin myynnissä! Tule tutustumaan neljän makuuhuoneen, isommallekin perheelle sopivaan ja toimivalla pohjaratkaisulla varustettuun huoneistoon. Asunto sijaitsee yhtiön tontin reunalla omassa rauhassaan - ei kulkua muihin yhtiön asuntoihin aivan talon vierestä. Tämä kiva 1980 valmistunut paritalokoti on Hämeenkylässä vehreällä tontilla, hyvin hoidetussa rivitaloyhtiössä. Asunnon alakerrassa on olohuone, makuuhuone, wc sekä 2000 -luvulla uusittu keittiö, jossa huippuimurilla varustettu liesituuletin, induktioliesi, erillisuuni (kiertoilma), astianpesukone sekä täyskorkea jääkaappi. Yläkertaan on sijoitettu kolme makuuhuonetta, vaatehuoneet sekä 2018 remontoitu sauna ja pesuhuone. Hämeenkylä on lapsiperheiden suosima, pidetty ja rauhallinen pientaloalue Hämeenkylän kartanon vehreissä maisemissa. Hyvä päivittäistavarakauppa (K-Supermarket) sekä hampurilaisravintola ovat kävelymatkan päässä. Linja-autolla pääset kätevästi Helsingin keskustaan sekä Myyrmäen/ Martinlaakson suuntaan että Pähkinärinteeseen, jossa lisää palveluita mm. apteekki, kirjasto, neuvola ja R-kioski. Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet: useita kävelyreittejä puistomaisessa ympäristössä ja talvella pääset hiihtoladuille melkeimpä kotiovelta. Tätä kannattaa tulla katsomaan, jos etsit tilavaa perheasuntoa. Soita, niin käydään katsomassa olisiko tämä mahdollisesti perheenne seuraava koti. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Nuijatie 21 A

128000.00€ 59 m2 - Kerrostalo
2h+k, lasitettu parveke

Ihana, valoisa ja vapaa kaksio kalliolla, kukkulalla! Hyvä, avara pohjaratkaisu. Remontoidut kaunis keittiö ja laatoitettu kylpyhuone. Kaikki pinnat käsitelty sekä uudehko laminaattilattia. Lasitettu parveke, josta mukavat ja vehreät näkymät. Remontoitu, hyvin hoidettu yhtiö. Kiinnostuitko? Alueella sijaitsee muun muassa pieni ostoskeskus kauppoineen, baari, huoltoasema, Rajatorpan väestönsuoja, jossa järjestetään harrastustoimintaa (mm. salibandy, paini ja itsepuolustuslajit), Rajatorpan ala-aste sekä useita päiväkoteja. Hyvät ulkoilumaastot, Energia Areena palveluineen tuntumassa sekä useita liikuntakeskuksia ja harrastehalleja. Bussit kulkevat vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 3 km. Tämä on nähtävä! Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajaniityntie 3

2800.00€ 6 m2 - Autopaikka
AP 109-116

MYYNNISSÄ 8 KPL AUTOHALLIPAIKKOJA! Autohallipaikat sijaitsevat liikerakennus Martinmiilussa Martinlaaksossa, kirjaston ja terveysaseman talossa osoitteessa Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa. Kt Oy Martinmiilu sijaitsee aivan Martinlaakson Kehäradan välittömässä läheisyydessä, sen länsipuolella. Kiinteistössä alkaa pysäköinninvalvonta. Paikkoja on myös mahdollisuus vuokrata 60 eur/kk. Soita ja kysy lisää Pia Hurme, 0400 649412 tai pia.hurme@lkvtuijahurme.fi.

Luhtimäki 3 A

219500.00€ 89 m2 - Rivitalo
4h+k+s, terassi, piha ja varasto, oma autopaikka pihalla

Variston vanhassa pientalomiljöössä tarjolla paritalo rivitaloyhtiössä. Yksitasoinen, kaunis ja toimiva koti perheellesi. Paritalo rivitaloyhtiössä, varasto erottaa talot toisistaan. Reilun kokoiset valoisat huoneet, muuttovalmis kokonaisuus. Tilava piha-alue, päätyhuoneisto. Ihana vanha pientalomiljöö. Palvelut, koulut ja yhteydet kävelyetäisyydellä. Varisto sijaitsee Länsi-Vantaalla, Kehä III:n ja Vihdin tien risteyksen kaakkoispuolella. Variston yritysalue Kehä III:n eteläpuolella on liike- ja teollisuusaluetta, jossa on Kauppakeskus Viisari suurine huone­kalu ­myymälöineen sekä lukuisia muita kotiin liittyviä kauppoja. Yritysalueen eteläpuolella on toisenlainen Varisto: siihen kuuluvat ulkoilualue Variston niityt ja metsäisempi Raappavuori vesitorneineen. Kaakossa ulkoilualue jatkuu saumattomasti Myyrmäen urheilupuiston suuntaan. Eteläisessä Varistossa on omakoti- ja rivitaloasutusta, kaksi päiväkotia, ala- ja yläasteen koulu sekä leipomo. Varistossa sijaitsee myös ihana puistoalue. Alue on yleinen koiranulkoilutusalue ja kesäiltojen viettopaikka niin aikuisille kuin lapsillekin. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Viherkuja 3 b

370000.00€ 169 m2 - Omakotitalo
5h+k+s, khh, 2 wc, autotalli+toimistohuone, jonne käynti huonetiloista

Martinlaaksossa, lähellä kaikkia palveluja ja hyvien liikenneyhteyksien päässä siisti, hyvin pidetty, kuntotarkastettu 1984-1985 rakennettu 1-tasoinen omakotitalo! Hyvä lapsiperheen koti, jossa 3-4 makuuhuonetta, hyvät vaatehuolto- ja pesutilat sekä tilava Puustellin -keittiö. Talossa on myös tunnelmaa luova varaava takka sekä ilmalämpöpumppu. Kaikki ikkunat on vaihdettu uusiin juuri ennen joulua. Talo sijaitsee tilavalla 822 m2 tontilla, jossa on vielä jäljellä rakennusoikeutta hieman alle 80 m2. Valoisa ja rauhallinen Jokiuoman puistoon rajoittuva, etelään aukeava oleskelupiha, katettu vilpola ja suuri avoterassi talon länsipäädyssä. Tähän kannattaa tulla tutustumaan! Ota yhteyttä, niin sovitaan sopiva ajankohta ja käydään katsomassa asuntoa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajaniityntie 12 E

124800.00€ 56 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, lasitettu parveke

Esittely: 24.07.2018 klo. 19:00-19:30

Läpitalon kaksio Martinlaakson lähes paraatipaikalta! Asunnossa on kermanvärinen, kertaalleen jo kunnostettu keittiö ja laatoitettu kylpyhuone. Lisäksi tilava olohuone, johon mahtuu sohvakaluston lisäksi isompikin ruokailuryhmä tai erillinen työtila. Nyt jaettu kahtia makuu- ja olohuoneeksi. Makuuhuoneessa on hyvät säilytystilat, lisäksi asunnossa on vaatehuone. Asunnon ikkunoista on avoimet, puistomaiset näkymät. Vehreä ja turvallinen pihapiiri tarjoaa mukavan oleskelualueen grillipaikkoineen aikuisille ja hyvät leikkivälineet lapsille. Yhtiössä on mm. kylmäkellarit sekä pesutupa. Tämä hyvin hoidettu taloyhtiö sijaitsee lähellä palveluja. Kehärata ja bussiasema ovat vain noin 200 metrin päässä. Martinlaakson Ostari palveluineen löytyy juna-aseman vierestä; mm. päivittäistavarakaupat, apteekki, pankit, R-kioski, posti, kukkakauppa, hammaslääkäri, kuntosali jne. Martinlaakson terveysasema, kirjasto, uimahalli, Kauppiaitten Kauppaoppilaitos Mercuria ja Konserttitalo Martinus ovat myös nurkan takana. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja, myös ruotsinkieliset. Olisiko tässä uusi kotisi? Varaa itsellesi esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kukinkuja 4 H

168000.00€ 94 m2 - Kerrostalo
4h+k, vh, lasitettu parveke

Martinlaaksossa, Kivimäessä myynnissä kolmannen kerroksen kiva ja siisti neliö, jossa on yksi perheiden tavoitelluimmista pohjaratkaisuista! Tilava keittiö, kunnon kokoinen laatoitettu kylpyhuone, 2 wc:tä, vaatehuone sekä lasitettu parveke. Yhtiössä on pesutupa ja vehreä pihapiiri. Bussit menevät läheltä, Kehärata, bussiasema, kauppakeskus Ostari palveluineen sekä terveyskeskus ja kirjasto ovat n. 500 m päässä. Kaikki kouluasteet ja päiväkodit kävelyetäisyydellä, ala-aste ja neuvola sekä muutama päiväkoti ihan vieressä. Jokiuoman puistoalue lähellä ja Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 1,5 km. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Muuttamaankin pääset nopeasti. Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Myllärintie 8 A

159000.00€ 63 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu länsi parveke

Tämä kiva ja valoisa hissitalon kulmahuoneisto putkiremontoidussa yhtiössä odottaa sinua! Todella tehokas asunto sinulle, joka haluat asua lähellä hyviä palveluja. Hissitalon 3 krs, länsi parveke. Isot ikkunat etelään ja länteen tuovat asuntoon mukavasti valoa. Remontoidut keittiö ja kylpyhuone. Hyvä pohjaratkaisu ja toimiva kokonaisuus. Keskeinen sijainti, melkein kaikki mitä tarvitset on ihan kävelymatkan päässä. Kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat, kirkko ja muut palveluntarjoajat ovat melkein naapurissa. Linja-autoasemalle on matkaa n. 200m. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä useita päiväkoteja. Lisäksi jää- ja tennishallit sekä hiihtokeskus. Klaukkalan pohjoispuolella sijaitseva Valkjärvi tarjoaa virkistymismahdollisuuksia. Soita niin kerromme lisää. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Pellaksenmäentie 15 D

126000.00€ 28 m2 - Luhtitalo
1h+kt+terassi+piha

Todella tehokas ja uudenkarhea ensimmäisen kerroksen pikkukoti! Tilava, laatoitettu kylpyhuone taittuvilla suihkuseinillä ja kaunis, valkoinen avokeittiö tasokkailla kodinkoneilla. Lisäksi mukavasti säilytystilaa. Ensimmäinen kerros eli sinulla on pieni oma piha-alue. Kyllä, aivan kuin asuisit rivitalossa. Ympärillä oleva luonto tarjoaa hyvät ulkoilumaastot. Kävelymatkan päässä Jorvin sairaalasta. Mahdollisuus myös ostaa oma lämpötolpallinen autopaikka 1900 eur. Hyvä ensikoti tai sijoitus. Ota yhteyttä! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Pyörrekuja 4 A

179800.00€ 89 m2 - Kerrostalo
4h+k, tilava vh, lasitettu parveke

Valoisa koti upealla paikalla Myyrmäen sydämessä! Huoneisto on siisti ja hyvin pidetty. Kunnostettu keittiö, jossa on hyvät säilytystilat ja työtasot. Laatoitettu, ikkunallinen kylpyhuone sekä erillinen wc. Valoisa olohuone sekä hyvänkokoiset makuuhuoneet. Yksi makuuhuoneista toimii mainiosti myös joko ruokailutilana tai työhuoneena kauniiden lasioviensa vuoksi. Tilava vaatehuone sekä lasitettu länsiparveke, josta on vehreät maisemat. Kiinnostuitko? Myyrmäen talousalueen kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä - mm, kauppa- ja liikekeskukset Myyrmanni, Isomyyri, Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo palveluineen, terveyskeskus, elokuvateatteri, kirjasto, useita urheiluhalleja ja -puistoja sekä kuntokeskuksia. Uimahalli on 100m päässä, mutta yhtiössä on myös saunan yhteydessä oma uima-allasosasto. Bussit kulkevat vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 400m. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja lähellä. Lähin päiväkoti tien toisella puolella. Tule tutustumaan! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kaanaantie 31

125000.00€ m2 - Omakotitalotontti
Rinnetontti 8200 m2, jossa päärakennus, saunatupa, liiteri ja autotalli

Loistava vaihtoehto siirtolapuutarhalle! Myynnissä ihana 8200 m2:n tontilla oleva mökkikeidas, jota voit myöhemmin hyödyntää rakentamiseen. Vain n. 35 km Helsingistä! Omakotitalo tai paritalon rakentaminen mahdollista suunnittelutarveratkaisulla; n. 300 m2 + n. 100 m2 taloustilaa. Kallioisella rinne tontilla Valkjärven läheisyydessä vehreä mökkikeidas, jossa monipuolisuutta löytyy; metsää, retroa ja luomua. Siisti, hyväkuntoinen, romanttinen, mennyttä aikaa huokuva punavalkoinen n. 40 m2 "mummon mökki" ja n. 15 m2 saunatupa. Sähköt ylä- ja alatuvassa sekä autotallissa. Oma kaivo, josta juomavesi (ei tutkittu) sekä toinen kaivo puutarhan kasteluun. Nykyinen päätupa, jossa lasiveranta, vaatehuone, tilava keittiö ja makuuhuone. Erillinen alatupa, jossa sauna ja pesutilat sekä makuuhuone. Tuvissa on mahdollista asua ympäri vuoden. Lisäksi liiteri, jossa runsaasti polttopuita sekä siisti puucee. Kaiken kruunaa tilava autotalli. Valkjärven/ Lähtelän uimarantaan matkaa n. 500 m, jossa ovat laituri, pukukopit ja venepaikat, historiallinen Savitorppa lähistöllä. Klaukkalan monipuoliset palvelut n. 4 km. Tule ja koe tämä itse! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sammalkaari 25

369000.00€ 230 m2 - Omakotitalo
5h+k+sauna, th, khh, 2 kph, 2 wc, parveke, kylmä- ja lämminvarasto, autotalli.

Tässä 1996 itselle rakennetussa talossa on kaikki mitä tarvitset! Nyt perheelläsi on mahdollisuus saada hyvä koti, jossa on reilusti yhteistä tilaa. Yläkerrassa on kaunis 2014 remontoitu keittiö ja erillinen ruokailutila yhteydessä olohuoneeseen, 3 hyvän kokoista makuuhuonetta sekä laatoitettu, ikkunallinen wc/kylpyhuone. Alakerrassa on yksi makuuhuone, ihana takkahuone, jossa on Tulikiven varaava takka/leivinuuni sekä tilavat 2010 uusitut sauna- ja pesutilat. Saunassa on ns. heti valmis kiuas. Lisäksi tehokas ja hyvin suunniteltu kodinhoitohuone. Hyvät säilytys- ja varastotilat, n. 24 m2 autotalli ja pihalle mahtuu 4-5 kpl autoja. Terassit kummallakin puolen taloa. Kuntotarkastus on juuri tehty ja talosta löytyy myös lain määräämä energiatodistus. Taisit jo innostua? Tämä talo on rakennettu vuokra tontille rinneratkaisuna, piha-aluetta marjapuskineen ja omenapuineen jää reilusti. Pihalle mahtuu hyvin myös trampoliini. Erittäin hyvän asuinpaikan maineessa oleva Mäntysalo on kylä Nurmijärven kunnan eteläosassa Valkjärven lähistöllä. Se kuuluu Klaukkalan talousalueeseen, joka on kunnan suurin taajama. Klaukkala kasvaa koko ajan. Sinne muuttaa asukkaita muun muassa pääkaupunkiseudulta, sillä puolen tunnin ajomatka Helsingin keskustasta houkuttelee etenkin lapsiperheitä. Klaukkalasta on matkaa Espoon sekä Vantaan rajalle noin 5 km ja Helsinkiin alle 30 km. Kannattaa katsoa! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Räävelintie 5 J

315000.00€ 137 m2 - Rivitalo
5h+k+sauna, 2 wc, parveke, aidattu piha, lämmin varasto

Tässä on perheellesi koti, jossa on kaikki mitä tarvitset! Kauklahdessa 1996 rakennetun rivi-/paritalon päätyhuoneisto. Toimiva, valoisa pohjaratkaisu ja hyvät säilytystilat. Sisääntulokerroksessa on kaksi makuuhuonetta, ikkunallinen kylpyhuone/wc-tila sekä toimivaksi suunniteltu keittiö, joka on yhteydessä tilavaan olohuoneeseen. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle, josta on avarat ja vehreät näkymät. Alakerrassa on kaunis saunaosasto, jonka yhteydessä on toimiva kodinhoitohuone ja wc. Mahtavan kokoinen takkahuone, jonka voi tarvittaessa muuttaa makuuhuone-, työ- tai olohuone käyttöön. Alakerrasta löytyvät myös lämmin varasto sekä mukavan kokoinen askarteluhuone, joissa kummastakin on myös uloskäynti. Hyvän kokoinen n. 200 m2 oma piha-alue, joista puuterassia on n. 40 m2. Pihalla on leikkimökki ja pihalle mahtuu hyvin myös trampoliini lapsille. Asuntoon kuuluu oma lämmin autohallipaikka. Kauklahti on Espoon länsiosassa Kehä III:n varrella sijaitseva kaupunginosa. Peruspalvelut ovat tuntumassa ja kaikki kouluasteet ja päiväkodit ovat alueella. Busseilla ja junalla liikut näppärästi. Taisit kiinnostua? Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Veturitallintie 5 C

148000.00€ 63 m2 - Kerrostalo
2h+k+sauna, lasitettu parveke

Tämä on löytö, kun haluat muuttovalmiin kodin keskustasta, jossa palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat kävelyetäisyydellä. Kaunis, uusi keittiö kodinkoneineen, laatoitettu kylpyhuone, kaikki seinä- ja lattiapinnat ovat juuri saaneet uuden ilmeen ja lasitettu parveke. Hyvät säilytystilat! Hyvin hoidettu taloyhtiö, mitään suuria remontteja ei ole nyt tiedossa. Vehreä ympäristö ja pihapiiri. Kirkkonummi kuuluu Helsingin metropolialueeseen. Etäisyys kuntakeskuksesta Helsingin keskustaan on n. 30 kilometriä, kunnan itärajalta n. 20 kilometriä. Hyvät juna- ja bussiyhteydet pääkaupunkiseudulle ovat lähellä. Kirkkonummella on useita uimarantoja, pitkä rantaviiva veneilyyn, melontaan, kalastukseen ja sukellukseen, laajat ulkoilualueet kuntoiluun ja suunnistukseen, kunnan ylläpitämät juoksu- ja murtomaahiihtoreitit, kevyen liikenteen reitit juoksemiseen, pyöräilyyn ja rullaluisteluun, uimahalli, jäähalli, kunnallinen sisäuimakeskus, viisi golfkenttää, joilla yhteensä kahdeksan täysipituista väylää ja laskettelukeskus (Peuramaa). Kirkkonummella on myös useita ratsastustalleja. Sovi esittely, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kaanaantie 31

125000.00€ 55 m2 - Mökki tai huvila
Päärakennus, saunatupa sekä liiteri ja autotalli

Loistava vaihtoehto siirtolapuutarhalle! Vain n. 35 km Helsingistä! Kallioisella rinnetontilla Valkjärven läheisyydessä vehreä mökkikeidas, jossa monipuolisuutta löytyy; metsää, retroa ja luomua. Saat tontille mainiosti vaikka isommankin kasvimaan. Siisti, hyväkuntoinen, romanttinen ja mennyttä aikaa huokuva punavalkoinen n. 40 m2 "mummon mökki" ja n. 15 m2 saunatupa. Sähköt ylä- ja alatuvassa sekä autotallissa. Oma kaivo, josta juomavesi (ei tutkittu) sekä toinen kaivo puutarhan kasteluun. Nykyinen päätupa, jossa on lasiveranta, vaatehuone, tilava keittiö ja makuuhuone. Erillinen alatupa, jossa sauna ja pesutilat sekä makuuhuone. Tuvissa on mahdollista asua ympäri vuoden. Lisäksi liiteri, jossa runsaasti polttopuita sekä siisti puucee. Kaiken kruunaa tilava autotalli. Vehreä 8200 m2:n tontti, jota voit myöhemmin hyödyntää rakentamiseen. Omakotitalon tai paritalon rakentaminen mahdollista suunnittelutarveratkaisulla; n. 300 m2 + n. 100 m2 taloustilaa. Valkjärven/ Lähtelän uimaranta on n. 500 m päässä, josta löytyvät laituri, pukukopit ja venepaikat. Kulttuurihistoriallinen Savitorppa on lähistöllä. Klaukkalan monipuoliset palvelut n. 4 km. Tule ja koe tämä itse! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajavuorentie 3 as

263000.00€ 101 m2 - Rivitalo
4h+k+sauna, 2 vh, 2 wc, parveke, piha ja varasto

Esittely: 22.07.2018 klo. 14:15-14:45

Viihtyisä perheasunto keskeisellä ja kauniilla paikalla Martinlaaksossa! Ensimmäisessä kerroksessa on valoisa ja tilava olohuone, josta käynti suojaiselle pihalle. Takapihalla on hyvin tilaa ja pensasaita luo mukavasti omaa rauhaa. Keittiössä on uudet kauniit, vaaleat kaapistot sekä hyvät säilytystilat, tilaan sopii myös ruokailuryhmä. Kerroksesta löytyvät lisäksi vaatehuone, eteisen kaapistot sekä erillinen wc. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista yhdessä on oma parveke ja yhdessä erittäin tilava vaatehuone. Lisäksi sauna ja kylpyhuone. Ulkovarasto tuo runsaasti lisää säilytystilaa. Vesimaksu sisältyy vastikkeeseen, edullinen asua. Ihanan vehreä asuinalue. Kaikki kouluasteet ja useat päiväkodit, myös ruotsinkieliset sekä Martinlaakson kattavat palvelut kuten mm. kauppa- ja liikekeskukset Martinmiilu sekä Ostari palveluineen, terveyskeskus, uimahalli ja konserttisali ovat lähellä. Hyvin varusteltu lähikauppa ja bussipysäkki ovat ihan vieressä, juna-asemalle matkaa alle 1 km. Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 3 km. Tervetuloa ihastumaan uuteen kotiisi! Soita niin varataan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!