Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Taidemaalarinkatu 10 C

1500.00€/kk 93 m2 - Kerrostalo
5h+kt, lasitettu parveke

Täydellinen perheasunto! Hyvä ja toimivaksi suunniteltu pohjaratkaisu. Valoa riittää, ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan. Mukavan kokoiset huoneet, puhtaat, siistit pinnat ja hyvät säilytystilat. Keittiö ja olohuone ovat kaikki yhtä avaraa ja valoisaa tilaa. Tilan erottaa saarreke. Todella suuri, lasitettu parveke länteen sekä erillinen ranskalainen parveke etelään. Yhtiö on rakennettu 2018. Taloyhtiössä on viihtyisät saunatilat sekä ns. kerhohuone asukkaiden käyttöön. Yhtiössä on myös pesutupa. Kiva piha leikkipaikkoineen, jossa niin lapset kuin aikuisetkin viihtyvät. Kuninkaantammi on viehättävä asuinalue Keskuspuiston ja Vantaanjoen kupeessa, hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Ulkoilumaastot ja luonnonläheisyys ovat alueen ehdottomia valttikortteja, silti palvelut ovat lähellä ja kaupungin vilinä helposti saavutettavissa. Upeat luontoelämykset ja lapsille turvalliset leikkialueet sekä puhdasvetinen uimaranta kävelymatkan päässä. Läheltä löytyvät jo nyt Kaarelan, Kannelmäen ja Malminkartanon palvelut, jotka täydentyvät lähivuosina Kuninkaantammen omilla lähipalveluilla. Tiheään liikennöivän julkisen liikenteen ansiosta matka Helsingin keskustaankin taittuu näppärästi. Kävelypainotteisen keskustakorttelin sydämeen rakennetaan tunnelmallinen toriaukio ja kylätalo, jonka tiloista löytyvät niin koulu, päiväkoti kuin alueen asukastilat. Turvallinen jalankulkuympäristö taataan sijoittamalla asukaspysäköinti pääosin maan alle. Pitkäkosken maja sekä Keskuspuiston ja Vantaanjoen hienot virkistysreitit löytyvät alueen vierestä. Palettilammelle rakennetaan uimaranta. Lampea kiertää kävelyraitti ja sen pohjois- ja länsireunalle rakennetaan piknikpuisto ja kaupunkiviljelypalstoja. Tervetuloa tutustumaan!

Rukkilanrinne 6 A

720.00€/kk 25 m2 - Kerrostalo
1h+kk, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvällä alueella 2020 valmistuneessa taloyhtiössä ihana ja tehokas pikkukoti. Esteetön kulku, asunnon varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistossa on kaunis kylpyhuone ja nykyaikainen keittiö, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Huoneistossa on myös ilmalämpöpumppu. 3/4 kerros, lasitettu parveke, josta vehreä näköala. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on kävelymatka. Alueelta löytyvät terveysasemat, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, lisäksi Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Please send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Note that you must have no remarks in your credit history.

Uomatie 15 A

675.00€/kk 29 m2 - Kerrostalo
1h + kk + kph, lasitettu parveke

Kiva uudella ja käyttämättömällä kylpyhuoneella varustettu 6. kerroksen pikkukoti Myyrmäessä. Asunnossa on lasitettu parveke upeilla maisemilla länteen. Hyvät kulkuyhteydet: bussipysäkille ulko-ovelta n. 100 m ja Louhelan juna-asemalle n. 500 m. Lähikauppa sijaitsee talon alakerrassa! Myyrmäki on suosittu, rauhallinen sekä hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet tarjoava asuinalue keskeisellä paikalla pääkaupunkiseutua. Alueella on hyvät palvelut Myyrmannin ja Isomyyrin kauppakeskuksissa mm. apteekit, ruokakaupat, kirjasto, useita ravintoloita. Myös terveyskeskus ja useita yksityisiä terveysasemia sekä hammaslääkäripalvelut löytyvät Myyrmäestä. Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Please note that you must have no remarks in your credit history.

Kuohukuja 6 B

690.00€/kk 29 m2 - Kerrostalo
1h+kk, parveke

Putkiremontoidussa taloyhtiössä hyväkuntoinen, parvekkeellinen yksiö, jonka pohjaratkaisu hyödyntää hyvin kaikki neliöt. Linjasaneerauksessa vuoden alussa remontoitu kylpyhuone ja juuri kunnostettu keittiö. Kaikki lattia- ja seinäpinnat ovat myös saaneet uuden ilmeen. 3/7 kerros, länsiparveke. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa kaikki isot remontit on nyt tehty. Tasokas lähikauppa ja bussipysäkki ovat ihan vieressä, R-kioski, pizzeria ja ravintolat lähellä, Kehärata tuntumassa. Myyrmäen ja Martinlaakson talousalueet alle kilometrin päässä. Ota yhteyttä! *** Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Please send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Note that you must have no remarks in your credit history.

Kaivosrinteentie 2 D

740.00€/kk 40 m2 - Kerrostalo
2h+avokeittiö, parveke

Hyväkuntoinen parvekkeellinen kaksio vailla uutta vuokralaista! Hyvä sijainti, tehokkaat neliöt ja hyvät säilytystilat, kaksi vaatehuonetta. Parvekkeelta rauhaisa pihanäkymä. Putkiremontoitu yhtiö! Alueella hyvät lähipalvelut: mm. päivittäistavarakauppa ja huolto-asema, muutamia ravintoloita, kukkakauppa sekä kioski. Lisäksi Myyrmäen palvelut ja junayhteys noin 2 km päässä. Varaa esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Raikukuja 2

125000.00€ 32 m2 - Kerrostalo
1h+kk, parveke

Tehokkaat neliöt ja toimiva pohjaratkaisu. Siisti kokonaisuus. Länsiparveke, ei ikkuna naapureita, 3/3 krs. Hyvin hoidettu taloyhtiö, rakennettu 1981. Loistavat yhteydet ja palvelut; bussiasema ja Kehärata sekä kauppakeskus Ostari palveluineen n. 150 m. Lisäksi kaikki kouluasteet, terveyskeskus, kirjasto, konserttisali ja uimahalli ihan tuntumassa. Jokiuoman kaunis puistoalue minigolfeineen ja sorsalampineen lähellä sekä Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 1.5 km. Muuttamaankin pääset heti. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle.

Pähkinärinteentie 52 A

156000.00€ 72 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu parveke.

Valoisa, kunnostettu koti uima-allasyhtiössä aivan Pähkinärinteen ostoskeskuksen palvelujen ja Lammaslammen ulkoilureittien tuntumassa. Tässä asunnossa on hyvät säilytystilat sekä mukavankokoiset huoneet. Remontoitu ja hyvin suunniteltu keittiö sekä tilava, laatoitettu kylpyhuone. Olohuoneesta on käynti lasitetulle eteläparvekkeelle. Hissitalon 1/5 krs, esteetön kulku. Asunto ei ole maantasossa. Erittäin viehättävä, toimiva kokonaisuus, muuttamaan pääsee tarvittaessa nopeastikin. Kiva luonnonläheinen ympäristö. Rauhallinen asuinalue, jossa on peruspalvelut, bussiyhteydet, päiväkodit ja koulut lähellä. Loistavat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot vieressä. Lammaslammen ympäristö kokoaa ympärilleen asukkaita virkistymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammaslammen ympärillä on valaistu kävelyreitti sekä lukuisia polkuja. Ympäröivässä puistossa sijaitsevat mm. lasten leikkipuisto ja ratagolf. Tervetuloa tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Kuohukuja 7 B

129800.00€ 74 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu eteläparveke

Pitkään asuttu ja rakkaudella vaalittu. Viehättävä ja hyvin pidetty kolmio, jossa pohjaratkaisu hyödyntää hyvin kaikki neliöt. Huoneistossa on tilavat, valoisat huoneet ja hyvät säilytystilat. Siisti kokonaisuus. 3 kerros, lasitettu eteläparveke. Esteetön kulku hissille. Vehreä ja mukava pihapiiri. Sijainti on rauhallinen, mutta silti kehittyvän Myyrmäen kattavat ja monipuoliset palvelut ovat lähellä. Alueella on hyvät ulkoilumaastot sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Kehäradan ansiosta koko pääkaupunkiseutu on ulottuvillasi. Tervetuloa tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Raappavuorenkuja 10

179800.00€ 56 m2 - Kerrostalo
2h+k, lasitettu parveke.

Valoisa, muuttovalmis kaksio linjasaneeratussa taloyhtiössä! Päättyvän kujan päässä myynnissä hyväkuntoinen, valoisa läpitalon huoneisto. Valmis, avara kokonaisuus, johon pääsee muuttamaan ilman remonttihuolia. Juuri yhtiön toimesta kokonaan remontoitu kylpyhuone sekä viehättävä ja hyvin suunniteltu keittiö. Kaikki seinä- ja lattiapinnat ovat myös saaneet uuden ilmeen. Hyvät säilytystilat. Huoneistossa on myös viilennin. Lasitettu länsi parveke, hissitalon ylin 6/6 kerros. Esteetön kulku. Hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa ovat kaikki isot remontit nyt tehty. Yhtiössä on juuri linjasaneerauksessa remontoidut pesutupa sekä uima-allas- ja saunaosasto. Kaikki kouluasteet ja päiväkodit, myös ruotsinkieliset ovat ihan tuntumassa. Lähin päiväkoti on n. 100m. Martinlaakson hyvät peruspalvelut, terveysasema, kirjasto, konserttisali Martinus ja uimahalli ovat kävelymatkan päässä. Bussit kulkevat läheltä, Kehärata alle 1 km. Mukavat ulkoilualueet lähellä, maauimala Vetokannakseen on matkaa n. 3 km. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Lammastie 5

165000.00€ 80 m2 - Kerrostalo
3-4h+k, lasitettu parveke.

Tämä koti toimii! Valoisat huoneet ja toimiva, muunneltavissa oleva pohjaratkaisu. Todella tilava makuuhuone, joka on tällä hetkellä jaettu makuu- ja työhuoneeksi. Tästä on mahdollisuus tehdä kaksi erillistä huonetta. Viehättävä ja hyvin suunniteltu keittiö, taloyhtiön toimesta remontoitu kylpyhuone/wc sekä lisäksi erillinen wc, jossa on paikka pesukoneelle. Lasitettu parveke vehrein näkymin, 1/3 kerros, mutta asunto ei ole maantasossa. Ihana, luonnonläheinen ympäristö. Hyvin hoidettu yhtiö omalla tontilla ja rauhallisella asuinalueella, jossa on peruspalvelut ja bussiyhteydet lähes vieressä. Loistavat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot. Lammaslammen ympäristö kokoaa ympärilleen asukkaita virkistymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammaslammen ympärillä on valaistu kävelyreitti sekä lukuisia polkuja. Palveluiden läheisyys sekä hyvät kulkuyhteydet tekevät asumisesta helppoa ja viihtyisää. Muuttamaan pääset tarvittaessa nopeastikin. Tule tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Raappavuorenreuna 4 E

119900.00€ 55 m2 - Kerrostalo
2h+k

Martinlaaksossa tarjolla päättyvän tien varrella läpitalon kaksio. Tilavat valoisat huoneet, lasitetulta parvekkeelta esteetön näkymä vehreälle omalle pihalle. Lattiat uusittu ja kylpyhuone remontoitu 2017. Asunto on vuokrattu ja vuokralainen on valmis jatkamaan vuokrasopimusta myös uuden omistajan kanssa, sopii siis hyvin myös sijoittajalle. Taloyhtiö sijaitsee rauhallisella ja lapsiystävällisellä alueella, mutta silti kävelyetäisyydellä Martinlaakson kattavista palveluista. Martinlaakson Ostari, Martinmiilu, Kehärata ja bussiasema palvelevat n. 800 metrin päässä. Kaikki kouluasteet löytyvät lähietäisyydeltä. Loistavat liikuntamahdollisuudet, uimahalli kivenheiton päässä, pururata/hiihtoladut vieressä, sekä Myyrmäen urheilupuisto n. kilometrin päässä. Sovi oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raikukuja 2 D

154900.00€ 66 m2 - Kerrostalo
3h + k +pesuh. + sauna + lasitettu parveke

Martinlaakson aseman tuntumassa myynnissä saunallinen kolmio 80-luvun taloyhtiössä. Asunnossa on hyvä ja toimiva pohjaratkaisu sekä lasitettu parveke. Huoneiston katot ja seinät on juuri maalattu ja makuuhuoneisiin on laitettu vaaleat saarnilautaparketit. Asunnon sijainti on hyvä ja palvelut ovat lähietäisyydellä! Mm. kioski, posti, apteekki, terveyskeskus, kirjasto, uimahalli sekä konserttisali Martinus ovat kävelymatkan päässä. Alueelta löytyvät lisäksi kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja, myös ruotsinkieliset. Martinlaaksosta on hyvät julkiset kulkuyhteydet: juna-asema (kehärata) ja bussiterminaali ovat noin 150 m päässä kotiovelta. Omalla autolla pääset nopeasti kaikille pääväylille sekä kehäteille. Lisäksi alueella on loistavat ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden: pyöräily- ja lenkkeilymaastot, tekojäärata ja lumisina talvina hyvä latuverkosto. Tule tutustumaan! Soita, niin sovitaan esittelyaika.

Lammaslammentie 13 C

129000.00€ 74 m2 - Kerrostalo
2-3 h+avok+kph+lasitettu parveke, yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k

Tilava kaksio, jossa kaksi makuuhuonetta on yhdistetty yhdeksi isoksi makuuhuoneeksi ja pukeutumis-/työhuoneeksi. Keittiöremontin yhteydessä 2013 myös huoneiston keittiö on muutettu olohuoneen kanssa yhteinäisen kokonaisuuden muodostavaksi avokeittiöksi. Musta-valkoisessa keittiössä on kvartsitasot, kaapstoissa LED -valaistus ja laadukkaat SMEG kodinkoneet. Pintaremontilla saat tästä huoneistosta joko edelleen ison kaksion esim. pariskunnalle tai voit muuttaa asunnon takaisin kolmioksi vaikkapa pienen perheen käyttöön. Pähkinärinne on rauhallinen, haluttu, luonnonläheinen ja vehreä asuinalue Lammaslammen tuntumassa. Alueella on monipuoliset peruspalvelut (kaupat, kampaamo, apteekki R-kioski jne.), hyvät ulkoilumahdollisuudet: useita kävelyreittejä ja talvisin hiihtolatuja puistomaisessa Lammaslammen ympäristössä sekä kuntosali Ärrävaaran yrityskiinteistössä. Liikenneyhteydet ovat hyvät. Linja-autolla pääsee Helsingin keskustaan ja Myyrmäkeen. Myyrmäestä on kulkuyhteys junalla kehärataa pitkin Lentoasemalle sekä Helsinkiin. Omalla autolla on lyhyt matka kehä I:lle ja kehä III:lle. Myös pääväylät Turun ja Tampereen suuntaan ovat lyhyen ajomatkan päässä. Tervetuloa tutustumaan! Mikäli kiinnostuit kohteesta, soita Nina Malmivuori p. 040-187 4742 lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi.

Vanha Kaarelantie 30

169000.00€ 45 m2 - Kerrostalo
2h+avokeittiö+kph+sauna+parveke, yhtiöj. mukaan 1h+tupak.+s

1995 valmistuneen pienkerrostalon 2. kerroksessa hyvin suunniteltu kahden huoneen asunto, jossa on myös oma parveke. Asunto sijaitsee rauhallisella paikalla aivan Kaivokselan päivittäispalvelujen tuntumassa. Yhtiöllä on vehreä ja rauhallinen pihapiiri ja oma grillikatoskin löytyy pihalta. Yhtiössä jokaiselle asunnolle on varattu autopaikka. Tervetuloa ihastumaan tähän saunalliseen asuntoon - tästä saat itsellesi toimivan kodin tai vaikka sijoitusasunnon. Soita ja sovi esittely.

Naapuripellontie 5

179200.00€ 60 m2 - Luhtitalo
2h+k+vaatehuone+lasitettu parveke

Luhtitalon 2 kerroksessa sijaitseva kiva, valoisa ja siisti koti. Reilun kokoiset huoneet, toimiva pohja. Tilava lasitettu parveke, johon mahtuu hyvin kalusteet. Hyvin hoidettu taloyhtiö. Hyvä sijainti, Kehäradan asema sekä linja-autopysäkit ovat kävelyetäisyydellä, samoin lähikauppa. Lähistöllä on myös päiväkoti, ala-aste ja kirjasto. Malminkartano tarjoaa myös loistavat ulkoilumahdollisuudet. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kastanjakuja 3 A

189800.00€ 73 m2 - Kerrostalo
3h+k+vaatehuone+lasitettu parveke

Esittely: 17.10.2021 klo. 13:00-13:30

Tyylikäs ja valoisa saunallinen kolmio Pähkinärinteen palveluiden äärellä. Hyvällä maulla remontoitu 2/4 kerroksen asunto, jossa on toimiva ja tehokas pohjaratkaisu. Kiva keittiö yhteydessä olohuoneeseen, jossa erillinen ruokailutila, kaakeloitu kylpyhuone omalla saunalla sekä hyvät säilytystilat. Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle, josta esteetön näkymä omalle pihalle. Kiva luonnonläheinen ympäristö. Hyvin hoidettu yhtiö paikalla, jossa on peruspalvelut ja bussiyhteydet vieressä, päiväkodit ja koulut lähellä. Loistavat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot. Lammaslammen ympäristö kokoaa ympärilleen asukkaita virkistymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammaslammen ympärillä on valaistu kävelyreitti sekä lukuisia polkuja. Ympäröivässä puistossa sijaitsevat mm. lasten leikkipuisto ja ratagolf. Tähän ihastut varmasti! Soita niin käydään katsomassa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Taidemaalarinkatu 10

409800.00€ 93 m2 - Kerrostalo
5h+kt, lasitettu parveke

Tässä kodissa on kaikki mitä perheesi tarvitsee. Hyvä ja toimivaksi suunniteltu pohjaratkaisu. Valoa riittää, ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan. Mukavan kokoiset huoneet, puhtaat, siistit pinnat ja hyvät säilytystilat. Keittiö ja olohuone ovat kaikki yhtä avaraa ja valoisaa tilaa. Tilan erottaa saarreke. Todella suuri, lasitettu parveke länteen sekä erillinen ranskalainen parveke etelään. Yhtiö on rakennettu 2018; helppoa, mukavaa ja edullista asumista. Taloyhtiössä on viihtyisät saunatilat sekä ns. kerhohuone asukkaiden käyttöön. Yhtiössä on myös pesutupa. Kiva piha leikkipaikkoineen, jossa niin lapset kuin aikuisetkin viihtyvät. Tontin huoneistokohtainen lunastushinta yhtiölle on maksettu pois. Sinulla on myös mahdollisuus ostaa itsellesi autohallipaikka 20.000 eurolla. Autohalliin pääset suoraan rapusta. Kuninkaantammi on viehättävä asuinalue Keskuspuiston ja Vantaanjoen kupeessa, hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Ulkoilumaastot ja luonnonläheisyys ovat alueen ehdottomia valttikortteja, silti palvelut ovat lähellä ja kaupungin vilinä helposti saavutettavissa. Upeat luontoelämykset ja lapsille turvalliset leikkialueet sekä puhdasvetinen uimaranta kävelymatkan päässä. Läheltä löytyvät jo nyt Kaarelan, Kannelmäen ja Malminkartanon palvelut, jotka täydentyvät lähivuosina Kuninkaantammen omilla lähipalveluilla. Tiheään liikennöivän julkisen liikenteen ansiosta matka Helsingin keskustaankin taittuu näppärästi. Kävelypainotteisen keskustakorttelin sydämeen rakennetaan tunnelmallinen toriaukio ja kylätalo, jonka tiloista löytyvät niin koulu, päiväkoti kuin alueen asukastilat. Turvallinen jalankulkuympäristö taataan sijoittamalla asukaspysäköinti pääosin maan alle. Pitkäkosken maja sekä Keskuspuiston ja Vantaanjoen hienot virkistysreitit löytyvät alueen vierestä. Palettilammelle rakennetaan uimaranta. Lampea kiertää kävelyraitti ja sen pohjois- ja länsireunalle rakennetaan piknikpuisto ja kaupunkiviljelypalstoja. Tervetuloa tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Jönsaksenpiha 5 F

199800.00€ 82 m2 - Kerrostalo
4h+k+sauna, vh, parveke

Myyrmäessä, Kehäradan ja bussiaseman läheisyydessa, loistavien palveluiden tuntumassa on myynnissä viehättävä ja hyvinpidetty koti. Asunto on siisti ja puhdas, kertaalleen kunnostettu. Asunnossa on tehokas ja toimiva pohjaratkaisu, hyvät säilytystilat sekä oma sauna. Ilmalämpöpumppu auttaa sisällä kesän helteillä ja tilavalla n. 9 m2 länsiparvekkeella voit nauttia kesäpäivistä ja ilta-auringosta. Hyvin hoidettu 1981 rakennettu yhtiö sijaitsee arvostetulla asuinalueella. Vehreä ja turvallinen pihapiiri leikkipaikkoineen ja grillinurkkauksineen. Loistava sijainti puistomaisen alueen reunalla. Koulut, päiväkodit sekä mm. Myyrmannin, Isomyyrin ja Myyrmäkitalon pavelut ovat kävelymatkan päässä. Lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat ja palveluntarjoajat ovat siis lähes naapurissa. Lenkkeilemään ja talvella hiihtämään pääsee suoraan kotiovelta eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Urheilukenttä on ihan vieressä. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut. Kehäradalle on matkaa n. 400 metriä. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Tule tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Lammastie 13

199800.00€ 118 m2 - Kerrostalo
4-5h+k+s, lasitettu parveke

Viehättävä ja toimiva kokonaisuus, jossa on erikoinen ja muunneltavissa oleva pohjaratkaisu. Sisääntulokerroksessa on valoisa olohuone, remontoitu ja hyvin suunniteltu keittiö, laatoitettu kodinhoitotila ja wc sekä kaksi mukavankokoista makuuhuonetta. Lisäksi lasitettu eteläparveke. Alakerrassa on suuri tila, jonka voi jakaa makuu-, työ- , harraste-, takka- ja/tai olohuonetilaksi. Lisäksi siellä on tilava kylpyhuone kahdella suihkulla, oma sauna ja erillinen wc. Alakerrassa on oma sisäänkäynti ja pieni terassiparveke. Pohjaratkaisu mahdollistaa vaikka kahden perheen tai sukupolven asumisen, alakerta soveltuu etätyöpisteeksi tai toimistokäyttöönkin aivan loistavasti. Kiva luonnonläheinen ympäristö. Hyvin hoidettu yhtiö rauhallisella paikalla, päättyvän tien päässä, jossa on peruspalvelut, bussiyhteydet, päiväkodit ja koulut lähellä. Loistavat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot vieressä. Lammaslammen ympäristö kokoaa ympärilleen asukkaita virkistymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammaslammen ympärillä on valaistu kävelyreitti sekä lukuisia polkuja. Tule tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Ojahaantie 13 B

134800.00€ 72 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna+vaatehuone+lasitettu länsi parveke

Loistavalla sijainnilla ja hyvällä pohjaratkaisulla varustettu huoneisto omalla saunalla ja lasitetulla länsi parvekkeella. Keittiössä runsaasti lasku- ja kaappitilaa, makuuhuoneet sijaitsevat eri puolilla huoneistoa. Tilava olohuone, jonne tarvittaessa sopii työpöytä. Erillinen wc ja vaatehuone lisäävät asumismukavuutta. Esteetön kulku, hissitalo, 3/5krs. Loisto sijainti, kävelyetäisyys kauppakeskus Myyrmanniin, Kehäradalle, bussiasemalle, uimahaliin sekä urheilupuistoon jossa mm. Energia-Areena ja Pohjola-Stadion. Alueella kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja. Päättyvä tie, ei läpiajo liikennettä. Yhtiössä on alkamassa linjasaneeraus B-rapussa 01.12.2021 ja päättyy tässä rapussa helmikuun lopussa 2022. Myyjä on valmis korvaamaan kahden kuukauden vastikkeet remontin ajalta. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisinja viikonloppuisin.

Lammastie 11

129000.00€ 58 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, lasitettu parveke

Kiva ja hyvällä maulla kunnostettu kokonaisuus, jossa on toimiva ja avara pohjaratkaisu. Kaunis, hyvin suunniteltu keittiö, laatoitettu kylpyhuone sekä tilava lasitettu eteläparveke lämpösäteilijöineen. Kaikki seinäpinnat ovat myös juuri saaneet uuden ilmeen. Muuttamaankin pääset heti. Ihana, luonnonläheinen ympäristö. Hyvin hoidettu yhtiö rauhallisella paikalla, jossa on peruspalvelut, bussiyhteydet, päiväkodit ja koulut lähellä. Loistavat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot vieressä. Lammaslammen ympäristö kokoaa ympärilleen asukkaita virkistymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammaslammen ympärillä on valaistu kävelyreitti sekä lukuisia polkuja. Tule tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Sahatie 12

109000.00€ 59 m2 - Kerrostalo
2h+k, lasitettu parveke

Siisti ja hyvin pidetty läpitalon kaksio. Toimiva pohjaratkaisu, tilavat huoneet, hyvät säilytystilat sekä lasitettu länsiparveke. 4/7 kerros, josta on vehreät ja avarat näkymät. Rajatorpassa on pieni ostoskeskus, jossa on päivittäistavarakauppa, baari ja pizzeria. Alueella on myös Lidl, huoltoasema sekä väestönsuoja, jossa on harrastustoimintaa (mm. salibandy, paini ja itsepuolustuslajit). Lisäksi alueella on ala-aste sekä useita päiväkoteja. Hyvät ulkoilumaastot, Energia Areena palveluineen tuntumassa sekä useita liikuntakeskuksia ja harrastehalleja. Lähikauppa ja bussipysäkki ovat n. 50 m päässä. Bussilla pääset Helsinkiin sekä myös Myyrmäkeen, josta kätevästi tarvittaessa vaihdat Kehärataan. Myyrmäen suurtalousalue kauppa- ja liikekeskuksineen, kauppoineen ja marketteineen n. 1,5 km. Tule tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Pihkatie 3 A

169800.00€ 64 m2 - Kerrostalo
2h+k+vaatehuone+terassa+piha

Jos arvostat kerrostalon asumisessa omaa pihaa ja terassia, tässä sinulle mahdollisuus toteuttaa toiveesi. Malminkartano upeine ulkoilumahdollisuuksineen tarjoaa sinulle viihtyisän ympäristön asua. Asunnossa on tilavat huoneet, keittiössä runsaasti kaappitilaa ja vaatehuone takaa sen ettei säilytystilaa ole liian vähän. Hyvin hoidettu yhtiö, vehreä suojaisa piha. Vapautuu tarvittaessa nopeasti. Lähistöltä löytyvät peruspalvelut ja alueella on hyvät liikenneyhteydet. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vaahtokuja 5 F

154000.00€ 83 m2 - Kerrostalo
4h+k+s+lasitettu parveke

Esittely: 17.10.2021 klo. 13:15-14:00

Rauhallisella alueella, päättyvän kadun varrella, puistomaisessa ympäristössä tilava, hyväpohjainen saunallinen asunto. Asunnossa on kiva, vaalea keittiö, kaakeloitu kylpyhuone ja erillinen wc sekä tilava vaatehuone. Lasitettu länsi parveke esteettömillä näkymillä. Kaiken kruunaa ikkunallinen sauna, joka on taloyhtiön toimesta tehty. Asunto on ensimmäisessä kerroksessa, mutta ei maan tasalla. Hyvin hoidettu uima-allasyhtiö. Hyvät lenkki- ja ulkoilumaastot sekä talvella hiihtoladut lähtevät melkein ulko-ovelta. Kesällä voit mennä viettämään aikaa Vetokannaksen uimarannalle, jonne matkaa n. 1.5 km. Koulut ja päiväkodit lähellä, loistavat harrastemahdollisuudet sekä liikenneyhteydet. Myyrmäen ja Martinlaakson palvelut ihan tuntumassa. Asunto vapautuu nopeasti. Varaa oma esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajaniityntie 3

2800.00€ 6 m2 - Autopaikka
AP 109-111

Autohallipaikat sijaitsevat liikerakennus Martinmiilussa Martinlaaksossa, kirjaston ja terveysaseman talossa osoitteessa Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa. Kt Oy Martinmiilu sijaitsee aivan Martinlaakson Kehäradan välittömässä läheisyydessä, sen länsipuolella. Kiinteistössä on pysäköinninvalvonta. Soita ja kysy lisää Pia Hurme, 0400 649412 tai pia.hurme@lkvtuijahurme.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

32 m2 - Varastotila
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: useampi tila on jo varattu! 5 kappaletta 32 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa on nosto-ovi (3½x4 m) käyntiovella.

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 32 ja 80 m2:n toimitiloja, jotka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Myytäviin 32 m2:n tiloihin tulee sähköistetty, käyntiovellinen nosto-ovi(3½x4 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 34.454,40,40 euroa, sisältää alv:n! Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta tilakokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

32 m2 - Autotalli
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: useampi tila on jo varattu! 5 kappaletta 32 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa on nosto-ovi (3½x4 m) käyntiovella.

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 32 ja 80 m2:n toimitiloja, jotka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Myytäviin 32 m2:n tiloihin tulee sähköistetty, käyntiovellinen nosto-ovi(3½x4 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 34.454,40 euroa, sisältää alv:n! Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta tilakokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Autotalli
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: useampi tila on jo varattu! 12 kappaletta 80 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc/suihku- ja keittiötiloja var

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Tilat sijaitsevat omalla tontilla. Myytäviin tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset, joten tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 86.136,50 euroa, sisältää alv:n. Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Varastotila
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: useampi tila on jo varattu! 12 kappaletta 80 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc/suihku- ja keittiötiloja var

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Myytäviin tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset, joten tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 86.136,50 euroa, sisältää alv:n. Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta!Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Tuotantotila
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: useampi tila on jo varattu! 12 kappaletta 80 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc/suihku- ja keittiötiloja var

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Myytäviin tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset, joten tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 86.136,50 euroa, sisältää alv:n. Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Suvantotie 4 G

226500.00€ 72 m2 - Kerrostalo
3-4h+k, vh, lasitettu parveke

Tehokas, hyvässä kunnossa oleva valoisa kolmio Myyrmäessä, rauhallisen pihapiirin ympäröimässä putkiremontoidussa yhtiössä. Hyvin suunniteltu, tilava keittiö, putkiremontin yhteydessä 2020 uusitut kylpyhuone ja erillinen wc. Mukavankokoiset makuuhuoneet, josta toinen on mahdollista jakaa kahdeksi eri huoneeksi. Tilava vaatehuone sekä makuuhuoneen kaapistot varmistavat, että säilytystilan puutetta ei synny. Yhtiö on hyvin hoidettu ja sillä on suuri, vehreä piha-alue leikkipaikkoineen. Yhtiössä on myös remontoidun saunaosaston yhteydessä uima-allas. Myyrmäen talousalueen kattavat palvelut ovat kävelyetäisyydellä, hyvät liikenneyhteydet - bussit menevät vierestä, Kehärata n. 1 km - puhumattakaan mahtavista harraste- ja ulkoilumahdollisuuksista Myyrmäen urheilupuistossa (mm. jää- ja jalkapallohallit, ISS Stadion, yleisurheilukenttä) ja sen lähiympäristössä (mm. Energia Areena sekä lukuisat kuntokeskukset). Päiväkodit ja kaikki kouluasteet ovat lähituntumassa. Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ilvesvuorenkatu 41

32 m2 - Varastotila
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: useampi tila on jo varattu! 5 kappaletta 32 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa on nosto-ovi (3½x4 m) käyntiovella.

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 32 ja 80 m2:n toimitiloja, jotka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotiloiksi. Myytäviin 32 m2:n tiloihin tulee sähköistetty, käyntiovellinen nosto-ovi(3½x4 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 34.454,40 euroa, sisältää alv:n! Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta tilakokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.

Ilvesvuorenkatu 41

80 m2 - Varastotila
RAKENTAMINEN ALKAA LÄHIAIKOINA: useampi tila on jo varattu! 12 kappaletta 80 m2:n, noin 6 m korkeita tiloja, joissa nosto-ovi (4x5 m) käyntiovella sekä LVI -varauksilla wc/suihku- ja keittiötiloja var

Ilvesvuoren alueelta on nyt mahdollisuus varata monikäyttöisiä 80 ja 32 m2:n toimitiloja, joka soveltuvat esim. varasto-, tuotanto- tai huoltotilaksi. Myytäviin tiloihin tulee sähköinen, käyntiovellinen nosto-ovi(4x5 metriä), joka helpottaa tavaroiden siirtämistä. Osaan 80 m2:n tiloista on mahdollista tehdä myös 25 m2:n täyskorkea parvi. Kaikkiin tiloihin tulee LVI -varaukset, joten tilat voidaan tarvittaessa varustaa kylpyhuoneella, jossa on wc ja suihku tai tiloihin voidaan rakentaa keittiö. Tiloja voidaan yhdistää tarvittaessa myös suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Ilvesvuori on yksi suurimmista ja edelleen kehittyvistä yritysaluehankkeista Helsingin seudulla ja siellä toimii jo useita merkittäviä yrityksiä. Yritysalue sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 25 minuutissa, H:gin keskustaan 30 minuutissa ja Hämeenlinnaan tai Vuosaaren satamaan ehtii 40 minuutissa. Myyntihinnat alkaen 86.136,50 euroa, sisältää alv:n. Soita, niin saat lisätietoa ja voimme keskustella juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta! Tutustu myös alueeseen osoitteessa www.ilvesvuori.fi.