Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Aapramintie 6 B

1300.00€/kk 92 m2 - Kerrostalo
4h+k+sauna, 2 wc, lasitettu parveke

Kiva perheasunto Kaivokselan vehreissä maisemissa! Tilaa ja valoa riittää. Kunnostettu keittiö, laatoitettu kylpyhuone/wc/saunaosasto sekä lisäksi myös erillinen wc, jossa on suihkukaappi. Hyvät säilytystilat ja tilava lasitettu parveke. Asunto on siisti ja hyvin pidetty. 1kerros, mutta asunto ei ole maantasolla. Rauhallisella Vaskipellon asuinalueella vuonna 2000 rakennettu hyvä yhtiö, jossa on myös oma kuntosali. Vehreä ympäristö, hyvät palvelut, liikenneyhteydet sekä ulkoilumaastot tuntumassa. Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Please note that you must have no remarks in your credit history. WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vaahtokuja 6 E

870.00€/kk 57 m2 - Kerrostalo
2h + k + vh + lasitettu parveke

Vuokrattavana heti vapaa, tilava, kaunis, ylimmän 5. kerroksen kaksio Myyrmäessä! Koko huoneisto on juuri remontoitu putkiremontin yhteydessä. Asunnossa on maalatut seinäpinnat, uudet vaaleanharmaat korkkivinyylilattiat sekä kokonaan uusitut, käyttämättömät keittiö ja kylpyhuone/erillinen wc. Keittiössä on induktioliesi ja erillisuuni. Myös eteisen sekä vaatehuoneen kiintokalusteet on uusittu. Huoneiston lasitetulta parvekkeelta on avarat näkymät länteen. Siisti, kunnostettu yhtiö vehreässä, rauhallisessa ympäristössä. Yhtiössä on jo tehty julkisivu-, parveke- ja ikkunaremontit. Linjasaneeraus on vielä tekeillä, mutta tämän huoneiston osalta remontti on valmistunut 23.10. Hyvät lenkki- ja ulkoilumaastot sekä talvella hiihtoladut lähtevät melkein ulko-ovelta. Kesällä pääset viettämään aikaa Vetokannaksen maauimalaan, jonne matkaa n. 1.5 km. Loistavat harrastemahdollisuudet, liikenneyhteydet ja palvelut ihan tuntumassa. Lähikauppa n. 300m ja Kehärata n. 600m. Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Please note that you must have no remarks in your credit history.

Lintulammenkatu 2 C

640.00€/kk 28 m2 - Kerrostalo
1h+kt, lasitettu parveke

Keravan Sampolaan valmistui uudiskohde lokakuussa 2020! Tehokas ja hyvin suunniteltu kerrostalo koti, johon avaruutta ja valoisuutta tuo korkeat ikkunat ja huomattava huonekorkeus. Ylin 8 kerros, lasitettu parveke. Kerava on virkeä radanvarsikaupunki, jossa kaikki on lähellä. Suurin osa keskustan palveluista sijoittuu Suomen pisimpiin kuuluvan kävelykadun varrelle. Hyvät liikunta- ja virkistysmahdollisuudet sekä erinomaiset liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle. Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Please note that you must have no remarks in your credit history. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi.

Laajaniityntie 10 D

800.00€/kk 73 m2 - Kerrostalo
3h+k, 2 vh, parveke

Vuokrataan määräajaksi toukokuun 2021 loppuun tilava, siisti, edullinen kolmio Martinlaakson parhaalta paikalta. Toukokuun jälkeen vuokra-ajasta voidaan sopia erikseen esim. kuukausi kerrallaan aina putkiremontin alkuun asti, koska remontin aloitusajankohtaa ei vielä ole yhtiössä päätetty. Asunnossa on vaalea, kunnostettu keittiö ja laatoitettu kylpyhuone, tilava olohuone, johon mahtuu sohvakaluston lisäksi isompikin ruokailuryhmä tai vaikka erillinen työpiste. Kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta ja kaksi vaatehuonetta. Asunnon ikkunoista on avoimet, puistomaiset näkymät. Vehreä ja turvallinen pihapiiri tarjoaa mukavan oleskelualueen grillipaikkoineen aikuisille ja hyvät leikkivälineet lapsille. Yhtiössä on kylmäkellarit sekä pesutupa. Asunto sijaitsee lähellä palveluja (Martinlaakson Ostari, terveyskeskus, kirjasto, uima-halli) ja myös liikenneyhteydet (Kehärata ja linja-autoasema) ovat n. 200 m päässä. Alueella ovat kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja. Soita ja kysy lisää. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Porekuja 5 E

810.00€/kk 45 m2 - Kerrostalo
2h+kk, parveke

Tehokas ja siisti asunto vehreässä ympäristössä! Muuttovalmis parvekkeellinen kaksio, jossa on kiva pohjaratkaisu ja hyvät säilytystilat. 3/3 kerros, ei hissiä. Rauhallinen asuinalue. Bussilinja 86 Santahamina-Herttoniemi ajaa Laajasalontietä. Koulut ja päiväkodit lähellä, luomupäiväkoti aivan vieressä. Loistavat ulkoilumaastot. Hienohiekkainen uimaranta 400m päässä. Tervetuloa tutustumaan! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Please send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Note that you must have no remarks in your credit history.

Laajaniityntie 8 C

830.00€/kk 56 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, lasitettu parveke

Loistavalla paikalla Martinlaaksossa sijaitseva hyväkuntoinen kaksio! Asunnossa on makuuhuone, keittiö, kylpyhuone, vaatehuone sekä valoisa ja tilava olohuone, josta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Hissitalon 2/6 krs. Asunto sijaitsee paraatipaikalla Martinlaakson kattavien palveluiden äärellä. Kehäradan ansiosta koko pääkaupunkiseutu on ulottuvillasi, matkaa Kehäradalle ja bussiasemalle on vain 300m. Uusien vyöhykkeiden ansiosta myös naapurikunnan palveluiden käyttö on sujuvaa. Kehäradan vieressä on Martinlaakson Ostari palveluineen sekä terveysasema, kirjasto ja uimahalli. Vierestä löytyy Alepa. Alueella on kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja. Erinomaiset ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet. Yhtiössä on alkamassa ensi vuonna putkiremontti, joten vuokrasuhde kestää remontin alkuun asti. Hyvä vaihtoehto myös väistöasunnoksi. Lähetä lyhyt hakemus (nimi, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ammatti, työ-/opiskelupaikka jne.). Luottotietojesi tulee ehdottomasti olla kunnossa. Send a short application (name, age, email, phone number, profession, employer/school etc.) Please note that you must have no remarks in your credit history.

Uomakuja 5 C

400.00€/kk 35 m2 - Varastotila
1h + wc

Vuokrataan Myyrmäestä hyvä, varastoksi tai myös hiljaiseen toimistokäyttöön soveltuva huone. Tila sijaitsee rauhallisen Uomakujan päässä, lähellä Louhelan juna-asemaa ja bussipysäkkejä. Tämä siisti, ikkunallinen tila kerrostalon alakerrassa on juuri talon LVI -saneerauksen yhteydessä remontoitu. Sisäänkäynti on rapun ala-aulasta. Huoneen yhteydessä on oma wc, jossa on myös vesipiste. Huoneessa on antenni ja tietoliikenneyhteys. Perussähkö ja vesi kuuluvat varastokäytössä vuokraan. Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä niin käydään katsomassa kohdetta.

Laajaniityntie 3

60.00€/kk 6 m2 -
AP 109, 110 ja 112

VUOKRATTAVANA AUTOHALLIPAIKKOJA! Autohallipaikat sijaitsevat liikerakennus Martinmiilussa Martinlaaksossa, kirjaston ja terveysaseman talossa osoitteessa Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa. Kt Oy Martinmiilu sijaitsee aivan Martinlaakson Kehäradan välittömässä läheisyydessä, sen länsipuolella. Kiinteistössä alkaa pysäköinninvalvonta. Paikkoja on myös mahdollisuus ostaa 3000 eur/kpl. Soita ja kysy lisää Pia Hurme, 0400 649412 tai pia.hurme@lkvtuijahurme.fi.

Kuohukuja 5

183300.00€ 55 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, parveke

Todella viihtyisä läpitalon kaksio Myyrmäessä! Tilava kaksio, jossa pohjaratkaisu hyödyntää hyvin kaikki neliöt. 2020 uusittu vaalea Puustellin keittiö ja 2020 putkiremontin yhteydessä remontoitu ikkunallinen, laatoitettu kylpyhuone sekä erillinen wc. Valoisa ja tilava olohuone mahdollistaa tilan jakamisen. Hyvät säilytystilat. Muuttovalmis kokonaisuus! Hyvin hoidettu yhtiö, jossa kaikki isot remontit on nyt tehty. Tasokas lähikauppa on ihan vieressä ja Kehärata tuntumassa. Myyrmäen ja Martinlaakson talousalueet n. kilometrin päässä. Tervetuloa tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Terhotie 1 D

298000.00€ 113 m2 - Rivitalo
5h+k+wc+kph+s+2 vaatehuonetta

Pähkinärinteessä perheiden suosimalla asuinalueella myynnissä kodikas 2-tasoinen, hyvin pidetty rivitalokoti isommallekin perheelle. Asunnossa on hyvä pohjaratkaisu ja paljon säilytystilaa. Sisääntulokerroksessa on tuulikaappi, tilava eteinen ja wc sekä muutaman portaan alempana avara, korkea olohuone sekä osittain olohuoneeseen avautuva keittiö. Huoneiston aidatulle oleskelupihalle on käynti olohuoneesta. Alakerrassa on lisäksi yksi makuuhuone/työhuone, jonka yhteydessä on vaatehuone. Muut kolme makuuhuonetta sijaitsevat asunnon yläkerrassa. Kaikissa yläkerran huoneissa on komerot. Päämakuuhuoneen yhteydessä on myös vaatehuone. Yläkerran kylpyhuone-/saunaosastolta pääsee saunan jälkeen vilvoittelemaan asunnon parvekkeelle. Lisää komerotilaa on yläkerran aulatilassa ja alakerran eteisessä sekä tuulikaapissa. Huoneistolla on myös oma, tilava ulkovarasto asunnon sisäänkäynnin vieressä. Tässä hyvin hoidetussa yhtiössä on tilava ja vehreä pihapiiri. Koulu, päiväkodit ja kauppa ovat kävelyetäisyydellä ja Leppävaaran Selloon on vain noin 10 minuutin ajomatka. Rajatorpantieltä kulkee useita bussilinjoja mm. Helsingin, Myyrmäen ja Espoon suuntaan. Alueella on myös hyvät kevyen liikenteen väylät sekä lenkkipolut ja talvella hiihtoladut läheisen Lammaslammen ympäristössä. Soita ja tule katsomaan, tähän ihastut varmasti!

Pähkinätie 3

162000.00€ 70 m2 - Kerrostalo
3h+k, lasitettu parveke.

Tässä asunnossa ovat perusasiat kohdillaan. Toimiva pohjaratkaisu, kaunis ja hyvin suunniteltu keittiö, laatoitettu kylpyhuone sekä hyvät säilytystilat. Ylin 5 kerros, lasitettu etelä parveke vehrein ja avarin näkymin. Hyvin hoidettu uima-allas yhtiö, kiva luonnonläheinen paikka. Yhtiöllä on viihtyisä piha-alue keinuineen, grilleineen ja leikkipaikkoineen. Kävelyetäisyys kauppoihin, peruspalveluihin ja Lammaslammelle. Lammaslammen ympäristö kokoaa ympärilleen asukkaita virkistymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammaslammen ympärillä on valaistu kävelyreitti sekä lukuisia polkuja. Ympäröivässä puistossa sijaitsevat mm. lasten leikkipuisto ja ratagolf. Hyvät ulkoilu- ja lenkkeilymaastot vieressä. Tervetuloa tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Kolmikallionkuja 3

12500.00€ m2 - Autopaikka
Autopaikka autohallin alakerrassa

Talvi tulee! Osta nyt lämpötolpallinen autopaikka autohallista, niin autoa ei tarvitse putsata lumesta ja jäästä. Myös kuumina kesäkuukausina auto pysyy viileänä autohallissa. Soita ja kysy lisää p.040 187 4742/Nina Malmivuori.

Arentikuja 4

159000.00€ 52 m2 - Kerrostalo
2h+k+parveke

Tarjolla valoisa, hyvällä pohjaratkaisulla varustettu kaksio Malminkartanossa. Vaaleassa 2009 uusitussa keittiössä on hyvin säilytys- ja laskutilaa. Olohuoneesta käynti tilavalle parvekkeelle, joka sijaitsee yhtiön rauhallisen oleskelupihan puolella ja antaa mukavasti lisätilaa. Asunnossa on uusittu pesuhuone, jossa on myös paikka pesutornille. Asunto on tällä hetkellä vuokrattu ja vuokrasopimus on voimassa joulukuun 2020 loppuun saakka. Vuokralainen on valmis jatkamaan vuokrasopimusta, joten sopii hyvin myös sijoittajalle. Sijainti on loistava: kehäradan asema sekä linja-autopysäkit ovat kävelyetäisyydellä, samoin lähikauppa ja R-kioski. Lähistöllä on myös päiväkoti, koulun ala-aste ja kirjasto. Tähän kannattaa tulla tutustumaan. Varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Kylänvanhimmanpiha 4

169000.00€ 98 m2 -
Sali+takkahuone+keittiö, 2 wc, saunaosasto, varastotilat, terassi

Kiinteistö sijaitsee Puolarmaarin ryhmäpuutarha-alueella, erinomaisten liikunta- ja ulkoilumaastojen yhteydessä. Kiinteistöön on pihalta esteetön kulku. Yläkerrassa on sali, jossa on tilat n. 40:lle henkilölle, pienoiskeittiö ja wc. Kulku kivalle terassialueelle, jossa on kesällä mukava nauttia auringosta ja virvokkeista. Alakerrassa on takkahuone baareineen, wc ja saunaosasto. Lisäksi mukavasti lämmintä varastotilaa. Kiinteistö Oy Mestarimaari hallinnoi kiinteistöä, joka on vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin. 98 m2 tilat soveltuvat mm. kokous- ja koulutustilaisuuksiin sekä pienimuotoisten perhe- ja yritysjuhlien viettoon. Katso www.mestarimaari.fi. Ja huom! Varainsiirtovero vain 2 %! Tervetuloa tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Lumikero 6

115200.00€ 60 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, parveke

Valoisa ylimmän kerroksen läpitalon kaksio. Huoneisto vaatii pintaremottia, mutta on tyydyttävästä kunnostaan huolimatta siisti. Toimiva pohjaratkaisu, hyvänkokoiset huoneet. Parvekkeelta vehreät ja rauhalliset näkymät. Hyvin hoidettu taloyhtiö omalla tontilla, viehättävä pihapiiri. Lähikauppa on lähes vieressä. Bussit kulkevat läheltä ja metrolle on n. 10 min kävelymatka. Hyvät ulkoilu- ja lenkkeilymaastot. Tervetuloa tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Kersantintie 4 F

339000.00€ 86 m2 - Paritalo
4h+k+sauna, autokatos, varasto, terassi, piha

Esittely: 25.11.2020 klo. 17:30-18:00

Vuonna 2012 valmistuneessa yhtiössä myynnissä kaunis paritalo, jossa avara pohja ja hyvät, toimivat neliöt. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, tilava kylpyhuone sekä ikkunallinen sauna. Alakerrassa avara valoisa olohuone, keittiö, josta löytyy sekä jääkaappi että pakastinkaappi. Arjen luksusta tuo kaksi kylpyhuonetta. Kaiken kruunaa iso terassi sekä tilava varasto. Autollekin löytyy tilava autokatos. Rauhallinen, turvallinen ja lapsiystävällinen asuinalue. Päiväkoti vieressä, peruspalvelut lähellä. Tule tutustumaan, päivystämään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lintukallionrinne 3

124800.00€ 56 m2 - Kerrostalo
2h+k+lasitettu parveke

Siistikuntoinen kaksio rauhallisella alueella Martinlaaksossa! Avarat valoisat huoneet, keittiössä hyvin tilaa ruokailuryhmälle. Hissitalo 6/6 kerros, lasitetulta parvekkeelta avarat näkymät pitkälle. Hyvin hoidettu taloyhtiö. Ihana, vehreä, turvallinen pihapiiri grillikatoksineen. Hyvät peruspalvelut, terveydenhuollon palvelut, kirjasto ja uimahalli sekä kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja tuntumassa. Hyvät ulkoilumahdollisuudet eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Bussit kulkevat läheltä ja Kehäradan ansiosta koko pääkaupunkiseutu on ulottuvillasi. Nykyinen asukas on valmis jäämään vuokralle asuntoon. Varaa esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Lammaslammentie 10 A

119000.00€ 42 m2 - Kerrostalo
1h+k+alkovi+ vaatehuone+kph

Suuri yksiö aivan Pähkinärinteen ostoskeskuksen palvelujen vieressä. Asunnossa on tilava keittiö, alkovi sekä vaatehuone. Asunto sijaitsee yhtiön ensimmäisessä kerroksessa, mutta ei ole maantasalla. Huoneisto on valoisa suurien etelän suuntaan avautuvien ikkunoiden ansioista. Yhtiö on hyvin hoidettu. Talossa on tehty mm. julkisivuremontti, jonka yhteydessä on vaihdettu ikkunat sekä hissiremontti. Viime vuonna saneerattiin kellarikerroksen viemärit sekä tonttiviemäri. Pähkinärinne on rauhallinen, haluttu, luonnonläheinen ja vehreä asuinalue Lammaslammen tuntumassa. Alueella on monipuoliset peruspalvelut (kaupat, kampaamo, apteekki R-kioski jne.), hyvät ulkoilumahdollisuudet - useita kävelyreittejä/talvisin hiihtolatuja puistomaisessa Lammaslammen ympäristössä sekä kuntosali Ärrävaaran yrityskiinteistössä. Liikenneyhteydet ovat hyvät. Linja-autolla pääsee Helsingin keskustaan ja Myyrmäkeen. Myyrmäestä on kulkuyhteys junalla kehärataa pitkin Lentoasemalle sekä Helsinkiin. Omalla autolla on lyhyt matka kehä I:lle ja kehä III:lle. Myös pääväylät Turun ja Tampereen suuntaan ovat lyhyen ajomatkan päässä. Soita, niin sovitaan sopiva aika ja käydään katsomassa asuntoa. Tervetuloa!

Putouskuja 2 A

134000.00€ 71 m2 - Kerrostalo
3h + k + kph + vaateh. + lasitettu parveke

Kiva koti hyvin hoidetusta, taloudellisesti vakaasta yhtiöstä, jossa mm. LVIS -linjasaneeraushankkeen suunnittelu hoidetaan pääosin vastikevaroin. Tässä valoisassa, ylimmän 7. kerroksen kodissa on hyvä pohjaratkaisu, vaatehuone ja lasitettu länsi parveke. Hissi lähtee sisääntuloaulasta - ei rappusia hissille. Tehokas ja viehättävä kokonaisuus, rauhallinen päätyasunto ja kaupan päälle vielä upeat näköalat! Yhtiö sijaitsee Myyrmäen sydämessä. Lähikauppa sekä linja-autopysäkit ovat kävelyetäisyydellä. Myyrmäki on vehreä asuinalue, alueella on monipuoliset palvelut sekä harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet. Julkiset liikenneyhteydet (Kehärat, linja-autot) ovat hyvät. Niillä pääsee lentoasemalle, Helsinkiin ja Espoon sekä Itä-Vantaan suuntiin. Omalla autolla on lyhyt ajomatka sekä Vihdintielle että Turun ja Tampereen väylille. Myös sijainti pääkaupunkiseudun sisäisten valtaväylien Kehä I:n ja III:n välissä takaavat joustavan liikkumisen koko pääkaupunkialueella. Soita, niin sovitaan sopiva aika - tätä kannattaa tulla katsomaan. Tervetuloa!

Putouskuja 2

129000.00€ 56 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, parveke

Hoidetussa taloyhtiössä myynnissä toisen kerroksen viehättävä koti! Läpitalon huoneisto, jossa on valoisa ja toimiva pohjaratkaisu. Vaalea, kunnostettu keittiö ja laatoitettu kylpyhuone. Hyvät säilytystilat ja länsi parveke. Keskeinen sijainti, hyvät palvelut, liikenneyhteydet ja harrastemahdollisuudet ihan lähellä. Lenkkeilemään ja talvella hiihtämään pääsee lähes suoraan kotiovelta eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Myyrmäen urheilupuistossa on kaksi jäähallia, yleisurheilukenttä, ISS stadion, jalkapallo- ja palloiluhalli sekä Vantaan Energia Areena. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut. Bussit kulkevat läheltä ja Kehäradalle sekä bussiasemalle on matkaa alle 1 km. Kehärataa pitkin pääset Helsinkiin sekä lentoaseman kautta Itä-Vantaalle. Myyrmäestä pääset myös bussilla eri puolille Vantaata sekä Espooseen ja Helsinkiin. Vihdin- ja Tampereen väylät sekä Kehä III ja Kehä I ovat kaikki lyhyen automatkan päässä. Tervetuloa tutustumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Ojahaantie 8

169000.00€ 89 m2 - Kerrostalo
4h+k, vh, lasitettu eteläparveke

Tässä valoisassa ja hyväpohjaisessa kodissa on viihdytty pitkään. Tilavat huoneet ja selkeä pohjaratkaisu. Vaalea keittiö, ikkunallinen kylpyhuone, erillinen wc sekä vaatehuone. Asunnossa on todella hyvät säilytystilat. Olohuoneen jatkeena on ruokailutila, josta on myös mahdollisuus tehdä tarvittaessa yksi makuuhuone lisää. Ylin 5/5 krs, lasitettu länsi parveke, josta mukavat näköalat. Hyvä sijainti, puistomainen ympäristö ja turvallinen pihapiiri. Suosittu asuinalue, jossa palvelut ovat lähellä. Koulut, päiväkodit sekä mm. Myyrmannin ja Isomyyrin kauppakeskukset palveluineen ovat kävelymatkan päässä. Lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat ja palveluntarjoajat ovat siis aivan naapurissa. Lenkkeilemään ja talvella hiihtämään pääsee suoraan kotiovelta eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut. Juna-asemalle on matkaa noin 600 metriä. Kehärataa pitkin pääset Helsinkiin sekä lentoaseman kautta Itä-Vantaalle. Myyrmäestä pääset myös bussilla eri puolille Vantaata sekä Espooseen ja Helsinkiin. Vihdin- ja Tampereen väylät sekä Kehä III ja Kehä I ovat kaikki lyhyen automatkan päässä. Alueella on loistavat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Myyrmäen urheilupuistosta on kaksi jäähallia, yleisurheilukenttä, jalkapallostadion, jalkapallo- ja palloiluhalli sekä Vantaan Energia Areena. Lenkkeilijöille on pururata ja talvella hiihtoladut. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Laajavuorenkuja 8

124800.00€ 56 m2 - Kerrostalo
2h+k+lasitettu parveke

Martinlaakson palveluiden äärellä tilava kaksio odottaa uusia asukkaita. Tämä läpitalon kaksio sijaitsee hissitalossa, 2/5krs. Lasitettu parveke avautuu länteen, josta avarat maisemat, eikä ole ikkunanaapureita. Taloyhtiö sijaitsee rauhallisella alueella, mutta kuitenkin lyhyen kävelymatkan päässä Martinlaakson kattavista palveluista ja liikenneyhteyksistä. Lähikauppa löytyy aivan vierestä. Hyvät liikuntamahdollisuudet, muutaman sadan metrin päässä on Martinlaakson urheilukenttä sekä Raappavuoren ulkoilumaastot pururatoineen ja hiihtolatuineen. Myyrmäen urheilupuistoon on matkaa n. 2 km. Tule tutustumaan, varaa oma esittelyaika, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Mantelikuja 3 B

37000.00€ 17 m2 - Autotalli
Lämmin autotalli

Pähkinärinteessä tarjolla 16.5m2 oleva lämmin autotalli. Jokainen talli on eroteltu omilla kiinteillä seinillä. Loistava sijainti, harvoin tarjolla. Soita, niin käydään katsomassa!

Mantelikuja 3 B

175000.00€ 77 m2 - Kerrostalo
3h+k+sauna, 2 x wc, lasitettu parveke, autotalli

Tarjolla paraatipaikalla valoisa neljännen kerroksen kulmahuoneisto Pähkinärinteessä! Avara olohuone ja ruokailuhuone ovat yhtä tilaa, kahteen eri suuntaan avautuvat ikkunat valaisevat tilan upeasti. Keittiöstä käynti parvekkeelle, josta avautuu avara, esteetön näkymä. Asunnossa on erillinen wc sekä remontoitu kylpyhuone, jossa on myös wc-istuin ja jonne pesukone sopii hyvin. Lisäksi löytyy kaksi valoisaa makuuhuonetta, vaatehuone ja oma sauna lisäävät asumismukavuutta. Tämä rauhallinen asunto on hyvin hoidetussa hissillisessä taloyhtiössä, josta löytyvät myös kylmäkellaritilat. Taloyhtiö sijaitsee bussipysäkin vieressä, joten nopeat yhteydet moneen eri suuntaan ovat taattuja. Alueella erinomaiset ulkoilumaastot sekä niin koulu, kauppa kuin kirjastokin löytyvät vierestä. Asunto on heti vapaa. Tule ja ihastu tähän valoisaan kolmioon. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Mahdollisuus ostaa myös 16.5m2 oleva lämmin autotalli, autotallin hinta on 37 000 euroa. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Ryytimaantie 8

291230.25€ 78 m2 - Paritalo
3h+k+sauna, vh, suojaisa piha, ulkovarasto.

Valoisa ja hyvinpidetty 1-tasoinen paritalohuoneisto vehreällä, puutarhamaisella pientaloalueella. Erittäin toimiva pohjaratkaisu. Olohuoneen korkea viistokatto antaa lisää tilan tuntua ja tilavat makuuhuoneet ovat erillään omassa rauhassa. Vaalea, hyvin suunniteltu Parman keittiö helpottaa kodin askareissa. Lisäksi laatoitetut kylpyhuone ja erillinen wc. Kylpyhuoneen yhteydessä on ikkunallinen oma sauna. Asunnossa on hyvät säilytystilat! Viihtyisä, suojaisa piha sekä kaiken kruunaa ihana katoksellinen n. 13,5 m2 terassi. Autolle löytyy 2 pysäköintipaikkaa veloituksetta, joista toinen, sähköpistokkeellinen paikka, aivan asunnon tuntumassa ja toinen vapaasti yhtiön alueella. Hyvin hoidettu yhtiö sijaitsee päättyvän tien päässä. Hämeenkylä on historiallinen, kartanomaisemissa sijaitseva pientalovaltainen asuinalue. Alueella on kesällä hyvät lenkkeily- sekä pyöräilymahdollisuudet ja talvella hyvät latuverkostot kulkevat lähes kotiovelta. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Näyttö sopimuksen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Suvantopolku 5 D

149000.00€ 82 m2 - Kerrostalo
4h+k+erillinen wc+kph+vaatehuone+lasitettu parveke

Tilava perheasunto hyvin hoidetussa yhtiössä ja rauhallisella paikalla Myyrmäessä. Tässä päätyasunnossa on toimiva pohjaratkaisu ja mm. vaatehuone, erillinen wc sekä lasitettu parveke. Hissille on esteetön kulku sisääntulokerroksesta. Yhtiössä on uima-allas ja suuri, vehreä, lapsille turvallinen piha-alue. Kaikki Myyrmäen palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Lisäksi loistavat urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet aivan asunnon tuntumassa olevassa urheilupuistossa. Alueella mm. jalkapallo-, jäähalli sekä uimahalli. Yhtiön vieressä on jalkapallo-, koripallo- ja tenniskenttä. Hyvät liikenneyhteydet: Kehärata tekee liikkumisen helpoksi ja Myyrmäestä pääsee myös bussilla eri puolille Vantaata sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Ota yhteyttä, niin käydään katsomassa asuntoa!

Rukkilanrinne 6

53 m2 - Kerrostalo
2h+k, lasittamaton terassi

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu 17.07.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autopaikkoja, 2 vieras- ja 3 invapaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Rukkilanrinne 6

67 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasitettu parveke

Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu 17.07.2020 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-53 m2 kaksioita ja 6 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. 2-4 kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke, osassa asuntoja on oma sauna. Ensimmäisten kerrosten huoneistoissa on lasittamaton terassi. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autopaikkoja, 2 vieras- ja 3 invapaikkaa. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Aapramintie 6

284000.00€ 92 m2 - Kerrostalo
4h+k+sauna, 2 wc, lasitettu parveke

Kiva perheasunto Kaivokselan vehreissä maisemissa! Tilaa ja valoa riittää. Kunnostettu keittiö, laatoitettu kylpyhuone/wc/saunaosasto sekä lisäksi myös erillinen wc, jossa on suihkukaappi. Hyvät säilytystilat ja tilava lasitettu parveke. Asunto on siisti ja tyhjä, joten tarvittaessa pääset muuttamaan heti. Rauhallisella Vaskipellon asuinalueella vuonna 2000 rakennettu hyvä yhtiö, jossa on myös oma kuntosali. Autopaikka on myös mahdollista saada. Vehreä ympäristö, hyvät palvelut, liikenneyhteydet sekä ulkoilumaastot tuntumassa. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta emme järjestä yleisnäyttöjä. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Laajaniityntie 3

3000.00€ 6 m2 - Autopaikka
AP 110

Autohallipaikat sijaitsevat liikerakennus Martinmiilussa Martinlaaksossa, kirjaston ja terveysaseman talossa osoitteessa Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa. Kt Oy Martinmiilu sijaitsee aivan Martinlaakson Kehäradan välittömässä läheisyydessä, sen länsipuolella. Kiinteistössä on pysäköinninvalvonta. Paikkoja on myös mahdollisuus vuokrata 60 eur/kk. Soita ja kysy lisää Pia Hurme, 0400 649412 tai pia.hurme@lkvtuijahurme.fi.

Putousrinne 1

59000.00€ 52 m2 - Liiketila
3h+kk, wc, varasto

Katutasossa monikäyttöinen liiketila lähellä Myyrmäen loistopalveluja! Valoisa kokonaisuus kahdessa tasossa! Erikoinen, hauska ja moneen taipuva pohjaratkaisu. Alakerrassa kaksi tilavaa, korkeaa huonetta, molemmissa on oma sisäänkäynti, mutta myös huoneiden välillä on ovi. Lisäksi keittokomero, wc ja varasto. Yläkerrassa on erillinen työhuone, josta suuret ikkunanäkymät alakertaan. Hyväkuntoinen tila, jossa huonekorkeutta riittää. Edullinen hoitovastike, vesi sisältyy vastikkeeseen. Suosittu asuinalue, jossa palvelut ovat lähellä. Lähikauppaan, bussi pysäkille ja juna-asemalle on kävelyetäisyys. Kauppa- ja liikekeskukset Myyrmanni, Isomyyri, Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo palveluineen n.1km. Lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeet ravintolat ja palveluntarjoajat ovat siis aivan lähellä. Juna-asemalle on matkaa n. 600m. Kehärata tekee liikkumisen helpoksi. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Tervetuloa tutustumaan! Ota yhteyttä, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***