Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Kohteet

Laajaniityntie 3

60.00€/kk 6 m2 -
AP 112

VUOKRATTAVANA AUTOHALLIPAIKKA! Autohallipaikka sijaitsee liikerakennus Martinmiilussa Martinlaaksossa, kirjaston ja terveysaseman talossa osoitteessa Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa. Kt Oy Martinmiilu sijaitsee aivan Martinlaakson Kehäradan välittömässä läheisyydessä, sen länsipuolella. Kiinteistössä alkaa pysäköinninvalvonta. Paikkoja on myös mahdollisuus ostaa 2800 eur/kpl. Soita ja kysy lisää Pia Hurme, 0400 649412 tai pia.hurme@lkvtuijahurme.fi.

Laajaniityntie 10 D

1000.00€/kk 73 m2 - Kerrostalo
3h+k, 2 vh, lasitettu parveke

Kiva kolmio Martinlaakson lähes paraatipaikalta! Hyväkuntoinen pienen perheen koti, johon pääset muuttamaan nopeastikin. Asunnossa on suuri olohuone, kaksi makuuhuonetta ja hyvät säilytystilat mm. kaksi vaatehuonetta. Keittiössä on rosteriset kodinkoneet - myös astianpesukone ja mikro. Asunnon varusteisiin kuuluu myös pyykinpesukone. Ikkunoista on avoimet, puistomaiset näkymät. Taloyhtiöllä on vehreä ja turvallinen pihapiiri, joka tarjoaa mukavan oleskelualueen aikuisille ja hyvät leikkivälineet (leikkimökki, liukumäki) lapsille. Asunto sijaitsee lähellä palveluja (Martinlaakson Ostari, terveyskeskus, kirjasto, uima-halli) ja myös liikenneyhteydet (Kehärata ja linja-autoasema) ovat n. 200 m päässä. Alueella ovat kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja. Soita ja kysy lisää. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Putousrinne 1

45000.00€ 52 m2 - Liiketila
3h+kk, wc, varasto

Katutason liiketila lähellä Myyrmäen loistopalveluja! Valoisa kokonaisuus kahdessa tasossa! Erikoinen, hauska ja toimiva pohjaratkaisu. Alakerrassa tilavat oleskelutilat sekä erillinen työhuone omalla sisäänkäynnillä. Lisäksi keittokomero, wc ja varasto. Yläkerrassa on erillinen työhuone, josta suuret ikkunanäkymät alakertaan. Huonekorkeutta siis riittää. Tila vaatii pintaremonttia. Suosittu asuinalue, jossa palvelut ovat lähellä. Lähikauppaan, bussi pysäkille ja juna-asemalle on kävelyetäisyys. Kauppa- ja liikekeskukset Myyrmanni, Isomyyri, Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo palveluineen n. 1 km. Lukuisat kaupat, marketit, erikoisliikkeetravintolat ja palveluntarjoajat ovat siis aivan lähellä. Myyrmäessä on myös hyvät terveydenhuollon palvelut. Juna-asemalle on matkaa n. 600m. Kehärata tekee liikkumisen helpoksi. Myyrmäestä pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Tervetuloa tutustumaan! Ota yhteyttä, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lauhatie 10 C

219000.00€ 85 m2 - Kerrostalo
4h+k+sauna, erillinen wc, lasitettu parveke

Remontoitu neliö Tikkurilan kattavien palveluiden äärellä! Tilavat kolme makuuhuonetta sekä olohuone, josta käynti lasitetulle eteläparvekkeelle. Vuonna 2012 remontoidussa keittiössä on hyvät säilytystilat ja tilaan sopii hyvin ruokailuryhmä. Saunan yhteydessä tilava kylpyhuone, joka on remontoitu vuonna 2010. Toimivapohjainen kokonaisuus, johon tulee paljon valoa isojen ikkunoiden ansiosta. Asuntoon on tehty juuri pintaremontti, jossa mm. lattiat on uusittu, seiniä maalattu ja erillinen wc laatoitettu. Erittäin hyvin hoidettu taloyhtiö. Tämä neliö sijaitsee hyvällä paikalla Tikkurilan palveluiden kupeessa, mutta silti omalla rauhallisella asuinalueellaan. Kaikki peruspalvelut ovat lähellä, mm. päiväkodit, koulut, kaupat, kirjasto, koirapuisto, uimahalli ja upeat ulkoilumaastot. Bussit kulkevat vierestä ja juna-asema on kävelymatkan päässä. Varaa esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ketunmäentie 4

210000.00€ 140 m2 - Omakotitalo
4h+k+sauna, vh, takkatupa, autotalli, varastot, katettu terassialue

Itselle rakennettu I-tasoinen omakotitalo omalla puutarhatontilla! Hyvin pidetty ja rakkaudella huollettu peruskuntoinen koti, josta pintaremontilla ja paikkojen modernisoinnilla saat perheellesi kelpo kodin. Valoisa ja avara kokonaisuus, ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan. Mukavankokoiset makuuhuoneet. Hyvät säilytystilat, autotalli, varastot ja n. 40 m2 erillinen liiteri. Talossa on maalämpö ja leivinuuni, joilla saat lämmityskulut kuriin. Kuntotarkastuskin on jo tehty. Tämä talo on rakennettu omalle vehreälle tontille, jossa on lasten mukava temmeltää. Piha-aluetta marjapuskineen ja omenapuineen jää reilusti. Pihalle mahtuu hyvin myös trampoliini. Sateen suojaa antaa n. 40 m2 katettu terassi. Erittäin hyvän asuinpaikan maineessa oleva Mäntysalo on kylä Nurmijärven kunnan eteläosassa Valkjärven lähistöllä. Se kuuluu Klaukkalan talousalueeseen, joka on kunnan suurin taajama. Klaukkala kasvaa ja kehittyy koko ajan. Sinne muuttaa asukkaita muun muassa pääkaupunkiseudulta, sillä puolen tunnin ajomatka Helsingin keskustasta houkuttelee etenkin lapsiperheitä. Klaukkalasta on matkaa Espoon sekä Vantaan rajalle noin 5 km ja Helsinkiin alle 30 km. Kannattaa katsoa! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koivurinne 20 B

419000.00€ 273 m2 - Omakotitalo
4h+k+s, khh, 2 wc, vh, parveke, autotalli, varastot

Tämä täytyy nähdä! Tässä on lämminhenkinen ja viehättävä koti perheellesi. Eteisestä avautuu tilava, valoisa olohuone, josta pääset viihtyisään ruokailutilaan ja sieltä edelleen keittiöön. Ruokailutilassa voit nauttia oman leivinuunin antimista. Tilavat makuuhuoneet sekä upea sauna- ja kylpyhuoneosasto. Takkahuoneessa on mukava saunan jälkeen rauhoittua ja nauttia varaavan takkatulen loimusta. Takkahuoneesta pääset tarvittaessa ulos vilvoittelemaan. Asumismukavuutta lisäävät kodinhoitohuone ja vaatehuone. Huoneistossa on myös ilmalämpöpumppu, jolla mukavasti viilennät huonealaa kesäisin ja lämmität talvisin. Alakerrassa on paljon varastotilaa sekä mahdollisuus ottaa lisähuone asumiskäyttöön. Autosi saat lämpimään autotalliin. Omistajat ovat itse rakennuttaneet talon v.1994, oma tontti on 1904 m2. Upea iso piha, jossa voit nauttia auringosta tai järjestää vaikkapa pihajuhlat. Tontilla on rakennusoikeutta jäljellä. Tämän kodin ainutlaatuista tunnelmaa on vaikea vangita sanoihin ja kuviin. Tämä on ehdottomasti kokonaisuus, johon kannattaa tulla tutustumaan paikan päälle. Varaa aika esittelyyn! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raudikkokuja 6 B

134000.00€ 73 m2 - Kerrostalo
3h+k, vaatehuone, lasitettu parveke

Esittely: 25.09.2018 klo. 17:30-18:00

Upealla paikalla kalliolla siistikuntoinen kolmio! Valoisa, tilava kolmio, jossa olohuone ja keittiö yhtenäistä tilaa. Kaksi makuuhuonetta ja iso vaatehuone. Lasitetulta parvekkeelta upeat maisemat läpi Hakunilan. Hissitalon 7/8 kerros. Alueella monipuoliset palvelut mm. Hakunilan ostoskeskus palveluineen, ratsastustalli, urheilukenttä, uimahalli, upeat lenkkimaastot ja talvella hiihtoladut. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja alueella. Bussilla pääset hyvin kulkemaan ja autolla kehälle nopeasti. Erittäin hyvin hoidettu taloyhtiö. Tervetuloa tutustumaan tähän valoisaan kolmioon. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 12

64 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 10

46 m2 - Kerrostalo
2h+kk, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 3

25 m2 - Kerrostalo
1h+kk, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 9

38 m2 - Kerrostalo
2h+kk, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 4

67 m2 - Kerrostalo
3h+k+s, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 11

33 m2 - Kerrostalo
1h+kk, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 1

44 m2 - Kerrostalo
2h+kk+s, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rukkilanrinne 6 A 2

25 m2 - Kerrostalo
1h+kk, lasitettu parveke

ENNAKKOMARKKINOINNISSA! Malminkartanon dynaamisesti kehittyvälle alueelle valmistuu loppuvuodesta 2019 vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Tässä hissitalossa on neljä kerrosta. Taloon rakennetaan yht. 28 kpl asuntoja, joista 11 kpl on 25-33 m2 yksiöitä, 10 kpl 37,5-46 m2 kaksioita ja 7 kpl 64-67 m2 kolmioita. Katso huoneistojen pohjaratkaisut ja myyntihinnat ohessa olevista liitteistä! Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty tammilautaparkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna. Vaikka alueelta löytyvät erinomaiset kävely-, pyöräily- sekä julkiset liikenneyhteydet niin ei autoilijoitakaan jätetä huomioimatta. Yhtiöön valmistuu 9 kpl autokatospaikkoja ja 5 kpl sähköpistokepaikkoja. Kiinteistön yhteistiloja ovat asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Yhtiö sijaitsee runsaiden palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien keskiössä. Bussit kulkevat läheltä ja Malminkartanon sekä Myyrmäen juna-asemille (Kehärata) on matkaa alle kilometri. Alueelta löytyvät mm. terveyskeskus, lähikaupat sekä kaikki kouluasteet ja päiväkodit. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset Myyrmanni ja Isomyyri sekä liikekeskukset Myyrinpuhos ja Myyrmäkitalo, Kannelmäen kauppakeskus Kaari ja Konalan kauppakeskus Ristikko. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän ja ihastuttavan paikan asua. Rakennuttajana on vuonna 1953 perustettu Rakennusliike V. Mättölä Oy, joka on tunnettu varmana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Laadukas ja tehokas toimintatapa varmistavat, että lopputuloksena on turvallisia, toimivia ja terveellisiä rakennuksia asumiseen. Kiinteistönvälittäjänä toimimme me 30 vuoden kokemuksella. Kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Yrityksemme on palkittu Vantaan Vuoden Yrittäjä 2013 -palkinnolla. Taisit kiinnostua? Soita ja kysy lisää! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajavuorenrinne 4 D

135000.00€ 75 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, 2 wc, lasitettu parveke

Hyvin pidetty, valoisa ja siisti läpitalon kolmio rauhallisella ja vehreällä asuinalueella! Toimiva ja tehokas pohjaratkaisu. Makuuhuoneet eripuolella huoneistoa, tilava vaatehuone, 2 wc:tä, kertaalleen kunnostettu vaalea keittiö ja laatoitettu kylpyhuone. 4/5 krs ja lasitettu parveke länteen. Hoidettu yhtiö, jossa on myös pesutupa, askartelu-ja kerhohuone sekä rengasvarasto. Vehreä ja turvallinen pihapiiri, jossa lasten on hyvä leikkiä. Kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja, myös ruotsinkielinen ovat lähellä. Hyvät palvelut sekä liikenneyhteydet tuntumassa; mm. tasokas lähikauppa ja bussit n. 300m ja Kehärata n. 700m, jonka yhteydessä on Ostari palveluineen. Martinlaaksossa on myös terveydenhuollonpalvelut sekä uimahalli ja useita liikuntakeskuksia. Mukavat ulkoilu- ja puistoalueet lähellä sekä maauimala Vetokannas n. 3 km päässä. Pienellä pintaremontilla saat tästä perheellesi kivan kodin. Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajavuorentie 3 as

248000.00€ 101 m2 - Rivitalo
4h+k+sauna, 2vh, 2wc, parveke, piha ja varasto

Tämä kannattaa tulla katsomaan! Rauhallisella alueella, Martinlaakson kattavien palveluiden äärellä toimiva rivitalohuoneisto. Alakerrassa uudistettu kaunis keittiö, vaatehuone sekä erillinen wc. Lisäksi valoisa, avara olohuone, josta käynti suojaiselle pihalle. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista yhdessä on oma iso parveke ja yhdessä on erittäin tilava vaatehuone. Oman saunan löylyissä rentoudut ja unohdat päivän murheet. Saunan yhteydessä on tilava kylpyhuone. Ulkovarasto tuo runsaasti lisää säilytystilaa. Edulliset asumiskustannukset, vesi sisältyy vastikkeeseen. Ihanan vehreä asuinalue. Alueella kaikki kouluasteet ja useat päiväkodit, myös ruotsinkieliset. Martinlaakson kattavat palvelut kuten mm. kauppa- ja liikekeskukset Martinmiilu sekä Ostari palveluineen, Alepa, terveyskeskus, uimahalli ja konserttisali ovat lähellä. Hyvin varusteltu lähikauppa n. 50 m päässä. Bussit kulkevat ihan vierestä ja Kehäradalle on matkaa alle 1 km. Kehäradan ansiosta koko pääkaupunkiseutu on ulottuvillasi. Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 3 km. Tervetuloa ihastumaan uuteen kotiisi! Soita niin varataan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Viirikuja 7 A

379000.00€ 122 m2 - Erillistalo
5-6h+k+sauna, 2 wc, varastot, autokatos, terassialue

2003 rakennettu viehättävä erillistalo lapsiystävällisellä ja vehreällä asuinalueella! Tässä kodissa on kaikki mitä perheesi tarvitsee. Todella avara ja valoisa kokonaisuus yhdessä tasossa. Ikkunoita jokaiseen ilmansuuntaan, joten valoa riittää. 3 mukavan kokoista makuuhuonetta, lisäksi erillinen vieras-/työhuone. Vaalea keittiö ja tilava ruokailutila yhteydessä olohuoneeseen. Ruokailutilasta saa tarvittaessa neljännen makuuhuoneen. Olohuoneessa on Kermasavi varaavatakka ja ruokailutilassa ilmalämpöpumppu. Hyvät säilytystilat! Pihalla on terassia n. 100 m2, lämmin ja kylmä varastot sekä autopaikat 3-4 autolle. Yhtiöllä on turvallinen ja vehreä pihapiiri. Lähiöpalvelut ovat tuntumassa sekä Martinlaakson ja Myyrmäen suurtalousalueet lähellä. Yhtiö sijaitsee Vantaanjokivarren luonnonkauniiden ja monipuolisten ulkoilureittien välittömässä läheisyydessä. Vetokannaksen ihana maauimala n. 1 km päässä. Tervetuloa tutustumaan! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koivukyläntie 37-39

139800.00€ 48 m2 - Kerrostalo
2h+kk, vaatehuone

Hyvässä, putkiremontoidussa yhtiössä myynnissä tehokas ja hyväpohjainen kaksio! Valoisa huoneisto, 4/6 krs, ikkunoista vehreä näkymä. Tilavat huoneet, siisti kokonaisuus. Putkiremontin yhteydessä uusittu kylpyhuone, 2012 uusittu keittokomero sekä samalla muuten uuden ilmeen saanut kiva asunto. Asunto sopii hyvin sijoittajalle tai ensiasunnon ostajalle. Yhtiö sijaitsee omalla tontilla, pihapiiri on kaunis ja puistomainen. Alue on rauhallinen, lapsiystävällinen ja vehreä. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa myös linjasaneerauksen lisäksi on tehty ikkuna-. parveke- ja hissiremontit. Yhtiössä myös kuntosali ja päiväkoti. Alueen huomattavimpia palveluita ovat Leinikkitien, Simonkylän ja Simonkallion ostoskeskukset palveluineen. Iso, aidattu yli 2000 m2:n koirapuisto ja matonpesupaikka ovat myös lähellä. Suurin virkistysalue on Simonkylänpuisto, jossa on talvisin laduksi aurattava lenkkipolku, Hiirilammet sekä Hiiriharjun tekomäki eli paikallisittain "Möskäri", joka on talvisin suosittu pulkkamäki. Simonmetsässä on jalkapallo- ja sulkapallokenttiä, 10-väyläinen frisbeegolf-rata ja Tikkurilasta löytyy lisää loistopalveluita. Kannattaa katsoa! Ota yhteyttä niin käydään katsomassa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin

Rukkilantie 5 C

167000.00€ 57 m2 - Kerrostalo
2h+k+sauna, terassi

Kaunis ja hyväkuntoinen läpitalon päätyhuoneisto Malminkartanossa hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä! Toimiva pohjaratkaisu, keittiössä hyvin tilaa ruokailuryhmälle. Olohuoneesta käynti omalle pienelle terassille ja takapihalle. Asumismukavuutta ja viihtyisyyttä lisäävät vielä tilava makuuhuone ja oma sauna. Asunto sijaitsee rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien ja kattavien palveluiden läheisyydessä. Kehärata, lähikauppa ja muut Malminkartanon palvelut kävelyetäisyydellä, Myyrmäen kattavat palvelut n. 2 km päässä. Kiinnostuitko? Soita ja sovitaan aika esittelylle - päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tervetuloa tutustumaan!

Raappavuorenkuja 1 E

148000.00€ 80 m2 - Kerrostalo
3h+k, parveke

Tilava, kiva kolmio hyvin hoidetussa yhtiössä, jossa lapsiystävällinen ja vehreä pihapiiri. Asunnossa on toimiva pohjaratkaisu ja suuri kylpyhuone sekä erillinen wc. Yhtiössä on meneillään parvekelinjastojen saneeraus ja kohta asunnossa on myös remontoitu, lasitettu parveke, josta voit tehdä vaikka mukavan kesähuoneen. Peruspalvelut, päiväkodit ja koulut sekä liikenneyhteydet kävelymatkan päässä. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä niin käydään katsomassa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raikurinne 1 G

139800.00€ 58 m2 - Kerrostalo
2h+k, vh, lasitettu parveke

Muuttovalmis läpitalon kaksio hyvin hoidetussa yhtiössä! Avara pohjaratkaisu, valoisa kokonaisuus. Juuri kokonaan remontoitu kaunis keittiö, johon mahtuu hyvin ruokailuryhmä. Tilava laatoitettu kylpyhuone/wc, johon mahtuu hyvin myös pesutorni. Lähes kaikki katto-, seinä- ja lattia pinnat kunnostettu. Lasitettu länsi parveke, hissitalon ylin 4/4 kerros. Hyvin hoidettu yhtiö; mm. julkisivusaneeraus ja parvekeremontti tehty, ikkunat vaihdettu ja hissit peruskorjattu. Lisäksi asukkaiden yhteisessä käytössä ovat pesutupa, askartelu- ja kerhohuone. Viehättävä, vehreä pihapiiri ja aktiivinen yhteisö. Hyvät peruspalvelut, terveydenhuollon palvelut, kirjasto ja uimahalli sekä kaikki kouluasteet ja useita päiväkoteja tuntumassa. Ulkoilemaan pääsee suoraan kotiovelta eivätkä muutkaan harrastuspaikat ole kaukana. Bussit kulkevat vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 500m. Martinlaaksosta pääsee myös bussilla muualle Vantaalle sekä Espooseen ja Helsinkiin. Omalla autolla on helppo hurauttaa Vihdin- tai Tampereen väylälle, Kehä III:lle tai Kehä I:lle. Jokiuoman ihana puistoalue tuntumassa ja Vetokannaksen maauimalaan n. 1,5 km. Kannattaa katsoa! Sovi esittely ja varaa omaksesi, et tee huonoa ratkaisua! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Vanha Kaarelantie 4 A

279000.00€ 75 m2 - Kerrostalo
3h+k+s+ tilava lasitettu parveke

Aivan Helsingin rajalla, Malminkartanon juna-aseman lähellä uudenveroinen, ihastuttavan avara perhe-asunto vapaana! Nyt pienellä kauppahintaosuudella omaan kotiin, loppukauppahinta yhtiövastikkeena. Yhtiössä kolme vuotta lyhennysvapaata jäljellä. Oma sauna ja lasitettu oleskeluparveke länteen. Pesutorni kaupan päälle! Mahdollisuus ostaa autohalli paikka." Tässä sinulle v.2016 valmistunut muuttovalmis koti. Pyydä oma esittelyaika. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laajaniityntie 10 C

165000.00€ 89 m2 - Kerrostalo
4h+k, 2 wc, vh, lasitettu parveke

Viehättävä ja hyvin pidetty koti Martinlaakson lähes paraatipaikalta! Huoneistoon on kaksi sisäänkäyntiä. Vaalea, jo kertaalleen kunnostettu keittiö, laatoitettu kylpyhuone/wc sekä erillinen wc kalusteineen, johon saat mahtumaan pesukoneen. Lisäksi todella tilava olohuone, johon mahtuu sohvakaluston lisäksi isompikin ruokailuryhmä tai erillinen työtila. Mukavan kokoiset makuuhuoneet ja hyvät säilytystilat. Asunnon ikkunoista on avoimet, puistomaiset näkymät. Vehreä ja turvallinen pihapiiri tarjoaa mukavan oleskelualueen grillipaikkoineen aikuisille ja hyvät leikkivälineet lapsille. Yhtiössä on kylmäkellarit sekä pesutupa. Edullinen asua. Tämä hyvin hoidettu taloyhtiö sijaitsee lähellä palveluja. Kehärata ja bussiasema ovat vain noin 300 metrin päässä. Martinlaakson Ostari palveluineen löytyy juna-aseman vierestä; mm. päivittäistavarakaupat, apteekki, pankit, R-kioski, posti, kukkakauppa, hammaslääkäri, kuntosali jne. Martinlaakson terveysasema, kirjasto, uimahalli, Kauppiaitten Kauppaoppilaitos Mercuria ja Konserttitalo Martinus ovat myös nurkan takana. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä useita päiväkoteja, myös ruotsinkieliset. Hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet, ihana Jokiuoman puistoalue sekä Vetokannaksen maauimala tuntumassa. Tästä asunnosta saat perheellesi kivan kodin. Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sahratie 1

293000.00€ 114 m2 - Rivitalo
5h+k+sauna, 2 wc:tä ja terassi

Tästä yhtiöstä harvoin myynnissä! Tule tutustumaan neljän makuuhuoneen, isommallekin perheelle sopivaan ja toimivalla pohjaratkaisulla varustettuun huoneistoon. Asunto sijaitsee yhtiön tontin reunalla omassa rauhassaan - ei kulkua muihin yhtiön asuntoihin aivan talon vierestä. Tämä kiva 1980 valmistunut paritalokoti on Hämeenkylässä vehreällä tontilla, hyvin hoidetussa rivitaloyhtiössä. Asunnon alakerrassa on olohuone, makuuhuone, wc sekä 2000 -luvulla uusittu keittiö, jossa huippuimurilla varustettu liesituuletin, induktioliesi, erillisuuni (kiertoilma), astianpesukone sekä täyskorkea jääkaappi. Yläkertaan on sijoitettu kolme makuuhuonetta, vaatehuoneet sekä 2018 remontoitu sauna ja pesuhuone. Hämeenkylä on lapsiperheiden suosima, pidetty ja rauhallinen pientaloalue Hämeenkylän kartanon vehreissä maisemissa. Hyvä päivittäistavarakauppa (K-Supermarket) sekä hampurilaisravintola ovat kävelymatkan päässä. Linja-autolla pääset kätevästi Helsingin keskustaan sekä Myyrmäen/ Martinlaakson suuntaan että Pähkinärinteeseen, jossa lisää palveluita mm. apteekki, kirjasto, neuvola ja R-kioski. Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet: useita kävelyreittejä puistomaisessa ympäristössä ja talvella pääset hiihtoladuille melkeimpä kotiovelta. Tätä kannattaa tulla katsomaan, jos etsit tilavaa perheasuntoa. Soita, niin käydään katsomassa olisiko tämä mahdollisesti perheenne seuraava koti. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Viherkuja 3 b

370000.00€ 169 m2 - Omakotitalo
5h+k+s, khh, 2 wc, autotalli+toimistohuone

Martinlaaksossa, lähellä kaikkia palveluja ja hyvien liikenneyhteyksien päässä siisti, hyvin pidetty, kuntotarkastettu 1984-1985 rakennettu 1-tasoinen omakotitalo! Hyvä lapsiperheen koti, jossa 3-4 makuuhuonetta, hyvät vaatehuolto- ja pesutilat sekä tilava Puustellin -keittiö. Talossa on myös tunnelmaa luova varaava takka sekä ilmalämpöpumppu. Kaikki ikkunat on vaihdettu uusiin. Talo sijaitsee tilavalla 822 m2 tontilla, jossa on vielä jäljellä rakennusoikeutta hieman alle 80 m2. Valoisa ja rauhallinen Jokiuoman puistoon rajoittuva, etelään aukeava oleskelupiha, katettu vilpola ja suuri avoterassi talon länsipäädyssä. Tähän kannattaa tulla tutustumaan! Ota yhteyttä, niin sovitaan sopiva ajankohta ja käydään katsomassa asuntoa. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kukinkuja 4 H

168000.00€ 94 m2 - Kerrostalo
4h+k, vh, lasitettu parveke

Martinlaaksossa, Kivimäessä myynnissä kolmannen kerroksen kiva ja siisti neliö, jossa on yksi perheiden tavoitelluimmista pohjaratkaisuista! Tilava keittiö, kunnon kokoinen laatoitettu kylpyhuone, 2 wc:tä, vaatehuone sekä lasitettu parveke. Yhtiössä on pesutupa ja vehreä pihapiiri. Bussit menevät läheltä, Kehärata, bussiasema, kauppakeskus Ostari palveluineen sekä terveyskeskus ja kirjasto ovat n. 500 m päässä. Kaikki kouluasteet ja päiväkodit kävelyetäisyydellä, ala-aste ja neuvola sekä muutama päiväkoti ihan vieressä. Jokiuoman puistoalue lähellä ja Vetokannaksen maauimalaan on matkaa n. 1,5 km. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Muuttamaankin pääset nopeasti. Soita niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Myllärintie 8 A

159000.00€ 63 m2 - Kerrostalo
3h+k, vh, lasitettu länsi parveke

Tämä kiva ja valoisa hissitalon kulmahuoneisto putkiremontoidussa yhtiössä odottaa sinua! Todella tehokas asunto sinulle, joka haluat asua lähellä hyviä palveluja. Hissitalon 3 krs, länsi parveke. Isot ikkunat etelään ja länteen tuovat asuntoon mukavasti valoa. Remontoidut keittiö ja kylpyhuone. Hyvä pohjaratkaisu ja toimiva kokonaisuus. Keskeinen sijainti, melkein kaikki mitä tarvitset on ihan kävelymatkan päässä. Kaupat, marketit, erikoisliikkeet, ravintolat, kirkko ja muut palveluntarjoajat ovat melkein naapurissa. Linja-autoasemalle on matkaa n. 200m. Alueelta löytyvät kaikki kouluasteet sekä useita päiväkoteja. Lisäksi jää- ja tennishallit sekä hiihtokeskus. Klaukkalan pohjoispuolella sijaitseva Valkjärvi tarjoaa virkistymismahdollisuuksia. Soita niin kerromme lisää. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Nuijatie 5 D

119500.00€ 59 m2 - Kerrostalo
2h+k+sauna, lasitettu eteläparveke

Valoisa saunallinen kaksio hissitalon kolmannessa kerroksessa! Sopiva asunto pariskunnalle tai pienelle perheelle. Asunnossa on todella tilavat huoneet: makuuhuoneeseen mahtuu hyvin vaikkapa työpiste tai lasten sänky. Avara olohuone, josta käynti lasitetulle eteläparvekkeelle. Keittiöön sopii hyvin ruokailuryhmä. Asumismukavuutta lisää oma sauna. Rajatorpassa pieni ostoskeskus, jossa päivittäistavarakauppa, baari ja pizzeria. Alueella myös huoltoasema. Rajatorpassa väestönsuoja, jossa harrastustoimintaa (mm. salibandy, paini ja itsepuolustuslajit). Lisäksi alueella ala-aste sekä useita päiväkoteja. Hyvät ulkoilumaastot, Energia Areena palveluineen tuntumassa sekä useita liikuntakeskuksia ja harrastehalleja. Bussit kulkevat vierestä ja Kehäradalle on matkaa n. 2.5 km. Tervetuloa tutustumaan! Ota yhteyttä, päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Pellaksenmäentie 15 D

119900.00€ 28 m2 - Kerrostalo
1h+kt, terassi

Todella tehokas ja uudenkarhea ensimmäisen kerroksen pikkukoti! Tilava, laatoitettu kylpyhuone taittuvilla suihkuseinillä ja kaunis, valkoinen avokeittiö tasokkailla kodinkoneilla. Lisäksi mukavasti säilytystilaa. Ensimmäinen kerros eli sinulla on pieni oma terassi. Kyllä, aivan kuin asuisit rivitalossa. Ympärillä oleva luonto tarjoaa hyvät ulkoilumaastot. Kävelymatkan päässä Jorvin sairaalasta. Mahdollisuus myös ostaa oma lämpötolpallinen autopaikka 1900 eur. Hyvä ensikoti tai sijoitus. Ota yhteyttä! Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kaanaantie 31

125000.00€ m2 - Omakotitalotontti
Rinnetontti 8200 m2, jossa päärakennus, saunatupa, liiteri ja autotalli

Loistava vaihtoehto siirtolapuutarhalle! Myynnissä ihana 8200 m2:n tontilla oleva mökkikeidas, jota voit myöhemmin hyödyntää rakentamiseen. Vain n. 35 km Helsingistä! Omakotitalo tai paritalon rakentaminen mahdollista suunnittelutarveratkaisulla; n. 300 m2 + n. 100 m2 taloustilaa. Kallioisella rinne tontilla Valkjärven läheisyydessä vehreä mökkikeidas, jossa monipuolisuutta löytyy; metsää, retroa ja luomua. Siisti, hyväkuntoinen, romanttinen, mennyttä aikaa huokuva punavalkoinen n. 40 m2 "mummon mökki" ja n. 15 m2 saunatupa. Sähköt ylä- ja alatuvassa sekä autotallissa. Oma kaivo, josta juomavesi (ei tutkittu) sekä toinen kaivo puutarhan kasteluun. Nykyinen päätupa, jossa lasiveranta, vaatehuone, tilava keittiö ja makuuhuone. Erillinen alatupa, jossa sauna ja pesutilat sekä makuuhuone. Tuvissa on mahdollista asua ympäri vuoden. Lisäksi liiteri, jossa runsaasti polttopuita sekä siisti puucee. Kaiken kruunaa tilava autotalli. Valkjärven/ Lähtelän uimarantaan matkaa n. 500 m, jossa ovat laituri, pukukopit ja venepaikat, historiallinen Savitorppa lähistöllä. Klaukkalan monipuoliset palvelut n. 4 km. Tule ja koe tämä itse! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sammalkaari 25

369000.00€ 230 m2 - Omakotitalo
5h+k+sauna, th, khh, 2 kph, 2 wc, parveke, kylmä- ja lämminvarasto, autotalli.

Tässä 1996 itselle rakennetussa talossa on kaikki mitä tarvitset! Nyt perheelläsi on mahdollisuus saada hyvä koti, jossa on reilusti yhteistä tilaa. Yläkerrassa on kaunis 2014 remontoitu keittiö ja erillinen ruokailutila yhteydessä olohuoneeseen, 3 hyvän kokoista makuuhuonetta sekä laatoitettu, ikkunallinen wc/kylpyhuone. Alakerrassa on yksi makuuhuone, ihana takkahuone, jossa on Tulikiven varaava takka/leivinuuni sekä tilavat 2010 uusitut sauna- ja pesutilat. Saunassa on ns. heti valmis kiuas. Lisäksi tehokas ja hyvin suunniteltu kodinhoitohuone. Hyvät säilytys- ja varastotilat, n. 24 m2 autotalli ja pihalle mahtuu 4-5 kpl autoja. Terassit kummallakin puolen taloa. Kuntotarkastus on juuri tehty ja talosta löytyy myös lain määräämä energiatodistus. Taisit jo innostua? Tämä talo on rakennettu vuokra tontille rinneratkaisuna, piha-aluetta marjapuskineen ja omenapuineen jää reilusti. Pihalle mahtuu hyvin myös trampoliini. Erittäin hyvän asuinpaikan maineessa oleva Mäntysalo on kylä Nurmijärven kunnan eteläosassa Valkjärven lähistöllä. Se kuuluu Klaukkalan talousalueeseen, joka on kunnan suurin taajama. Klaukkala kasvaa koko ajan. Sinne muuttaa asukkaita muun muassa pääkaupunkiseudulta, sillä puolen tunnin ajomatka Helsingin keskustasta houkuttelee etenkin lapsiperheitä. Klaukkalasta on matkaa Espoon sekä Vantaan rajalle noin 5 km ja Helsinkiin alle 30 km. Kannattaa katsoa! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kaanaantie 31

125000.00€ 55 m2 - Mökki tai huvila
Päärakennus, saunatupa sekä liiteri ja autotalli

Loistava vaihtoehto siirtolapuutarhalle! Vain n. 35 km Helsingistä! Kallioisella rinnetontilla Valkjärven läheisyydessä vehreä mökkikeidas, jossa monipuolisuutta löytyy; metsää, retroa ja luomua. Saat tontille mainiosti vaikka isommankin kasvimaan. Siisti, hyväkuntoinen, romanttinen ja mennyttä aikaa huokuva punavalkoinen n. 40 m2 "mummon mökki" ja n. 15 m2 saunatupa. Sähköt ylä- ja alatuvassa sekä autotallissa. Oma kaivo, josta juomavesi (ei tutkittu) sekä toinen kaivo puutarhan kasteluun. Nykyinen päätupa, jossa on lasiveranta, vaatehuone, tilava keittiö ja makuuhuone. Erillinen alatupa, jossa sauna ja pesutilat sekä makuuhuone. Tuvissa on mahdollista asua ympäri vuoden. Lisäksi liiteri, jossa runsaasti polttopuita sekä siisti puucee. Kaiken kruunaa tilava autotalli. Vehreä 8200 m2:n tontti, jota voit myöhemmin hyödyntää rakentamiseen. Omakotitalon tai paritalon rakentaminen mahdollista suunnittelutarveratkaisulla; n. 300 m2 + n. 100 m2 taloustilaa. Valkjärven/ Lähtelän uimaranta on n. 500 m päässä, josta löytyvät laituri, pukukopit ja venepaikat. Kulttuurihistoriallinen Savitorppa on lähistöllä. Klaukkalan monipuoliset palvelut n. 4 km. Tule ja koe tämä itse! Ota yhteyttä niin sovitaan aika katselmukselle. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.