Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Asunnon ostaminen on usein yksityishenkilön elämän tärkein kauppa, jossa alan osaavan ammattilaisen tuki on tärkeää. Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV on henkilö, joka on läpäissyt hyväksytysti Keskuskauppakamarin välittäjäkoelautakunnan järjestämän kirjallisen LKV-kokeen.
Välitystoimintaa, alan pätevyysvaatimuksia ja välittäjäkokeiden järjestämistä sääntelee Suomessa laki kiinteistönvälitysliikkeistä ja vuokrahuoneiston välitysliikkeistä. Lain mukaan vain LKV-pätevyyden hankkinut henkilö saa käyttää nimikettä kiinteistönvälittäjä. Lisäksi rekisteröity kiinteistönvälitysliike saa käyttää LKV-lyhennettä toiminimessään ja toiminnassaan.
LKV-kokeen läpäiseminen osoittaa, että välittäjä tuntee oman toiminnan harjoittamisen kannalta tarpeellisen lainsäädännön ja hyvän välitystavan sekä hallitsee välitystoimeksiannon hoitamisen edellyttämät käytännöt.
Meidän Maija on juuri suorittanut vaativan LKV -kokeen. Onnea hyväksytystä suorituksesta!
Nyt meillä kaikilla on välitysalan lainsäädännön hyvä tuntemus ja osaamme ratkoa laajasti mm. asunto- ja kiinteistönkauppaan, sopimusten tekemiseen, kaavoitukseen, rakentamiseen, vuokraustoimintaan ja kiinteistönarviointiin liittyviä oikeudellisia kysymyksiä.
Meillä olet turvallisissa käsissä!