Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Vantaa elinkeinopolitiikassaan ykkönen!

Suomen Yrittäjien teettämä Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 -tutkimus julkaistiin tänään. Tutkimuksen mukaan Vantaa on palannut omalle paikalleen elinkeinopolitiikassa. Elinkeinopolitiikasta kokonaisuudessaan Vantaa saa arvosanan 6,7. Vantaa arvostetaan ykköseksi suurten kaupunkien joukossa. Vaikka erot ovat pieniä, voi suunnanmuutoksen nähdä. Pari vuotta sitten Vantaa oli pudonnut pois kolmen joukosta.
Vantaan Yrittäjien toimitusjohtaja Esa Mänttäri pitää tulosta kohtuullisena, mutta muistuttaa parantamisen varaakin olevan. On syytä muistaa, että tyydyttäväänkin kokonaisarvosanaan on vielä matkaa.

Mänttäri toteaa myös, että yhteistyö kaupungin ja yrittäjien välillä on ollut toimivaa. Hankintapolitiikassa Vantaa on ensimmäisenä maassa ottanut käyttöön pienhankintatyökalun. Se avaa hankinnat aivan uudella tavalla yrittäjille. Sen takia onkin odotettavissa, että hankintapolitiikan arvosana tulee nousemaan tämän tutkimuksen kuutosesta.


Kymmenen suurimman kaupungin saamat arviot:
1. Vantaa 6,7 2. Espoo 6,6 2. Jyväskylä 6,6 4. Lahti 6,5 4. Turku 6,5 6. Helsinki 6,4 6. Kuopio 6,4 6. Oulu 6,4 9. Tampere 6,2 10. Kouvola 5,9


Näin kysely tehtiin
Suomen Yrittäjät tekee yrittäjille laajan kyselyn kuntien elinkeinopolitiikasta kahden vuoden välein. Selvityksestä tehdään valtakunnallisen raportin lisäksi 20 alueellista ja yli 200 kuntakohtaista raporttia. Tällä kertaa kyselyyn vastasi yli 4300 yrittäjää, mikä oli yli tuhat enemmän kuin viimeksi.

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*