Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota yhteyttä!
Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa • puh. 09 5893 9060 • info@lkvtuijahurme.fi

Yli 30 vuotta, Sinusta välittäen!

Kiinteistönvälitystoimistomme perustettiin perheyrityksenä 1988 Länsi-Vantaalle. Silloin vetovastuussa olivat vanhempani Tuija ja Rauno Hurme. Yrityksellä on nyt marraskuun lopussa 31 työntäyteistä vuotta takana. Matkaa olemme tehneet yhdessä, kiitos siitä!

Minä, tytär Pia Hurme olen johtanut yritystä vuodesta 2007 ja minut valittiin 2013 Vantaan Vuoden Yrittäjäksi. Palkinnon saannin kriteereinä olivat onnistunut sukupolvenvaihdos sekä tehokas, dynaaminen ja vakavarainen mikroyritys. Uutteruus, sinnikkyys ja rehellisyys siis palkittiin. Asiakkaamme ovat tärkeä osa yritystämme ja meille on kunnia-asia olla palveluksessanne. Nöyränä ja kiitollisena jatkamme edelleen arvokasta työtämme.

Onnistuneelle asuntokaupalle tärkein edellytys on hyvä kiinteistönvälittäjä. Oikea hinta asunnosta sekä hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästetään aikaa ja rahaa sekä asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti. Paikallinen aluetuntemus, kokemus alalta, joustavuus, luotettavuus ja turvallisuus ovat myös tärkeitä tekijöitä kun valitaan luotettavaa yritystä kantamaan vastuu välitystoiminnasta. Lisäksi Hyvä Välitystapa edistää ja ohjaa kiinteistönvälitysalan ammattimaisuutta. Se kiteyttää alan pelisäännöt ja suojaa sekä ostajaa että myyjää. Meidän vastuuntuntoiset kiinteistönvälittäjämme tuntevat Hyvän Välitystavan ja ovat sitoutuneet noudattamaan sitä.

Meidän tehokas myynti tiimimme on suorittanut alaan liittyviä tutkintoja, jotka takaavat lainsäädännön sekä asetusten tuntemisen ja osaamisen sekä tiedon siirtämisen jokapäiväisiin kysymyksiin. Henkilökunnan on pidettävä huolta asiakkaista, mutta myös oman osaamisensa ylläpitämisestä. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti ja paneudumme ammattitaidolla hoitamaan kaikki kiinteistönvälitystoimintaan niin myyntiin, vuokraukseen kuin kaupanvahvistamiseenkin liittyvät tehtävät.

Toimistomme sijaitsee Vantaalla Martinlaaksossa, Martinmiilun liikerakennuksessa Kehäradan länsipuolella. Toimistomme on auki arkisin klo 10-17, mutta puhelimitse meidät saa kiinni niin arkisin kun viikonloppuisinkin. Kodikkaaseen toimistoomme voi piipahtaa keskustelemaan ammattilaisten kanssa kaikista kodinvaihtoon liittyvistä asioista tai vaikka ihan vaan muuten tulla juomaan kupponen kahvia.

Kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme ! Teidän kanssanne on ollut ilo jatkaa tätä matkaa.

Laitetaan jatkossakin asuntoasiat rullaamaan nopeasti, varmasti ja vaivattomasti!

Pia Hurme, Yrittäjä